80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar,

bugünkü menümü yazıp kaçıyorum

kahvaltı: kk y.yağlı peynir kepek ekmeği yeşil çay

ara: 2 domates

öğlen: fırın simidi 1 bardak ayran

ara: yiyebildiğim kadar marul salatalık

akşam: dardanel 160gr light ton çok büyük salata (soğan maydanoz iceberg domates salatalık havuç turp)

gece: 1 bardak yağsız süt

2lt su ve yeşil çay

1 mil leslie

Teşekkür ederim. Hep birlikte inş. kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin ramıza
ne güsel sabah 5 te kakıyorsun bende her gece sabah kakıp yapıyım diyorum ama kalkamıyorum
oysa sabah en uygun saat benim içn

benimde bisikletim var evde
birde ts ama kim kullanıyorrrr aslınd akullanmak isityorum ama zman yok

hoşheldin aramıza şeker a.s.

kolay gelsin canım sana

kolay gelsin eflatun...ben burdayım ama çok keyifsizim hastayım ondna halim yok şeker..

geçmiş olsun canım misafirlerin gitti mi.bir türlü dinlenemediğin için atlatamadın hastalıgı :teselli:
günaydın güzeller....hayırlı haftalar herkese..nasılsınız..geçmişe bakıp geliyorum

hoşgeldin canım. Şeniz

Banu,Sema,Deniz günaydın kızlar..
evet canım sorma çok yorgun bitkinim ve acayip midem bulanıyor..c.tesi gecesi uykumdan kalktım afedersiniz kusmak için..ya eşimin dediğine göre çok takıyormuşum şu misafir olayını stress yapıp kendimi çok yorup her misafir sonrasında da hasta oluyormuşum..ben kabul etmedim saçmalama öyle denk geldi dedim ama haklı galiba..

haftasonum rezalet geçti kızlar bu arada..sadece dün bişey yemedim gibi ama cuma cumartesis ağlam kaçırdım..tüm pazar da mide bulantısıyla yattım durdum..nolcak halim bilmiyorum..dün gece rüyamda bu kilomla hamile kalıyorum ve 100 küsur kiloyla da doğuma gidiyorum gördüm bir ağladım bir ağladım anlatamam..

canım senin sinirlerin bozulmuş.hastalık birde misafir yorgunlugu derken yıprandın bence. biraz rahatlamaya çalış canım.rüyanıda çok kafaya takma aglamak rüyada rahatlamak ferahlamak derler inşallah öyle olur canım olumunekankayizsmile

yaa bende çok halsizim eve gidip yorganın altına girip butün gün uyumak istiyorum.:sinifsinif: heryerim agrıyor dün yagmurda ıslandık ondan oldu sanırım.gözkapaklarım kapanıyor resmen.canım hiçbir şey yapmak istemiyor.ögleden sonra kuaförde randevum var belki kendime gelirim boyaydı falan filan derken bayanssulusmile

günaydınnnnnn arkadaşlarım;
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.Yoğun bir hafta sonundan sonra biraz problemli bir haftaya başlangıç yaptım.Ama güzel düşünmek istiyorum ki güzel olsun her şey.
Dün gece annemin birdenbire yüzü uyuşmaya falan başladı,apar topar hastaneye gittik.Küçük tansiyonu çok yükselmiş 14 olmuş.O uyuşma,baş dönmesi bundan kaynaklanmış.
Acilde ilaç veremediler sadece iğne yaptılar.1 hafta tansiyonu gözetim altında tutacağız belirli aralıklarla ölçeceğiz ve sonuçları doktora göstereceğiz.O da karar verecek ilaç kullanıp kullanmaması gerektiğine.Anlık strese dayalı bir yükselmemi yoksa ciddi anlamda tansiyonumu var anlaşılacak.
Son dönemlerde özellikle Bedi'nin ailesinin ilgisizliğini çok kafasına takmaya ve üzülmeye başlamıştı,bir bir çıkıyor işte sonuçları,bedeni tepki vermeye başladı sanırım.Offf ya ona bunun olmasına sebep olduğum için kendimden nefret etmeye başladım,kimlerle eş ettim ailemi.
Allah'ım ne olur onların acısını yaşatma,lütfen yaaaa.
ıçinizi karartmak istemedim ama sizlerle de paylaşıp rahatlamalıydım.
Öpüldünüz kızlar...

nihalllllllll
bak şimdi beni dinle 80 kilo ile hamile kaldımm çocuk istedgim için zayıflamayı erteledimm
ve ikiz gebelikti ama ben 3 ay boyunc aikiz oldugunu bilmeden hareket ettim yeme konusunda
,
çok dikkat lkli beslendim
hamur işi
ekmek
pilav makarna
yemedim
bol sebze meyve peynir yogurt süt içitim

yürüdüm bol su içitm

yani diyetten farkı yoktu benim için
saglıklı beslendim ve
aldıgım kilo sadece 12 idi
dogum a giridm 92 kilo
dogumdan çıktım 88 kilo
kanamalarla ve ödemlerle 40. günün sonunda indim 84 e

ve sadece 4 kilo fazlam vardı

ama yaptıgım lohusalık hatalarındna kaynaklı 90 ı gördüm yineeeee

tabi benimkisi biraz farklı idi
iki bebek benim yaşam şartlarımı etkiledi
bazne akşama kadar yemek yemez akşam1 ekmek yerdimm zamansız ve düzensilikti yaniii

yani hamile kalsanda dikkat edeceksin az kilo alacaksınnn

canım annen için çok çok geçmiş olsun.inşallah devamlı birşey değildir.Rabbim şifa verin inşallah annene ve tüm hastalara :Saruboceq:

kendini suçlamana gelince lütfen bunu kendine yapma.inşallah herşey hayırlısıyla mutlu sona varacak.bunları sadece sen yaşamıyorsun yada senin ailen.genelde hepimizin bu yada buna yakın yaşanmışlıkları var canım.bugünlerde geçecek inşallah.:teselli:

sağol tatlım az önce de arkadaşın biri bu konuyu çok taktığımı kilolu hamile kalmanın dünyanın sonu olmadığını falan söyledi ama deli gibi korkuyorum işte takıntı haline geldi bende..

çok geçmiş olsun Adacım anneciğine..sne de takılma düğpün öncesi gerginlikle olur böyle şeyler...kendini de suçlama..işallah anlık bişidir de geçer..

haklısın tatlım ben de öyle yapıcam da şu anda nerdeyse 87 KİLOYUM en kötü ihtimal 75 e falan inmem gerek...ama ben bu konuya taktıkça sapıtıp kilo veremiyorum..neyse silkelenip kendime gelcem başka yapcak şey yok sonuçta..

ortağım iyi yolculuklar sana..iyi gezmeler..tadını çıkar ama kilo alıpta gelme..lmaz:
cok sagol canim

darisi basina semacim umarim haftaya 78 gorurum
olumunekankayizsmileinşallah canım
canım bunları takma kafana en güzel günlerin tatlı heyecanlar bunlar tadını çıkar..
sağolasın canım..inş yavaş yavaş olacak ama gidecek..pes etmek yok..bazen ümidimi kaybetsemde bırakmayacağım..kaydirigubbakcemile
aman baharnazcım ağzından yel alsın ama adanaya gitmişken tereyağsız bi adana yerim artık dimi kaydirigubbakcemile3

canım helal olsun..hayırlısıyla git gel inşolumunekankayizsmile
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilene güzel yazmışsın:gitme:
yağmurgözlü girmemiş
geldimmm kıss
yagmur gözlü
sema
nihal
günaydın kıslarrrrrr
günaydınnnnn şekerolumunekankayizsmile
hoşheldin aramıza şeker a.s.

kolay gelsin canım sana

geçmiş olsun canım misafirlerin gitti mi.bir türlü dinlenemediğin için atlatamadın hastalıgı :teselli:

hoşgeldin canım. Şeniz

bencede eşin haklı canım..neden bu kadar stres yapıyorsun..

canım bende aynı durumdayım..benimki yorgunluktanmı desem vucüt hamlamış ondanmı bilemedimbilmiyorumkismilehafta sonu arkadaşta toplandık..eğlenceye gidelim kurtlarımızı dökelim dedik..kaydirigubbakcemile3uzun zamandır bir yere çıkmamıştım..ne iyi geldi anlatamam..takii sabah yataktan kalkana kadar...her yerim ağrıyor..bacaklarım kollarım...çok fazla dökmüşüm kurtları:sm_cool::sm_cool::roflol:

canım anneciğine acil şifalar...çok geçmiş olsun...olumunekankayizsmilegeçer canım stres heyecan üzüntü hepsi karışınca bünyesi tepki verdi tabi..

ohh semacım iyi yapmışsın tatlım arada lazım..canına değsin ohh yaw süreyyacım ne güzel yazmışsın ben okumamıştım semanın alıntıısndna gördüm şimdi evrel neler yazmış ben de onu merak ettim geçmişe bakıp geleyim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…