80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ortim spora bugün başlayacaksın ya ölçülerini yaz bir de 1 ay sonra bak müthiş değişiyor beni hatırlarsan42 den 38e sporla düştüm laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Selamlar sevgiler kk güzelleri ..

Kızlar 2 günün acısını 3-4 saatte çıkarmışsını .Ağzınıza sağlık opuyorumnanaktan

Ortimm bişey değil canım gerçekleri söylemiştim.olumunekankayizsmile Beni utandırmamak adına
sporuna hız vermen banada ayrı bi sorumluluk yüklüyor .Cumaya güzel kilolar gitsin artıkistiyorum inş tabi opuyorumnanaktan
Pazarları ne kadar tutalım desekte tutulmuyor malesef yaa ... bende seninle aynıyım merak etme hafta içi kurtarılmıcak gibi değil ama menün rahat ol .

Melocum yaa bidaha gelirsen haberim olsun görüşürüz belki yaa ..Çok isterim seni tanımayı opuyorumnanaktan

Adaer Hepimizin yaşadığı sorunlar sıkılma canım .meloşum dediği gibi gördüğün kadar değer ver asla fazlasını değil .Anneciğinede geçmiş olsun Rabbim saklamış inş iyi olur biran önce kalıcı bişey değildir ..

Deryacım sanada eli sopalı bi orti lazım evrel birazn önce gelsede 2 sopa atsa :)
bak ben sondan geldim sana yetiştim ona göre ohaoldumsmile

Nalcy bikaç gündür bizde yoktuk ondan anlamadık kırılma canım...

Masumcum sporunu yap yemeğini sonra ye. spor hocası spordan önce yemenin sakıncalı olduğunu ama sonrasında diyete uygun yediğin taktirde sorun olmıcanı söyledi canım.
topramm,nihal ,çiğdem sizlerede slmlar güzeller opuyorumnanaktan

canım annenin daha iyi olmasına çok sevindim olumunekankayizsmile

:lepi:

Allah hayırlısıyla bebişini kucagına almayı nasip etsin şeker darısı melocum ve diger bebek isteyenlerin başına :Saruboceq:

ikiz gebelikte 12 kilo aldım
sabah yumurtamı yeidm
ekmek akşam yemedim
süt yogurt peynir
herün tükettim

yürüyüş yaptım
bol su içtim

hamur işi
ekmek makarna pilav çok yemedim
hatta hiççç

cnm çok pilav yada makarna isterse
1 tabak yeidm ama yanında başka bişiy yemeidm

sebze meyve yeidm bol boll

hepinize teşekkür ederim söylediklerinizi uygulayaçağım umarım çok almam ilk hamileliğimde sadece 9 kilo aldım bu sefer korkuyorum bakalım ne olaçak tabiki herşeyden önce bebeğimi sağlıklı dünyaya getireyimde tekrar teşekkürler.

ohh ne güzel yapmışsın canım ben de böyle beslencem işallah..
ya ben mide bulantısından yere serilmiş durumdayım ya acayip de halsizim..sanırım salgın var..

tebrik ederim canım Allah sağlıkla k8ucağına almayı nasip etsin işallah...

butterfly çok teşekkür ederim canım,söylediklerinizi unutmadan önüme bakacağım bundan sonra

nihalim neler oluyorrrrrr? gerçekten var mı böyle bir olasılık kuzum???

sunshine
nerelerdesin kıssss...özlüyoruss seni

çok yoğun günler yaşıyorum canım annemden bahsetmiştim zaten işte çok yoğun ay sonu biraz sıkışık oluyo bizim işler zaten internete 2 saat izin var evde giremiyorum öyle işte 5-10 gün sonra tam gaz aranızdayım özleyin beni anacımm

nihalcim neden kafaya takiyorsun bu kadar ruyada aglamak gulmektir kilonu vereceksin cok sevineceksin haftada bir gun serbest cunku hem bunyeni sasirtiyorsun hemde bir gunde kilo olmaz hemen diete devam edersen yediklerin yanina kar kalirsempatiksalakcinni

canim allah acil sifalar versin annecigine kendini suclama evlilik kaderi mutlaktir senin bir sucun yokki onemli olan esin eger bilincli olsalardi olan herseyin karsiligini alacagini bilirlerdi allah hayirlisiyla tamamina erdirsin
Teşekkür ederim. Hep birlikte inş. kaydirigubbakcemile2
hos geldin canim allahim bol azim versin

ben varım ben de yeniyim ama.Şu tıcketerla uğraşıyordum. Bir türlü kaydedemedim.
sende hosgeldin aramiza emin ol burda kilo vereceksin

denizcim gecmis olsun 10 kilo hicte azimsanmaz bizim en buyuk hatamiz 10 kiloyu 1 ayda verelim dusuncesi sen emin adimlarla yuruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…