80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ADACIM gordum emegni de senide sen ne guzel olmussun oyle soz fotonu gormustum
bu guzel degisim bambaska biri olmusun kelebek gibi ceyizin hayirli olsun
cok emek vermissin en guzel gunlerde mutlulukla kullan iste bu yuvayi disi kus
yapar hemde boyle guzel bir disi kus nisanlin kiymetini bilsin zor bulurdu senin gibi guzeli

arkadaşlarım.....
o kadar iyi geldi ki bu yorumlarınız...
öyle yalnız kaldık ki ailem ve ben bu düğün arefesinde.
Sizler de takdir edip beğenmeseniz nasıl olurdum bilemem....
Son 1 ay var düğünüme...ama ortada erkek tarafı diye bir şey yok,
ailem bekliyor ki gelsinler bir dil ucuyla da olsa ne yapılacak,ne edilecek konuşulsun.
Bunun kınası var,evden gelin alması var,ne vakit olacak saati ayarlasalar....ama yok.
Geçen gün dayanamayıp artık Bedi'ye patladım,o da ailesine sormuş
gidip kızın ailesiyle bir görüşmeyecek misiniz,kınada ne yapılacak,gelin alma işini falan diye
ama yok yine umurlarında değil.Kına olcak ne alt tarafı hem onlar yapacak diyorlarmış
Neyse ben çok doluyum....
Sizlerin yorumlarının ne kadar iyi geldiğini bilmeniz için paylaştım işte ((

Adacım bu sorunlar herkeste yaşanıyor .Sen hiç takma herşey bi şekilde oluyor bitiyor sen yaşadığın üzüntü sıkıntıyla kalıyorsun .
Madem ilgilenmiyorlar sende onlarla bu konu hakkında muhattap olma .Bedine söyle planı oda onlara iletsin .Hiç yorma kendini güzelliklerinin tadını çıkarmaya bak canım. opuyorumnanaktan

selam kızlarrrr

adacımmmm
cnm allah mesut mutlu etsin inşşş
.çok güsel eline saglıkkk çok hoş hepsii
ayrıca send eçok güslesin cnmm ya bayıldım fotona çok sempatiksin yaniiii

sabah kalktım kahvatı hazırladımmmmm sonra eşimle atıştık çok cnm sıkıldı bıraktım kahvaltı masasını aldım çocukları attım arabayaa 1 saat dolaştımmmm şimdi geldim yemek yapıyorum ta kahvaltıda yapmadımm sonra binbirtane gönül alma işi anlamıyorum bu erkekleri yaa

Masumcum sen yine çocukları almışsın benim kafam kızınca alıp başımı çıkıyorum 2 saat baksında nasılmış çocukla uğraşmak görsün diye . aklinialirimsmile
Sitede 2 tur atıyorum sinirim geçiyor .
Yapıpta gönül almasalar dahamı iyi boışver tadını çıkar biraz naz yap barış gitsin kaydirigubbakcemile3

sevgili ortim tülay , sema , selma ,izlem , kaptancıgımız ,ve digerleri neredesiniz kızlar baharnaz ve güldal genelde akşamları giriyor digerleri bu saate kadar mutlaka ugrarlardı neredeler acep CADIARZU

merhaba canım evet okuldan gelince ancak akşamüzeri filan evde oluyorum o saatlerde girebiliyorum ama şu 3 gündür filan kk siteye giriş yapamadım anlayamadım bende şimdide geçmişe takılı kaldım okuyorum

İzlemcim iyi yolculuklar ve tatiller canım..kaçırma çok fazla emi!

teşekkür ederim kaptancım saolasın olumunekankayizsmile
bencede keşke almayaydın da uğraşsaydı biraz, kaydirigubbakcemile3 erkekler aynı canım yaa istisnalar hariç hepsi ince tam ayrıntılı düşünemiyorlar bazı şeyleri kadınlar gibi napcan takmamaya çalış aklinialirimsmile

merhaba canım evet okuldan gelince ancak akşamüzeri filan evde oluyorum o saatlerde girebiliyorum ama şu 3 gündür filan kk siteye giriş yapamadım anlayamadım bende şimdide geçmişe takılı kaldım okuyorum

ewet canım girilmiyordu sitede sorun vardı geçen hafta

darkolive sanırım seyahate çııyorsun iyi yolculuklar canım iyi tatiller aman sakın kilo alma adana mersin maşallah bol kalorili leziz yemekler ben bir keresinde hataya gitmiştim yıllar önce 6 kilo alıp dönmüştüm

aylin canım çok şık olmuşsun nihayet bugün görebildim

adaer eşyaların gelmiş canım rahat ol tatlı telaşların içindesin

yağmurgözlü moralini bozma bak bende hiç veremiyorum neden anlamıyorum bir defaya mahsus 79 u gördüm sonra 80 e çıktım hala 80 ve küsurlarında gidip geliyorum ama sabır

aman baharnazcım ağzından yel alsın ama adanaya gitmişken tereyağsız bi adana yerim artık dimi kaydirigubbakcemile3

adaer mobilyalarını çok merak cettim ara tara resimleri bulamadım sayfamı atladım acaba okurken geçmişi

banuşummm ben seni dün akşam rüyamda gördüm biliyomusun kaydirigubbakcemile3

allahım yaa adanaya gidiyorumya rüya işte hava alanına gelmişken vaktim var nasılsa deyip ankaraya gelmişim orda seni bulmuşum böyle malikanede yaşıyormuşsun ev o kadar büyük ki odalarda hep üniversite öğrencilerine filan bakıyorsun, kaydirigubbakcemile3 beline kadar dümdüz saçların varmış ben taramışım sempatiksalakcinni ama ne benim bebek ne seninkiler hiç görünmüyor çok çok garip bir rüyaydı yaa yani bütün gece senle uğraştım aklinialirimsmile

kızlar 15:40 da uçağım kalkıyor ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin sempatiksalakcinni demir bir kuş bu akannehir akşam yazarım size hepinizi öpüyorum benim gene midem bulanıyor yaa uçağa binicem ya hep böyle oluyorum kaydirigubbakcemile3

adaer güle güle kullan canım hepsini özene özene büyük bir incelikle hazırlamışsın içlerinide merak ettim merakla bekliyorum

hayırlı yolculuklar canım rahat ol

izlemmmmmmmm iyi yolculuklar canım,hayırlısıyla git gel,ne demek helal olsun

baharnazcım çok sağol tatlım,içleri de kısmetse haftaya cumartesi eklenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…