desteğiniz için çok teşekkür ederim..burda olmasam...o kilonun üzerine bir o kadar daha gelirdi...bunada şükür ama yaz geldi sayılır..ordan burdan fırlayan yerlerimi kapatmak için giyinmek istemiyorum..beğendiğim şeyleri alıp giymek istiyorum...haziranda kuzenimin düğünü var..güzel bir kıyafet almak istiyorum....mağaza kapılarından dönmek istemiyorum...:gitme::gitme::gitme:
hımm iyiymiş..tüm hafta böyle mi beslendin leslie nin bir mili var mı ya ben geçenlerde 2 mil yapmaya başlamıştım yarım saat sürüyordu sne 15 dk mı yapıyorsun canım?
ben de sana dünkü menümü yazayım:
sabah çok tahollı ekmekten sandviç+şekersiz çay
ara:1 sütaş meyvelşi yoğurt
öğlen:çorba,ıspanak,salata,yoğurt 1 dilim ekmek
ara:1 elma
ara:1 elma
akşam:yağsız tavuklu pilav (pirinç haşlama da diyebilirz)5 kaşık kadar
1 kase yoğurt
1 bardak zero
spor:yok
tüm hafta aynı şeyleri yemiyorum mesela yarın öğlen sosis yiycem cokacimcoook
aylin böyle kendini aç bırakma bi salatalık yesen bişey olmaz
evrel nerelerdesin sen yavvv
Merhabalar,
Asır gibi gelen sürenin sonunda yine ben....
Diyetim hak getire... 200gram verebilmişim. Böyle giderse ancak 5 yıl sonra istediğim yere varabileceğim sanırım. Farkındayım biraz hızlanmam lazım, üzerine düşmem lazım ama üşeniyor muyum nedir bir türlü istediğim düzeni oturtamıyorum hayatımda. Umarım başarabilirim....
Geçen Hafta:77,5
Bu Hafta: 77,3
Giden: 200gram(cık)
evrel sen mühendismisin????
simdi sira bende oncelikle hayirli cumalar malum almanyaya geldigim il iki hafta dietime tam uydugum halde 3 kilo aldim ve dibe vurdum ne yaptiysam yapisti ustume sonra bir silkindim gunde 2 saat yuruyus
2 litre su ve tam uyum dikkat kizlar soyluyorum
2 hafta once 83
gecen hafta 83 200
ve bu hafta 80
haftaya insaallah 78
cunku regl olacagim en az iki kilo gider
giden 3 200 cok mutluyum allahima sukurler olsun
simdi sira bende oncelikle hayirli cumalar malum almanyaya geldigim il iki hafta dietime tam uydugum halde 3 kilo aldim ve dibe vurdum ne yaptiysam yapisti ustume sonra bir silkindim gunde 2 saat yuruyus
2 hafta once 83
gecen hafta 83 200
ve bu hafta 80
haftaya insaallah 78
sevgili ortim bu hafta pek iyi bir haber veremiyorum :kedi: ama inşallah haftaya telafi ederim bu arada 2 gündür düzenli bir şekilde spor yapıyorum inşallah bu düzen sürekli olur :Saruboceq:
başlangış kilo :85.900
geçen hafta :75.500
bu hafta :75.400
giden :100 gr.cık :sinifsinif:
mart sonu hedef :74 rüyamda görürüm herhalde böyle giderse boshayallersmile
harika tebrikler ... :lepi: Ama kilolar azalınca öyle kolay gitmiyor direniyor bizimle birlikte kaydirigubbakcemilebu haftaki kilo bildirimim:
geçen hafta :87.5
bu hafta :85.3
giden :2200gr
Üzülme topramm eninde sonunda gidicekler nasılsa biz sana güveniyoruz Şenizkaptanım...
başlangıç...117.1
geçen hafta..107
bu hafta..107
giden 0
hiç kaçamağım yok...gr oynamazmı yaa :kedi:
yüzüm yok artık yazmaya bende bıktım...(((
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaptanım sen beni şimdilik aynı kabul et bir değişiklik olursa ben sana bildireyim
başlangıç : 83
geçen hafta : 75
bu hafta : 75
giden : tam emin olmamakla 0 kg.
ortiiiii canın sağolsun,haftaya verirsin inşallah.
Sen aramıza dön o zaman başlarsın hızlı vermelere inş.. Özlettin kendini opuyorumnanaktanMerhabalar,
Asır gibi gelen sürenin sonunda yine ben....
Diyetim hak getire... 200gram verebilmişim. Böyle giderse ancak 5 yıl sonra istediğim yere varabileceğim sanırım. Farkındayım biraz hızlanmam lazım, üzerine düşmem lazım ama üşeniyor muyum nedir bir türlü istediğim düzeni oturtamıyorum hayatımda. Umarım başarabilirim....
Geçen Hafta:77,5
Bu Hafta: 77,3
Giden: 200gram(cık)
2 hafta once 83
gecen hafta 83 200
ve bu hafta 80
haftaya insaallah 78
Gelinliğin her provada daraltılıyordur değilmi adacım ne güzel alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?