80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu hafta cuma yeni birine başlıyorum izmitte çok tutulan bi doktor bakalım

http://www.tavsiyeediyorum.com/diyetisyen_11673_asli_tufanfidan.htm

geçmiş olsun canım.inşallah düzene girer.gerçekten adet olamamakta insanı acayip şişiriyor
canım benim 10 kilo 4 ayda daha ne isterim ben ilk defa diyet yapmaya başladım 15 gün kadar oldu
bir türlü tartılma fırsatım olmadı bugün tartılacağım keşke bende varsem okadar uçarım valla.

verirsin inşallah canım.ben çok kasmadım açıkçası belki çok dikkat etseydim dahada fazla verebilirdim ama olsun bu bile benim için iyi bir başarı .birde benden sana tafsiye eger gerçekten kilo vermek istiyorsan eve bir tane baskül almalısın canım.böylelikle kendini kontrol etmiş olursun

melocum inşallah yeni doktorun hayırlı ugurlu olsun canım.gerçekten inceledim çok güzel yorumlar var hakkında

doğru alıcam verdikçe bunu görmek eminim daha yaralı oluyordur.GÜNDE NE KADAR YÜRÜYORSUNUZ?

kızlar dün akşam sinemaya Ata Demirer ve Demek Akbağ 'ın oynadıgı eyyvah eyvah filmine gittik .çok begendim gülmekten karnımıza agrılar girdi.kesinlikle tafsiye ederim.stres atmak için gerçekten çok iyi bir film kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın... haftanın ilk günü yağmurlu yine ama hafta güzel geçsin, kaçamaklar olmasın sositososito

benim bugünkü menüm
kalkınca ılık-ballı sirkeli su

kahvaltı
1 haş. yumurta
2 kk peynir
2 dilim ekmek
1 kaşık pekmez

ara
1 mandalina

öğlen
1 kase çorba
2 köfte 3 dilim patates
1 dilim ekmek
salata

ara
1 dilim ekmek
1 kk peynir

akşam
1 kase çorba
2 köfte
2 dilim ekmek
salata

gece
1 elma
1 mandalina

yatarken
1 kase yoğurt

bugün pek huzurluyum. :1hug:

Merhaba.. Ben aranıza yeni katıldım . Bir süredir takip ediyorum sizi. Sizi keşfetmem şöle oldu hemen kısacık anlatıyorum. Çok düzensiz bir hayat yasıodum . ( yatış saati, kalkış saati , yeme içme vs. ) Bu da artık sağlığımı etkilemeye başladı. Uzun zamandırda kilo vermek istiyordum ama tembellikten harekete geçmiyordum. Bir gün birden ne olduysa artık kendimi toparladım sarstım silkindim ve herşeyimi düzene oturtmaya karar verdim. Eeve spor aleti almak için arastırma yaparken KK'yi keşvettim. O günden beride takip ediyorum.
Eve Eliptik Bisiklet aldım , selesiz . Sabah 5-6 arası uyanıp 1 saat spor yapıyorum. Isınma hareketleri ve ardından eliptik bisikletle. 1.67 boyundayım. 19.03.2010 tarihinde başladım düzenli yaşamaya :) spor ve sporun yanında düzenli dikkatli beslenme. 22.03.2010 da tartıldım 82kg'dım. bu sabah tartıldım 80.9kg olmuşum. Ben de sizinle beraber zayıflamak istiyorum.:kedi:

hoşgeldinnn, bol bol sağlıklı kilolar verirsin umarım sırnaşık şey

yaff niye kimsecikler yok anlamadım hafta sonuda geçti ama kimsecikler yazmıyor. aylin90 da yok sabahları onun yazmasına alışmışım :) neyse ben gidiyorum... tezimle uğraşacağım iki saat sonra ara vericem o zaman gelir bakarım. birileri yazmış olur herhalde bilmiyorumkismile boshayallersmile

ben varım ben de yeniyim ama.Şu tıcketerla uğraşıyordum. Bir türlü kaydedemedim.

aramıza hoşgeldin..gayet güzel bir başlangıç yapmışsın umarım devamı yine aynı azimle gelir..ben Nihal.

kolay gelsin eflatun...ben burdayım ama çok keyifsizim hastayım ondna halim yok şeker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…