80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben diyete başlayalı nisan 5 te 3 ay bitecek ve verdigim kilo sadece 7.5 kiloo çok sinileniyorum yaaa neden bukadar yavaş

merhabaa
kimsecikler yokkk
ama olsunnn,...... ben heycanimi yinede paylasayimm...
2 saat sonraa askimlara gidiyoruzzz :))))
2. tanisma fasli...
hazirlandim ettimm... zamanin gecmesini bekliyorummm...

umarım güsel olur herşey aylinnn
foto bekliyoruz

insallahhh
foto cekebilirsem cekerim askimla beraber
bu arada ben o aldigim lacivert ince elbiseyi giymicem, hatta geri vericem, icime sinmedi bir anda. üzerine zebra desenli birsey giyecem, güzel oldum. pantolonda oturduu....
resim cekerim insallah

Baharnaz hoşgeldin canım yerimseniben

tüloşumm cnm elleirn dert görmeisn yapmışsın çizelgemiii sagol cnmm yaa vraya ben artık şu 7 rakamını görmek istemiyorum vee kilomuda 7 l rakamlarda görmek istiyorummmm
Bişey değil canım .Sen yetrki ver kiloları ben her hafta yenilerim sana opuyorumnanaktan
İnş görürsün canım ben ilk 79 grdüğümde ağlamıştım sevinçten ohaoldumsmile

Ortilerin en güzeli benim ortim.Bkın nasıl verdiği sözü tutup sporunu düzene koydu .Aynen devam ortim cuma günü görücez inş mükafatımızı :lepi:

biraz önce kahvaltı yaptım kahvaltı+ögle yemeği gibi oldu birazcık kaçırdım :kedi:inşallah günün diger zamanlarında dengelerim
Bende kahvaltı ve öğleni beraber yaptım . çok kaçmadı ama yinede akşama yememeye çalışıcam .2 arada meyve yerim o kadar sende öyle yap narinim olumunekankayizsmile
bugün sırf diyetim uğruna gitmicem hiç biyere . Birazdan sitede 1 saat yürürüm yeter .çıkınca ister istemez yeniyor çünki .. Bu hafata ele avuca gelir bi kilo vermek istiyorum artık :sinifsinif:
Aylincim gelişmeleri bekliyıruz canım hayırlısı olsun inş .. opuyorumnanaktan

merhaba bende son 1 senedir 21 kilo verdim hem spor hemde üniversitede yurtta kalmam sayesinde hedefim 10 kilo daha vermek ama bu ara çok sıkıldım bikaç gün devam ediyorum sonra bırakıyorum bugunden itibaren site sayesinde kendime hedef koydum inşallah hedefime ulaşırıma.s.

hoşgeldin cnm ne güsle 21 kilo çok süper cnm ya darısı benim başıma inşşşş

tülaycımm valla cnm ya ne güsel her hafta versem ama olmuyor veremiyorum işte baksana halime 3 ayda 7 kiloo 10 kilo vermeyi hedeflemiştim oysaaaa

Kızlar ii pazarlar herkeze umarım bol kilo vermeli bir hafta olur herkez içinkaydirigubbakcemile2 Yaaa bu grubun adminine sesleniyorum bı tane orti istiyorum kendımeolumunekankayizsmile bi ıkı hafta tartılmıcam vermedıgımı gormek ıstemıyorum bıde dıjıtal tartım yok alıcam en kısa zamanda :kedi: Eküri istiyorum kendimeee :a015:

Ne kadar güzel tam 21 kilo vermişsin.
Geriye kırıntılar kalmış onlarıda verirsin bence yanlızca azim lazım .Düşünsene sadece 3 ay sonra vericek kilon bile kalmaz .Bence daha fazla erteleme ve kilolarına inş sonuna kadar vedalaş ..
Aramıza hoşgeldin...

tülaycımm valla cnm ya ne güsel her hafta versem ama olmuyor veremiyorum işte baksana halime 3 ayda 7 kiloo 10 kilo vermeyi hedeflemiştim oysaaaa

Tatlım daha ne istiyosun .sadece 3 kilo için değemi üzülmeye koskoca 7 kilo gitmiş sempatiksalakcinni
hepsi gider inş ta birazda koruma programızı tartışırız :lepi:

Sanada iyi pazarlar mursh .Kaptanımız Handerya istersen özelden belirt isteğini böyle sayfa aralarında kalıyor ve göremeyebiliyor bazen ..

kızlar merhaba istanbul-ataşehire kardeşime geldim yoğun biraz haftasonu öpüyorum hepinizi..

cnm bana da çok yakınsın.hazır gelmişken bi görüşseydik.tüloşuda çagırırdıkaklinialirimsmile
ben geldim kızlar bizraz ege bey yordu beni ama olsun iyi geçti şimdi keyif yapıyoruz adana o kadar sıcak ki anlatamam izmir bu kadar değil kesinlikle hepinizi öpüyorum hadi görüşürüzz... aklinialirimsmile

cnm sana ii tatiller.keyfini çıkarkaydirigubbakcemile3

cnm bana da çok yakınsın.hazır gelmişken bi görüşseydik.tüloşuda çagırırdıkaklinialirimsmile

cnm sana ii tatiller.keyfini çıkarkaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet evet ne güzel olurdu yaa .. Alperenim ben bugün anneme yani içrenköye gidiyorum ..sanada öpücük atarım geçerken al emi canım opuyorumnanaktan

Bugün evden cıkmıcam diye direttim eşime ama patladım sıkıntıdan .Neyseki akşama derbi var .Babam ve kardeşlerim fernerli eşimle bende GS li..Gidip rakabet ortamı yaratalım evde sempatiksalakcinni

yedikleirmi yazayım bugün

sabah ılık sirkeli su

2 ekmek
peynir
1 yumurta
domates salatalık

ara yok

öglen (3 buçukta)
çorba
semiz otu
1 dilim börek

akşam
1 dilim mozaik pasta

abartmışım yine degilmi arkadaşlar

kızlar ben diyete başlayalı nisan 5 te 3 ay bitecek ve verdigim kilo sadece 7.5 kiloo çok sinileniyorum yaaa neden bukadar yavaş

sakın sinirlenme canım bende çok yavaş verenlerdenim 4 ayı geçti hala şu 7 li rakamları göremedim bi ara ce-ee yaptı sonra gitti az kaldı bu cuma görücemi sanıyorum

masumm butterfly canım sanırım ben çıkarken siz girmiştiniz

narin-nazenin ne güzel yürümüşsün canım cuma günü bir rekor gelcek senden hadi hayırlısı

durukelebek hoşgeldin aramıza güzel vermişsin ve pes etme bence yaza kadar hedefine ulaşabilirsin

itiraf ediyorum iki haftadır ilk kez bugün diyeti bozdum ve kendimi tutamayıp iki parça kıymalı su böreği yedim. yerken de pişmandım şimdi de sanki 3 kilo almışım gibi geliyor :))) ama tadı çok güzelldiii ...

aha bend edeidm ortim düşer birazdan gelmiş bileee
resimleir gördümm cnm çok güsel bir hafta sonu geçirmişsinizzzz

ii geceler arkadaşlar bende sabahtan itibareb diyete başlıyacagım bakalım nasıl olacak inşallah bende zayıflarımda saglık sorunlarımdan kurtulurum...herkese kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…