80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah caniiim.....
üzülmee basarirsinnn....

senin menün de güzelmiş

leslienin 1 mili kendi sitesinde sağ tarafta ordan yapıyorum perş ctesi ve pazar da 1 saatlik 4 mil yapıyorum

kizlar bende size bir tarife vereyimmm

domatesli bulgur pilavi

1 tk siviyag
2 domates rendeliyorum.
baharatliyorum
1 cay bardagi bulgur
1,5-2 cay bardagi su

cok lezzetli oluyor. yanina yogurt yiyorum.

aynisini pirinc le de yapabilirsiniz.

pirinci ben yikayip tencereye atiorum üzerine su ve 1 kasik tavuk baharati. öyle pisiyor buda iyi oluyor, lapa yemegi diyorsunuz sanirim buna, üzerine marul havuc koyuyorum. güzel oluyor

Adacimm dijital tarti olmadan ben asla rejim yapamam. hevesim kaciyor gramina kadar göstermesi lazim. o 100gr bile sevindiriyor insani

Merhabalar,

Asır gibi gelen sürenin sonunda yine ben....
Diyetim hak getire... 200gram verebilmişim. Böyle giderse ancak 5 yıl sonra istediğim yere varabileceğim sanırım. Farkındayım biraz hızlanmam lazım, üzerine düşmem lazım ama üşeniyor muyum nedir bir türlü istediğim düzeni oturtamıyorum hayatımda. Umarım başarabilirim....

Geçen Hafta:77,5
Bu Hafta: 77,3
Giden: 200gram(cık)

bunada sükür.
ben herseyi yaptigima ragmen spor vs vs +600gr klava:

nerdesin sen bakim klava:

simdi sira bende oncelikle hayirli cumalar malum almanyaya geldigim il iki hafta dietime tam uydugum halde 3 kilo aldim ve dibe vurdum ne yaptiysam yapisti ustume sonra bir silkindim gunde 2 saat yuruyus
2 litre su ve tam uyum dikkat kizlar soyluyorum
2 hafta once 83
gecen hafta 83 200
ve bu hafta 80
haftaya insaallah 78
cunku regl olacagim en az iki kilo gider
giden 3 200 cok mutluyum allahima sukurler olsun

tebrik ederim güldal 3200gr. büyük bi başarı alkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:

sevgili ortim bu hafta pek iyi bir haber veremiyorum :kedi: ama inşallah haftaya telafi ederim bu arada 2 gündür düzenli bir şekilde spor yapıyorum inşallah bu düzen sürekli olur :Saruboceq:

başlangış kilo :85.900

geçen hafta :75.500

bu hafta :75.400

giden :100 gr.cık :sinifsinif:

mart sonu hedef :74 rüyamda görürüm herhalde böyle giderse boshayallersmile

Orticim olsun artıda değiliz çok şükür .opuyorumnanaktan ben zaten bu hafta vermemen gerektiğini biliyordum sadece almamak için gayret ettim çünki =) Biz seninle daha ne kilolar vericez sıkma canını orticim. bu haftaları ipleri sıkıtutalım ama 2 haftadır gerilerde kaldık yakışmıyor bize yahuu mafoldumben

bu haftaki kilo bildirimim:

geçen hafta :87.5

bu hafta :85.3

giden :2200gr
harika tebrikler ... :lepi: Ama kilolar azalınca öyle kolay gitmiyor direniyor bizimle birlikte kaydirigubbakcemile

kaptanım...

başlangıç...117.1
geçen hafta..107
bu hafta..107
giden 0
hiç kaçamağım yok...gr oynamazmı yaa :kedi:

yüzüm yok artık yazmaya bende bıktım...(((
Üzülme topramm eninde sonunda gidicekler nasılsa biz sana güveniyoruz Şeniz

136 akannehir Allah yardımcısı olsun zor yaa -tatlicadiarzu-
Gelinliğin her provada daraltılıyordur değilmi adacım ne güzel alkisalkisalkis

Sen aramıza dön o zaman başlarsın hızlı vermelere inş.. Özlettin kendini opuyorumnanaktan

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: harikasın ablacım .Bide 70 leri gör bak nasılda iyi geliyor insana :teselli:

Aylincim erkeklere hiç bi zaman kilondan ,vucut kusurlarından bahsetmiceksin. Onlar bizim kadar detaya dikkat etmezler ama biz sürekli konuşarak onlarında gözüne sokmayı başarırız.
Ben eşimin yanında" ayy çok zayıfladım kemiklerim çıktı aklinialirimsmile "diye diye adam 77 kiloluk kadına hasta olucaksın böyle çok güzel oldun bırak artık demeye başladı mesela kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sen kendini nasıl gösterirsen bi süre sonra onlarda öyle görüyor haliyle kaydirigubbakcemile3

Bende yapıyım bildiririmimi...

Geçen hafta 77.6
bu hafta 77,5
mart sonu hedef 75 çok zor ama en yakınına ulaşmak için bu haftayı sıkı tutucam .

ortim 2 kişi 200 gram vermişiz ne güzel bi takımız yahuu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…