- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
kaçamaksızz bir hafat diliyorum herkeseeeeeeeeeeeeeeee
ahhh...adam canım,hem meslek hem kader arkadaşım..aynı şeyleri çok daha kötülerini yaşadım bu beklentiler hiç birzaman karşılanmayacak ben de öyle oldu sen de kendini ve aileni buna hazırla o zaman daha az soğukluk girer daha az sorun olur.ben şöyle bir çözüm buldum.benim beklentilerimi tınlamıyorlarsa ben de onlarınkileri yapmıyorum.kendimce acısını çıkarıyorumarkadaşlarım.....
o kadar iyi geldi ki bu yorumlarınız...
öyle yalnız kaldık ki ailem ve ben bu düğün arefesinde.
Sizler de takdir edip beğenmeseniz nasıl olurdum bilemem....
Son 1 ay var düğünüme...ama ortada erkek tarafı diye bir şey yok,
ailem bekliyor ki gelsinler bir dil ucuyla da olsa ne yapılacak,ne edilecek konuşulsun.
Bunun kınası var,evden gelin alması var,ne vakit olacak saati ayarlasalar....ama yok.
Geçen gün dayanamayıp artık Bedi'ye patladım,o da ailesine sormuş
gidip kızın ailesiyle bir görüşmeyecek misiniz,kınada ne yapılacak,gelin alma işini falan diye
ama yok yine umurlarında değil.Kına olcak ne alt tarafı hem onlar yapacak diyorlarmış
Neyse ben çok doluyum....
Sizlerin yorumlarının ne kadar iyi geldiğini bilmeniz için paylaştım işte((
selam kızlarrrr
sabah kalktım kahvatı hazırladımmmmm sonra eşimle atıştık çok cnm sıkıldı bıraktım kahvaltı masasını aldım çocukları attım arabayaa 1 saat dolaştımmmm şimdi geldim yemek yapıyorum ta kahvaltıda yapmadımm sonra binbirtane gönül alma işi anlamıyorum bu erkekleri yaa
izloşummmm...canım benim sağ salim varmana çok sevindim.kiloyla ilgili aldığın tepkileri merak ediyorum onları yaz bize...ben geldim kızlar bizraz ege bey yordu beni ama olsun iyi geçti şimdi keyif yapıyoruz adana o kadar sıcak ki anlatamam izmir bu kadar değil kesinlikle hepinizi öpüyorum hadi görüşürüzz... aklinialirimsmile
ortim hafta sonu bize ne oluyor bilmiyrum ama..sanki diyeti de tatile gönderiyoruz.benim fotoları görmüşsündür artık utanıyorum ,benim gevşetmemde verdiğim kilonun da etkisi büyük kıyafetlere sorunsuz girdikçe zayıflama gereği duymuyorum artık ama zayıflamalıyımhabire yiyorumm bugün alı koyamadım kendimi yemekten
dün var ya hp sen aklıma geldin...acaba tüloşum nerdedir diye düşündüm
amannn meloşum ben ataşehire çok yakınım banada gel kız opuyorumnanaktan
bekleme canım vücut açken şeri düşürdükçe daha çok yiyorsun öğün atlamaktan beter oluyoraaaaaaaa hala kimsecikler gelmemişş kıslarrr
nasılsınız valla ben artık hafta sonu kahvaltıya eşimi beklemiycme azıtıyorum sonra ve saatlerim şaşıyorrrr
ortiiiimmm çok beğendim çizelgeni yaa.tüloşumun ellerine sağlıktüloşumm cnm elleirn dert görmeisn yapmışsın çizelgemiii sagol cnmm yaa vraya ben artık şu 7 rakamını görmek istemiyorum vee kilomuda 7 l rakamlarda görmek istiyorummmm
facede yazdım yavaş gidenler gelmiyor bunu düşünkızlar ben diyete başlayalı nisan 5 te 3 ay bitecek ve verdigim kilo sadece 7.5 kiloo çok sinileniyorum yaaa neden bukadar yavaş
nasıl geçti ayin yaz merak ediyorummerhabaa
kimsecikler yokkk
ama olsunnn,...... ben heycanimi yinede paylasayimm...
2 saat sonraa askimlara gidiyoruzzz :))))
2. tanisma fasli...
hazirlandim ettimm... zamanin gecmesini bekliyorummm...
ne güzel olurdu di mi bi gün yaabiliriz aslında 80-90 istanbul buluşmasıcnm bana da çok yakınsın.hazır gelmişken bi görüşseydik.tüloşuda çagırırdıkaklinialirimsmile
canım ben kaçamak 5 ay hiç yapmadım..yapınca da ne yazıkki arkası hep geldi..itiraf ediyorum iki haftadır ilk kez bugün diyeti bozdum ve kendimi tutamayıp iki parça kıymalı su böreği yedim. yerken de pişmandım şimdi de sanki 3 kilo almışım gibi geliyor :))) ama tadı çok güzelldiii ...
evet canım güzeldi...aha bend edeidm ortim düşer birazdan gelmiş bileee
resimleir gördümm cnm çok güsel bir hafta sonu geçirmişsinizzzz
teşekkür ederim canımmeloşum bende gördüm resimlerini .Fıstık gibisin maşallah. opuyorumnanaktan
[/B]
baktım kimse yok açıyım barim dedim ama herkes geç kaldı bugün yarım saat sonra gelenler kapıda kalcakk söleyimmmm
masumm butterfly canım sanırım ben çıkarken siz girmiştiniz
narin-nazenin ne güzel yürümüşsün canımcuma günü bir rekor gelcek senden hadi hayırlısı
durukelebek hoşgeldin aramıza güzel vermişsin ve pes etme bence yaza kadar hedefine ulaşabilirsin
herkese mutlu huzurlu saglıklı güzel bir hafta diliyorum a.s.
günaydın bebişim teşekkür ederiz sana da..narin diyetisyene devam ediyor musun?
ooo deniz hanımlarda gelmiş hadi bakalım sende gir içeriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?