80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merahaba kızlarrr...Sanırım bugun ve dun bıraz ıhabet ettım rejımee Ama bıraktım demek deıl bu aynen aynı gazla devam.... :kedi:

ortim verirsin sen merak etme sabah tuvalete çıkıp tartıl mutlaka
benim evim otura odam ile mutfak birlikte açık mutfakkk o yüzden mutfak ve mutfak tezgahı diidmmm
vayyy..amerikan mutfaklı evde oturuosun ortiiimm
tam emin degilim ama senmiydin o kisi ev toplamasi ni sevmeyen ve kadin tutan
o benim ... sevmiyorum ve kadın tutuyorum her hafta
melocum tebrik ederim canım
nice ödüllere inşallah....
teşekkürler adacıımm
benim evime kadın geliyor canım..ben alıştım tuhaf gelmiyor..yapan da kadın, yaptıranda kadın.tuhaf değil aslında sana neden tuhaf geldi anlamadım
yarın tartı günü
bu şişliğim gitmedi
+ değilim belki ama
vermedim de sanırım
pöfff ya ((
olsun ada almayalımda

kıslar patates kavurdum salçasını okadar çok koymuşumkii kıpkırmızı olmuş bier salçası birde

çok yapmışım acab böre yapsammı

hmmm senmiydinkaydirigubbakcemile3 ya nebileyim sonucta yabanci. o yüzden dedim:1closedeyes: ama sonucta kendi bilecegin birsey. tabikiiiiii

kimseler yok

izlemmmmmmmmm tülayyyyyyyyyy nerdesiniz kuuuuuuuuuu bugün hiç girmedinizzz

digerleride aşkı memmnu yu izliyor sanırsam heralde galibaa

ıyıyım selma cım sen nasılsınn benım sıpalar yenı uyudularr
Çok sınırlenıyorum geÇ yatınca onlarr

anammmmmm izlemmmmm bacuuuu urarmıydın sen buralara

nerdeydin bu saat oldu haber ver bakalım

ayyy banumya sen yazdıktan sonra 1 saat geçmiş vallahi kalk otur kalk otur anca bitti geçmiş 1 gün girmedim imanım gevredi vallah geçmişi okumaktan kaydirigubbakcemile3 şimdi aklımda kalanlar

tülaycım valahi çok güldüm yaa bütün topiği sopadan geçirmişsin vallahi arada birde bana salla haa kaydirigubbakcemile3

melocumm ödül almana çok sevindim canım, inşallah ömrün boyunca herşeyin en güzeline ve en iyisine ulaşırsın...

ortağım bugün menünde troid ilacını göremedim gene mi unuttun yanii lmaz: dikkatimden kaçtı sanma aklinialirimsmile

banucum gelmedi mi spor aletin daha

minecim anneciğine geçmişler oldun canımcım :hulya:

nihalcim sanrım sen sormuşsun tiyatro süper geçti çok beğendim tadı damağımda kaldı mersinden gelince ilk işimiz gene gitmek olucak nasipse olumunekankayizsmile

dün 7kocalı hürmüz oyununa gittik kızlar çok güzeldi, çıkışta arkadaşlarla tabiki çorbacıya vallahi 3 aydır gece çorbası içmiyordum seveniniz varmı bilemiyorum kelle paça allaahımmm sarımsaklı limonlu sirkelii sempatiksalakcinni ruhumu teslim ediyordum vallahi yanında da avuç içi kadar sıcacık pide yedim vallahi akannehir

bugünde daymın kızına gittim gezmeye, bütün gün ordaydım malum cumartesi gidicem son kez bidaha göreyim diye :hulya:
vallahii şu eyüp sabri tuncere sipariş vermeyenler çok şey kaybetti kızlar, el kremini filan sürüyorum yatıyorum o kadar güzel kokuyor ki, vallahi her gece adamcağız uykudan uyanıyor, zor uyutuyorum geri :jeyyar: 2 gecedir kaçıyorum delikafadulden bu gece öhhöömmm melocumm tavsiye ederim şekerim naniknanik

dün yazamadım bugünkü menüm

sabah 1 elma 1 portakal

ara yoğurt

3gibi
1 kepçe ezogelin çorbası fırında 2 baget ve patates yoğurt

7gibi 1 dilim kepek ekmeği

9gibi türk kahvesi ve melocuğumun önerisi ile alpella harby( ama pikoyu tek geçerim naniknanik )

şekersiz çay 2 lt tamamlanmıştır sanırım 1km yürüyüş

Sağol canımmm bu hafta ihmal ettim seni biraz ama söz telafi ederim .. opuyorumnanaktan

sen kaç kiloyla hamile kaldın ki canım zayıfmışsındır..benim hafif kilolu arkadaşlarımın hiçbiri 9-10 kilodan fazla almadı valla..zayıflar çok alıyor..
68 - 69 kiloydum hamile kaldığımda duğumdan bi çıktım 97 akannehir

adet oldum kısss bitsin vallah kapışalım ama kilo çok olunca giden de çok oluyor..olsun kıs sen yen beni ne olacak ki?
kelebeğim senden korkulur vallah...bi ara ihtiyacım olursa beni gazla diye sana başvurcam
o hızlı kilo verme devrim benimde kapandı malesef .. Başa baş gideriz yani Ama ben seni kesin geçerim delikafadulden
Bu ara kendimi gazman gibi hissettim yaw sempatiksalakcinni

bu hafta topicte herkes regli galiba kaydirigubbakcemile3
Ben atlattım şükür haftaya bomba gibi dönüyorum

sevgili ortim tülay , sema , selma ,izlem , kaptancıgımız ,ve digerleri neredesiniz kızlar baharnaz ve güldal genelde akşamları giriyor digerleri bu saate kadar mutlaka ugrarlardı neredeler acep CADIARZU
Bugün temizlik vardı canım akşamda anneme gittim giremedim malesef gelince ilk işim buaya dalmak oldu .. alkisalkisalkis
siizn oğluşlarınıza verdiğiniz ismi neden benim annem kızına vermiş acaba :uhm: yerim ben o adaşlarımı yaaa Şeniz
Deniz ismini çok sverim bende .. unicef bi isim herkesde güzel duruyor opuyorumnanaktan

Hahah .. Hep öğrencilermi kaçıcak İyi yapmışsın :lepi: .Ama bundan sonra kaçan öğrencilere kızmak yok kaydirigubbakcemile
kimseler yok

izlemmmmmmmmm tülayyyyyyyyyy nerdesiniz kuuuuuuuuuu bugün hiç girmedinizzz

digerleride aşkı memmnu yu izliyor sanırsam heralde galibaa
Anca gelebildim canım opuyorumnanaktan

Bu arada sunshine geçmiş olsun canım..
İzlemm sen nerelerdesin kuzum yaa hiç mesajını göremedim ohaoldumsmile

Kelle paçamı akannehir
Afiyet olsun canımda o sırf sakatat yaa ben yiyemiyorum hiç .
gidicem diye kendini gezmelere verdin bacım benim bildiğim nasılsa gidicem diye evde oturulur kaydirigubbakcemile3
Eyüp sabri abiii :gitme: :gitme: :gitme:
Benim çok akıllı kocam benim havalemi unutmuş ..bende nasılsa yapmıştır diye hiç sormamışım . siparişim iptal olmuş .maili okuyunca farkettim mevzuyu ..
Şimdide öle köss kös yatsın işte ..su bilem yok ona :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…