Teşekkür ederim. Hep birlikte inş. kaydirigubbakcemile2
Merhaba.. Ben aranıza yeni katıldım .Bir süredir takip ediyorum sizi. Sizi keşfetmem şöle oldu hemen kısacık anlatıyorum. Çok düzensiz bir hayat yasıodum . ( yatış saati, kalkış saati , yeme içme vs. ) Bu da artık sağlığımı etkilemeye başladı. Uzun zamandırda kilo vermek istiyordum ama tembellikten harekete geçmiyordum. Bir gün birden ne olduysa artık kendimi toparladım sarstım silkindim ve herşeyimi düzene oturtmaya karar verdim. Eeve spor aleti almak için arastırma yaparken KK'yi keşvettim. O günden beride takip ediyorum.
Eve Eliptik Bisiklet aldım , selesiz . Sabah 5-6 arası uyanıp 1 saat spor yapıyorum. Isınma hareketleri ve ardından eliptik bisikletle. 1.67 boyundayım. 19.03.2010 tarihinde başladım düzenli yaşamaya :) spor ve sporun yanında düzenli dikkatli beslenme. 22.03.2010 da tartıldım 82kg'dım. bu sabah tartıldım 80.9kg olmuşum. Ben de sizinle beraber zayıflamak istiyorum.:kedi:
yaff niye kimsecikler yok anlamadımhafta sonuda geçti ama kimsecikler yazmıyor. aylin90 da yok sabahları onun yazmasına alışmışım :) neyse ben gidiyorum... tezimle uğraşacağım iki saat sonra ara vericem o zaman gelir bakarım. birileri yazmış olur herhalde bilmiyorumkismile boshayallersmile
kolay gelsin eflatun...ben burdayım ama çok keyifsizim hastayım ondna halim yok şeker..
günaydın güzeller....hayırlı haftalar herkese..nasılsınız..geçmişe bakıp geliyorum
haftasonum rezalet geçti kızlar bu arada..sadece dün bişey yemedim gibi ama cuma cumartesis ağlam kaçırdım..tüm pazar da mide bulantısıyla yattım durdum..nolcak halim bilmiyorum..dün gece rüyamda bu kilomla hamile kalıyorum ve 100 küsur kiloyla da doğuma gidiyorum gördüm bir ağladım bir ağladım anlatamam..
günaydınnnnnn arkadaşlarım;
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.Yoğun bir hafta sonundan sonra biraz problemli bir haftaya başlangıç yaptım.Ama güzel düşünmek istiyorum ki güzel olsun her şey.
Dün gece annemin birdenbire yüzü uyuşmaya falan başladı,apar topar hastaneye gittik.Küçük tansiyonu çok yükselmiş 14 olmuş.O uyuşma,baş dönmesi bundan kaynaklanmış.
Acilde ilaç veremediler sadece iğne yaptılar.1 hafta tansiyonu gözetim altında tutacağız belirli aralıklarla ölçeceğiz ve sonuçları doktora göstereceğiz.O da karar verecek ilaç kullanıp kullanmaması gerektiğine.Anlık strese dayalı bir yükselmemi yoksa ciddi anlamda tansiyonumu var anlaşılacak.
Son dönemlerde özellikle Bedi'nin ailesinin ilgisizliğini çok kafasına takmaya ve üzülmeye başlamıştı,bir bir çıkıyor işte sonuçları,bedeni tepki vermeye başladı sanırım.Offf ya ona bunun olmasına sebep olduğum için kendimden nefret etmeye başladım,kimlerle eş ettim ailemi.
Allah'ım ne olur onların acısını yaşatma,lütfen yaaaa.
İçinizi karartmak istemedim ama sizlerle de paylaşıp rahatlamalıydım.
Öpüldünüz kızlar...
sağol tatlım az önce de arkadaşın biri bu konuyu çok taktığımı kilolu hamile kalmanın dünyanın sonu olmadığını falan söyledi ama deli gibi korkuyorum işte takıntı haline geldi bende..canım senin sinirlerin bozulmuş.hastalık birde misafir yorgunlugu derken yıprandın bence. biraz rahatlamaya çalış canım.rüyanıda çok kafaya takma aglamak rüyada rahatlamak ferahlamak derler inşallah öyle olur canım olumunekankayizsmile
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.Yoğun bir hafta sonundan sonra biraz problemli bir haftaya başlangıç yaptım.Ama güzel düşünmek istiyorum ki güzel olsun her şey.
Dün gece annemin birdenbire yüzü uyuşmaya falan başladı,apar topar hastaneye gittik.Küçük tansiyonu çok yükselmiş 14 olmuş.O uyuşma,baş dönmesi bundan kaynaklanmış.
Acilde ilaç veremediler sadece iğne yaptılar.1 hafta tansiyonu gözetim altında tutacağız belirli aralıklarla ölçeceğiz ve sonuçları doktora göstereceğiz.O da karar verecek ilaç kullanıp kullanmaması gerektiğine.Anlık strese dayalı bir yükselmemi yoksa ciddi anlamda tansiyonumu var anlaşılacak.
Son dönemlerde özellikle Bedi'nin ailesinin ilgisizliğini çok kafasına takmaya ve üzülmeye başlamıştı,bir bir çıkıyor işte sonuçları,bedeni tepki vermeye başladı sanırım.Offf ya ona bunun olmasına sebep olduğum için kendimden nefret etmeye başladım,kimlerle eş ettim ailemi.
Öpüldünüz kızlar...
nihalllllllll
bak şimdi beni dinle 80 kilo ile hamile kaldımm çocuk istedgim için zayıflamayı erteledimm
ve ikiz gebelikti ama ben 3 ay boyunc aikiz oldugunu bilmeden hareket ettim yeme konusunda
,
çok dikkat lkli beslendim
hamur işi
ekmek
pilav makarna
yemedim
bol sebze meyve peynir yogurt süt içitim
yürüdüm bol su içitm
yani diyetten farkı yoktu benim için
saglıklı beslendim ve
aldıgım kilo sadece 12 idi
dogum a giridm 92 kilo
dogumdan çıktım 88 kilo
kanamalarla ve ödemlerle 40. günün sonunda indim 84 e
ve sadece 4 kilo fazlam vardı
ama yaptıgım lohusalık hatalarındna kaynaklı 90 ı gördüm yineeeee
tabi benimkisi biraz farklı idi
iki bebek benim yaşam şartlarımı etkiledi
bazne akşama kadar yemek yemez akşam1 ekmek yerdimm zamansız ve düzensilikti yaniii
yani hamile kalsanda dikkat edeceksin az kilo alacaksınnn
kızlar şimdi ben yemek yiyip spor yapsam sakıncası mı oluyorrr
ortağım iyi yolculuklar sana..iyi gezmeler..tadını çıkar ama kilo alıpta gelme..şimdi kuaföre saçlarıma fön çektirmeye gidiyorum kızlar, geç kalmadan gidem gelem valizim hazır sayılır ıvır zıvır var işte egenin çamaşırlarını yıkadım onlar anca kurur iş iş iş kaydirigubbakcemile3
ihmal edermiyim denizim hiç, ordada elimin altında internet, annem bana tahsis eder kendi laptopunu gelininee kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmileinşallah canımcok sagol canim
darisi basina semacim umarim haftaya 78 gorurum
canım bunları takma kafana en güzel günlerin tatlı heyecanlar bunlar tadını çıkar..arkadaşlarım.....
o kadar iyi geldi ki bu yorumlarınız...
öyle yalnız kaldık ki ailem ve ben bu düğün arefesinde.
Sizler de takdir edip beğenmeseniz nasıl olurdum bilemem....
Son 1 ay var düğünüme...ama ortada erkek tarafı diye bir şey yok,
ailem bekliyor ki gelsinler bir dil ucuyla da olsa ne yapılacak,ne edilecek konuşulsun.
Bunun kınası var,evden gelin alması var,ne vakit olacak saati ayarlasalar....ama yok.
Geçen gün dayanamayıp artık Bedi'ye patladım,o da ailesine sormuş
gidip kızın ailesiyle bir görüşmeyecek misiniz,kınada ne yapılacak,gelin alma işini falan diye
ama yok yine umurlarında değil.Kına olcak ne alt tarafı hem onlar yapacak diyorlarmış
Neyse ben çok doluyum....
Sizlerin yorumlarının ne kadar iyi geldiğini bilmeniz için paylaştım işte((
sağolasın canım..inş yavaş yavaş olacak ama gidecek..pes etmek yok..bazen ümidimi kaybetsemde bırakmayacağım..kaydirigubbakcemileaylin canım çok şık olmuşsun nihayet bugün görebildim
adaer eşyaların gelmiş canım rahat ol tatlı telaşların içindesin
yağmurgözlü moralini bozma bak bende hiç veremiyorum neden anlamıyorum bir defaya mahsus 79 u gördüm sonra 80 e çıktım hala 80 ve küsurlarında gidip geliyorumama sabır
aman baharnazcım ağzından yel alsın ama adanaya gitmişken tereyağsız bi adana yerim artık dimi kaydirigubbakcemile3
canım helal olsun..hayırlısıyla git gel inşolumunekankayizsmilekızlar 15:40 da uçağım kalkıyor ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin sempatiksalakcinni demir bir kuş bu akannehir akşam yazarım size hepinizi öpüyorum benim gene midem bulanıyor yaa uçağa binicem ya hep böyle oluyorum kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilene güzel yazmışsın:gitme:EVREL canim ne kadarguzel yazmissin ben kendi adima soyluyorum evet ayni duygulari tasiyordum bir zamanlar kendimden baska herseyi herkesi seviyordum sonra baktim zaman akip gecmis
en guzel zamanlarim sisman gecmis, olarak sadece orami burami nasil saklayabilirim moduna girmisim
evet yuzum cok guzeldir belkide gorecelidir ama genelde soylenen o ama sisman guzel
esime seni seviyorum derdim bana once kendini sev demisti canim
o kadar yanmistiki,insan kendini nasil sevebilir demistim simdi biliyorum insan kendini sevebilir
ben artik kendimi seviyorum kendime deger vermeyi ogreniyorum
en azindan o hantal hareket etmegi sevmeyen vucudumu dinlemiyorum
vucudum ben degilmiyim yoksa beynimmi hareket etmek istemiyor
bilmiyorum AMA patron benim simdi ben ne dersem o eskiden esim istiyor
diye kilo vermek istyordum ama artik esimin ne istedgi cokta onemli degil kendimi sevmemi
soyleyen o degilmiydi simdi once ben ama bencilce ben degilsagligim vucudum
icin ben EVREL kendine gelebilirsin guclusun hepimiz gucluyuz
aptal degiliz istersek her seyi yapabiliriz yemek o kadarda onemli degilmis
ben biz yemekten daha onemliyiz hemde cokkusura bakmayin kafama estigi gibi yazdim evrel
beni atesledi onun sucu:teselli:
geldimmm kıssyağmurgözlü girmemiş
günaydınnnnn şekerolumunekankayizsmileyagmur gözlü
sema
nihalgünaydın kıslarrrrrr
hoşheldin aramıza şeker a.s.
kolay gelsin canım sana
geçmiş olsun canım misafirlerin gitti mi.bir türlü dinlenemediğin için atlatamadın hastalıgı :teselli:
hoşgeldin canım. Şeniz
bencede eşin haklı canım..neden bu kadar stres yapıyorsun..Banu,Sema,Deniz günaydın kızlar..
evet canım sorma çok yorgun bitkinim ve acayip midem bulanıyor..c.tesi gecesi uykumdan kalktım afedersiniz kusmak için..ya eşimin dediğine göre çok takıyormuşum şu misafir olayını stress yapıp kendimi çok yorup her misafir sonrasında da hasta oluyormuşum..ben kabul etmedim saçmalama öyle denk geldi dedim ama haklı galiba..
yaa bende çok halsizim eve gidip yorganın altına girip butün gün uyumak istiyorum.:sinifsinif: heryerim agrıyor dün yagmurda ıslandık ondan oldu sanırım.gözkapaklarım kapanıyor resmen.canım hiçbir şey yapmak istemiyor.ögleden sonra kuaförde randevum var belki kendime gelirim boyaydı falan filan derken bayanssulusmile
Öpüldünüz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?