80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Adacım Rabbim daim etsin inş..
Mübarek cuma gününde cuma saatinde çok içten dua ettim ortin ve senin için =)

Aylincim eskisi gibi sık giremiyorum internete ama yakında bu durum düzelecek inşallah. Ben de bir an önce eski performansıma dönmeyi hayal ediyorum. Böyle olmuyor valla..=)

evrell nerdesin özledik seni uzun uzun keyifli yazılarını..hemen dön aramıza gözlerimiz seni arıyor güzelim..

bu kadar uyumlu ortaklık olur yaaa olumunekankayizsmile bunada şükür canım.ama kararlıyım bu haftasonlarım digerlerine benzemeyecek inşallah .2 günün acısını sonra diger günler çekiyorum bu sefer aynı hataya düş_me_ye_ce_ğim guclubacismile

ablacım çok çok tebrikler inanki ben bukadar kiloyu 1 ayda veremiyorum :sinifsinif:

merhabalarrrrr malum bugün spor günümdü geldim vücut temizliği kaydirigubbakcemile3 banyo ev temizliği derken vakit geçti, sporuma 20gün gidemiycem yarın gidiyorum hayırlısıyla kızlar, ama bırakmak yok tabiki annemlerin evlerinin önünde futbol sahası var yine spor günüm ve saatinde ordayım tam gaz devam

ortağım üzülme sakın, şu vücuduunun direncini bir kırabilsen 2 2 gider kilolar o günde gelecek elbet sen ilacını ihmal etme sakın takipteyim aklinialirimsmile

denizcim yarın gidiyorum cannım nasipse, yolculuk hali bu hakkınızı helal edin sempatiksalakcinni

tülaycım regl haftandaydın sanırım o yüzden az gitmiştir canım yaa :hulya:

banuucum tebrik ederim olumunekankayizsmile

melocum bildirmemiş sanırım merak ettim bak şimdik :kedi:

süreyyaa(güldal) ablacımm çok tebrik ederimm öpüyorum gül yanaklarından hep böyle devam inşallah bu haftanın birincisi sensiinnn :))

tülkay süpersin ya sen öldürdün beni resmen ayy kemiklerim çıkmışmış haahahahahavalla doğru erkekler çok kolay yönleniyolar biz ilk çıkmaya başladığımızda eşimle bu konularda konuşurken kaç kilosuna gelmişti konu kaç gösteriyorum demiştim 85 falanım o zamanlar bilmem 65 var mısın demişti bne de gözlerim büyümüş ona bakınca ya kuusra bakma canım fazla mı söyledim deyip beni gülmekten öldürmüştü..valla anlamıyolar..

izlemm ne hakkı gülüm varsa eger hakkım helal olsun sagsalim gitte gel inşallah ayy duygulandım şimdi :gitme: bizi ihmal etme tamam mı canım

gelelimm banaaa

bu hafta çok düzensiz beslendim menülerimden takip etmişsinizdir inşallah :)) dışarda yedim genelde pek bi sosyal geçti zemuszemus

başlangıç 89

geçen hafta 75.800

bu hafta 75.200 bayanssulusmile
bunada şüküürrrr

şimdi mersine gidince ilk haftamda artı çıkmam sanırım ama, sabit kalabilirim diye düşünüyorum çünkü o taraf hep zahmetli leziz bulgur işleri oluyor ikramlıkları, bakalım artık sizin için 1 tanecik yerim içli köfte kaydirigubbakcemile3 kendim için değil haaa sizin için aklinialirimsmile

süper süpersin güldalcım..aynen devam da bir haftada bu kadar kilo çok değil mi yaw yemedin mi fazla şey

şimdi kuaföre saçlarıma fön çektirmeye gidiyorum kızlar, geç kalmadan gidem gelem valizim hazır sayılır ıvır zıvır var işte egenin çamaşırlarını yıkadım onlar anca kurur iş iş iş kaydirigubbakcemile3

ihmal edermiyim denizim hiç, ordada elimin altında internet, annem bana tahsis eder kendi laptopunu gelininee kaydirigubbakcemile3

bu haftaki kilo bildirimim:

geçen hafta :87.5

bu hafta :85.3

giden :2200gr

ortim merhaba, bugün geç kaldım bildirime aslında geç kalmadım girmek istemedim
gecen hafta 78.5 idi bu hafta 78.9 malesef artı 400 gr.
ama vücudum birkaç gündür çok şiş. neden oldugunu anlamadım. bugünde zaten tansiyonum bir inip bir çıkıyor. bi doktora gitmem lazım müsait olunca ... şu anda bile başım çok ağrıyor. sabah ayaklarımın üstüne basamıyordum inanırmısınız?
senin adına çok sevindim süper kilo vermişsin aynen devam arkadasım :)

kilo veren diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. benim gibi kilo veremeyenlerede haftaya iyi şanslar diliyorum :)

izlemmm seni özlicez canım..kendine çok dikkat et keşke ben de annemlerin yanına gidebilsem..tadını çıkar toprağım

özletmem canım ben kendimi normal başka bir şehirden giricem ama gene normal paylaşımımı yaparım toprağım aklinialirimsmile

bayanssulusmile kolay gelsin canım sana .mersinden görüşmeye devam ozaman sositososito

izlemmmm kayınvaliden seni enson gördüğünde kaç kiloydun 89 muydun.kadıncagız seni görünce düşüp bayılmasın şaşkınlıktan akannehir

Butterfly86 sana özel msj attım canım:)

Sağol hazarsu ellerin dert görmesin =) inceliyorum hemen şimdi

olumunekankayizsmile :lepi:
evet bende aynı sen gibi düşünüyorum ortim. bu hafta kaçak yapanı affetmek yok ona göre .
sporlar düzenli yapılıcak , diyete ara vermek yok, bide düzenli her gün yazılıp kontrol ettirilicek liste .
bide böyle deneyelim ortim bakalım sonuç ne olucak..
sporunu unutma hergün yarım saat yürü hemde yürüme bandını yokuş ayarına al o zaman normalden 2 kat fazla kalori yaktıryor .ben öyle yapıyorum .akşama sporum var sositososito opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
Ama napıyım şekerim şişkoyum deyip adamın bana olan bakışını negatif etkilemektense zayıf ayaklarına yatıp beni manken gibi görmesini sağlıyorum harika oluyor valla aklinialirimsmile
Ne var yani mankenlerden 20 -30 kilo fazlam var diye öleyimmi :sinifsinif:
sempatiksalakcinni

ay ne güzel yaa bende gitmek istiyorum biyerlere ..İyice gez toz ,kurtlarını dök ama artı olmadan geri dön tamammı şekerim opuyorumnanaktan

OLsun şekerim çok güzel ben 2 haftadır 1 er 1 er gidiyorum .Ama bu hafta çok azimliyim artık sempatiksalakcinni

özletmem canım ben kendimi normal başka bir şehirden giricem ama gene normal paylaşımımı yaparım toprağım aklinialirimsmile
Evet canım gezmekten yorulup akşamları yazmaya üşenmek yok bak laelaelaelaelae

baslangic kg: 85,2
gecen hafta: 83,8
bu hafta: 83,2

verilen: 600 gsositososito

mart sonu hedef 82.5
hedef 65 insallahsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…