- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Aylincim eskisi gibi sık giremiyorum internete ama yakında bu durum düzelecek inşallah. Ben de bir an önce eski performansıma dönmeyi hayal ediyorum. Böyle olmuyor valla..=)
Bende yapıyım bildiririmimi...
Geçen hafta 77.6
bu hafta 77,5
mart sonu hedef 75 çok zor ama en yakınına ulaşmak için bu haftayı sıkı tutucam .
ortim 2 kişi 200 gram vermişiz ne güzel bi takımız yahuu kaydirigubbakcemile3
simdi sira bende oncelikle hayirli cumalar malum almanyaya geldigim il iki hafta dietime tam uydugum halde 3 kilo aldim ve dibe vurdum ne yaptiysam yapisti ustume sonra bir silkindim gunde 2 saat yuruyus
2 litre su ve tam uyum dikkat kizlar soyluyorum
2 hafta once 83
gecen hafta 83 200
ve bu hafta 80
haftaya insaallah 78
cunku regl olacagim en az iki kilo gider
giden 3 200 cok mutluyum allahima sukurler olsun
simdi sira bende oncelikle hayirli cumalar malum almanyaya geldigim il iki hafta dietime tam uydugum halde 3 kilo aldim ve dibe vurdum ne yaptiysam yapisti ustume sonra bir silkindim gunde 2 saat yuruyus
2 litre su ve tam uyum dikkat kizlar soyluyorum
2 hafta once 83
gecen hafta 83 200
ve bu hafta 80
haftaya insaallah 78
cunku regl olacagim en az iki kilo gider
giden 3 200 cok mutluyum allahima sukurler olsun
bu haftaki kilo bildirimim:
geçen hafta :87.5
bu hafta :85.3
giden :2200gr
şimdi kuaföre saçlarıma fön çektirmeye gidiyorum kızlar, geç kalmadan gidem gelem valizim hazır sayılır ıvır zıvır var işte egenin çamaşırlarını yıkadım onlar anca kurur iş iş iş kaydirigubbakcemile3
ihmal edermiyim denizim hiç, ordada elimin altında internet, annem bana tahsis eder kendi laptopunu gelininee kaydirigubbakcemile3
Butterfly86 sana özel msj attım canım:)
olumunekankayizsmile :lepi:bu kadar uyumlu ortaklık olur yaaa olumunekankayizsmile bunada şükür canım.ama kararlıyım bu haftasonlarım digerlerine benzemeyecek inşallah .2 günün acısını sonra diger günler çekiyorum bu sefer aynı hataya düş_me_ye_ce_ğim guclubacismile
kaydirigubbakcemile3tülkay süpersin ya sen öldürdün beni resmen ayy kemiklerim çıkmışmış haahahahahavalla doğru erkekler çok kolay yönleniyolar biz ilk çıkmaya başladığımızda eşimle bu konularda konuşurken kaç kilosuna gelmişti konu kaç gösteriyorum demiştim 85 falanım o zamanlar bilmem 65 var mısın demişti bne de gözlerim büyümüş ona bakınca ya kuusra bakma canım fazla mı söyledim deyip beni gülmekten öldürmüştü..valla anlamıyolar..
ay ne güzel yaa bende gitmek istiyorum biyerlere ..İyice gez toz ,kurtlarını dök ama artı olmadan geri dön tamammı şekerim opuyorumnanaktanmerhabalarrrrr malum bugün spor günümdü geldim vücut temizliği kaydirigubbakcemile3 banyo ev temizliği derken vakit geçti, sporuma 20gün gidemiycem yarın gidiyorum hayırlısıyla kızlar, ama bırakmak yok tabiki annemlerin evlerinin önünde futbol sahası var yine spor günüm ve saatinde ordayım tam gaz devam
tülaycım regl haftandaydın sanırım o yüzden az gitmiştir canım yaa :hulya:
OLsun şekerim çok güzel ben 2 haftadır 1 er 1 er gidiyorum .Ama bu hafta çok azimliyim artık sempatiksalakcinnigelelimm banaaa
bu hafta çok düzensiz beslendim menülerimden takip etmişsinizdir inşallah :)) dışarda yedim genelde pek bi sosyal geçti zemuszemus
başlangıç 89
geçen hafta 75.800
bu hafta 75.200 bayanssulusmile
bunada şüküürrrr
şimdi mersine gidince ilk haftamda artı çıkmam sanırım ama, sabit kalabilirim diye düşünüyorum çünkü o taraf hep zahmetli leziz bulgur işleri oluyor ikramlıkları, bakalım artık sizin için 1 tanecik yerim içli köfte kaydirigubbakcemile3 kendim için değil haaa sizin için aklinialirimsmile
Evet canım gezmekten yorulup akşamları yazmaya üşenmek yok bak laelaelaelaelaeözletmem canım ben kendimi normal başka bir şehirden giricem ama gene normal paylaşımımı yaparım toprağım aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?