ya peki bu durumda en iisi akşam yemeginden sonra mı yapmak acaba sporuu
bir bardak s
üt ve bir meyve agırda olmaz
slmmmmmmmmm kızlar sonunda geldim yokluğumu kimse farketmemiş darıldım valla....
Elimphia'm canım, çok teşekkür ederim yazdıkların için. Düzenim iyice bozuldu benim. Moralim bozuk biraz, diyetime de eskiden olduğu gibi 4 elle sarılamıyorum maalesef. O yüzden de gelmeye yüz bulamıyorum desem yeridir. Ama uzun zamandan sonra, birkaç sayfa okudum geçmişten ve yazmayarak da kendimi bu psikolojinin içine ittiğimi farkettim. Burada paylaşım yaparken mutlu oluyorum, diyetimde bu şekilde iteklenmiş oluyor. Herhalde bana diyeti hatırlatan ne kadar şey varsa onlardan kaçmaya çalışmak gibi bir hataya düştüm. Umarım hatamı telafi edebilirim, yani bu psikolojiyle nasıl olacaksa artık..
Ortağın senden beter Handeryacım. Nedir bu halim hiç bilmiyorum. Kanım damarlarımdan çekilmiş gibi hissediyorum bahar yorgunluğu mudur nedir. Bir bu eksikti yani...!
Allah'ım eski irade dolu mutlu mesud günlerime dönüp tık tık tık diye vermek istiyorum bu kiloları. Yemeyelim Handerya ya! Gerçi benim diyet 2 gündür hak-getire modunda ama, daha 5 gün var! Sonraki günler de var. Toplayalım ortağım bir an önce. Atalım üstümüzden şu battı balık yan gider psikolojisini!
İnşallaaaaah!!!
hoşgeldin ramıza
ne güsel sabah 5 te kakıyorsun bende her gece sabah kakıp yapıyım diyorum ama kalkamıyorum
oysa sabah en uygun saat benim içn
benimde bisikletim var evde
birde ts ama kim kullanıyorrrr aslınd akullanmak isityorum ama zman yok
sağol canım bakalım ya..yine aynı listeyi vereceği kesinde bakalım yazarım burdanmelocum inşallah yeni doktorun hayırlı ugurlu olsun canım.gerçekten inceledim çok güzel yorumlar var hakkında
günaydın canımgünaydın kızlar..herkese iyi haftalar..
ne güzel Allah huzurunu bozmasın..menün çok güzel bu arada...kolay gelsin ara verdiğinde uğraherkese günaydın... haftanın ilk günü yağmurlu yine ama hafta güzel geçsin, kaçamaklar olmasın sositososito
benim bugünkü menüm
kalkınca ılık-ballı sirkeli su
gece
1 elma
1 mandalina
yatarken
1 kase yoğurt
bugün pek huzurluyum. :1hug:
sana da selmacım ...selam kızlar herkese güzel bır gün diliyorum
doğru yerdesin ...kolay gelsin hoşgeldin..menülerini de yazarsın.ben her sabah 45dk-1 saat arası yürüyorum az yada çok olmuyorMerhaba.. Ben aranıza yeni katıldım .Bir süredir takip ediyorum sizi. Sizi keşfetmem şöle oldu hemen kısacık anlatıyorum. Çok düzensiz bir hayat yasıodum . ( yatış saati, kalkış saati , yeme içme vs. ) Bu da artık sağlığımı etkilemeye başladı. Uzun zamandırda kilo vermek istiyordum ama tembellikten harekete geçmiyordum. Bir gün birden ne olduysa artık kendimi toparladım sarstım silkindim ve herşeyimi düzene oturtmaya karar verdim. Eeve spor aleti almak için arastırma yaparken KK'yi keşvettim. O günden beride takip ediyorum.
Eve Eliptik Bisiklet aldım , selesiz . Sabah 5-6 arası uyanıp 1 saat spor yapıyorum. Isınma hareketleri ve ardından eliptik bisikletle. 1.67 boyundayım. 19.03.2010 tarihinde başladım düzenli yaşamaya :) spor ve sporun yanında düzenli dikkatli beslenme. 22.03.2010 da tartıldım 82kg'dım. bu sabah tartıldım 80.9kg olmuşum. Ben de sizinle beraber zayıflamak istiyorum.:kedi:
canım yoruldun tabi...bence de misafir stres ben de aynı senin gibiyim yakolay gelsin eflatun...ben burdayım ama çok keyifsizim hastayım ondna halim yok şeker..
günaydın canım biz iyiyiz..sen nasılsın?günaydın güzeller....hayırlı haftalar herkese..nasılsınız..geçmişe bakıp geliyorum
güzel menü canım hadi bakalım kolay gelsngünaydın kızlar,
bugünkü menümü yazıp kaçıyorum
kahvaltı: kk y.yağlı peynir kepek ekmeği yeşil çay
ara: 2 domates
öğlen: fırın simidi 1 bardak ayran
ara: yiyebildiğim kadar marul salatalık
akşam: dardanel 160gr light ton çok büyük salata (soğan maydanoz iceberg domates salatalık havuç turp)
gece: 1 bardak yağsız süt
2lt su ve yeşil çay
1 mil leslie
ya nihal bazen umulduğu gibi olmuyor ya çok kilolu olup hamile olduğu belli olmayan ama hiç kilo almayan çok kişi var..şansımıza artık ama ne kadar taksakta herşey olacağına varıyor ben geçen sefer 86 kiloyla hamile kaldım 4 ayda 2 kilo aldım sonra bebeğim alındı şimdi 67 kiloyum ve hamile kalamıyoumhaftasonum rezalet geçti kızlar bu arada..sadece dün bişey yemedim gibi ama cuma cumartesis ağlam kaçırdım..tüm pazar da mide bulantısıyla yattım durdum..nolcak halim bilmiyorum..dün gece rüyamda bu kilomla hamile kalıyorum ve 100 küsur kiloyla da doğuma gidiyorum gördüm bir ağladım bir ağladım anlatamam..
kuför sana iyi gelir..yaa bende çok halsizim eve gidip yorganın altına girip butün gün uyumak istiyorum.:sinifsinif: heryerim agrıyor dün yagmurda ıslandık ondan oldu sanırım.gözkapaklarım kapanıyor resmen.canım hiçbir şey yapmak istemiyor.ögleden sonra kuaförde randevum var belki kendime gelirim boyaydı falan filan derken bayanssulusmile
ada geçmiş olsun bu konu ile ilgili geçensayfalarda yazdım oku kısa ve özgünaydınnnnnn arkadaşlarım;
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.Yoğun bir hafta sonundan sonra biraz problemli bir haftaya başlangıç yaptım.Ama güzel düşünmek istiyorum ki güzel olsun her şey.
Dün gece annemin birdenbire yüzü uyuşmaya falan başladı,apar topar hastaneye gittik.Küçük tansiyonu çok yükselmiş 14 olmuş.O uyuşma,baş dönmesi bundan kaynaklanmış.
Acilde ilaç veremediler sadece iğne yaptılar.1 hafta tansiyonu gözetim altında tutacağız belirli aralıklarla ölçeceğiz ve sonuçları doktora göstereceğiz.O da karar verecek ilaç kullanıp kullanmaması gerektiğine.Anlık strese dayalı bir yükselmemi yoksa ciddi anlamda tansiyonumu var anlaşılacak.
Son dönemlerde özellikle Bedi'nin ailesinin ilgisizliğini çok kafasına takmaya ve üzülmeye başlamıştı,bir bir çıkıyor işte sonuçları,bedeni tepki vermeye başladı sanırım.Offf ya ona bunun olmasına sebep olduğum için kendimden nefret etmeye başladım,kimlerle eş ettim ailemi.
Allah'ım ne olur onların acısını yaşatma,lütfen yaaaa.
İçinizi karartmak istemedim ama sizlerle de paylaşıp rahatlamalıydım.
Öpüldünüz kızlar...
biz de yoktuk da ondan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3slmmmmmmmmm kızlar sonunda geldim yokluğumu kimse farketmemiş darıldım valla....
evet banuş bebeleri uyut yap yorul ve uyu zemuszemusya peki bu durumda en iisi akşam yemeginden sonra mı yapmak acaba sporuu
bir bardak s
üt ve bir meyve agırda olmaz
canım annen için çok çok geçmiş olsun.inşallah devamlı birşey değildir.Rabbim şifa verin inşallah annene ve tüm hastalara :Saruboceq:
kendini suçlamana gelince lütfen bunu kendine yapma.inşallah herşey hayırlısıyla mutlu sona varacak.bunları sadece sen yaşamıyorsun yada senin ailen.genelde hepimizin bu yada buna yakın yaşanmışlıkları var canım.bugünlerde geçecek inşallah.:teselli:
çok geçmiş olsun Adacım anneciğine..sne de takılma düğpün öncesi gerginlikle olur böyle şeyler...kendini de suçlama..işallah anlık bişidir de geçer..
adacım geçmiş olsun annenneee
canım anneciğine acil şifalar...çok geçmiş olsun...olumunekankayizsmilegeçer canım stres heyecan üzüntü hepsi karışınca bünyesi tepki verdi tabi..
Hepinize tekrardan teşekkr ederim hoşbulduk .opuyorumnanaktan
İnan sabah kalkıp spor yapmak okadar iyi geldiki anlatamam. Uykuya doymayan bir insanım ama yinede kendimi zorladım 2saat erken uyansam ne olucak ki diyerek baş koydum bu işe. 12.günüm bugün ve kendimi acaip iyi hissediyorum. Dgs sınavına hazrlandığımda stressli bir senem. yüzüm mayın tarlası gibi olmuştu. bu seneye kadar yanaklarımda hiç sivilce çıkmamasına rağmen nasıl sıkıldıysam stres yaptıysam yanaklarımda dahil sivilceler vardı. ama spora basladığımdan beri hem vcdum sıkılastı hem kilo vermeye basladım hemde yüzüm düzeldi. hafta sonu abim " sen suratına bişeymi yaptın cok güzel gözüküyor " dedi ruhum oksandı aklinialirimsmile daha bi dikkatli baktım yüzüme gercekten fark ortadaydı. herkese tavsiye ediyorum . eğer zamanınız yoksa benim gibi sabahları bir iki saat erken kalkıp spor yapın. inanın kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. bide her sabah yüzünüzü buz gibi suyla yıkayın baya etkili oluyor .:sm_cool:
hihoyyyt
buarad kızlar tam 2 kilo verdim hamileyim biliyosunuz çok istiyordum allah isteyen herkese nasip etsin 2 haftalık ama sık sık bu sayfaya girip sizleri takip edicem. ama doğudan sonra hızla zayıflayaçağım yani sizin yardımınız lazım hamilelikte kilo almamanın yollarını bilen varmı?
canımçok sevindim hayırlısı olsun..seninle aynı dönemde iğne vurulmuştuk benim olmadı ne güzel sen kalmışsınkızlar kimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?