izlemmmmmmmm iyi yolculuklar canım,hayırlısıyla git gel,ne demek helal olsun
baharnazcım çok sağol tatlım,içleri de kısmetse haftaya cumartesi eklenecek
adacim seni anliyorum onemli olan ikinizsiniz ben anlamiyorum erkek tarafini once boyle yaparlar sonra da bir suru beklenti aileler turk toplumunu yavas yavas hatta hizli bir sekilde yanliz birakiyorlar sonra cekirdek aile kuculuyoruz kimse bunun farkinda degilarkadaşlarım.....
o kadar iyi geldi ki bu yorumlarınız...
öyle yalnız kaldık ki ailem ve ben bu düğün arefesinde.
Sizler de takdir edip beğenmeseniz nasıl olurdum bilemem....
Son 1 ay var düğünüme...ama ortada erkek tarafı diye bir şey yok,
ailem bekliyor ki gelsinler bir dil ucuyla da olsa ne yapılacak,ne edilecek konuşulsun.
Bunun kınası var,evden gelin alması var,ne vakit olacak saati ayarlasalar....ama yok.
Geçen gün dayanamayıp artık Bedi'ye patladım,o da ailesine sormuş
gidip kızın ailesiyle bir görüşmeyecek misiniz,kınada ne yapılacak,gelin alma işini falan diye
ama yok yine umurlarında değil.Kına olcak ne alt tarafı hem onlar yapacak diyorlarmış
Neyse ben çok doluyum....
Sizlerin yorumlarının ne kadar iyi geldiğini bilmeniz için paylaştım işte((
merhaba kızlarrr..
okuldan kaçtım :kedi::kedi::kedi:
acil toplantıya çağırdılar milli eğitimden proje yarışmasına katıldığım için ödül aldım :hooray:
sonra da zaten derslerime stajyerim girecekti eve geri geldimmm :sm_cool:
doktora gideceğim az sonra
dün 7kocalı hürmüz oyununa gittik kızlar çok güzeldi, çıkışta arkadaşlarla tabiki çorbacıya vallahi 3 aydır gece çorbası içmiyordum seveniniz varmı bilemiyorum kelle paça allaahımmm sarımsaklı limonlu sirkelii sempatiksalakcinni ruhumu teslim ediyordum vallahi yanında da avuç içi kadar sıcacık pide yedim vallahi akannehir
çorbanın kokusunu da tadını da iliklerime kadar hissettim. aslında o arnavut biberinin zehir zıkkım tadıyla ve bol ekmekle daha bi güzel olur. offf çok canım istedi yaa cokacimcoook
ya pazar pazartesi sali persembe yarim saat kosu bandi ve su gibi terledim, sonuc +600gr
bu hafta dikkat etmemistim dogru.... offf moralim bozuldu ortim yaa
aylincim çok az yiyorsun, öğün atlıyorsun doğal olarak vücudun direnç göstermekten öteye her şeyi depoluyor. mesela dünkü köfteli menü biraz az olsa çok iyi bir de tatlı olmasa tabi. sözlünün kiloyla ilgili söylediklerini takma hem bu erkekler sadece laf söylemeyi bilirler ama ona desen ver 5 kilo 30 bahane uydurur vermemek için Çok üzgünüm çoook
arkadaşlar merhaba bende 90 kiloyum sanıyordum tartıldım 88 burada buldum kendimi yazıları okudukça acaip motive oluyorum hedefim 65 başarılar dileyin bana.
meraba bende kilosu 87.5 olanlardanım bu hafta tekrardan diyete başladım bende sizinle birlikte zayıflayabilirmiyim.muhabbetiniz ve motivasyonunuz çok güzel:kedi:
ikiniz de hoşgeldiniz, çok çabuk sağlıklı zayıflayın alkisalkisalkis
bugün yoğun ve çok yorucu bir gündü.veli toplantım ve 6 saat dersim vardı
menüm de üne paralel olarak çok parlak değildi
sabah
1 peynir
2ekmek
domates-nane
ara
4hurma+1ceviz
öğle
hamburger
ara
yoğurt+elma
ara
2kayısı+1ceviz
akşam
minik 1 dilim börek
1kase çorba
ara
portakal
ara için 4 hurma bir ceviz çok değil mi? değilse ben de yicem hurmaya bayılırım yerimseniben
bugünki menüm...
kalkınca ılık sirkeli su
sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı acılı ezme
1 tatlı kaşığı light labne
3 zeytin
Öğlen
8 kaşık bezelye
2 dilim k ekmek
2 kaşık yoğurt
ara
10 badem
2 kayısı
akşam
1 tabak 1 kaşık yağ ile yapılmış bakla
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 nar
2 portakal
2 saat fitnees 2 lt su
burada da sanki 10 badem ve 2 kayısı çok gibi. ara manyağı oldum sanırsam kafamçokkarıştı
kızlar 15:40 da uçağım kalkıyor ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin sempatiksalakcinni demir bir kuş bu akannehir akşam yazarım size hepinizi öpüyorum benim gene midem bulanıyor yaa uçağa binicem ya hep böyle oluyorum kaydirigubbakcemile3
iyi yolculuklar senağlama
evrell nerdesin özledik seni uzun uzun keyifli yazılarını..hemen dön aramıza gözlerimiz seni arıyor güzelim..
Ben çok fenayım bu aralar kızlar moraller de pek iyi deilll pek yazasım da gelmiyor,diet yapasımda..
bakalım ümitler bu haftaya kitlendi..haftasonu kaçamaksız geçer umarım bu hafta ciddi rakamlar vermeliyim erteleye erteleye yazı getirdim yaaa..offf!
ortimmmm yakaladık birbirimizi aynı kilodayız haftaya coşalım mı ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?