- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
selam selam cnm iyidir sen nasılsınnn
kızlar ya şu spor olayı nasıl yapıcma ben yaa zman yokkkk yaratamıyorum ah zmanım olsaa neler yaparımm
geldim ortim geldim
cumadan beri çok yoğun günler geçiriyorum cuma anneme hastaneye gitmişti göz için doktor ameliayat demiş p.tesi ameliyat oldu onun yanındaydım dünde bana getirdim gündüz teyzem yanında kalıyo akşamda ben devralıyorum bir müddet ağilmemesi toza ve rüzgara maruz kalmaması gekiyor benden haberler bu kadark bir müddet daha akşamları giremeyebilirim ama öğle tatilinde burda olurum :)
diyete gelince saçma sapan beslenmeye devam ediyorum malesef inşallah cumaya biraz vermiş olurum
banuu ne sobesi be yaw dea dedim ya size:)
ya kızlar valla geçmişi okuyamıcam kardeşime acayip kızgınım çok özlemiştim Asyayı kendimi de çok hazırlamıştım neymiş gs -fener maçına bilet bulamamışmış demek maça geliyormuş bana değil ühühühüh
hic keyfim yok kizlar,,,
ne oldu şekerim
neden keyifsizsin aylinnn
biraz önce havuç tatlısı yaptım accık yedim kıslar oda yetmeid üstüne açtım bi harbi
bilmiyorum keyfm yok.. hormonlar sapitti sanirim. sinir de var
ay basi regl olcam, tam da sözümde üff
neden keyifsizsin aylinnn
biraz önce havuç tatlısı yaptım accık yedim kıslar oda yetmeid üstüne açtım bi harbi
rezene ve papatya çayı iç cnm. özellikle de papatya. sakinleştirir seni ...
bu hafta topicte herkes regli galiba kaydirigubbakcemile3
sakinimde keyfim yok... bilmiyorum. spor yapmam lazim bu aksam. ins yaparim bu keyifle ohaoldumsmile
ben yeni kurtuldum walla :) ama vücduum çok şiş bu ara niye bilmiyorum
su az içmiyorsan yada normalden daha fazla tuz kullanıyorsan veya antibiotik falan kullanıyorsan olabilir canım fisfisfis
ya suyu çok içiyorum aslında ama tuz konusunda haklı olabilirsin. anapıyım tuzsuz hiç bişeyin tadını alamıyorum.
bide bu ara bitki çaylarını çok tüketiyorum. onlarında zararı olabilirmi acaba?
aylin nerede gördün adanın gelinliğini ben pravodaki halini görmüştüm dantel falan yoktu daha merak ettim şimdi boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?