80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol selma ablacım ..Sayfa açık kalmış oğlumla uğraşırken görmemişim .
İyiyim çok şükür sen nasılsın ? olumunekankayizsmile
Zeliha inş başarılı olursun çıktığın yolda .. ben başlayalı tam3 ay 4 gün oldu .13 kilo verdim şimdiye kadar . İyiki başlamışım kendime olan güvenim geri geldi kilolar gittikçe .Tabi burdaki arkadaşlarım desteği hep beni motive etti.
Sende daha fazla erteleme ,pazartesi başlayı ,salı biten diyetlerlerden olmasın bu sefer ..
Aramıza hoş geldin ..

meloşum bende gördüm resimlerini .Fıstık gibisin maşallah. opuyorumnanaktan
İzlemm bugün uğramadın şeker..yarın bekliyoruz seni ..
baharnaz bir karşılaşamadık canım yaa :sinifsinif:
masumm başlamamış olup kilonun üzerine kilolarda eklemiş olabilirdin canım .sıkma canını yavaşta olsa gidiyorlar azmedince boshayallersmile
Ortim ne yaptın bugün meraktayım canım CADIARZU

menümü yazayım utanarak ..

Sabah.. karman çorman protein ağırlıklı bi menü oldu malesef..

2 dilim salam
1 dilim pastırma
3 köfte
2 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
2 çatal peynir
1 tatlı kaşığı reçel akannehir

Aslında akşam yemeyi düşünmüyordum ama o kadar açıktımki,
sabah yediğim okadar şey nereye gitti anlamadım...

Akşam
2 kaşık bezelye ,1 parça tavuk
yarım kase çorba
1 tane kabak dolması

40 dk yürüyüş 2 lt su

çok oldu biliyorum ama en azından telafisi olmayan şeyler değil .yarın bakıcam artık çaresine . ohaoldumsmile

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
kaçamaksızz bir hafat diliyorum herkeseeeeeeeeeeeeeeee

baktım kimse yok açıyım barim dedim ama herkes geç kaldı bugün yarım saat sonra gelenler kapıda kalcakk söleyimmmm

ahhh...adam canım,hem meslek hem kader arkadaşım..aynı şeyleri çok daha kötülerini yaşadım bu beklentiler hiç birzaman karşılanmayacak ben de öyle oldu sen de kendini ve aileni buna hazırla o zaman daha az soğukluk girer daha az sorun olur.ben şöyle bir çözüm buldum.benim beklentilerimi tınlamıyorlarsa ben de onlarınkileri yapmıyorum.kendimce acısını çıkarıyorum

banucum ben bu mesajını görmemişim ya...erkekler işe az önce de yazdım umarım halletmişsindir
ben geldim kızlar bizraz ege bey yordu beni ama olsun iyi geçti şimdi keyif yapıyoruz adana o kadar sıcak ki anlatamam izmir bu kadar değil kesinlikle hepinizi öpüyorum hadi görüşürüzz... aklinialirimsmile
izloşummmm...canım benim sağ salim varmana çok sevindim.kiloyla ilgili aldığın tepkileri merak ediyorum onları yaz bize...
habire yiyorumm bugün alı koyamadım kendimi yemekten
ortim hafta sonu bize ne oluyor bilmiyrum ama..sanki diyeti de tatile gönderiyoruz.benim fotoları görmüşsündür artık utanıyorum ,benim gevşetmemde verdiğim kilonun da etkisi büyük kıyafetlere sorunsuz girdikçe zayıflama gereği duymuyorum artık ama zayıflamalıyım

amannn meloşum ben ataşehire çok yakınım banada gel kız opuyorumnanaktan
dün var ya hp sen aklıma geldin...acaba tüloşum nerdedir diye düşündüm
aaaaaaaa hala kimsecikler gelmemişş kıslarrr
nasılsınız valla ben artık hafta sonu kahvaltıya eşimi beklemiycme azıtıyorum sonra ve saatlerim şaşıyorrrr
bekleme canım vücut açken şeri düşürdükçe daha çok yiyorsun öğün atlamaktan beter oluyor
tüloşumm cnm elleirn dert görmeisn yapmışsın çizelgemiii sagol cnmm yaa vraya ben artık şu 7 rakamını görmek istemiyorum vee kilomuda 7 l rakamlarda görmek istiyorummmm
ortiiiimmm çok beğendim çizelgeni yaa.tüloşumun ellerine sağlık
kızlar ben diyete başlayalı nisan 5 te 3 ay bitecek ve verdigim kilo sadece 7.5 kiloo çok sinileniyorum yaaa neden bukadar yavaş
facede yazdım yavaş gidenler gelmiyor bunu düşün
merhabaa
kimsecikler yokkk
ama olsunnn,...... ben heycanimi yinede paylasayimm...
2 saat sonraa askimlara gidiyoruzzz :))))
2. tanisma fasli...
hazirlandim ettimm... zamanin gecmesini bekliyorummm...
nasıl geçti ayin yaz merak ediyorum
cnm bana da çok yakınsın.hazır gelmişken bi görüşseydik.tüloşuda çagırırdıkaklinialirimsmile
ne güzel olurdu di mi bi gün yaabiliriz aslında 80-90 istanbul buluşması
canım ben kaçamak 5 ay hiç yapmadım..yapınca da ne yazıkki arkası hep geldi..
aha bend edeidm ortim düşer birazdan gelmiş bileee
resimleir gördümm cnm çok güsel bir hafta sonu geçirmişsinizzzz
evet canım güzeldi...
meloşum bende gördüm resimlerini .Fıstık gibisin maşallah. opuyorumnanaktan

[/B]
teşekkür ederim canım
baktım kimse yok açıyım barim dedim ama herkes geç kaldı bugün yarım saat sonra gelenler kapıda kalcakk söleyimmmm

ben yetiştimm

baharımmm sen de buralardasın ne yaptın canım halledebildin mi işleri sorunları babanın sağlığı nasıl

sevgili ortim övgü dolu sözlerin için çok teşekkür ederim.layık olmaya çalışacagım inşallaholumunekankayizsmile

kızlar benim bir sorunum varr sorunum spor
yapmak istiyorum ama zaman yokkk ee biz ne yapalım diyosunuz dimi

şimdi yemekten önce ve sonra 1 saat diye bir şart varya ondna kaynaklı yapamıyorum
oysa öçocuklar tam 2 saat uyuyorlar öglen
ama yemek saatim oluyor 1 saat geçsin diye beklersemde uyanıuyorlar onlarla yapmak eziyet zatennn

ne olur bana bir çareeee

günaydın bebişim teşekkür ederiz sana da..narin diyetisyene devam ediyor musun?

bi ara ara vermiştim sonra tekrar başladım biliyorsun 2 kere daha gittim. ama artık kesin karar verdim gitmeyeceğim doktorda çok önemli benimde artık agrıma gitmeye başladı gidiyorum çık tartıya bir iki cümle elime listeyi tutuştur hadi yallah bayıl parayı ondan sonra zaten elimde 7-8 tane listede var

sen devam mı canım ?

banucum bende çok zor kilo veriyorum şubat ayını saymazsak çünkü bırakmıştım diyet yapmayı.şubat hariç 4 ay olacak ve ben sadece 10 kilo verdim.ama hiç kendimi kasmadım diyebilirim birde ben günlük bir ilaç alıyorum genelde o ilaç kilo aldırıyor ben çok şükür hem kilo almıyorum hemde üstüne veriyorum bu bile benim için çok mutluluk verici zemuszemus

deniz ilaçla verebiliyorsan süper
bend eperşembe günü dr gidicem bend epko var yumurtalık kistleir ve düzensiz adet oluyrum
şuan emzirmeye baglıyorlar ama ben biliyorummm kendimi emzirmeden deil
meformin içeren bir ilaç var glukofen diye
hem insilün direncini kırıyor hemde adet düzenliyor
onu tekrardan kullanmak isityorum diycem drum
umarım veriri ve böle oluncada daha düzgün adeyt olur ve kolay zayıflarımm

canım benim 10 kilo 4 ayda daha ne isterim ben ilk defa diyet yapmaya başladım 15 gün kadar oldu
bir türlü tartılma fırsatım olmadı bugün tartılacağım keşke bende varsem okadar uçarım valla.

dünkü menümü yazayım

sabah : 1 burger ,1 h.yumurta ,
çeyrek gözleme ,peynir,zeytin

ögleden sonra :1 simit

akşam : ızgara kebap+ayran+yarım lavaş +3 çatal künefe

yatmadan : soda +yeşilçay

ortim her nekadar utanç içerisinde olsamda sana söz verdim mecburen yazıyorum :kedi:

bütün gü dışarıda oldugumdan spor yapamadım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…