80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

applecharry sadece 1 mil mi yürüyorsun
ben haftada 4 günü bir gün 4 mil bir gün 3 mil şeklinde yürüyorum doğrumu yapıyorum acaba?

Offfff yaaaa...
kızlar akşama yatılı misafirlerim var yineeeeee!...
misafiri çok severim ama yoruldum sanırsam hem de çocukla çok zor oluyor tam serilmiştim iş güç beklesin kendime zaman ayırcam modundaydım yine,yeni,yenidennnnn!

umarım hafif atlatırım şimdi iş güç,yemek vs..beni bekler..

Adacım bende göremedim yaaaa..
benim sayfalar 40msj göstercek şekilde açılıyor ondan mı acaba,göremedim resim olan mesajını,bugünmü ekledin senin msjlarından bakıyım bari..

görmedim ama eminim çok zevkli eşyalardır allah güle güle ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsin inşallah canım..

ızlemcim güle güle git canım .. Allaha emanet ol hiç bişi olmaz inş .. öpüldün canım..

Bende ablama gidiyorum geç saatlare kadar gelemem heralde .Görüşürüz öpüldünüz kızlar ..

adacim seni anliyorum onemli olan ikinizsiniz ben anlamiyorum erkek tarafini once boyle yaparlar sonra da bir suru beklenti aileler turk toplumunu yavas yavas hatta hizli bir sekilde yanliz birakiyorlar sonra cekirdek aile kuculuyoruz kimse bunun farkinda degil
sonrada baslarlar bizim gelin hic ailesinden cikmiyor oglumuz da ona uydu yuzunu goremiyoruz hic dusunmezler onlari zamaninda yanliz biraktiklarini hic bir sey vermezler
ama cok sey beklerler.
kadinin birisinin bir kiz bir oglu varmis ikiside evlenmis 1 sene sonra anneye sormuslar
oglun mutlumu anne baslamis sizlanmaya ah ah hic sormayin oglumun basi yandi hanimefendi calisiyor eve geldiginde oglumun ona yardimci olmasini istiyor
yok salata yap yok evi toplamama yardim et ah keske evlendimeseydim oglumu o kizla
peki kizin mutlumu diye sormuslar ay cok sukur bari onun yuzu guldu kocasi cok iyi
kizima kahvaltisini hazirlar her sekilde yardim eder yemek pisirir beraber cikar beraber gelirler eve her seyi beraber yaparlar iyiki kizimi ona verdim bir tarafim aglarken bir tarafim guluyor iste. traji komik vede sinir bir olay sen mutlu ol adacim herkes yaptigini
bulur

izlemmmmmmmmm cnmmm sabnada ii yolculuklar diyemeidmmm kuşum yaaa
çok gez az ye emi cnmm
rüyand açok ilginçç ya dün gece çokk sinirliydimm ya malum olmuş demekkii
evimd ekutu gibi kıss 2 oda bir salon gören gözlerin sagolsun cnm benim
ankaraya bekleirm tabiki her zmannn

ben dün çok saçma yeidm yaaa
2 ekmek
peynir zeytin

çorba
12 yaprak sarma

4 köfte 3 4 çatal patates kızartma
1 pikooo

görüyorsunuz ne kadar saçma

handerya nehaber nasılsın yine yorucu işlerin var galiba kolay gelsin sana

şimdi 45 dk leslieyle yürdüm sende bir ara yürüyordun faydasını gördünmü yani yağ yaktımı

Hikayen çok iyiymiş güldal :)) annelik işte bencilce evladını düşünen..

baharcım bi ara yürüyordum evet 5 mil yürüyordum güzel valla sıkılaşmada etkili ama ben hiç bişeyden etki göremiyorum şu ağzımı kitlemediğim sürece,anlamadım valla bana iyi geldimi canım yaaaa:))

Adacım gördüm canım çok güzelll,evini döşe eşyalarınla beraber görelim çeyizlerini..

Tülay geçen sana da çok güldüm hani şu eşlerin aklını şaşırtma muhabbeti,yiyorlar gerçekten ben nezaman kilo verdim desem inanıyor,vermesem bile..ama taktik süpermiş:))

selam kızlar,
bir kaç gündür giremedim, tez için bir yerlere gittim. gittiğim yerlerde bilgisayarım yoktu akannehir dün bütün gün aklım buradaydı.tartılamadım da zaten. regli de oldum. yarın sabah tartılıcam moralim bozulmasın diye lülülülülülü

geçmişi okudum bol bol alıntılar çoook eskimiş olabilir ama anca yettim sempatiksalakcinni

ödül için tebrik ederim zemuszemus

evrell nerdesin özledik seni uzun uzun keyifli yazılarını..hemen dön aramıza gözlerimiz seni arıyor güzelim..

Elimphia'm canım, çok teşekkür ederim yazdıkların için. Düzenim iyice bozuldu benim. Moralim bozuk biraz, diyetime de eskiden olduğu gibi 4 elle sarılamıyorum maalesef. O yüzden de gelmeye yüz bulamıyorum desem yeridir. Ama uzun zamandan sonra, birkaç sayfa okudum geçmişten ve yazmayarak da kendimi bu psikolojinin içine ittiğimi farkettim. Burada paylaşım yaparken mutlu oluyorum, diyetimde bu şekilde iteklenmiş oluyor. Herhalde bana diyeti hatırlatan ne kadar şey varsa onlardan kaçmaya çalışmak gibi bir hataya düştüm. Umarım hatamı telafi edebilirim, yani bu psikolojiyle nasıl olacaksa artık..

Ortağın senden beter Handeryacım. Nedir bu halim hiç bilmiyorum. Kanım damarlarımdan çekilmiş gibi hissediyorum bahar yorgunluğu mudur nedir. Bir bu eksikti yani...!

Allah'ım eski irade dolu mutlu mesud günlerime dönüp tık tık tık diye vermek istiyorum bu kiloları. Yemeyelim Handerya ya! Gerçi benim diyet 2 gündür hak-getire modunda ama, daha 5 gün var! Sonraki günler de var. Toplayalım ortağım bir an önce. Atalım üstümüzden şu battı balık yan gider psikolojisini!

İnşallaaaaah!!!

hafta sonu kimsecikler yokkkk
ende azıttım bugün kıslar yediklerimi ne siz sorun ne ben söleyim diyceemm ama birazdan yazıcam dayanamıyorum aslınd açok dgeilde düzensiz yedimmmm

sabah 2 elma
1 paket balık krakermafoldumben

öglen
4 köfte
1 ekmek
çorba
salataaa

(sonra ortimin tavsiyeis ile
biskolata stiks aldım)

6 adet stis
3 gosret(tadımca)

bugün kırıntı günümdü
baksanıza çok az yedikleirm ama kalorili

bugün artık 2 beşi b,ryerde içerim ve biterrrrrr

Üzerimde 1000 tonluk yük varmış gibi hissediyorum, öylesine ağır, öylesine halsiz.... Adım atsam düşecek gibiyim.
Hayatımı ben değilde bir başkası yaşıyor sanki.
Ben de bir sandalye üstünde oturmuş onu izliyorum da onun da birşey yaptığı yok zaten.
Hayat nereye isterse oraya sürükleniyor, o tarafa doğru ilerlemeye çalışıyor, bir şekilde durduruluyor sonra tekrar baştan devam ediyor....

Dursun istiyorum biri şu filmi durdursun izlemek istemiyorum daha fazla!
Bu sefer de oynatıcısı tarafından ipleri salıverilmiş bir kukla misali düşüyorum sahneye, ipler her yerime dolanıyor, anlıyorum ki böyle de olmuyor...

Üzgünüm, yukarıdaki satırlardan daha neşeli şeyler yazmak isterdim ama anca bu kadarı akıyor parmaklarımdan.
Böyle çaresiz, pasif, mutsuz hissetmem için aslında bariz bir neden de yok. Bilmiyorum...
Öyle karışık birşey ki kendimi hep "Evrel taktığın şeylere bak, senden daha kötü durumda olan ne kadar insan var otur haline şükret" diye telkin ediyorum.
Bu sefer de patlama noktasına geliyorum. "Off yeter be, banane onlardan! Benim durumum da kötü işte, ona bakarsan benden daha iyi durumda olan onca insan da var, niye onlardan biri değilim ki?" diye haykırıyorum sessizce.

Niye kiloluyum, niye suratımda sivilceler çıkıyor? Niye birşey yapamıyorum? Niye harekete geçme yetimi kaybettim? Kendime bakmaktan beni alıkoyan ne? Bana ne oldu! Nerede yanlış yaptım?

Sonra "Dur" diyorum ben bu durumu çözeceğim. Sarhoş bir insanın koşmasına benziyor harekete geçişlerim. Başladığım gibi kendimi sonda buluveriyorum. Bu seferde olmadı deyip vazgeçiyorum en sonunda.

Kendimi hırslı zannederdim, şu halime bak! Hırsmış.
Tembelin sorumsuzun tekiyim bal gibi!
Hiçbirşey değilim. Böyle giderse de hiçbirşey olamayacağım.

Kendime bakıyorum, geçmişime neredeyse yıllardır olduğum yerdeyim. Hala istediklerimi yapamamışım.
Hayat beni almış oradan oraya koymuş sadece. Ben de onun peşinden gitmişim.
Mekanlar değişmiş, olaylar farklılaşmış ama ben zavallı ben hep aynı kalmışım.
Kendim için tekbir şey yapamadan...
Ne kadar acıklı! Kendime acıyorum ama merhamet edecek gücü dahi bulamıyorum.

Bir zamanlar, bir yerlerde şöyle birşey okumuştum: "Bizler doğduğumuzda, dünyaya getirmemiz için bize bir mermer blok tahsis edilirmiş. Dünyada kaldığı süre boyunca kimileri o mermer bloğu paramparça yapıp yok edermiş. Kimileri birşey yapmazmış, hayatı boyunca gittiği yere götürür sonra geri getirirmiş. Kimileri ise dünyada o kaba bloğu yontar, işler; harika bir heykele dönüştürürmüş."

Benimkine ne olduğu belli oldu! Şimdi parçalarını toplamaya çalışıyorum dağılan yerlerden. Niyetim tekrar yapıştırıp birşeye benzetmek, zaten bu ilk kırışım da değildi. Bir diğer niyetim de kendimi sevip sevmediğime karar vermek. Şimdi biri gelse karşıma "Söylesene, sen kendini seviyor musun" dese, ya da daha abartayım, "sen olsan seni sever miydin?" diye sorsa, birden celallenir herhalde seviyorum, niye sevmeyecekmişim ki der alınıp bozulurdum. Halbuki gayet net, kendimi zerre kadar sevmiyorum.

Sevebilme yeteneğimin olduğu aşikar. Sevdiğim insanın üzerine titrer, saatlerce onunla vakit geçirmeyi ister, saatlerce derdini dinler, istediği herhangi birşey olursa da yerine getirmek için elimden geleni yaparım. Normal olduğu üzere...

Ya kendim için bunlardan hangisini yapıyorum?

Hiçbirini! Vücuduma soktuğum onca zararlı gıda, besin türevi şeylerle kendimi bir nevi zehirliyorum.
Herkes bas bas bağırıyor spor yapın sağlıklı olun diye, ama ben kendimi tınlamıyorum. Aman iyisin böyle birşey olmaz diyebiliyorum.

Penceremdeki çiçeğe bile hergün ihtiyacı olan suyu veriyorum ama konu bana gelince üşeniyorum.
Kendimi güzelleştirmeye, ondan bir şaheser oluşturmaya zerre çabam yok ama saatlerimi odama yada evime ayırabiliyorum. Nasıl bir mantıksızlıktır Allah'ım?
Kimin için yaşıyorum dünyada?
Şu ruhumu taşıyan beden kimin?
Böyle muamele görmeyi kim hak eder?

Anladım ki, benim önce kendimi sevmem lazım, bunu öğrenip kendime işkence etmekten vazgeçmem lazım...
İnsan doğası gereği doğduğu andan itibaren bakım isteyen bir canlı zaten, bunu ne zaman unuttum acaba da kendimi bir nevi ot zannedip, doğaya bıraktım.

Eğer kendimi gerçekten sevseydim, bu beden için herşeyi ama herşeyi yapmam gerekirdi. Elimdeki maddi manevi bütün imkanları harcayıp, olabileceği en son noktaya ulaştırmam ve bir an olsun ondan ümidimi kesmemem gerekirdi. Kendini seven insanların yaptıkları bu çünkü...

İnsana kendisinin verdiği zararı başkası çok zor verir dedikleri kadar var.
En azından başkasına savunma mekanizmamız karşı koyabiliyor, peki ya kendimize söz geçirebiliyor muyuz?
Ne dediysek o olmuyor mu?

Süpermarketlerin çikolata-bisküvi reyonlarını tehlike zannederdim, meğer asıl tehlike benmişim!!!

Doğru, o çikolataları zorla satmıyorlar ki! ya da oturmaya gittiğimde kekleri yemesem canım acımaz ki!
Hepsini yapan "Ben" değil miyim?!
Kendimi sevmiyorum, onu önemsemiyorum bu kadar basit işte...
Zaman zaman başkaları benim için yapıyor bu işi....

"Bak yüzün ne kadar güzel, zayıflasan süper olur." diyorlar. "Öyle mi?" deyip geçiyorum.
Sanki bahsi geçen ben değil de bir başkasıymış gibi. Ne yazık!

Kendini sevmemek... altta yatan bir neden de buymuş demekki...
Bunun farkındalığı işimi kolaylaştıracak biliyorum, insan bilmediği ve onu etkileyen bir sorun olunca nasıl çırpınıyor onu biliyorum çünkü.

Artık öncelikle kendimi sevmeye çalışacağım.
Herkesten daha çok! Herşeyden daha çok!
Bunu başardığımda ise, eminim istemsiz yemelerim, kendimin kontrolünü yitirişim, ona buna diyetimi bozup yolumdan ayrılmalarım son bulacak, öyle de olmalı...

Arkadaslar
umarim dogru sayfaya yazimi yaziyorumsempatiksalakcinni
cünki nett konusundan daha profesyonel degilimdir.kaydirigubbakcemile3.Ben sizler takildigimdan beri inanin 1.5 kg kisa sürede verdim.sekeri kesmistim.Pisküüt Şenizcok cok tskler önce hüblet sonra güblette bana acayip iyi geldi,cok sevincliyim 100 gr bile veremezken.
kizlar opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

EVREL canim ne kadarguzel yazmissin ben kendi adima soyluyorum evet ayni duygulari tasiyordum bir zamanlar kendimden baska herseyi herkesi seviyordum sonra baktim zaman akip gecmis
en guzel zamanlarim sisman gecmis, olarak sadece orami burami nasil saklayabilirim moduna girmisim
evet yuzum cok guzeldir belkide gorecelidir ama genelde soylenen o ama sisman guzel
esime seni seviyorum derdim bana once kendini sev demisti canim
o kadar yanmistiki,insan kendini nasil sevebilir demistim simdi biliyorum insan kendini sevebilir
ben artik kendimi seviyorum kendime deger vermeyi ogreniyorum
en azindan o hantal hareket etmegi sevmeyen vucudumu dinlemiyorum
vucudum ben degilmiyim yoksa beynimmi hareket etmek istemiyor
bilmiyorum AMA patron benim simdi ben ne dersem o eskiden esim istiyor
diye kilo vermek istyordum ama artik esimin ne istedgi cokta onemli degil kendimi sevmemi
soyleyen o degilmiydi simdi once ben ama bencilce ben degilsagligim vucudum
icin ben EVREL kendine gelebilirsin guclusun hepimiz gucluyuz
aptal degiliz istersek her seyi yapabiliriz yemek o kadarda onemli degilmis
ben biz yemekten daha onemliyiz hemde cokkusura bakmayin kafama estigi gibi yazdim evrel
beni atesledi onun sucu:teselli:

ben geldim kızlar bizraz ege bey yordu beni ama olsun iyi geçti şimdi keyif yapıyoruz adana o kadar sıcak ki anlatamam izmir bu kadar değil kesinlikle hepinizi öpüyorum hadi görüşürüzz... aklinialirimsmile

izlemcimmm cnm ne güsel seni görmekkk sevindim ii olmanıza

evrelcim keyifle okudum yazını cnmm yinee
hepimizin sorunlarını ne güsle dile etirmişsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…