80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özgecimm obilen degilmi yanlış yazmıyorum

1 harby 125 kalori yarısını benim sıpalar hüpletti
ettimi sana 62,5 kalori

bugün sabah elma ve sütümü içmeidm ara yapmamıştımmm

62,5 kaloride çok gelmez onednele diye düşündümmm

bende yeşilçay, rezene içiyorum. dün karışık bi bitki çayı aldım aktardan ama çok rahatsız etti beni.
tuzu azaltmaya çalışıcam emin olabilirsin.

öznur cnm :) ucundan yakalmışsın.
arada bi kaçamak olacak tabi .benim için cumaları free gün. hcanım ne isterse yiyorum ama azar azar :)
yani olacak tabi arada birsositososito

ayy kizlar yaa kötü haber aldimmm
hamster vardi kücük kardesimin
ne yazikki 2 yil yasiolar sadece....
1 haftadir bi siskinlik vardi sirtinda... tümör mü$ ((
az önce dr igne yapip öldürmüs can cekisiomus...
tüh yaaa
cok da tatli birseydiii

bende yeşilçay, rezene içiyorum. dün karışık bi bitki çayı aldım aktardan ama çok rahatsız etti beni.
tuzu azaltmaya çalışıcam emin olabilirsin.

canım ben her bitki çayını içmem.bilindik çaylar içerim rezene,yeşilçay,ıhlamur falan.bak geçen hafta olan ve birebir şahit oldugum olayı anlatayım.arkadaşımın kayınvalidesi kabızlık problemi çekiyorum diye günde 1 tane form çay içiyordu.ogluda gitmiş aktardan karışım bi su almış işte tansiyona falan iyi geliyormuş diye.kadın 1 haftadır falanda ondan içiyormuş.ogün çörekotu istemiş arkadaşımdan şifadır getirde yiyeyim demiş arkadaşımda 1-2 çay kaşıgı götürüp vermiş.oda tane tane çignemiş.kadını akşam zor hastahaneye yetiştirdiler.benim altkatta oturuyorlar .ambulans çagırdılar.kadıncagız afedersiniz resmen tuvalete çıktıgında kan gidiyormuş.meger 12 parmak bagırsagında yara oluşmuş ve mide kanaması.1 haftaya yakın yattı hastahanede şimdide evde yatıyor yeni yeni kendine geliyor.korkutmak istemem ama ben aktarlarada güvenmiyorum artık.ibrahim saraçoglunu izlemiştim bi programda bi hastasına bi bitki tafsiye etmiş bir türlü iyi gelmemiş adama.ibrahim saraçogluda getir bi bakalım demiş adam bi getirmiş bitkiyi o bitkinin doktorun söylediğiyle hiç alakası yokmuş.yani eger aktardan aldıgın bilmediğin bir bitkiyse içme derim ben karar senin tabiki canım olumunekankayizsmile

:teselli:

bugün meydanı boş buldum yaa ammada konuşmuşum haa kaydirigubbakcemile3 resmen çenem düşmüş :kedi:

aaaaa narin yeni dennizz oglumun adaşısın ben çok severim deniz isminii

ya valla bend ekorktum şimdii yaaa ama bişiy söleyimmmi çörekotu tansiyonu düşürüyorr

öznurcumm bende banu memmun oldum bende ankaradayımmm

memnun oldum banucum :)
bak ikimizn oğluşununda adın DENİZ miş ...
kaç yaşında seninki benimki 3 yaşında kendisi resimde gördüğün canavar oluyor ...:roflol:

uyarın için tşk ederim cnm.
bu arada Deniz benim oğlumun da adı :) memnun oldum Denizcim.

siizn oğluşlarınıza verdiğiniz ismi neden benim annem kızına vermiş acaba :uhm: yerim ben o adaşlarımı yaaa Şeniz

siizn oğluşlarınıza verdiğiniz ismi neden benim annem kızına vermiş acaba :uhm: yerim ben o adaşlarımı yaaa Şeniz

tatlım Deniz çok güzel bir isim kıza da erkeğe de oluyor işte. benim kız yeğenimin adı da Deniz.:)
Gerçi oğlumun 2 adı var. ilk adı da Umut yani Umut Deniz...

tatlım Deniz çok güzel bir isim kıza da erkeğe de oluyor işte. benim kız yeğenimin adı da Deniz.:)
Gerçi oğlumun 2 adı var. ilk adı da Umut yani Umut Deniz...

çok uyumlu olmuş gerçekten.kızlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum inşallah yarın hepimizin tartıda yüzü güler :Saruboceq:

merhaba kızlarrr..

okuldan kaçtım :kedi::kedi::kedi:

acil toplantıya çağırdılar milli eğitimden proje yarışmasına katıldığım için ödül aldım :hooray:
sonra da zaten derslerime stajyerim girecekti eve geri geldimmm :sm_cool:

doktora gideceğim az sonra

öznurcum benim ogluş iki tane 19 aylıklar
deniz efe ve kayra ege isimleir
bende mamkta oturuyorum nato yolundaa
sen bankadamısınn

hoşgeldin ortim inşş ii haberle gelirsin drdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…