80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam selam cnm iyidir sen nasılsınnn

kızlar ya şu spor olayı nasıl yapıcma ben yaa zman yokkkk yaratamıyorum ah zmanım olsaa neler yaparımm

canım zaten sen 2 tane ufaklıkla ugraşıyorsun o koşturma sana yeter bence çok fazla üzülme spor yapamıyorum diye.havalar güzelleşince onları parka çıkartıp 1 saat peşlerinde koşsan bence sana yeter de artar bile

çok geçmiş olsun canım annecine olumunekankayizsmile

maalesef erkek kardeşler böyle patavatsız olabiliyorlar akannehir bende de var bir tane maşallah bir tane ama 10 taneye bedel Allah yoklugunu göstermesin :Saruboceq:

neden keyifsizsin aylinnn

biraz önce havuç tatlısı yaptım accık yedim kıslar oda yetmeid üstüne açtım bi harbi

neden keyifsizsin aylinnn

biraz önce havuç tatlısı yaptım accık yedim kıslar oda yetmeid üstüne açtım bi harbi

bende havuc salatasi okudum.
havuc tatlisi nasil oluyor?
en iyisi tarifesini verme hehe

keyfim yok iste abla yaa, bilmiyorum...

su az içmiyorsan yada normalden daha fazla tuz kullanıyorsan veya antibiotik falan kullanıyorsan olabilir canım fisfisfis

ya suyu çok içiyorum aslında ama tuz konusunda haklı olabilirsin. anapıyım tuzsuz hiç bişeyin tadını alamıyorum.
bide bu ara bitki çaylarını çok tüketiyorum. onlarında zararı olabilirmi acaba?

sevgili ortim tülay , sema , selma ,izlem , kaptancıgımız ,ve digerleri neredesiniz kızlar baharnaz ve güldal genelde akşamları giriyor digerleri bu saate kadar mutlaka ugrarlardı neredeler acep CADIARZU

ya suyu çok içiyorum aslında ama tuz konusunda haklı olabilirsin. anapıyım tuzsuz hiç bişeyin tadını alamıyorum.
bide bu ara bitki çaylarını çok tüketiyorum. onlarında zararı olabilirmi acaba?

ne içiyorsun bitki çayı olarak mesala.bence onların etkisi olmaz tuzu azalt canım eminol bir müddet sonra alışacaksın rezene içmeni tafsiye ederim bende şişkinliğe iyi geliyor arada günde 1-2 fincan falan içiyorum :içelim:

aylin nerede gördün adanın gelinliğini ben pravodaki halini görmüştüm dantel falan yoktu daha merak ettim şimdi boshayallersmile

aylin nerede gördün adanın gelinliğini ben pravodaki halini görmüştüm dantel falan yoktu daha merak ettim şimdi boshayallersmile

internetden alinti olan gelinligi diyorum ben. yani son halini.
bitmis halini bende görmedim. sadece netdeki resmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…