umarım güsel olur herşey aylinnn
foto bekliyoruz
Bişey değil canım .Sen yetrki ver kiloları ben her hafta yenilerim sana opuyorumnanaktantüloşumm cnm elleirn dert görmeisn yapmışsın çizelgemiii sagol cnmm yaa vraya ben artık şu 7 rakamını görmek istemiyorum vee kilomuda 7 l rakamlarda görmek istiyorummmm
Ortilerin en güzeli benim ortim.Bkın nasıl verdiği sözü tutup sporunu düzene koydu .Aynen devam ortim cuma günü görücez inş mükafatımızı :lepi:sevgili ortim bu hafta yaptıgım yürüyüşleri yazayım canım
çarşamba : 30 dakika
perşembe :35 dakika
cuma : 60 dakika
cumartesi : 60 dakika
bu hafta cuma günü inşallah ikimizinde yüzü güler canım tabiki diger tüm arkadaşlarımızında :Saruboceq:
Bende kahvaltı ve öğleni beraber yaptım . çok kaçmadı ama yinede akşama yememeye çalışıcam .2 arada meyve yerim o kadar sende öyle yap narinim olumunekankayizsmilebiraz önce kahvaltı yaptım kahvaltı+ögle yemeği gibi oldu birazcık kaçırdım :kedi:inşallah günün diger zamanlarında dengelerim
merhaba bende son 1 senedir 21 kilo verdim hem spor hemde üniversitede yurtta kalmam sayesinde hedefim 10 kilo daha vermek ama bu ara çok sıkıldım bikaç gün devam ediyorum sonra bırakıyorum bugunden itibaren site sayesinde kendime hedef koydum inşallah hedefime ulaşırıma.s.
Ne kadar güzel tam 21 kilo vermişsin.merhaba bende son 1 senedir 21 kilo verdim hem spor hemde üniversitede yurtta kalmam sayesinde hedefim 10 kilo daha vermek ama bu ara çok sıkıldım bikaç gün devam ediyorum sonra bırakıyorum bugunden itibaren site sayesinde kendime hedef koydum inşallah hedefime ulaşırıma.s.
Tatlım daha ne istiyosun .sadece 3 kilo için değemi üzülmeye koskoca 7 kilo gitmiş sempatiksalakcinnitülaycımm valla cnm ya ne güsel her hafta versem ama olmuyor veremiyorum işte baksana halime 3 ayda 7 kiloo 10 kilo vermeyi hedeflemiştim oysaaaa
Sanada iyi pazarlar mursh .Kaptanımız Handerya istersen özelden belirt isteğini böyle sayfa aralarında kalıyor ve göremeyebiliyor bazen ..Kızlar ii pazarlar herkeze umarım bol kilo vermeli bir hafta olur herkez içinkaydirigubbakcemile2 Yaaa bu grubun adminine sesleniyorum bı tane orti istiyorum kendımeolumunekankayizsmile bi ıkı hafta tartılmıcam vermedıgımı gormek ıstemıyorum bıde dıjıtal tartım yok alıcam en kısa zamanda :kedi: Eküri istiyorum kendimeee :a015:
kızlar merhaba istanbul-ataşehire kardeşime geldim yoğun biraz haftasonu öpüyorum hepinizi..
ben geldim kızlar bizraz ege bey yordu beni ama olsun iyi geçti şimdi keyif yapıyoruz adana o kadar sıcak ki anlatamam izmir bu kadar değil kesinlikle hepinizi öpüyorum hadi görüşürüzz... aklinialirimsmile
cnm bana da çok yakınsın.hazır gelmişken bi görüşseydik.tüloşuda çagırırdıkaklinialirimsmile
cnm sana ii tatiller.keyfini çıkarkaydirigubbakcemile3
kızlar ben diyete başlayalı nisan 5 te 3 ay bitecek ve verdigim kilo sadece 7.5 kiloo çok sinileniyorum yaaa neden bukadar yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?