Sağol canım yaa yutana yutturucaksın napalım ama dimi bayanssulusmile
Tülay geçen sana da çok güldüm hani şu eşlerin aklını şaşırtma muhabbeti,yiyorlar gerçekten ben nezaman kilo verdim desem inanıyor,vermesem bile..ama taktik süpermiş:))
amannn meloşum ben ataşehire çok yakınım banada gel kız opuyorumnanaktankızlar merhaba istanbul-ataşehire kardeşime geldim yoğun biraz haftasonu öpüyorum hepinizi..
Görüşürüz canım keyfini çıkar Şenizben geldim kızlar bizraz ege bey yordu beni ama olsun iyi geçti şimdi keyif yapıyoruz adana o kadar sıcak ki anlatamam izmir bu kadar değil kesinlikle hepinizi öpüyorum hadi görüşürüzz... aklinialirimsmile
Tebrik ederim canım ortim benim olumunekankayizsmilebana gelince kızlar ve sevgili orticiğim cuma ve cumartesi yani bugün diyet bakımından gayet iyi geçti diyebilirim.saldım çayıra mevlam kayıra yapmadım darısı pazar gününün başına inşallah :Saruboceq:
tülaycım birbirimize söz verdiğimiz gibi günlük menülerimi düznli olarak yazmaya çalışacagım canım.
bugünkü menüm :
kahvaltı : 3 zeytin ,2 sosis
2 dilim ekmek ,peynir
ara : 1kayısı kurusu
ögle : 1 tabak yogurtlu,semziotlu,kırmızı yag biberi karışımlı yagsız makarna salatası
ara :yeşilçay +piko
ara : 4_5 kayısı kurusu
akşam : 1 kasa çorba ,balık ,salata ,1k.k.kadar helva
ara : 5 fındık,2 tane çilek
EVREL canim ne kadarguzel yazmissin ben kendi adima soyluyorum evet ayni duygulari tasiyordum bir zamanlar kendimden baska herseyi herkesi seviyordum sonra baktim zaman akip gecmis
en guzel zamanlarim sisman gecmis, olarak sadece orami burami nasil saklayabilirim moduna girmisim
evet yuzum cok guzeldir belkide gorecelidir ama genelde soylenen o ama sisman guzel
esime seni seviyorum derdim bana once kendini sev demisti canim
o kadar yanmistiki,insan kendini nasil sevebilir demistim simdi biliyorum insan kendini sevebilir
ben artik kendimi seviyorum kendime deger vermeyi ogreniyorum
en azindan o hantal hareket etmegi sevmeyen vucudumu dinlemiyorum
vucudum ben degilmiyim yoksa beynimmi hareket etmek istemiyor
bilmiyorum AMA patron benim simdi ben ne dersem o eskiden esim istiyor
diye kilo vermek istyordum ama artik esimin ne istedgi cokta onemli degil kendimi sevmemi
soyleyen o degilmiydi simdi once ben ama bencilce ben degilsagligim vucudum
icin ben EVREL kendine gelebilirsin guclusun hepimiz gucluyuz
aptal degiliz istersek her seyi yapabiliriz yemek o kadarda onemli degilmis
ben biz yemekten daha onemliyiz hemde cokkusura bakmayin kafama estigi gibi yazdim evrel
beni atesledi onun sucu:teselli:
evrelcim keyifle okudum yazını cnmm yinee
hepimizin sorunlarını ne güsle dile etirmişsinnnn
evrel hepimizin içinden geçenleri dile dökmüşsün :kedi:
Evrelcim muhteşem bi yazıyla dönüş yapmışsın canım hadi bir sirkelende gel artık aramıza özlettin kendini :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?