80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooooooo hayirli olsun kaydirigubbakcemile3yerimsenibenvereliniortak

öznurcum benim ogluş iki tane 19 aylıklar
deniz efe ve kayra ege isimleir
bende mamkta oturuyorum nato yolundaa
sen bankadamısınn

hoşgeldin ortim inşş ii haberle gelirsin drdan

canım ikiz yani. Allah yardımcın olsun :)
bende doğukentte (metronun oralarda) oturuyorum.çok yakınız yani seninle :)
ewet cnm bankadayım ama benimki biraz farklı bi banka. o yüzden böyle rahat takılıyorum internete :)

canım tebrik ederim :)
ayrıca geçmiş olsun , umarım önemli bişey yoktur.

ewet çok yakınızzz

orticimmm tebrik edrim ödülün içinn
diyet meseleside allah büyüktü napalımm valla bu hafta dikkat ettim çikolata yedim evet ama ayarladım meyve yemedimm filan yanii bakalım umarım 1 kilo vermiş olurum bu haftaaa
yoksa çok üzlürümmmafoldumben

toplamamm gereken yatak odası,mutfak ve mutfak tezahı,ve salon var ama kim toplayacak yaaaa

heryeri alt üst ediyorlar yüz verince

benim evim otura odam ile mutfak birlikte açık mutfakkk o yüzden mutfak ve mutfak tezgahı diidmmm

toplamamm gereken yatak odası,mutfak ve mutfak tezahı,ve salon var ama kim toplayacak yaaaa

heryeri alt üst ediyorlar yüz verince

kolay gelsin walla sana. 2 erkek çocuk. seni çok iyi anlıyorum. bende bıktım walla toplamaktan.
hiç düzenli olmuyor evim halbuki düzeni çok severim ben.

kıslar ben kaçar. birazdan çıkıcam işten . yarın görüşürüz. Herkesin iyi haberlerini bekliyorum :) ben de iyi haberler verebilirim umarım size. ıyi akşamlar.

tam emin degilim ama senmiydin o kisi ev toplamasi ni sevmeyen ve kadin tutan

yok şekerimmm ben degilim ben tam tersi koca göbekleee bile evimm tertemizdii ama ne zman ayaklndılar yetişemiyorum artık
günde kaç kez oyuncak topluyorumm
kaç kez teagah topluyorummm
allah bilir ben bile unuttum sayısısnııı

kıslar ben kaçar. birazdan çıkıcam işten . yarın görüşürüz. Herkesin iyi haberlerini bekliyorum :) ben de iyi haberler verebilirim umarım size. İyi akşamlar.

hadi canim iyi aksamlar gerci burda ikindi yeni oldu.
insallah canim yarim kiloda gitse ben raziyim

hadi hadi neyse yarin görüsürüzzemuszemus

hmmm tamam ben buraya ilk basladigimda vardi biri kim oldugunu unuttum o zaman isimleri pek aklimda tutamiyordumda.

benim cok tuhafim gidiyo eve kadin geliyo temizlige. burda herkes kendi yapiyo simdiye kadar tanidigim hic kimse eve kadin cagirmiyor. burda cöpünden tut merdivenleri silmeye kadar herkes kendi yapar

kızlar bugün hiç ilgilenemedim sizlerle afffedin beni feci yorucu bir gündü..akşam evde de çok iş var ama ben şimdiden yere serilmiş durumdayım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…