geçmiş olsun a.s.kolay gelsin eflatun...ben burdayım ama çok keyifsizim hastayım ondna halim yok şeker..
hoşheldin aramıza şeker a.s.
kolay gelsin canım sana
hoşgeldin canım. Şeniz
teşekkür ederim sengözlerimebaksanab
haftasonum rezalet geçti kızlar bu arada..sadece dün bişey yemedim gibi ama cuma cumartesis ağlam kaçırdım..tüm pazar da mide bulantısıyla yattım durdum..nolcak halim bilmiyorum..dün gece rüyamda bu kilomla hamile kalıyorum ve 100 küsur kiloyla da doğuma gidiyorum gördüm bir ağladım bir ağladım anlatamam..
çok yediğini düşündüğün için psikolojik olarak miden bulanıyor olabilir. tabi gerçekten hasta olma ihtimalinde var ama yorum işte. kafamçokkarıştı
günaydınnnnnn arkadaşlarım;
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.Yoğun bir hafta sonundan sonra biraz problemli bir haftaya başlangıç yaptım.Ama güzel düşünmek istiyorum ki güzel olsun her şey.
Dün gece annemin birdenbire yüzü uyuşmaya falan başladı,apar topar hastaneye gittik.Küçük tansiyonu çok yükselmiş 14 olmuş.O uyuşma,baş dönmesi bundan kaynaklanmış.
Acilde ilaç veremediler sadece iğne yaptılar.1 hafta tansiyonu gözetim altında tutacağız belirli aralıklarla ölçeceğiz ve sonuçları doktora göstereceğiz.O da karar verecek ilaç kullanıp kullanmaması gerektiğine.Anlık strese dayalı bir yükselmemi yoksa ciddi anlamda tansiyonumu var anlaşılacak.
Son dönemlerde özellikle Bedi'nin ailesinin ilgisizliğini çok kafasına takmaya ve üzülmeye başlamıştı,bir bir çıkıyor işte sonuçları,bedeni tepki vermeye başladı sanırım.Offf ya ona bunun olmasına sebep olduğum için kendimden nefret etmeye başladım,kimlerle eş ettim ailemi.
Allah'ım ne olur onların acısını yaşatma,lütfen yaaaa.
İçinizi karartmak istemedim ama sizlerle de paylaşıp rahatlamalıydım.
Öpüldünüz kızlar...
annene ve sana çok geçmiş olsun.
sağol canım bakalım ya..yine aynı listeyi vereceği kesinde bakalım yazarım burdan
günaydın canım
ne güzel Allah huzurunu bozmasın..menün çok güzel bu arada...kolay gelsin ara verdiğinde uğra
evet banuş bebeleri uyut yap yorul ve uyu zemuszemus
teşekkür ederim sağol:lepi:
menümü yazmayı unuttum yürüyüştü kuafördü derken...
sabah
kepekli 1kk kaşarlı tost
domates-maydanoz nane
yeşil çay
ara
1portakal
yarım havuç
öğle
el kadar pirzola
1 ekmek
salata
4kaşık pırasa
ara
yoğurt+elma
ara
3 tane yulaflı mavi yeşil
akşam
8 kaşık pırasa
2 dilim ekmek
cacık
ara
meyve
güzel menü alkisalkisalkis
buarad kızlar tam 2 kilo verdim hamileyim biliyosunuz çok istiyordum allah isteyen herkese nasip etsin 2 haftalık ama sık sık bu sayfaya girip sizleri takip edicem. ama doğudan sonra hızla zayıflayaçağım yani sizin yardımınız lazım hamilelikte kilo almamanın yollarını bilen varmı?
tebrik ederim seni. ben doğum yapalı 6 ay oluyor. bak şimdi 90larda olduğuma aslında hamileyken hiç kilo almadım 3 kilo hariç. hamile kalmadan önce ve doğumdan sonra kilo aldım. hamileyken günde 1 litre süt içiyordum. ve abur cubur çok yemiyordum. ama son aylarda çok fazla fast food yememe rağmen kilo almadım. hamilelikte süt çok önemli, bir kaç araştırmada da kalsiyumun kilo almayı engellediği ortaya çıktı. hem bebişinin iskelet sistemi için hem senin için süt önemli. ama lütfen günlük pastörize süt iç, uzun ömürlü sütlerin faydadan çok zararı var. rahat ve neşeli bir hamilelik geçirmen dileğiyle opuyorumnanaktan
ya kızlar biz ben adet olmadan önce kazaya uğramıştık ama 2-3 gün önceydi adetim biteli de 2 gün oluıyor bişi olamaz di mi??
çıkmamış candan bile umut kesilmezmiş, sizin ki allaha kalmış artık süprizzzzz bayanssulusmile