sevgili ortim tülay , sema , selma ,izlem , kaptancıgımız ,ve digerleri neredesiniz kızlar baharnaz ve güldal genelde akşamları giriyor digerleri bu saate kadar mutlaka ugrarlardı neredeler acep CADIARZU
İzlemcim iyi yolculuklar ve tatiller canım..kaçırma çok fazla emi!
selam kızlarrrr
adacımmmm cnm allah mesut mutlu etsin inşşş
.çok güsel eline saglıkkk çok hoş hepsii
ayrıca send eçok güslesin cnmm ya bayıldım fotona çok sempatiksin yaniiii
sabah kalktım kahvatı hazırladımmmmm sonra eşimle atıştık çok cnm sıkıldı bıraktım kahvaltı masasını aldım çocukları attım arabayaa 1 saat dolaştımmmm şimdi geldim yemek yapıyorum ta kahvaltıda yapmadımm sonra binbirtane gönül alma işi anlamıyorum bu erkekleri yaa
merhaba canım evet okuldan gelince ancak akşamüzeri filan evde oluyorum o saatlerde girebiliyorum ama şu 3 gündür filan kk siteye giriş yapamadım anlayamadım bende şimdide geçmişe takılı kaldım okuyorum
aman baharnazcım ağzından yel alsın ama adanaya gitmişken tereyağsız bi adana yerim artık dimi kaydirigubbakcemile3
kızlar 15:40 da uçağım kalkıyor ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin sempatiksalakcinni demir bir kuş bu akannehir akşam yazarım size hepinizi öpüyorum benim gene midem bulanıyor yaa uçağa binicem ya hep böyle oluyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?