- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
ortim spora bugün başlayacaksın ya ölçülerini yaz bir de 1 ay sonra bak müthiş değişiyor beni hatırlarsan42 den 38e sporla düştüm laelaelaelaelaelaelaelaelaelaecnm bu anlattıkların zor degil ama benim için çok zor ben zaten gece en erken 12 de yatan ve gece en az 4 kez kalkan uykusuz bir ikiz anneisyim yani gündüzü geçtim benim için geceler bile okdar yorucu kiii
çocuklar olmasa zaten bırake vde spor yapmayı çıkarım yürüyüş yoluna 1 saat yürürüm temiz havada mis gibiii eskiden böyle yapardım çünküüü
çocuk olunc aişin şekli dgeişiyorrr
deniz ve sevgili ortim haklısınız benim için en uygunu akşamalrı yapmak ve üzerine bir bardak süt ve meyve yiyip yatmakkkk
bugünden itibaren başlıyorumm hafatad 4 günnnnn
canımçok sevindim hayırlısı olsun..seninle aynı dönemde iğne vurulmuştuk benim olmadı ne güzel sen kalmışsın
hamileyken kilo almamak için hele ilk 4 ay aynı diyetteki gibi beslen ama çok kıt bir diyet menüsü değil tabiki her öğn 3 küçük ekmek her sabah 1 yumurta gibi..bir de yürüyüş yaptın mı tamam..hergün en az 25 dakika
benim açtığım bir konu var burda ben ilk hamile aldığımda diyetisyen vermişti bu menüye göre her ay 1 kilo taplamda 10 kilo falandı..aşağıdan bakabilirsin
çok teşekkür ederim allah sanada isteyen herkesede nasip etsin diyete bakıcam kilo almamam lazım umarım sende en kısa zamanda hamile kalırsın.
arkadaşlarım.....
teşekkür ederim,çok sağolun.Az önce babamla konuştum hastanedeler şimdi.Doktor dünkü tansiyon yükselmesini çok riskli bulmuş ve ucuz atlatmış demiş.Direk felç olabilirdi diye eklemiş.Yüzünün uyuşması da buna işaretmiş zaten.Şimdi iyi şükür.
Kendimi o an çok sorguladım ama şu an daha net düşünebiliyorum.Sonucun değişmeyeceğini bile bile hem kendime hem de aileme sıkıntıları kafaya taktırmayacağım bundan böyle
cnm bu anlattıkların zor degil ama benim için çok zor ben zaten gece en erken 12 de yatan ve gece en az 4 kez kalkan uykusuz bir ikiz anneisyim yani gündüzü geçtim benim için geceler bile okdar yorucu kiii
çocuklar olmasa zaten bırake vde spor yapmayı çıkarım yürüyüş yoluna 1 saat yürürüm temiz havada mis gibiii eskiden böyle yapardım çünküüü
çocuk olunc aişin şekli dgeişiyorrr
deniz ve sevgili ortim haklısınız benim için en uygunu akşamalrı yapmak ve üzerine bir bardak süt ve meyve yiyip yatmakkkk
bugünden itibaren başlıyorumm hafatad 4 günnnnn
buarad kızlar tam 2 kilo verdim hamileyim biliyosunuz çok istiyordum allah isteyen herkese nasip etsin 2 haftalık ama sık sık bu sayfaya girip sizleri takip edicem. ama doğudan sonra hızla zayıflayaçağım yani sizin yardımınız lazım hamilelikte kilo almamanın yollarını bilen varmı?
buarad kızlar tam 2 kilo verdim hamileyim biliyosunuz çok istiyordum allah isteyen herkese nasip etsin 2 haftalık ama sık sık bu sayfaya girip sizleri takip edicem. ama doğudan sonra hızla zayıflayaçağım yani sizin yardımınız lazım hamilelikte kilo almamanın yollarını bilen varmı?
tülayyyy...bitiremedim kız okumayı...
ikiz gebelikte 12 kilo aldım
sabah yumurtamı yeidm
ekmek akşam yemedim
süt yogurt peynir
herün tükettim
yürüyüş yaptım
bol su içtim
hamur işi
ekmek makarna pilav çok yemedim
hatta hiççç
cnm çok pilav yada makarna isterse
1 tabak yeidm ama yanında başka bişiy yemeidm
sebze meyve yeidm bol boll
hepinize teşekkür ederim söylediklerinizi uygulayaçağım umarım çok almam ilk hamileliğimde sadece 9 kilo aldım bu sefer korkuyorum bakalım ne olaçak tabiki herşeyden önce bebeğimi sağlıklı dünyaya getireyimde tekrar teşekkürler.
sunshine
nerelerdesin kıssss...özlüyoruss seni
sunshine
nerelerdesin kıssss...özlüyoruss seni
nihallll adet oldunmu hamişmiisn acaba
ya kızlar biz ben adet olmadan önce kazaya uğramıştık ama 2-3 gün önceydi adetim biteli de 2 gün oluıyor bişi olamaz di mi??
nihalcim neden kafaya takiyorsun bu kadar ruyada aglamak gulmektir kilonu vereceksin cok sevineceksin haftada bir gun serbest cunku hem bunyeni sasirtiyorsun hemde bir gunde kilo olmaz hemen diete devam edersen yediklerin yanina kar kalirsempatiksalakcinnihaftasonum rezalet geçti kızlar bu arada..sadece dün bişey yemedim gibi ama cuma cumartesis ağlam kaçırdım..tüm pazar da mide bulantısıyla yattım durdum..nolcak halim bilmiyorum..dün gece rüyamda bu kilomla hamile kalıyorum ve 100 küsur kiloyla da doğuma gidiyorum gördüm bir ağladım bir ağladım anlatamam..
canim allah acil sifalar versin annecigine kendini suclama evlilik kaderi mutlaktir senin bir sucun yokki onemli olan esin eger bilincli olsalardi olan herseyin karsiligini alacagini bilirlerdi allah hayirlisiyla tamamina erdirsingünaydınnnnnn arkadaşlarım;
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.Yoğun bir hafta sonundan sonra biraz problemli bir haftaya başlangıç yaptım.Ama güzel düşünmek istiyorum ki güzel olsun her şey.
Dün gece annemin birdenbire yüzü uyuşmaya falan başladı,apar topar hastaneye gittik.Küçük tansiyonu çok yükselmiş 14 olmuş.O uyuşma,baş dönmesi bundan kaynaklanmış.
Acilde ilaç veremediler sadece iğne yaptılar.1 hafta tansiyonu gözetim altında tutacağız belirli aralıklarla ölçeceğiz ve sonuçları doktora göstereceğiz.O da karar verecek ilaç kullanıp kullanmaması gerektiğine.Anlık strese dayalı bir yükselmemi yoksa ciddi anlamda tansiyonumu var anlaşılacak.
Son dönemlerde özellikle Bedi'nin ailesinin ilgisizliğini çok kafasına takmaya ve üzülmeye başlamıştı,bir bir çıkıyor işte sonuçları,bedeni tepki vermeye başladı sanırım.Offf ya ona bunun olmasına sebep olduğum için kendimden nefret etmeye başladım,kimlerle eş ettim ailemi.
Allah'ım ne olur onların acısını yaşatma,lütfen yaaaa.
İçinizi karartmak istemedim ama sizlerle de paylaşıp rahatlamalıydım.
Öpüldünüz kızlar...
hos geldin canim allahim bol azim versinTeşekkür ederim. Hep birlikte inş. kaydirigubbakcemile2
sende hosgeldin aramiza emin ol burda kilo vereceksinben varım ben de yeniyim ama.Şu tıcketerla uğraşıyordum. Bir türlü kaydedemedim.
denizcim gecmis olsun 10 kilo hicte azimsanmaz bizim en buyuk hatamiz 10 kiloyu 1 ayda verelim dusuncesi sen emin adimlarla yuruyorsunbi ara ara vermiştim sonra tekrar başladım biliyorsun 2 kere daha gittim. ama artık kesin karar verdim gitmeyeceğim doktorda çok önemli benimde artık agrıma gitmeye başladı gidiyorum çık tartıya bir iki cümle elime listeyi tutuştur hadi yallah bayıl parayı ondan sonra zaten elimde 7-8 tane listede var
sen devam mı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?