slm canım özür dilerim...görmedim yazdığını..oğluşum duşa girince kapmıştım pc baktım çıktım hemen...kimsecikler kalmamışşş
slm sema nasılsın
dün 7kocalı hürmüz oyununa gittik kızlar çok güzeldi, çıkışta arkadaşlarla tabiki çorbacıya vallahi 3 aydır gece çorbası içmiyordum seveniniz varmı bilemiyorum kelle paça allaahımmm sarımsaklı limonlu sirkelii sempatiksalakcinni ruhumu teslim ediyordum vallahi yanında da avuç içi kadar sıcacık pide yedim vallahi akannehir
bugünde daymın kızına gittim gezmeye, bütün gün ordaydım malum cumartesi gidicem son kez bidaha göreyim diye :hulya:
vallahii şu eyüp sabri tuncere sipariş vermeyenler çok şey kaybetti kızlar, el kremini filan sürüyorum yatıyorum o kadar güzel kokuyor ki, vallahi her gece adamcağız uykudan uyanıyor, zor uyutuyorum geri :jeyyar: 2 gecedir kaçıyorum delikafadulden bu gece öhhöömmmmelocumm tavsiye ederim şekerim naniknanik
ohh afiyet olsun ortağım...ben pek sevmem ama sevene afiyet olsun..tiyatro bende çok severim...ama çok oldu gitmeyeli..(( haydar dümen tam dümenmiş yaa yazık insanlara takvim gazetesinde okumuştum...kızlar atv yi seyrediyormusunuz yahuu, haydar dümen var anlattaınlarına inanamıyorum, muaynenesinde ilişkiye girdirtiyomuş çalışma masasının üstünde, vajinismus tedavisi için böyle bişiy varmı yaa :1ninca:
toprağıma katılıyorum...tipinde hayır yok...olumunekankayizsmileDeryacım inş artı da değilsin canım. Dediğin gibi öisafir olayı devreye girince insan frenliyemiyor kendini..
İzlemm haydar dümen demenleri işte .ben inanırım yapmıştır o adam ..tipinde meymenet yok -tatlicadiarzu-
ayyy canım benim nasıl tedavi oldun...yoksa sendemi dümene gittin:jeyyar::jeyyar::jeyyar:günaydın tükanı açıyım hemen kaçıcam bugün çocukların rutin kontrolleri var
kilobildirimi ypayım hemenn
geçen hafta:82.9
bu hafta :82
çok şükür yaniiii
am aenim tartı herçıktıgımd afarklı söyleüyor anlamadım yaaaaaa
grş akşama kıslarrr
izlem bu arada ben vacinismustum bacımmmmm
akaşama yazrım ayrıntıları 8 ay sürüd tammmmmmm
günaydın kızlar..
86.8
500 gr vermişim..regl haftam ve spor yapamadım
selam kızlar herkese günaydınn a.s. cumanız mübarek olsun inşallah olumunekankayizsmile
kızlar ben bir saat toplantıdayım kg veren herkesi tebrik ediyorum..valla ben bayılcak gibiyim hastalığım geçti diyordum ama kendimi çok yorduğum için sanırım inanılmaz bitkinim akşam hiçbişi yapamadım baktım kolum kalkmıyor yattım sabah 6 da kalkıp işleri yaptım ama geberiyorum yorgunluktan..
bu hafta herkes az vermis... haftaya iyi olur insallah
nisanin sonunda mecburum 85 olmaya... offfffff
günaydın güzeller....hayırlı cumalar ..
bu haftaki kilo bildirimim:
geçen hafta :87.5
bu hafta :85.3
giden :2200gr
:lepi: alkisalkisalkis :hooray:
kızlar ben bir saat toplantıdayım kg veren herkesi tebrik ediyorum..valla ben bayılcak gibiyim hastalığım geçti diyordum ama kendimi çok yorduğum için sanırım inanılmaz bitkinim akşam hiçbişi yapamadım baktım kolum kalkmıyor yattım sabah 6 da kalkıp işleri yaptım ama geberiyorum yorgunluktan..
bu haftaki kilo bildirimim:
geçen hafta :87.5
bu hafta :85.3
giden :2200gr
kaptanım...
başlangıç...117.1
geçen hafta..107
bu hafta..107
giden 0
hiç kaçamağım yok...gr oynamazmı yaa :kedi:
yüzüm yok artık yazmaya bende bıktım...(((
saol cnm her yediğimi özel hazırladım ama deydi
oluyor iste böylee..... benimde moralim bozuk ama olsunnn. ben takmiyorum..
beyfendiyle küsüssklava:
kaptanım...
başlangıç...117.1
geçen hafta..107
bu hafta..107
giden 0
hiç kaçamağım yok...gr oynamazmı yaa :kedi:
yüzüm yok artık yazmaya bende bıktım...(((
Cnm benim sen neden sıkılıyorsun kı O senı bu halınle begenmedımı sen 50 kılomuydun tanıstıgınızda...Sen karar vermıssın yaa zayıflamaya ona sukretsın...Ki azımsanmayacak sekıldede kılo vermıssın...Destek olması gerek sana kızdık bak sımdı kafamçokkarıştı Ayrıca cokta guzel bı kızsın vucudunda ole rahatsız edıcı deıl.Gayet ınce ve sık gorunuyorsun...Umarım ıstedıgın tarıhte ıstedıgın kıloda olursunda herkezı utandırırsın.Piskolojını zorlama sakın ol:enbuyukkk:
ortiiiii canın sağolsun,haftaya verirsin inşallah.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güzel bir gün dilerimmmm
sabah bir güzel çıktım tartıya
bu arada tartım hala şu eski usul olanlardan yani ibreli dijital değil
daha önce de uğradım azizliğine ama değiştiremedim bir türlü
neyse çıktım üzerine 74,5- 75 arası gidiyor geliyor ibre
offf dedim indim tekrar çıktım yine aynı şeyyy
500 gr. ya da 1 kg. olduğu zaman net söyleyebiliyorum öyle iyi gösteriyor ama 100-200-700 gr. olunca sapıtıyo zavallı
karşı komşumuz 136 kg. o üzerine çıktığından beridir
kendisinden bir hayır göremedik gerçi
neyse sanırım gitmiş bir şeyler ama tam bilmiyorum
akşam giderken bir eczanede de tartılayım bakalım
en azından + değilim ve kıyafetlerim öyle bollaştı ki
pantolonlarım,kolu düğmeli gömleklerimin sıkan düğmeleri şimdi bol bol
kaptanım sen beni şimdilik aynı kabul et bir değişiklik olursa ben sana bildireyim
başlangıç : 83
geçen hafta : 75
bu hafta : 75
giden : tam emin olmamakla 0 kg.
hayırrrr sakın böyle bir şey söylemiyorsun
+ çıkmaman bile büyük bir başarı bunu sen de biliyorsunnn
senin rahatsızlığında olanlar amannn zaten olmuyor deyip kendilerini bırakıp
kilo üzerine kilo eklerken sen nasıl da gayretlisin
lütfen bir daha kendine haksızlık etme
ortiiiii canın sağolsun,haftaya verirsin inşallah.
evet semacım moral bozmak yok sadee spora ağırlık ver..zaten gayet dengeli besleniyorsun..
adacım çok sevindim ya kıyafetleirn bollaşmasına..bende de hafiflik var ama bu akşam pasta yaptırıyorum çocuklara ucundan tadına bakcam o kadar..söz veriyom size..
neler hazırladın canımm ya söyle bize de lütfen süper vermişsin..pek paylamımda bulunmuyorsun sanırım çok göremiyorum menülerini ya da alamışımdır bu hafta pek takip edemedim..
çoook tebrik ederim..:lepi::teytey::hooray:
hımm iyiymiş..tüm hafta böyle mi beslendin leslie nin bir mili var mı ya ben geçenlerde 2 mil yapmaya başlamıştım yarım saat sürüyordu sne 15 dk mı yapıyorsun canım?saol cnm
mesela bugünkü menüm:
kahvaltı: kk kadar yarım yağlı peynir 1 dilim çavdar ekmeği yeşil çay
ara: 3 salatalık
öğlen: 3 kk kadar yarım yağlı peynirle sandwich
ara: yiyebildiğim kadar marul ve salatalık
akşam: haşlanmış tavuk gögüs eti ve doyana kadar çok büyük bir kase salata (havuç, domates, salatalık, turp,biber,marul)
hiçbir baharat yemiyorum ki tat alma duygum çalışmasın
2lt sıcak su ve yeşil çay
1 mil leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?