80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin eflatun...ben burdayım ama çok keyifsizim hastayım ondna halim yok şeker..
geçmiş olsun a.s.
hoşheldin aramıza şeker a.s.

kolay gelsin canım sana

hoşgeldin canım. Şeniz

teşekkür ederim sengözlerimebaksanab

çok yediğini düşündüğün için psikolojik olarak miden bulanıyor olabilir. tabi gerçekten hasta olma ihtimalinde var ama yorum işte. kafamçokkarıştı

annene ve sana çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim sağol:lepi:

güzel menü alkisalkisalkis

tebrik ederim seni. ben doğum yapalı 6 ay oluyor. bak şimdi 90larda olduğuma aslında hamileyken hiç kilo almadım 3 kilo hariç. hamile kalmadan önce ve doğumdan sonra kilo aldım. hamileyken günde 1 litre süt içiyordum. ve abur cubur çok yemiyordum. ama son aylarda çok fazla fast food yememe rağmen kilo almadım. hamilelikte süt çok önemli, bir kaç araştırmada da kalsiyumun kilo almayı engellediği ortaya çıktı. hem bebişinin iskelet sistemi için hem senin için süt önemli. ama lütfen günlük pastörize süt iç, uzun ömürlü sütlerin faydadan çok zararı var. rahat ve neşeli bir hamilelik geçirmen dileğiyle opuyorumnanaktan

ya kızlar biz ben adet olmadan önce kazaya uğramıştık ama 2-3 gün önceydi adetim biteli de 2 gün oluıyor bişi olamaz di mi??

çıkmamış candan bile umut kesilmezmiş, sizin ki allaha kalmış artık süprizzzzz bayanssulusmile

mafoldumbenMrb arkadaşlar ıyi ve bol kılo vermelı haftalar herkeze....

Bugunkü menü ;

Sabah : Kepek ekmeği ile 1 adet sand. , sirkeli su , yeşil çay
Ara : hiç bişey

Öğlen : 1 Elma
Ara : Cacık , grisini
Akşam : Evde ne varsa

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,sen bilinçli olursan özellikle doğum sonrası korkmana gerek yok..
Madem hamilesin esprili hamile tişörtü gönderelim sana:))

Ayy kızlar manyak oldum bu aralar gözüm hamile arıyor,bir de katalog bastırdım geçen burda bi alışveriş merkezinde hamilelik semineri vardı şu benim esprili hamile tişörtlerinden giyip kataloglarımla gittim alabileceğini düşündüğüm hamişlere dağııtım,çok komiktim resmen hamile göbeği var bende de 3-4 aylık:)) (ağlancak halime gülüyorum) ama göbeğimi gere gere gezdim çok zevkliydi!
yok mu kızlar çevrenizde hamiş yaaa tişörtler kaldı (

Deryacım sanada eli sopalı bi orti lazım evrel birazn önce gelsede 2 sopa atsa :)
bak ben sondan geldim sana yetiştim ona göre ohaoldumsmile

Ben burda bi meydan okuma seziyorum sankii tülaycımmmm..
gerçi bu listedeki herkes bana fark attı topiğin demirbaşı oldum resmen yaaaa..
ama bu hafta sana fark atcam görceksin!aklinialirimsmile
senin gazınla gittim 1 saat yürüdüm Asrın uyurken iyi oldu..
şimdide çay yaptımiçinde biberiye,kekik,funda yaprağı,mısır püskülü,kiraz sapı ve yeşil çay var deniycem bakalım nasıl oldu..kendimce karışım yaptım..

Dün Asrına çok güldüm size de yazıyım diyalog aynen şöleee..
bilgisayardan resimler gösterip soruyorum
-bu kim annecim?
-baba
-bu kim annecim?
-babane
-bu kim annecim?
-teyze
-ve kendi resmimi gösterdim bu kim?
-memeeeee...mememeeeeeee
diye bağırmaya başladı halbuki sadece yüzümün gözüktüğü bir resim!
manyak yaaaa nasıl güldüm beni iyice sarıkız olarak görmeye başladı bu sıpa nasıl bıraktırcam yaaaa,bayılıyor memişlere..
büyüdükçe cidden daha zormuş bıraktırmak koca dana oldu halaaaa memeeee!

Hedefime ulaşmışım demekki :jeyyar: Bende senin gazına geldim şimdi asıl ben sana fark atıcam -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
Çayının kokusu çok kötüdür kesin yaa ben hiç sevmiyorum bitki çaylarını :1ninca: Ama hergün 1 tane içiyorum yinede .Şimdi bende 1 nescafe yapıcam kendime ohh oğlumda uyurken keyf yapıyım biraz
opuyorumnanaktan

kızlar yoktum bir süre ..bir kustum pir kustum revirlik oldum resmen orda yatıyordum boğazım bile kanamış düşünün..suratımdaki tüm kılcal damarlar çatlıyor ben çıkarıtrken dr hayatımda böyle şey görmedim dedi...:))arkadaşlar şok wc den bir geldim heryerim şişmiş gözlerine inanamadılar çok komikti halleri neyse şimdi bir simit ve ayran içtim midem kendine gelsin diye..salgın varmış kızlar birkaç gün sürüyomuş..dikkat edin siz<ler de..
bence de hamiş olma ihtimalim yok..olmasın da zaten şu sıra hiç ama hiç hazır dğeilim...Allahım her isteyene istediği zamanda versin işallah..

sırnaşık şeysırnaşık şey:dance::teytey:yerim ben o asrını yaaaa..

Çok geçmiş olsun nihalcim yaaa.. mide bulantısı diyince hemen aklıma hamileliğimin ilk beş ayımı geçirdiğim tuvalet geliyor..
çok zordu çokkk! senin de miden hassas sanırım umarım ilerde hamilelik döneminde sorun yaşamazsın canım!
seninki gıda zehirlenmesi falandır sanırım naptılar ilaç yada serum verdiler mi?

Tülay çayımı içtim koku falan hiç yoktu bende anlamadım acaba ilk kez denediğim şu mısır püskülü ve kiraz sapı kokuyu mu nötrledi:)) tadı da su gibiydi dibe doğru biraz acıysıydı gerçi ama olcak o kadar ben suyunu az koyuyorum millet 2-3 lt suya koyuyor ben büyükçe cola bardaklarına hazırlıyorum olcek o kadar!
afiyet olsun sana da süt tozu da koy bolca şeker falan,hatta piko da aç yanına emi canım!aklinialirimsmile

çok sağol deryacım..zehirlenme yok be canım salgın var dedi dr..zaten soğuk algınlığıyla ilgili ilaç alıyordum da c.esiden beri de halsizlilk artı bulantı var işte..mide bulantısı ilacım vardı evde diye hatırlıyorum ondan yazdırmadım zaten şimdi rahatladım da bakalım..
benim derdim normal insanlar gibi kusmamak..her damarım çatlıyor suratım deli gibi şişiyor ve genelde sonrasında baygınlık gibi geçiriyorum ondan çok çok mecbur kalmadıkça kusmam ama işte eğer hamilelğim seninki gibi geçerse vay halime diyorum..ki benim midem de çok hassastır en ufak koku beni mahveder..birini kusarken göreyim ya da duyayım anında ben de çıkarırırm falan..ay neyse siizn de midenizi bılandırdım da biran önce akşam olsun eve gidip uzanmak istiyorum çok yorgunum..revirde yattım ama yetmedi tabi..
yarın sabah da gebzeye gidicez şirket olarak yerimizi görmeye götürüyorlar..yollarda rezil olmam işallah..

Afiyet olsun canım .. kirazın sapı, mısırın püskülü derken beni geçersen kahrolurum yaa lmaz: aklinialirimsmile
Seni gidi kurnaz ben kilo veremeyim diye verdiği öenrilere bak kaydirigubbakcemile3 Ama yamezlerrr olumunekankayizsmile minik kahve fincanı yaptım tatlandırıcı kullandım çok leziz oldu aklinialirimsmile aldığım kalori 20 yi geçmemiştir heralde kaydirigubbakcemile3
akşamada sporum varr sen 1 saat yapmışsın ben 2 saat yapıcam oh ohh hihoyyyt hihoyyyt :jeyyar:

oğlusunda çok şekermişş yerim ben onu yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun nihalcimmmmm

tülay nasılsın cnm

sağol canım iyiyim çok şükür . hafta sonunu telafi diyeti yapıyorum bugün kaydirigubbakcemile3

nihall çok geçmiş olsun canım yaa olumunekankayizsmile

cnm çok geçmş olsun.sana tavsiyem nişanlınla ve ailesiyle olan sıkıntılarını fazla bahsetme annene özelliklede evlenince çünkü sen unutursun anneler unutmazlar kafalarına takarlar.
hayırlı olsun tatlım.hamur işlerinden uzak dur:ecrin_bebek:

:roflol:

derya cım o meme işine bir çare bulursan banada söle nolur bende kesemiyorum çünkü benimkiler 19 aya girdiler snein ki nekadarlıktı

kabızlık için bir tarif vereyim kıslar

sütün içine tarçın ve zencefil atıyorsunuz ve kabızlıktan kurtuluyorsunuz hem güsel oluyor
hemde kurtarıyorrr

22 aylık banucum biz iyice abi olduk hem dış gönüşümüzle hem yaşımızla ama halaaa meme sevdalısı!
sana önerim koli bantı işe yarıyor ben arada gündüz yapıştırıp meme ee oldu,uff oldu falan diyip kandırıyorum yutuyor da ama tam anlamıyla çalışmalara başlayamadım..hele senin işin daha zor ikisine birden nasıl yetişiyorsundur kimbilir! :)) aynı anda emiyorlar mı merak ettim?

ay emmezlermi zaten 8 aylıktan beri birlikte emziriyorum çünkü biri emerken digeri aglıyor
yatıyorum yere açıyorum emiyorlarr

bazne sorma geregi bile duymuyorlar eger açık yaka birşey giymişsem açıp emiyorlar kendilerii
kaydirigubbakcemile3

ben emziremem diye düşünüyordum iki olunca ama allah şükür emziridm ama bu kadarıda fazla sıktı vallaaa

deryacım bişiy sorcma birde sana
kitap filan okuyormusun asrına diyormki kitap alsam bunlara resimleirne bakarlarmı birde okusammm

nasıl faliyetler yapıyorsunuz sizzz

selam kızlar geçmişi okudum

cmk13 canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı ben ve benim gibi isteyenlerin başına

elimpia çok geçmiş olsun canım

melocum çok şükür babam iyi birde şu kilolarımızdan kurtulup hedeflerimize kavuşsaydık yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…