- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
bi ara ara vermiştim sonra tekrar başladım biliyorsun 2 kere daha gittim. ama artık kesin karar verdim gitmeyeceğim doktorda çok önemli benimde artık agrıma gitmeye başladı gidiyorum çık tartıya bir iki cümle elime listeyi tutuştur hadi yallah bayıl parayı ondan sonra zaten elimde 7-8 tane listede var
sen devam mı canım ?
deniz ilaçla verebiliyorsan süper
bend eperşembe günü dr gidicem bend epko var yumurtalık kistleir ve düzensiz adet oluyrum
şuan emzirmeye baglıyorlar ama ben biliyorummm kendimi emzirmeden deil
meformin içeren bir ilaç var glukofen diye
hem insilün direncini kırıyor hemde adet düzenliyor
onu tekrardan kullanmak isityorum diycem drum
umarım veriri ve böle oluncada daha düzgün adeyt olur ve kolay zayıflarımm
canım benim 10 kilo 4 ayda daha ne isterim ben ilk defa diyet yapmaya başladım 15 gün kadar oldu
bir türlü tartılma fırsatım olmadı bugün tartılacağım keşke bende varsem okadar uçarım valla.
doğru alıcam verdikçe bunu görmek eminim daha yaralı oluyordur.GÜNDE NE KADAR YÜRÜYORSUNUZ?
günaydın kızlar..herkese iyi haftalar..
Merhaba.. Ben aranıza yeni katıldım .Bir süredir takip ediyorum sizi. Sizi keşfetmem şöle oldu hemen kısacık anlatıyorum. Çok düzensiz bir hayat yasıodum . ( yatış saati, kalkış saati , yeme içme vs. ) Bu da artık sağlığımı etkilemeye başladı. Uzun zamandırda kilo vermek istiyordum ama tembellikten harekete geçmiyordum. Bir gün birden ne olduysa artık kendimi toparladım sarstım silkindim ve herşeyimi düzene oturtmaya karar verdim. Eeve spor aleti almak için arastırma yaparken KK'yi keşvettim. O günden beride takip ediyorum.
Eve Eliptik Bisiklet aldım , selesiz . Sabah 5-6 arası uyanıp 1 saat spor yapıyorum. Isınma hareketleri ve ardından eliptik bisikletle. 1.67 boyundayım. 19.03.2010 tarihinde başladım düzenli yaşamaya :) spor ve sporun yanında düzenli dikkatli beslenme. 22.03.2010 da tartıldım 82kg'dım. bu sabah tartıldım 80.9kg olmuşum. Ben de sizinle beraber zayıflamak istiyorum.:kedi:
Merhaba.. Ben aranıza yeni katıldım .Bir süredir takip ediyorum sizi. Sizi keşfetmem şöle oldu hemen kısacık anlatıyorum. Çok düzensiz bir hayat yasıodum . ( yatış saati, kalkış saati , yeme içme vs. ) Bu da artık sağlığımı etkilemeye başladı. Uzun zamandırda kilo vermek istiyordum ama tembellikten harekete geçmiyordum. Bir gün birden ne olduysa artık kendimi toparladım sarstım silkindim ve herşeyimi düzene oturtmaya karar verdim. Eeve spor aleti almak için arastırma yaparken KK'yi keşvettim. O günden beride takip ediyorum.
Eve Eliptik Bisiklet aldım , selesiz . Sabah 5-6 arası uyanıp 1 saat spor yapıyorum. Isınma hareketleri ve ardından eliptik bisikletle. 1.67 boyundayım. 19.03.2010 tarihinde başladım düzenli yaşamaya :) spor ve sporun yanında düzenli dikkatli beslenme. 22.03.2010 da tartıldım 82kg'dım. bu sabah tartıldım 80.9kg olmuşum. Ben de sizinle beraber zayıflamak istiyorum.:kedi:
yaff niye kimsecikler yok anlamadımhafta sonuda geçti ama kimsecikler yazmıyor. aylin90 da yok sabahları onun yazmasına alışmışım :) neyse ben gidiyorum... tezimle uğraşacağım iki saat sonra ara vericem o zaman gelir bakarım. birileri yazmış olur herhalde bilmiyorumkismile boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?