80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slmmm millet!
bi kaçak geldiiii:kedi:
Bu aralar meşguldüm misafir falan çok aksattım topiğimizi farkındayım ve tabi ben burdan uzaklaşınca neler olur onu da tahmin edersiniz diyet falan yalan oldu 2gr ver 3 gr alll! yarın görcez bakalım ne kadar artıdayım ,bi daha misafir falan kabul etmiycem bana geri dönüşü kötü oluyor spor da olamıyor tabi..

offf yaaa ara versem diyorum şu psikolojiden kurtulmak adına ama daha çok yiyeceğimi bildiğim için vazgeçiyorum hiç değilse buraya girip 2 satır yazmak bile beni dizginliyor..

Geçmişe bakamadım malumm çok sayfa var ve vakit yok,umarım herkesler iyidir..

neyse yarın görüşürüz kızlar umarım tablo güzel olurrrr (ben bozcam amaaaohaoldumsmile)

kızlar atv yi seyrediyormusunuz yahuu, haydar dümen var anlattaınlarına inanamıyorum, muaynenesinde ilişkiye girdirtiyomuş çalışma masasının üstünde, vajinismus tedavisi için böyle bişiy varmı yaa :1ninca:

Bu hafta sanırım menü yazmadım hiç yoğunluktan ..
bugün yazayım bari kapanış mesajı olsun kaydirigubbakcemile3
Kalkınca ılık sirkeli su
sabah
2 dilim kızarmış k.ekmeği
3 zeytin
3 küp kaşar peyniri

öğlen
4 kaşık etli pilav
4 kaşık bezelye
1 bardak light kola

ara 1 elma

akşam
öğlenin aynı

ara
1 portakal
1 avuç leblebi

2 lt su 2 saat yürüme

Yarından çok ümitli olmasamda merak ediyorum ne oldu ne bitti..Hemen yatıyımda sabah olsun biran önce

ayy hiç güleceğim yoktu ilahi tülay, bas bas bağırdım kız o kadar tühh yazık oldu bi dahaki kadınlar gününe artık kaydirigubbakcemile3 ama fiyatı uygunsa edin mutlaka el kremi veya vücut losyonu :jeyyar::jeyyar:

Deryacım inş artı da değilsin canım. Dediğin gibi öisafir olayı devreye girince insan frenliyemiyor kendini..

ızlemm haydar dümen demenleri işte .ben inanırım yapmıştır o adam ..tipinde meymenet yok -tatlicadiarzu-

Çok merak ettim yarın meydana gidince bakıcam varmı die .. Ben zaten black beri değilde "bilmem ne love " söylemiştim .. Çiçeksii kokuyordur die . Oda malesef gelemdi zaten :sinifsinif:

ben kaçtım izlemim yarına senn sporun var öğleden sonra girersin sanırım görüşürüz o zaman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

deryacım sanada iyi geceler tatlım ..sıkma kendini yerimseniben

günaydın tükanı açıyım hemen kaçıcam bugün çocukların rutin kontrolleri var
kilobildirimi ypayım hemenn

geçen hafta:82.9
bu hafta :82

çok şükür yaniiii
am aenim tartı herçıktıgımd afarklı söyleüyor anlamadım yaaaaaa

grş akşama kıslarrr

izlem bu arada ben vacinismustum bacımmmmm
akaşama yazrım ayrıntıları 8 ay sürüd tammmmmmm

günaydinnnnnnn

offf artidayimmm

dün okadar terledim spor yaptimmm, ama dün kriz gecirdim resmen... 16 da yemegimi yedim. aksam bisküvi yedim cappucino ictim veremedim istee

gecen hafta: 89
bu hafta: 89,6

artidayim 600gr

sry ortim

ya pazar pazartesi sali persembe yarim saat kosu bandi ve su gibi terledim, sonuc +600gr
bu hafta dikkat etmemistim dogru.... offf moralim bozuldu ortim yaa

Son düzenleme:
melocum tebrik ederim ödülünden dolayı canım nice nice ödüller alırsın inşallah :hooray:

izlem özletme kendini mersine gidince mutlaka arada ugra canım.bu arada kaç gün kalacaksın :a015:

moralim bozuldu aglicam simdi yaaa
kabahat bendeee, beyfendiye neden diyorumkiii 600gr artida oldugumuuu.
neymis efendimmm, cok spor yapmamisimmm, sukoyuvermisimm, sonuc da böyle olurmusmussmusss.

kaydirigubbakcemile kötükedihüso klava:
kilo hakkinda tek kelime edersem onaaa aylin degilimm.
cok sinirliyimmm. motivasyon vericegine neler diyorr.
benim heyheylerim geldiiii haftaya regl. oh oluyor onaaa. saldirmadigima dua etsinnn

Son düzenleme:
sevgili ortim bu hafta pek iyi bir haber veremiyorum :kedi: ama inşallah haftaya telafi ederim bu arada 2 gündür düzenli bir şekilde spor yapıyorum inşallah bu düzen sürekli olur :Saruboceq:

başlangış kilo :85.900

geçen hafta :75.500

bu hafta :75.400

giden :100 gr.cık :sinifsinif:

mart sonu hedef :74 rüyamda görürüm herhalde böyle giderse boshayallersmile

kızlar ben bir saat toplantıdayım kg veren herkesi tebrik ediyorum..valla ben bayılcak gibiyim hastalığım geçti diyordum ama kendimi çok yorduğum için sanırım inanılmaz bitkinim akşam hiçbişi yapamadım baktım kolum kalkmıyor yattım sabah 6 da kalkıp işleri yaptım ama geberiyorum yorgunluktan..

bu hafta herkes az vermis... haftaya iyi olur insallah
nisanin sonunda mecburum 85 olmaya... offfffff

günaydın kızlar

aylincim moralini bozma cnm bi sürü egzersiz fln kendin için iyi şeyler yapmışsın haftaya daha iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…