ya arkadaşlar kafam karıştı bi akıl verin. ben cuma günü tartılamadığım için kilomu yazmamıştım. şimdi düşmem gereken 4 kilo var. ama şimdi düşersem cumaya bir şey kalmayacak, cuma düşersem diğer arkadaşlara haksızlık olacak. nasıl yapayım?
canım ALLAH tamamına erdirsin..bir ömür böyle bakın birbirinize inş ahhhhhhh aşk ahhhh:asigim::asigim:çok yakışmışsınız..cicilerin süper iyi günlerde giy canım..kizlar cokkkkkkkkkkkkkkkkkk güzeldiiiiiiiiiii dünkü tanisma yaaaa
annesi okadar sey hazirlamisss sasirdikkk
onlardan iki halasi esleri, babannesi vardi. bizden halam kuzenim amcam yengem kuzenim annem babam kardeslerim vardi.... toplam 20 kisiydik sanirimm...
cok iyi gectiii
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee PAZAR GÜNÜ SÖZLENIYORUMMMM
BUGÜN söz alisverisine cikildiiii, yüzüklerimiz secildiii siparis verildiii
veee söz elbisem, ayakkabim, tokam küpem, ceketim alindi...
resim istiyormusunuzz aklinialirimsmile
sana katılıyorum canım..kıs nerende saklıyorsun kilonu hiçmi hiç göstermiyorsun..))aylincim çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah.cicilerin çok hoş yaa senin o kiloda olduguna hiç inanamıyorum yaaa sempatiksalakcinni
toprağım sirkeli ballı suyu bende içiyorum..sabah kalkınca ilk işim tiroid ilacımla birlikte onu içmek..sanki iştahımı kesti...tatlı krizlerini önlüyor..))
evet zuzum bende 3 aydır içiyorum .şeker krizlerimi önlüyor zaten diyet yaptığım için kilo verdiriyormu onu anlamadım henüz =)
bende alışkanlık oldu artık içmediğim zaman eksiklik hissediyorum . kaydirigubbakcemile3
ortağım canım anneciğine geçmiş olsun..sütü yoğurdu bol bol tüketsin..aydacım anneciğine çook geçmiş olsun şekerim, annelerin hakkı ödenir mi hiç, anne olunca daha iyi anlıycaksın mutlaka onlar hasta olunca sanki dünyanın sonu gelecekmiş gibi oluyor, benim annemde bugün kontrole gitmişti izmirde kemik erimesi sınırdaymış kansızlık varmış ona canım sıkıldı biraz ama kötü değilmiş çok süt ve ürünlerini güzel ye ilaçlarını kullan demiş doktor :gitme:
aylincim maşallah sana çok şık kıyafetlerin söz için uygun canım allah mutlu etsin nişanlınla çok hoş görünüyorsun, kız ben 76 kiloyum 44 beden giyiyorum pontolonlarda sen 89sun 44 giyiyosun kemiklerim iri diyorsunda benimkileri iri zannederdim ben seninkiler nasıl kemik kız anlamadım ben ohaoldumsmile maşallah fıstık gibisin canım kaydirigubbakcemile5
ortağım nasılsın tatlı dillimm benim, bu hafta sporu sıkı tutalım sonuncu olmayalım haa sositososito
nihalcim geçmiş olsun canım yaa sende bi kurtulamadın şu hastalıktan bee :bbo:
tüloşummm demek galatasaraylısın haa, şimdi seni bir kat daha fazla sevdim haa :lepi:
melooommmm resimlerine baktım süpersin yorumlarımdan da bellidir zaten dattlluummm :1closedeyes:
neslişşş sen bu hafta bildirimde yapmadın saırım hayırdır canım önemli bişiy yoktur inşallah yaa -tatlicadiarzu-
narinimm sporlar gözümden kaçtı sanma maşallah, yarın senden fazla spor yapmalıyımm naniknanik
:jeyyar::jeyyar:aylin elbisede .çok iyi bir seçim yapmışsın ben 80 kilo falanken senin gibi görünüyorum boyum 173 olmasına rağmen sanırım senin etin çok sıkı taş gibi hatunsun yani :jeyyar:
ALLAH kolaylık versin canım..olumunekankayizsmile40 dk yaptım
ama şu twesten shpe varya onu hergün kullanıcamm
ya ben eskien gidieridm ortim yürümey hergünn
ama şimdi inanaki uykusuzluktan bukadar yapıyorum anca
gece 5 kez kalktım düşünsene
canım ALLAH tamamına erdirsin..bir ömür böyle bakın birbirinize inş ahhhhhhh aşk ahhhh:asigim::asigim:çok yakışmışsınız..cicilerin süper iyi günlerde giy canım..
sana katılıyorum canım..kıs nerende saklıyorsun kilonu hiçmi hiç göstermiyorsun..))
toprağım sirkeli ballı suyu bende içiyorum..sabah kalkınca ilk işim tiroid ilacımla birlikte onu içmek..sanki iştahımı kesti...tatlı krizlerini önlüyor..))
ortağım canım anneciğine geçmiş olsun..sütü yoğurdu bol bol tüketsin..
:jeyyar::jeyyar:
ALLAH kolaylık versin canım..olumunekankayizsmile
aylin ciğim nişanlınla çok yakışmşsınız allah nazarlardan korusun.kıyafetlerinde çok güzel olmş
aylin ciğim nişanlınla çok yakışmşsınız allah nazarlardan korusun.kıyafetlerinde çok güzel olmş
aylincim canım hayırlı olsun allah en kısa zaman da bir yastıkta birlikte yaşlandırsın sonuna kadar mutlu ol işallah.
ama ben senin o kiloda olduğuna inanamadım nekadar zayıf gözüküyorsun şok oldum eminim harika bir gelin olacaksın. kib
teşekkr ederim iyi dileklerin için sağol canım .
Aylincim allah tamamını erdirsin cnm ...Yakında nişanlanacak biri olarak kesinlikle alyanslarının resmını ıstıyorum...Aylin yaa sen nasıl 89sun anlamıs deılım haa.Allah nazarlardan saklasın cnm...
narin nazeninn ablam nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?