80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izloşum canım..hayırlı yolculuklar diliyorum gider gitmez bize ya olur mu?

yazmazmıyım tatlişkom, pazartesi gene yazarım yarın 15:40da uçağım, binmeden 1 gün önce hep midem bulanyor ya heyecanlı değilim aslnda ama ne bileyim bilinç altımda bişiyler var heralde :1shok:

o tempoya göre iyi beslenmişsin canım, kız veli toplantısında şişman velilere azıcık ders vereydin, bütün sülaleye anlatmaktan artık alıştım kaydirigubbakcemile3 sanki farklı bişiy yapıyomuşum gibi guclubacismile
benimkininde 3 gündür burnu akıyor hasta olmadı olmadı nazar değdi vallahi çocuğuma :gitme:
güzel menü canım tebrikler sositososito

menümü yazayım oje sürdümde kurumasını bekliyorum kaydirigubbakcemile3 kırmızı bayanssulusmile

sabah peynirli omlet 2 dilim kepek ekmeği

1 yeşil elma

yoğurt

2 portakal

sütlü şekersiz nescafe ile piko

akşamda balık ızgara 1 dilim kepek ekmeği

şekersiz nescafe

1buçuk saat spor su da 2 lt olmuştur sanırım

Buyrun kızlar bu haftanın listesiiii...

Şampiyon applecherry oldu tebrik ederimmm..
güldalcım geçen haftanın listesine göre bakarak kilo kayıplarını yazıyoruz ,geçen hafta 82kilo gözüküyordun o yüzden şampiyon yapamadım canım ama çok tebrikler sana da!
ve haftanın kızaranlarınada
haftaya herkesten en az 1 kilo gitsin inşallahhhhhh...

Ben çok fenayım bu aralar kızlar moraller de pek iyi deilll pek yazasım da gelmiyor,diet yapasımda..
bakalım ümitler bu haftaya kitlendi..haftasonu kaçamaksız geçer umarım bu hafta ciddi rakamlar vermeliyim erteleye erteleye yazı getirdim yaaa..offf!
ortimmmm yakaladık birbirimizi aynı kilodayız haftaya coşalım mı ne dersin?

yağmurgözlü-darkolive = 600gr

evrel-handerya = +300gr

elimphia-sunshine = 500gr

narin-butterfly = 200gr

nalcy-bitanem = 1400gr

niloss-güldal= 2200gr

aylin- adaer= +600gr

masumm - melocum= 900gr

burcu - huri= 0

obilen -applecherry= 1800gr

alperenim - eflatun = 100gr

yaniiiiii haftanın grubu niloss-güldal

olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5

:içelim:

kaydirigubbakcemile3 iyi fikirmis abla ama zaten dün bayaaaa bi sinirliydimmm, o sinirle gittimm ona inat dönercide köfte yedim salatali, yaninda yufka ekmegide vardi biraz. orda öyle bi sistimki, dünkü menümü hic yazmayayimmm... bitti artikk kacamaklar, bugün yepyeni gün, yarin cok büyük bir heycan... kacirmicammm yemekleri artik. bu hafta 1,5 kg gideceeek baska caresi yok.

evet canım bu güne kadar 3 provaya gittim,son 2 sinde de daraltıldı.Yarın yine provam var bakalım bu sefer ne olacak..
Güzel bir duygu bu ya

ortimmmmm sen de yaşa hayırlısıyla
´

ah güzelim benimmmm tahmin edebiliyorum heycaniniii...... haftaya pazar sözleniyorummmm kaydirigubbakcemile2:asigim: aminnn bende giyecem gelinlik insallahhhh öpyüorum seniii

artidayiz adaercim, özür dilerim canim. bu hafta daha iyi olucak söz.... 88i görmek istiorum artik yaaa

tebrikler güldal niloss

handerya ablam ellerine kollarina saglikkkolumunekankayizsmile

melocum tmm ablam bu hafta menülerime dikkat edecegim. ofis icin alisveris yaparim saglikli yemekler alirim... sebze felan

dünkü menümü yazayim size: utanarakmafoldumben

sabah: yok
ara: 1 elma
öglen: (dönercide) izgara köfte 4 tane, aralarinda yufka vardi sarilmis. ve bol salata, 1 kasik aci meze, 1 kasik patlican meze, 1 kücük parca sosis, 3 tane kizartma patates
ara: yok (uyudum)
aksam: 1 kase yayla corbasi, 3 tane kizartma patates, 3 köfte, salata
ara: (eyvaaah) baya bi cikolata (regl haftam bagislayin tatli krizim var)

igrenc utanc verici bir menü, töbe bidaha olmicak

günaydin masumcummm, kacamaksiz hafta sonu dilerim
senindemi uykun kacti hehe

geçmiş olsun öznurcum sınav stresinden olmuştur inşallah çabucak iyileşirsin

hiç görüşemedik bi haftadır yaaa en yakın zamanda görüşelim

kızlar dünkü bu menümden sonra sabah tartıldım 300gr daha gitmiş opuyorumnanaktan
harfien uydum sadece akşam yemeğinden sonra bi elma yedim

bugünkü menüm:

kahvaltı: uyanınca 1 fincan sıcak su
1 dilim tam buğday ekmeği kk yarım yağlı peynir yeşil çay

ara: 1 domates 1 salatalık

öğlen: haşlanmış sosisli sandwich (hardal ketçap vs.yok)

ara: yiyebildiğim kadar marul havuç

akşam :daha karar vermedim ya buğlama balık ya da haşlanmış 2 biftek ve brokoli, yiyebildiğim kadar salata (soğan maydonoz limon havuç marul salatalık biber domates)

gece: 1 bardak yağsız süt

2lt su ve y.çay
4 mil leslie

herkese gunaydin nasilsiniz hepinize iyi hafta sonlari sakin kacamak yapmayin ha
bugun hava yagmurlu ne yazikki yuruyemiyorum kendimi
kotu hissediyorum bir gunes acsinnsail kendimi disari atacagim adacim seni goruyorum
sanada guzel mutlu bir gun diliyorum

guldalım sağol canım
eklediğim topiğe bak,çeyizlerimin bohçalanmış halini ekledim
haftaya cumartesi de kendi evime yerleşmiş hallerini ekleyeceğim
o topicte kendi fotom da var
tabi o halimden şu an 8 kg. daha zayıfım :lepi:

günaydinlar siteye yeni katildim bende 84 kiloyum! Kiz ken 53 kiloydum fark burda. gerci 65 olsam cok iyi olacak. kafayi yiyecegim neredeyse. bende bazilariniz gibi sabah kahvalti yapmadan cikiyorum evden hata burda kizlar!!!! Hadi hepimize kolay gelsin!!!

ay ben duygulandim yaa :gitme: benimdemi olucak böle ceyizlerim
ah allah nasip eder insallah :sinifsinif:
allah mutlu etsin canim yaa, bu arada o resimde de sahanesin, saclarinn ve rengi

hosgeldinizz öncelikle bol sans diliyorum YENI GELEN DIGER ARKADASLARA DA
kisacasi anlatayim:
her cuma günü kilo bildirimi var...
hergün sohbete katilmak, ve her gün yediklerinizi yazmak sartdir.

sabah:
ara:
öglen:
ara:
aksam:
ara:
spor:
su: xxLitre

bu sekilde

ve kilo bildirimi

baslangic kilo:
simdiki kilo:
gecen hafta kg:

bol sanss kaydirigubbakcemile5

sagol canim verdigin bilgiler icin! insallah bu sefer basaririz, ve sabirli olmak sart! ben 2005 de cok güzel olmustum ve tam 65 kiloya düstüm. fakat ancak 8 ay tuta bildim. hepinize kolay gelsin!

Herkese günaydın ...
apply tebrik ederim biriniliğini ..tabi grubumuzuda inş her hafta böyle güzel verirsiniz..

Adacım tüğlerim üperdi ağlamaklı oldum yaa.Benim çeyizim evden çıkarken annemin bana sarılıp ağlaması geldi aklımaa ..Ahh herşeye alışıyor şu dünyada..Yeterki sağlık ,huzur olsun opuyorumnanaktan
Resmine bayıldım .saçlarınıda =) Bide bundan 8 kilo eksilmiş halini düşünüyorumda mükemmel olduğundan kuşkum yok canım .. kaydirigubbakcemile5
yelpaze hoşgeldin aramıza güzel paylaşımlar ...
aylincim bu haftalar son haftaların artık bırak şu kaçamakları yaa :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…