80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya peki bu durumda en iisi akşam yemeginden sonra mı yapmak acaba sporuu
bir bardak s
üt ve bir meyve agırda olmaz

bir bardak s

canım benim diyetisyen yemeklerden enaz 1 saat önce veya 1 saat sonra demişti.akşam yemeğinden 1 saat sonra yapsan hem eşin çocuklarlada ilgilenebilir.spor bittikten sonrada 1 meyve yesen nasıl olur?

Hah işte aradım taradım buldum..Evrelcim birçoğumuz aynı moddayız canım ama senin de çok güzel tespit ettiğin üzere bu ortamdan ne kadar uzak kalırsak buraya gelme nedenlerimizin sayısını o kadar artırıyoruz..: sen de kg ben deyim yağ oranı..depresif oranın tavan yapması vs..aman aman dön aramıza hep birlikte yeniden sarılalım amacımıza diyorum evrelim..ben de bu aralar bir öyleyim bir böyle..nedir bir insanoğlunun kendiyle bu kadar derdi olmasının nedeni yarabbim??varsa bilen beri gelsin yahu..bir insnaın kafasında kaç tane düşünce baloncuğu olabilir ki maksimum..benimkiler birbirini patlatmaktan başka işe yaramıyorlar...velhasılkelam:dipteyim ...sondayım..depresyondayım...
tepeye çıkmak için dibe kadar inip ayaklarımla dipten güç alıp yukarı çıkmak gerek bunu da biliyorum ..
off neyse kızlar..ben uçtum biraz bana bakmayınbilmiyorumkismile

Hepinize tekrardan teşekkr ederim hoşbulduk .opuyorumnanaktan

İnan sabah kalkıp spor yapmak okadar iyi geldiki anlatamam. Uykuya doymayan bir insanım ama yinede kendimi zorladım 2saat erken uyansam ne olucak ki diyerek baş koydum bu işe. 12.günüm bugün ve kendimi acaip iyi hissediyorum. Dgs sınavına hazrlandığımda stressli bir senem. yüzüm mayın tarlası gibi olmuştu. bu seneye kadar yanaklarımda hiç sivilce çıkmamasına rağmen nasıl sıkıldıysam stres yaptıysam yanaklarımda dahil sivilceler vardı. ama spora basladığımdan beri hem vcdum sıkılastı hem kilo vermeye basladım hemde yüzüm düzeldi. hafta sonu abim " sen suratına bişeymi yaptın cok güzel gözüküyor " dedi ruhum oksandı aklinialirimsmile daha bi dikkatli baktım yüzüme gercekten fark ortadaydı. herkese tavsiye ediyorum . eğer zamanınız yoksa benim gibi sabahları bir iki saat erken kalkıp spor yapın. inanın kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. bide her sabah yüzünüzü buz gibi suyla yıkayın baya etkili oluyor .:sm_cool:

hihoyyyt

Tünaydın kızlarrrrr...
ben bi türlü yazmaya fırsat bulamıyorum ancak okuyabiliyorum kızmayın bana emi..şimdide gece bahçesi başladı da fırsat buldum:))
bu hafta iç spor yapmadım ve vücut hemen tembelliğe alışıyor ya yapasım gelmiyor şimdi de..

yapmak lazım yapıcam ve yazıcam bu hafta herşeyi tek tek..

adaercim anneciğine çok geçmiş olsun inanıyorumki eski sağlığına kavuşacaktır ne de olsa güzel heyecanlar yaşıyor o da..

evrelcim sevgili ortağım çok güzel ifade etmişsin yaşadıklarını ve eminimki herkes benim gibiokurken aaa beni anlatmış resmen demiştir..ama yolun yarısındayız az kaldı yılmak yok dimmi canım!

nihalcim olacağı varsa olur,panik yapma! bende hayatımda ilk kez 75 olmuştum ki hamile kaldım ne çok üzülmüştüm ama sonucu mükemmellll boşver olsa da beraber veririz.. sen takılma bunlaraa!

melocum inşallah yeni doktorun hayırlı ugurlu olsun canım.gerçekten inceledim çok güzel yorumlar var hakkında
sağol canım bakalım ya..yine aynı listeyi vereceği kesinde bakalım yazarım burdan
günaydın kızlar..herkese iyi haftalar..
günaydın canım
ne güzel Allah huzurunu bozmasın..menün çok güzel bu arada...kolay gelsin ara verdiğinde uğra
selam kızlar herkese güzel bır gün diliyorum
sana da selmacım ...
doğru yerdesin ...kolay gelsin hoşgeldin..menülerini de yazarsın.ben her sabah 45dk-1 saat arası yürüyorum az yada çok olmuyor

kolay gelsin eflatun...ben burdayım ama çok keyifsizim hastayım ondna halim yok şeker..
canım yoruldun tabi...bence de misafir stres ben de aynı senin gibiyim ya
günaydın güzeller....hayırlı haftalar herkese..nasılsınız..geçmişe bakıp geliyorum
günaydın canım biz iyiyiz..sen nasılsın?
güzel menü canım hadi bakalım kolay gelsn
ya nihal bazen umulduğu gibi olmuyor ya çok kilolu olup hamile olduğu belli olmayan ama hiç kilo almayan çok kişi var..şansımıza artık ama ne kadar taksakta herşey olacağına varıyor ben geçen sefer 86 kiloyla hamile kaldım 4 ayda 2 kilo aldım sonra bebeğim alındı şimdi 67 kiloyum ve hamile kalamıyoum
kuför sana iyi gelir..
ada geçmiş olsun bu konu ile ilgili geçensayfalarda yazdım oku kısa ve öz
slmmmmmmmmm kızlar sonunda geldim yokluğumu kimse farketmemiş darıldım valla....
biz de yoktuk da ondan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bir bardak s
evet banuş bebeleri uyut yap yorul ve uyu zemuszemus

çok geçmiş olsun Adacım anneciğine..sne de takılma düğpün öncesi gerginlikle olur böyle şeyler...kendini de suçlama..işallah anlık bişidir de geçer..

adacım geçmiş olsun annenneee

canım anneciğine acil şifalar...çok geçmiş olsun...olumunekankayizsmilegeçer canım stres heyecan üzüntü hepsi karışınca bünyesi tepki verdi tabi..

arkadaşlarım.....
teşekkür ederim,çok sağolun.Az önce babamla konuştum hastanedeler şimdi.Doktor dünkü tansiyon yükselmesini çok riskli bulmuş ve ucuz atlatmış demiş.Direk felç olabilirdi diye eklemiş.Yüzünün uyuşması da buna işaretmiş zaten.Şimdi iyi şükür.
Kendimi o an çok sorguladım ama şu an daha net düşünebiliyorum.Sonucun değişmeyeceğini bile bile hem kendime hem de aileme sıkıntıları kafaya taktırmayacağım bundan böyle

kaptanım...
melocummmm...

sağolun,çok ama çok sağolun...yazdıklarınız beni rahatlatıyor..melocum ne çok benzer yönlerimiz varmış meğer,yazdığın yazıyı okudum...yalnız olmadığımı anladım,umursamamayı ben de öğrenmeliyim.

adacım umursamamak ve kısasa kısas...onlar şimdi sorumluluklarını yerine getirmiyorsa sen de getirmeyeceğini nişanlına anlat..yarın öbür gün senden de beklemesinler sıksık gitmeni ya da üstüne düşenleri yapmanı ben öyle yapıyorum hiçbirinin gıkı bile çıkmıyor...kimse duvar kovuğundan çıkmadı herkesin aile şerefi var seninki nasıl eziliyorsa onlarınki de ezilsin ama bunun sebebini nişanlınla paylaş ki seni suçlamasın..

menümü yazmayı unuttum yürüyüştü kuafördü derken...
sabah
kepekli 1kk kaşarlı tost
domates-maydanoz nane
yeşil çay

ara

1portakal
yarım havuç

öğle
el kadar pirzola
1 ekmek
salata
4kaşık pırasa

ara
yoğurt+elma
ara
3 tane yulaflı mavi yeşil

akşam
8 kaşık pırasa
2 dilim ekmek
cacık

ara
meyve

cnm bu anlattıkların zor degil ama benim için çok zor ben zaten gece en erken 12 de yatan ve gece en az 4 kez kalkan uykusuz bir ikiz anneisyim yani gündüzü geçtim benim için geceler bile okdar yorucu kiii

çocuklar olmasa zaten bırake vde spor yapmayı çıkarım yürüyüş yoluna 1 saat yürürüm temiz havada mis gibiii eskiden böyle yapardım çünküüü

çocuk olunc aişin şekli dgeişiyorrr

deniz ve sevgili ortim haklısınız benim için en uygunu akşamalrı yapmak ve üzerine bir bardak süt ve meyve yiyip yatmakkkk

bugünden itibaren başlıyorumm hafatad 4 günnnnn

buarad kızlar tam 2 kilo verdim hamileyim biliyosunuz çok istiyordum allah isteyen herkese nasip etsin 2 haftalık ama sık sık bu sayfaya girip sizleri takip edicem. ama doğudan sonra hızla zayıflayaçağım yani sizin yardımınız lazım hamilelikte kilo almamanın yollarını bilen varmı?

kızlar kimse yokmu
canımçok sevindim hayırlısı olsun..seninle aynı dönemde iğne vurulmuştuk benim olmadı ne güzel sen kalmışsın

hamileyken kilo almamak için hele ilk 4 ay aynı diyetteki gibi beslen ama çok kıt bir diyet menüsü değil tabiki her öğn 3 küçük ekmek her sabah 1 yumurta gibi..bir de yürüyüş yaptın mı tamam..hergün en az 25 dakika
benim açtığım bir konu var burda ben ilk hamile aldığımda diyetisyen vermişti bu menüye göre her ay 1 kilo taplamda 10 kilo falandı..aşağıdan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-diyetisyenimin-verdigi-hamilelik-diyeti.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…