- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
olumunekankayizsmile :lepi:
evet bende aynı sen gibi düşünüyorum ortim. bu hafta kaçak yapanı affetmek yok ona göre .
sporlar düzenli yapılıcak , diyete ara vermek yok, bide düzenli her gün yazılıp kontrol ettirilicek liste .
bide böyle deneyelim ortim bakalım sonuç ne olucak..
sporunu unutma hergün yarım saat yürü hemde yürüme bandını yokuş ayarına al o zaman normalden 2 kat fazla kalori yaktıryor .ben öyle yapıyorum .akşama sporum var sositososito opuyorumnanaktan
gecmisi okuyayim gelim masallah
sayfa siskolarin istilasina ugramiszemuszemus
3-4 gün yaptıktan sonra çok zor gelmez yürümek artık . vucut alışıo sisteme .bu hafta en az 4 gün 40 dklık yürüyüş bekliyorum senden canım başarırsın sana güveniyorum canım ortim.2 gündür işten eve gider gitmez yarım saat 40 dakika yürüyorum canım. dediğin gibi yokuş yukarı çıkan ayarda band.birde mekik yapmaya çalışacagım artık bu göbege fayda edermi bilmiyorum ohaoldumsmile
baslangic kg: 85,2
gecen hafta: 83,8
bu hafta: 83,2
verilen: 600 gsositososito
mart sonu hedef 82.5
hedef 65 insallahsositososito
sensin şişkooo :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
3-4 gün yaptıktan sonra çok zor gelmez yürümek artık . vucut alışıo sisteme .bu hafta en az 4 gün 40 dklık yürüyüş bekliyorum senden canım başarırsın sana güveniyorum canım ortim.
bende 3 gün spora gidiyorum 2 saat sürüyor zaten her gidişim. diğer günlerde oğlumu parka indiriyorum hergün kıyısındanda olsa yapmış oluyorum .
kork bizden 2 nisan cuma aklinialirimsmile
biraz az ama sağlam adımlarla gidiyorsun hedefe
iki gün kacamak yaptigim halde 600 gram vermeme sükrediyom vallh ne yalan söyliyim. spor desen söyle böyle:1closedeyes:
Adacım Rabbim daim etsin inş..
Mübarek cuma gününde cuma saatinde çok içten dua ettim ortin ve senin için =)
3-4 gün yaptıktan sonra çok zor gelmez yürümek artık . vucut alışıo sisteme .bu hafta en az 4 gün 40 dklık yürüyüş bekliyorum senden canım başarırsın sana güveniyorum canım ortim.
bende 3 gün spora gidiyorum 2 saat sürüyor zaten her gidişim. diğer günlerde oğlumu parka indiriyorum hergün kıyısındanda olsa yapmış oluyorum .
kork bizden 2 nisan cuma aklinialirimsmile
arkadaşlar merhaba bende 90 kiloyum sanıyordum tartıldım 88 burada buldum kendimi yazıları okudukça acaip motive oluyorum hedefim 65 başarılar dileyin bana.
tebrik ederim ortim süpersin ...sonunda yanigünaydın tükanı açıyım hemen kaçıcam bugün çocukların rutin kontrolleri var
kilobildirimi ypayım hemenn
geçen hafta:82.9
bu hafta :82
çok şükür yaniiii
am aenim tartı herçıktıgımd afarklı söyleüyor anlamadım yaaaaaa
grş akşama kıslarrrizlem bu arada ben vacinismustum bacımmmmm
akaşama yazrım ayrıntıları 8 ay sürüd tammmmmmm
olsun nihal bence regl haftasına göre süpergünaydın kızlar..
86.8
500 gr vermişim..regl haftam ve spor yapamadım
canım sabit kalmaktan iyidir yafffgünaydın benim kilomda 77.300 malesef 200gr:çok üzgünüm: cık gitmiş
menülerini düzenlemelisin bu hafta ekmeğin çoktu sana söylemiştm..sebze ve süt eklemen iyi olacakya pazar pazartesi sali persembe yarim saat kosu bandi ve su gibi terledim, sonuc +600gr
bu hafta dikkat etmemistim dogru.... offf moralim bozuldu ortim yaa
canım teşekkür ederim..izloşşş evet unutma bisimelocum tebrik ederim ödülünden dolayı canım nice nice ödüller alırsın inşallah :hooray:
izlem özletme kendini mersine gidince mutlaka arada ugra canım.bu arada kaç gün kalacaksın :a015:
canım geziydi gripti derken bir türlü boş kalmadın kii..dikkat et kendinekızlar ben bir saat toplantıdayım kg veren herkesi tebrik ediyorum..valla ben bayılcak gibiyim hastalığım geçti diyordum ama kendimi çok yorduğum için sanırım inanılmaz bitkinim akşam hiçbişi yapamadım baktım kolum kalkmıyor yattım sabah 6 da kalkıp işleri yaptım ama geberiyorum yorgunluktan..
bu haftaki kilo bildirimim:
geçen hafta :87.5
bu hafta :85.3
giden :2200gr
menülerini bizimle paylaşmamıştın o yüzden yorum yapamayacağım.tebriklersaol cnm her yediğimi özel hazırladım ama deydi
tatlışşş...hiç üzme kendini bak 3 aydır aynı kilodayım çabalarıma+kaçamaklarıma rağmen elbeette vericezkaptanım...
başlangıç...117.1
geçen hafta..107
bu hafta..107
giden 0
hiç kaçamağım yok...gr oynamazmı yaa :kedi:
yüzüm yok artık yazmaya bende bıktım...(((
tebrikler de...sen den de menülerini bekliyoruz şekerim sen de hiç yazmadınsimdi sira bende oncelikle hayirli cumalar malum almanyaya geldigim il iki hafta dietime tam uydugum halde 3 kilo aldim ve dibe vurdum ne yaptiysam yapisti ustume sonra bir silkindim gunde 2 saat yuruyus
2 litre su ve tam uyum dikkat kizlar soyluyorum
2 hafta once 83
gecen hafta 83 200
ve bu hafta 80
haftaya insaallah 78
cunku regl olacagim en az iki kilo gider
giden 3 200 cok mutluyum allahima sukurler olsun
olsun tülayım bak artık ben onu da veremiyorumBende yapıyım bildiririmimi...
Geçen hafta 77.6
bu hafta 77,5
mart sonu hedef 75 çok zor ama en yakınına ulaşmak için bu haftayı sıkı tutucam .
ortim 2 kişi 200 gram vermişiz ne güzel bi takımız yahuu kaydirigubbakcemile3
adasüpersin ya hadi bakalım hem resim hem de haber bekliyoruzevet canım bu güne kadar 3 provaya gittim,son 2 sinde de daraltıldı.Yarın yine provam var bakalım bu sefer ne olacak..
Güzel bir duygu bu ya
ortimmmmm sen de yaşa hayırlısıyla
aahhh bilirim o hazırlıkları izloşm...bence de vücut çok spora bu kadar alışmışken sakın bırakma..okulda çok yoğundum giremedim sonra da site bozuktumerhabalarrrrr malum bugün spor günümdü geldim vücut temizliği kaydirigubbakcemile3 banyo ev temizliği derken vakit geçti, sporuma 20gün gidemiycem yarın gidiyorum hayırlısıyla kızlar, ama bırakmak yok tabiki annemlerin evlerinin önünde futbol sahası var yine spor günüm ve saatinde ordayım tam gaz devam
ortağım üzülme sakın, şu vücuduunun direncini bir kırabilsen 2 2 gider kilolar o günde gelecek elbet sen ilacını ihmal etme sakın takipteyim aklinialirimsmile
denizcim yarın gidiyorum cannım nasipse, yolculuk hali bu hakkınızı helal edin sempatiksalakcinni
tülaycım regl haftandaydın sanırım o yüzden az gitmiştir canım yaa :hulya:
banuucum tebrik ederim olumunekankayizsmile
melocum bildirmemiş sanırım merak ettim bak şimdik :kedi:
süreyyaa(güldal) ablacımm çok tebrik ederimm öpüyorum gül yanaklarından hep böyle devam inşallah bu haftanın birincisi sensiinnn :))
bence de az mı kıs 600 ben 3 aydır her hafta 600 verseydim 7 kilo yapardı yaaaa mafoldumbengelelimm banaaa
bu hafta çok düzensiz beslendim menülerimden takip etmişsinizdir inşallah :)) dışarda yedim genelde pek bi sosyal geçti zemuszemus
başlangıç 89
geçen hafta 75.800
bu hafta 75.200 bayanssulusmile
bunada şüküürrrr
şimdi mersine gidince ilk haftamda artı çıkmam sanırım ama, sabit kalabilirim diye düşünüyorum çünkü o taraf hep zahmetli leziz bulgur işleri oluyor ikramlıkları, bakalım artık sizin için 1 tanecik yerim içli köfte kaydirigubbakcemile3 kendim için değil haaa sizin için aklinialirimsmile
evet ben de merak ettimizlemmmm kayınvaliden seni enson gördüğünde kaç kiloydun 89 muydun.kadıncagız seni görünce düşüp bayılmasın şaşkınlıktan akannehir
teb riklerbaslangic kg: 85,2
gecen hafta: 83,8
bu hafta: 83,2
verilen: 600 gsositososito
mart sonu hedef 82.5
hedef 65 insallahsositososito
slm kzlar 3 gündür giremiyorum netimiz bozuk
herkeze iyi akşamlar
bu arada kilo bildiriyim 72.2
canim ben uzun zamandir kilo veremiyordum cok yurudum cok su ictim zaten yapisik kilo degildiler o yuzden cabuk gittiablacım çok çok tebrikler inanki ben bukadar kiloyu 1 ayda veremiyorum :sinifsinif:
cok sagol seker bende sana hayirli yolculuklar diliyorum dilerim cok eglenirsin mutlu olusun bolda kilo veririsin operim seni yanaklarindanmerhabalarrrrr malum bugün spor günümdü geldim vücut temizliği kaydirigubbakcemile3 banyo ev temizliği derken vakit geçti, sporuma 20gün gidemiycem yarın gidiyorum hayırlısıyla kızlar, ama bırakmak yok tabiki annemlerin evlerinin önünde futbol sahası var yine spor günüm ve saatinde ordayım tam gaz devam
ortağım üzülme sakın, şu vücuduunun direncini bir kırabilsen 2 2 gider kilolar o günde gelecek elbet sen ilacını ihmal etme sakın takipteyim aklinialirimsmile
denizcim yarın gidiyorum cannım nasipse, yolculuk hali bu hakkınızı helal edin sempatiksalakcinni
tülaycım regl haftandaydın sanırım o yüzden az gitmiştir canım yaa :hulya:
banuucum tebrik ederim olumunekankayizsmile
melocum bildirmemiş sanırım merak ettim bak şimdik :kedi:
süreyyaa(güldal) ablacımm çok tebrik ederimm öpüyorum gül yanaklarından hep böyle devam inşallah bu haftanın birincisi sensiinnn :))
nihalcim cok sagol valla hic yemedigim kadar yedim zaten benim problemim yememek karboksipunkturda cok yemen gerkiyor ben ne olur ne olmaz az yiyiyordum simdi tam uydum oldu gunde 2 saat yurudum en cok o faydali oldusüper süpersin güldalcım..aynen devam da bir haftada bu kadar kilo çok değil mi yaw yemedin mi fazla şey
cok sagol canimtebrik ederim güldal 3200gr. büyük bi başarı alkisalkisalkis
darisi basina semacim umarim haftaya 78 gorurumalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:
kaydirigubbakcemile5 inşallah 2 nisanda hedeflerimize ulaşırız otrimolumunekankayizsmile
bu arada şakamaka nisan ayına geldik ne kaldı şunun şurasında yaza delikafadulden geçen hafta sosyete pazarına çıktım benim geçen sene yazın üzerime hiçbirşey bulamayıp mecburiyetten aldıgım ve asla benim zevkime uymayan giydiğim tunikler almış tezgahta yerini. görür görmez midem bulandı. kesinlikle bu yaz sizleri giymek istemiyorum diye geçirdim içimden. inşallah bu yaz kurtulacagım o tuniklerdennnnn :Saruboceq:
Allah söyletti inşallah ne güzel olur manken gibi olurum.artık girdiğim mazadan bedenime uyna bakmak değil beğendiğim kıyafetin bedenine bakmak istiyorum.neler yapıyorsunuz hangi gün tartılıyorsunuz benim en büyük derdim basenler.İncelmesi için yaptığınız hareketleri paylaşırsanız çok mutlu olurum.
arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza . Bizimle olmak iin yapmanız gereken tek şey paylaşmak buyrunnnnnnnnnmeraba bende kilosu 87.5 olanlardanım bu hafta tekrardan diyete başladım bende sizinle birlikte zayıflayabilirmiyim.muhabbetiniz ve motivasyonunuz çok güzel:kedi:
Şu hamburger olayı bozmuş meloşum yaa .. Bak haftaya kilo vermiş görmek isteriz seni ona göre . alsanaalsanasmilebugün yoğun ve çok yorucu bir gündü.veli toplantım ve 6 saat dersim vardı
menüm de üne paralel olarak çok parlak değildi
sabah
1 peynir
2ekmek
domates-nane
ara
4hurma+1ceviz
öğle
hamburger
ara
yoğurt+elma
ara
2kayısı+1ceviz
akşam
minik 1 dilim börek
1kase çorba
ara
portakal
İnş 60 larıda beraber görürüz ablacım.Bu kadarını yaptık yaa çoğu gitti azı kaldı inş olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanTULAYCIM sagol amin insaallah artik goreyim biktim 80 lerden zaten yil olarakta 80 leri hic sevmem en cok sevdigim moda yili 60 lar dir ne garip
slm kıslarr
çocuklar beni yordu biri uyudud deniz hala aykata sinirlerim bozuluyor bu çocuklar geç uyuyuncaa hırpalıyorum sonrada üzüllüyorummmmm
bogazım agrıyor sanırım üşüttümmm onlara geçerse kabus gibii günler demektirrrr
neyse sizinde keyfinizi kaçırmayımm iyi gecelerr:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?