80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzeller...nasılsınız bakemmm...benim hiç tadım yok..acayip şiş hissediyorum kendimi..belim ağrıyor...
unutmadan bugünki menümü yazam...

.

walla benimde vücudum öyle şişki ve çok yorgun hissediyorum kendimi. evde olsamda uyusam ben de...

aynen kızlar uykum yatasım falan yok spor yapınca dinç oluyor insan ama şişim karnım ve göğüslerim şiş

tünayydınnnnnn,
1 saat yürümekte iyidir canım,ben onu da yapamıyorum
benim son 1 ayım az kaldı düğüne
son hazırlıklar,
koşuşturmacalar......
[/QUOTE]

ADACIM hersey gonlunce olsun cok mutlu ol guzel telaslar bunlar senın spor yapmana
gerek yokkı bu kosturmacan yeter yemene dıkkat et zaten guzelsın fıstık gıbı gelın olacaksın ınsaallah turkıyede olsaydım gelırdım dugunune ama ınsallah gelın gormege gelıcem soz

güncelledım

canım ne de güzel olur...
başımla beraber tabi buyur gel
ben düşünüyorum zaten böyle bir şey planlamayı
kızları davet edeceğim evime

ortimm mineee nerdesin gülüm ya özlettin kendini..

geldim ortim geldim
cumadan beri çok yoğun günler geçiriyorum cuma anneme hastaneye gitmişti göz için doktor ameliayat demiş p.tesi ameliyat oldu onun yanındaydım dünde bana getirdim gündüz teyzem yanında kalıyo akşamda ben devralıyorum bir müddet ağilmemesi toza ve rüzgara maruz kalmaması gekiyor benden haberler bu kadark bir müddet daha akşamları giremeyebilirim ama öğle tatilinde burda olurum :)
diyete gelince saçma sapan beslenmeye devam ediyorum malesef inşallah cumaya biraz vermiş olurum

gecmis olsun ablamm

selam selam cnm iyidir sen nasılsınnn

kızlar ya şu spor olayı nasıl yapıcma ben yaa zman yokkkk yaratamıyorum ah zmanım olsaa neler yaparımm

selam kızlar sabahtan beri bir tel yoğunluğu ki sormayın..iş de çok yoğun anca girebiliyorum innaılmaz yorgunum..kardeşlerim gelmekten vazgeçmişler ben de akşam kaçlara kadar hazırlık yapmıştım neyse vefat eden dayımın eşi ve çocukları gelcek balıkesirden kızı burda okuyor cuma ikisinin de doğumgünü onu kutluycaz..hazırlıklar boşa gitmedi Allahtan..
ÇOK YORGUNUM ÇOOK
bu sayfaya bakabildim ancak minceim annene acil şifalar canım çok çok geçmiş olsun..ortim ben bu hafta en iyi ihtimal sabit geçerim reglim çünkü..ama p.tesiden beri hatta haftasonu da buna dahilll hiç kaçırmadım ama spor yok..

canım konuştum..nasipse inş gelicez..bişey çıkmassa..
walla benimde vücudum öyle şişki ve çok yorgun hissediyorum kendimi. evde olsamda uyusam ben de...
sendemi canım yaaa..mevsimsel bişey olabilirmi acaba..olumunekankayizsmile
güldalım canım evet reglim ondan...yok anacım yaa anlamaz bunlar..burda 10 tane baltanın arasındayım..tek bayanım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

minecim anneciğine çok geçmiş olsun canım acil şifalar...olumunekankayizsmile

selmaaaaaaaaaa iiyim cnm sen nasılsın diycektim
selam yazmışım adınıııkaydirigubbakcemile3

kızlar yemeklerini nasıl yiyorsunuz ben çok hızlıyiyorummm yani eskiden öle olması gerektigi için şimdiide alıştım bırakamıyorum aslınd ayavaş yemek daha iimişşş
ve çok çinemek gerekiyormuş

banuu ne sobesi be yaw dea dedim ya size:)
ya kızlar valla geçmişi okuyamıcam kardeşime acayip kızgınım çok özlemiştim Asyayı kendimi de çok hazırlamıştım neymiş gs -fener maçına bilet bulamamışmış demek maça geliyormuş bana değil ühühühüh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…