80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sildim

Son düzenleme:

coraplarima bakmayinnn ten rengi olucakk, ve halim berbat cok yorgunummm

tokam ve küpem

saclarimi yukarsini kabarticam kenarlarinida bu tokalarla yapicam... renkleri uydu demii

Son düzenleme:
aylincim çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah.cicilerin çok hoş yaa senin o kiloda olduguna hiç inanamıyorum yaaa sempatiksalakcinni

aylincim çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah.cicilerin çok hoş yaa senin o kiloda olduguna hiç inanamıyorum yaaa sempatiksalakcinni

ayyyyyyyyyyy :kedi: tskkkkkkk ederimmmm alkisalkisalkis
valla bende bilmiyorum nerde bu kilolar :gitme: kemikliyim diolar....

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

sahiden iyi secmismiyim elbisemi? 44 beden...

deryacım bişiy sorcma birde sana
kitap filan okuyormusun asrına diyormki kitap alsam bunlara resimleirne bakarlarmı birde okusammm

nasıl faliyetler yapıyorsunuz sizzz

Masumcum biliorsun benimde 16 aylık oğlum var .ben yaşına girdiğinden beri resimli kitapları ,tahtadan yapbozlar aldım onları okuyorum anlatıyorum artık oda anlamaya başladı benimle birlikte ayyy yapıp duruyor.
Sen biraz geç kalmışsın canım ama olsun kitapları oku resimleri anlayabildikleri dilden anlat ilk zamanlar sıkıla bilirler alışık olmadıkları için ama sonra çok hoşlarına gider..
bide benim oğlumun 3 tane oyun kutusu var .kırmızı ,mavi ve yeşil
renklere aşina olsun diye oyuncaklarını "hadi kırmızı kutuya topla oğlum veya yeşile veya kırmızıya artık hepsini kavradı çok faydası oluyor tavsiye ederim..

Aylin cim harikasınız canım Allah sevginizi daim etsin..
Aldıklarında çok güzelmiş güzel günlerde giy inş.. opuyorumnanaktan

ortimm bugünüm harika geçti sen ne alemdesin :lepi:

meloşum Şeniz

Kalkınca ılık sirkeli su ..

Sabah ..
1 dilim kepekli ekmek
k.k kadar peynir

öğlen
havuç,patates,bulgurlu yoğurt çorbası ..1 kaşık yağ ile ..Oğluma yaqpmıtım çok leziz oldu bende yedim..

Ara 1 küçük kahve fincanı sütlü şekersiz kahve

akşam
3 köfte
2 dilim k.ekmeği
ve yine çorba 1 kase

ara
Nar ,portakal ve yine kahve

1 buçuk saat fitnees , 2 litre su

ayyyyyyyyyyy :kedi: tskkkkkkk ederimmmm alkisalkisalkis
valla bende bilmiyorum nerde bu kilolar :gitme: kemikliyim diolar....

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

sahiden iyi secmismiyim elbisemi? 44 beden...

gercekten 89 kiloymus gibi durmuyorsun daha az gösteriyorsun,boyun kac ,kac kiloya düsmek istiyorsun?

sendemi sirkeli su iciyorsun,bende 3-4 gündür elma sirkesi bal ilik suya karistirp iciyorum sen faydasini gördünmü ?

sendemi sirkeli su iciyorsun,bende 3-4 gündür elma sirkesi bal ilik suya karistirp iciyorum sen faydasini gördünmü ?

evet zuzum bende 3 aydır içiyorum .şeker krizlerimi önlüyor zaten diyet yaptığım için kilo verdiriyormu onu anlamadım henüz =)

bende alışkanlık oldu artık içmediğim zaman eksiklik hissediyorum . kaydirigubbakcemile3

gercekten 89 kiloymus gibi durmuyorsun daha az gösteriyorsun,boyun kac ,kac kiloya düsmek istiyorsun?

merhaba aramiza hg canim
boyum 168, yasim 20...
kemikliyim herhalde ki kilomu göstermiyorumm
80 bile yetiyordaa... 75 iyidir... dügüne kadar 70-75 arasi olmam lazim

yarin gölrüsmek üzere

ızleemm geceleri gelirim diyodun 2 gündür sesin yok .. neler yaptın merak ettim şeker olumunekankayizsmile

a.s evet insan alisiyor hemen,bende hem diyet hemde bunu iciyorum birde arada spor gece yatarken strej poset sarip yatiyorum birde spor yaptigimda ,10 günü gecti 4 bucuk cm incelmisim ,ama diyeti tam yapmiyorum herseyden yiyorum azar azar aksamlari yemiyorum tek.

Slm gece kuşunuz geldi...

izlem sobeee!

banucum Asrınla neler yaptığımızı sormuşsun ancak fırsat bulabildim..valla biz de kitaplara bakıyoruz ilk sözcükler,renkler,sayılar vs kitapları var bir de benim kendi hazırladığım kelime kartları var (montessori eğitimi topiği var ona bi bak istersen çok güzel örnekler var) yap bozlarla oynuyoruz,saklanbaç,yakalamacılık vs..oynuyoruz..baby eizstein cdlerimiz var onları seyrediyoruz ve aralarda kayuuuuu seyrediyoruz kendi cdyi alıp koyuyor mecbur seyrediyoruz..

biz bu arada 2 yaş sendromuna girdik dediğim dedik yoksa tepinmek var yani..durumlar çok vahim!(

Senin halin gözümün önüne geliyor da çok tatlı görünüyorsunuzdur eminim emişirken..sıpalar yaaa!

Aylincim allah tamamına erdirsin canım hep gözlerin böyle mutlu mutlu ışıldasın inşallah..
cicilerin çok hoşmuş en güzel gününde ağız tadıyla giy canım..evet yaaa senin tartı bozuk sanırım süpersin valla..:))

bugünkü menüm

sabah corn falakes-mısır gecreği karışımı 1 kase sütle
ara 2 ceviz,yarım elma
öğlen: bulgurlu ıspanak,yoğurt,1 dilim kepekli ekmek
ara:yarım tabak makarna,yoğurt (araya bak hizaya gel:)))

akşam azıcık brokoli salatası,1 dilim ekmek

bitti sanmıştım amaaaaaaaaaaaa

eşim magnum alıp gelmiş ve beni canevimden vurdu anlayacağınız hüplettim akşam akşam..aferin dimi bana!klava:

2lt su,2 bardak bitki çayı,1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…