hosgeldin ablam nasilsin
iyiyim çok şükür aylincim sen nasılsın :1rolleyes:
geldimmm...)) kıss ben o saatte işten çıkıp evin yolunu tutmuş oluyomkaydirigubbakcemile3izlemmmm
melocum
alperenim
semacım
cokbilmisim
narinim
baharnazım
aylinnnn
güldalll
kaptanımmmm
nalcyyy
selmaacımm
sunshinemmm
veeee zilannnnnn
nerelerdesiniz hanımlarrr???
günaydın canım benim de yarını pas geçmem lazım reglim ve acayip ödem var...ellerim ayaklarım şiş...((günaydın kıslarrrr... a.s. a.s.
kahvaltımı yaptım bu arada adetim tam anlamıyla başladı,ellerim şişti..
yarını ne yazıkki pas geçiyorum yine artıda bile çıkarım oysa bu hafta iyi bir haftaydı benim için neyse haftaya artık..
arabanın ilk 6 ay bakımı varmış eşim randevu almış toyotaya gideceğim onu 1 saatten fazla beklemem gerekiyormuş orda yürüyüş yaparım sanırım ordan da okula gideceğim.
günaydın şekerim..nasılsın..olumunekankayizsmileherkese günaydınnn kızlarrr ben geldiiiimmmm opuyorumnanaktan
günaydınnnnn
çok ama çok güzel bir gün diliyorum şekerlerim size
melocum iyi olmana,kendini iyi hissetmene çok sevindim
diyete devam diyorsun
ben de başarılar diliyorum :)))
sanada günaydın adacım opuyorumnanaktan
aylincim benim kızkardeşiminde saçları seninki gibi o arada bukle bukle yapıyor ve çok hoş görünüyor bide taç toka takıyor hani şu yeni çıkanlardan almanyada varmıdır bilmiyorum kenarında kocaman bi bronş gibi bişiy oluyor nasıl anlatsam sana eger resim bulursam eklerim olmadı
semacım gunaydın nasılsın san nasılsın aylıncım dılerım cok mutlu olursun
sonuna kadar allahım tamamına erdırsın
semacım gunaydın nasılsın san nasılsın aylıncım dılerım cok mutlu olursun
sonuna kadar allahım tamamına erdırsın
günaydınn güzelim...olumunekankayizsmile
gunaydın fıstıklar nasılsınız bakalım ben cok sukur ıyıyım 1 saat yurudum geldım
2 saat yuruyordum alıskın degılım cok yoruyordu o yuzden 1 ındırdım cokta ıyı gelıyor
ruhende rahatlıyorum bırde adet olsam cok ıyı olacak suyumuda ıcıyorum
bakalım sızler nasılsınız
günaydın canım iyi diyeyim iyi olayım..)) pek keyfim yok...şiştim iyice ödem yaptı..belim ağrıyor..yatasım var..)) sabah geldim şirkete....diyorum benim ne işim var burda evde olsam sarılsam yorgana yayıla yayıla uyusam..mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
canım benım cok heyecanlısın degılmı her sey gonlunce olsunaminnnn tsk ederim abla insallahhh...
cok iyiyim sagol, elbise bakiodum netden bayanssulusmile
sen nasilsin?
masallah nasil verdin bu kilolari ? ve neler yaptin
semacım regl mı yoksa hastamısın acıl sıfalar dılıyorum sana rapor alamazmısın eve gıdıp yorganına sarılırdın mırmır yapardına.s.a.s.günaydın canım iyi diyeyim iyi olayım..)) pek keyfim yok...şiştim iyice ödem yaptı..belim ağrıyor..yatasım var..)) sabah geldim şirkete....diyorum benim ne işim var burda evde olsam sarılsam yorgana yayıla yayıla uyusam..mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?