günaydın güzeller...nasılsınız bakemmm...benim hiç tadım yok..acayip şiş hissediyorum kendimi..belim ağrıyor...
unutmadan bugünki menümü yazam...
.
walla benimde vücudum öyle şişki ve çok yorgun hissediyorum kendimi. evde olsamda uyusam ben de...
[ı]yağmurgözlü-darkolive = 1700gr
evrel-handerya = 1100gr
elimphia-sunshine = + 300gr
narin-butterfly = 600gr
nalcy-bitanem = 1600gr
niloss-güldal= +1300gr
aylin- adaer= 2000gr
masumm - melocum= 400gr
burcu - huri= 1000gr
obilen -applecherry= 800gr
alperenim - eflatun = 700gr
yaniiiiii haftanın grubu aylin - adaer
:içelim:[/ı]
selam kızlar nasılsınız masum güldal aylın obılen
ADACIM hersey gonlunce olsun cok mutlu ol guzel telaslar bunlar senın spor yapmana
gerek yokkı bu kosturmacan yeter yemene dıkkat et zaten guzelsın fıstık gıbı gelın olacaksın ınsaallah turkıyede olsaydım gelırdım dugunune ama ınsallah gelın gormege gelıcem soz
ortimm mineee nerdesin gülüm ya özlettin kendini..
geldim ortim geldim
cumadan beri çok yoğun günler geçiriyorum cuma anneme hastaneye gitmişti göz için doktor ameliayat demiş p.tesi ameliyat oldu onun yanındaydım dünde bana getirdim gündüz teyzem yanında kalıyo akşamda ben devralıyorum bir müddet ağilmemesi toza ve rüzgara maruz kalmaması gekiyor benden haberler bu kadark bir müddet daha akşamları giremeyebilirim ama öğle tatilinde burda olurum :)
diyete gelince saçma sapan beslenmeye devam ediyorum malesef inşallah cumaya biraz vermiş olurum
canım konuştum..nasipse inş gelicez..bişey çıkmassa..canımmmmmm öperim çokkkk,
şişlik hissediyormuşsun vücudunda,ödem var sanırım,
çok sıkma kendini rahat bırakkk
oğlunla konuştun mu geleceksin değil miiii???
tünayydınnnnnn,
1 saat yürümekte iyidir canım,ben onu da yapamıyorum
benim son 1 ayım az kaldı düğüne
son hazırlıklar,
koşuşturmacalar......
sendemi canım yaaa..mevsimsel bişey olabilirmi acaba..olumunekankayizsmilewalla benimde vücudum öyle şişki ve çok yorgun hissediyorum kendimi. evde olsamda uyusam ben de...
güldalım canım evet reglim ondan...yok anacım yaa anlamaz bunlar..burda 10 tane baltanın arasındayım..tek bayanım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canım benım cok heyecanlısın degılmı her sey gonlunce olsun
ben cok ac kalarak 15 sene once 33 kılo verdım tabı yemege basladıgım an hepsını gerı aldım hormon ılacları falan derken 98 cıktım sımdı rahat rahat yemegımı yıyıyorum karboksıpunktur yapıyorum ınsaallah hedefıme ulasırım
semacım regl mı yoksa hastamısın acıl sıfalar dılıyorum sana rapor alamazmısın eve gıdıp yorganına sarılırdın mırmır yapardına.s.a.s.
geldim ortim geldim
cumadan beri çok yoğun günler geçiriyorum cuma anneme hastaneye gitmişti göz için doktor ameliayat demiş p.tesi ameliyat oldu onun yanındaydım dünde bana getirdim gündüz teyzem yanında kalıyo akşamda ben devralıyorum bir müddet ağilmemesi toza ve rüzgara maruz kalmaması gekiyor benden haberler bu kadark bir müddet daha akşamları giremeyebilirim ama öğle tatilinde burda olurum :)
diyete gelince saçma sapan beslenmeye devam ediyorum malesef inşallah cumaya biraz vermiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?