80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adaer güle güle güzel günlerde kıullan çeyizlerini canım.eşinin ailesinin yaptıklarınada gelince çok fazla üzülmeye degmiyor emin ol.ne kadar az incelik beklersen okadar az kırılırsın.maalesef herkes kendin gibi ailen gibi olmuyor canım :teselli:

izlem sagsaglim gitmiş olmana sevindim canım .Şeniz

banu eşinle sorunlarını hallettin mi canım.

evrel hepimizin içinden geçenleri dile dökmüşsün :kedi:

bana gelince kızlar ve sevgili orticiğim cuma ve cumartesi yani bugün diyet bakımından gayet iyi geçti diyebilirim.saldım çayıra mevlam kayıra yapmadım darısı pazar gününün başına inşallah :Saruboceq:

tülaycım birbirimize söz verdiğimiz gibi günlük menülerimi düznli olarak yazmaya çalışacagım canım.

bugünkü menüm :

kahvaltı : 3 zeytin ,2 sosis
2 dilim ekmek ,peynir

ara : 1kayısı kurusu

ögle : 1 tabak yogurtlu,semziotlu,kırmızı yag biberi karışımlı yagsız makarna salatası

ara :yeşilçay +piko

ara : 4_5 kayısı kurusu

akşam : 1 kasa çorba ,balık ,salata ,1k.k.kadar helva

ara : 5 fındık,2 tane çilek

Tülay geçen sana da çok güldüm hani şu eşlerin aklını şaşırtma muhabbeti,yiyorlar gerçekten ben nezaman kilo verdim desem inanıyor,vermesem bile..ama taktik süpermiş:))
Sağol canım yaa yutana yutturucaksın napalım ama dimi bayanssulusmile

kızlar merhaba istanbul-ataşehire kardeşime geldim yoğun biraz haftasonu öpüyorum hepinizi..
amannn meloşum ben ataşehire çok yakınım banada gel kız opuyorumnanaktan
ben geldim kızlar bizraz ege bey yordu beni ama olsun iyi geçti şimdi keyif yapıyoruz adana o kadar sıcak ki anlatamam izmir bu kadar değil kesinlikle hepinizi öpüyorum hadi görüşürüzz... aklinialirimsmile
Görüşürüz canım keyfini çıkar Şeniz

Tebrik ederim canım ortim benim olumunekankayizsmile

harikasın harikaaaa kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan umarım sporunuda yapmışsındır canım sadece yarım saatcik yerimseniben

Evrelcim muhteşem bi yazıyla dönüş yapmışsın canım hadi bir sirkelende gel artık aramıza özlettin kendini :1hug:

Evett gelelim menüme ..Orticim bende sen gibi dengede tutmaya çalıştım .kalori hesabım şaşmadı =)

sabah
1 yumurta az peynirden omlet
2 d.k ekmek

öğlen 3-4 gibi
1 lahmacun bol yağsız salata

1 kase yağsız mısır patlağı

su ne kadar oldu bilmiyorum spor yarım saat yürüyüş

sağlıksız ama kalori bakımından dengeli bi menü oldu . bugünü kazasız atlattım şükür yarına allah kerim.
Ortimm umarım seni utandırmam . olumunekankayizsmile

ıyı geceler adaer canım ceyızıne baktımda içimden aglsmak geldı nedense inşallah cok cok mutlu olursun canım

aaaaaaaa hala kimsecikler gelmemişş kıslarrr
nasılsınız valla ben artık hafta sonu kahvaltıya eşimi beklemiycme azıtıyorum sonra ve saatlerim şaşıyorrrr

tüloşumm cnm elleirn dert görmeisn yapmışsın çizelgemiii sagol cnmm yaa vraya ben artık şu 7 rakamını görmek istemiyorum vee kilomuda 7 l rakamlarda görmek istiyorummmm

Ne güzel şeyler yamışsın Güldalcım... Ben içimden gelenleri dökerken içimde hep bir endişe taşıyorum. Şöyle ki, kızlar ne güzel bir yolda ilerliyor; herkes mutlu mesut, bunları okuduklarında içleri sıkılacak diye düşünüyorum. Ama böyle geri dönüşler aldıkça da endişemin yersiz olduğunu anlıyorum ve bir çeşit silkelenme fırsatı buluyorum.

Kesinlikle doğru söylüyorsun, böyle düşünebilmen, bunları başarabilmen ne güzel.. Ben de denemeye çalışıyorum. Her ne kadar karanlık duygularla boğuşsam da içimde cılız da olsa bir ses bu sefer başaracağımı söylüyor. Dilerim haklı çıkar... :)

evrelcim keyifle okudum yazını cnmm yinee
hepimizin sorunlarını ne güsle dile etirmişsinnnn

evrel hepimizin içinden geçenleri dile dökmüşsün :kedi:

Evrelcim muhteşem bi yazıyla dönüş yapmışsın canım hadi bir sirkelende gel artık aramıza özlettin kendini :1hug:

Çoook teşekkür ettim!!! Aynı zamanlarda yaşadığımız tüm bu olumsuz hisleri inşallah tez zamanda beraber atlatırız. Bu gidişle de öyle görünüyor zaten...! kaydirigubbakcemile5

Özlemişim yazmayı sürekli içime ata ata da baya birşey biriktirmişim 3 haftada da.

Bir daha bu kadar ara vermeye hiç mi hiç niyetim yok, önemli birşey çıkmadıkça tabii...

En kocamanından sevgiler. Görüşmek üzere!!!

sevgili ortim bu hafta yaptıgım yürüyüşleri yazayım canım

çarşamba : 30 dakika

perşembe :35 dakika

cuma : 60 dakika

cumartesi : 60 dakika

bu hafta cuma günü inşallah ikimizinde yüzü güler canım tabiki diger tüm arkadaşlarımızında :Saruboceq:

biraz önce kahvaltı yaptım kahvaltı+ögle yemeği gibi oldu birazcık kaçırdım :kedi:inşallah günün diger zamanlarında dengelerim

narincim nasılsın cnmmm
eşimle aramı sormuşsun düzelttim cnm aman işte erkekler anlamak or oluyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…