80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eflatun sagol canimmm

merveeeeeeeeeeeeemmmmmmmm gelsene yaaa
bari burdan chatleselim yaa msn olmuyor

canım bence bu hafta başlangıç olarak seç haftaya bildirim yap olmadı.listede adın varmıydı önceden ?

sevgili ortim dün benim içinde güzel geçti

dünkü menümü yazayım canım:

kahvaltı eynir,zeytin

2 dilim tam bugday ekmeği,yeşilçay

öğle : avuç içi kadar tavuk ızgara ,1 kase çorba

ara : piko

ara :meyveli yogurt

akşam :1 tabak yeşilliği bol bulguru az kısır
1 servis kaşıgı taze fasulye kavurması ,yarım kırmızı yag biberi közlemesi

ara :5 çilek ,1 sütlü türk kahvesi

su :enaz 2 lt.

yürüyüş :45 dakika tempolu

canım ALLAH tamamına erdirsin..bir ömür böyle bakın birbirinize inş ahhhhhhh aşk ahhhh:asigim::asigim:çok yakışmışsınız..cicilerin süper iyi günlerde giy canım..
aylincim çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah.cicilerin çok hoş yaa senin o kiloda olduguna hiç inanamıyorum yaaa sempatiksalakcinni
sana katılıyorum canım..kıs nerende saklıyorsun kilonu hiçmi hiç göstermiyorsun..))
toprağım sirkeli ballı suyu bende içiyorum..sabah kalkınca ilk işim tiroid ilacımla birlikte onu içmek..sanki iştahımı kesti...tatlı krizlerini önlüyor..))
ortağım canım anneciğine geçmiş olsun..sütü yoğurdu bol bol tüketsin..
aylin elbisede .çok iyi bir seçim yapmışsın ben 80 kilo falanken senin gibi görünüyorum boyum 173 olmasına rağmen sanırım senin etin çok sıkı taş gibi hatunsun yani :jeyyar:
:jeyyar::jeyyar:
40 dk yaptım
ama şu twesten shpe varya onu hergün kullanıcamm

ya ben eskien gidieridm ortim yürümey hergünn
ama şimdi inanaki uykusuzluktan bukadar yapıyorum anca
gece 5 kez kalktım düşünsene
ALLAH kolaylık versin canım..olumunekankayizsmile

Zayıflamaya Yardımcı Bitkiler

Biberiye, adaçayı, maydanoz, tere, fesleğen… Kilo vermenize yardımcı olan bitkiler vücut sağlığını korumak için de neferiniz oluyor!

Zayıflamaya Yardımcı Bitkiler

Maydanoz

Metabolizmayı hızlandırma özelliğine sahip maydanozu çiğ olarak tüketebilir ya da çayını içebilirsiniz. Maydanoz; vücudun ödem toplayıp şişmesini önlüyor, yağ yakılmasını kolaylaştırıyor.

Adaçayı

Baharat ya da çay olarak tüketebileceğiniz adaçayı iştah kesici özelliğe sahiptir. Diyet yaparken beslenme planınızın dışına çıkmamak için adaçayı içerek sadece gerektiği kadar yemek yiyebilir, kilo verebilirsiniz.

Fesleğen

Kokusuyla ferahlatan fesleğen; vücutta biriken fazla suyu atmaya yardımcı oluyor, idrar yollarının düzenli çalışmasına yardımcı oluyor. Fesleğeni zeytinyağlı yemeklerinizde kullanabilir ya da çayını demleyip içebilirsiniz.

Kekik

Vücuttaki fazla yağları yakmaya yardımcı olan kekik aynı zamanda sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlıyor.

Türk Mutfağında en sık kullanılan baharatların biri olan kekiğin çayını demleyip içebilirsiniz.

Tere

İçeriğinde vitaminler bulunan tere yağ yakmayı hızlandırıyor. Tereyi yalnızca çiğ olarak tüketebilirsiniz.

Biberiye

Kan dolaşımını hızlandırıp cildin sıkılaşmasını sağlayan biberiye et ve balık yemeklerinde kullanılabilir. Kilo verirken gevşeyen vücudunuzu sıkılaştırmak için biberiye yağı ile masaj yapabilirsiniz.

Tokluk Hissi Veren Yiyecekler!

Sürekli acıkanlardan mısınız? Yeme sıklığınızdan şikayetçisiniz ama açlık hissine engel olamıyor musunuz? Belki yanlış besinleri tüketiyorsunuzdur!

Bazı yiyecekler, vücuttaki insülin salınımını arttırır ve bu yüzden acıkmaya sebep olur. Bazı yiyeceklerin ise tüketilmesi iştahı kapatır.

Çavdar Ekmeği:

Diyet listelerinde kepek ekmeği favori olsa da, çavdar ekmeğinin çok daha fazla tok tutucu özelliği vardır.

Avokado:

Kendinizi aç hissettiğinizde gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz. Kansere karşı koruyucu etkisi vardır. Ayrıca B6 vitamininden zengindir.

Yumurta:

Yumurta, protein açısından zengin bir besindir. Çok pişmiş yumurta sizi tok tutar.

Elma:

Diyet listelerinde ara öğün olarak neden elma verildiğini düşündünüz mü? Kalorisi az olan bu meyveyi, acıktığınız zaman yiyebilirsiniz. Tokluk hissi verecektir.

Sebze çorbası:

Hem vitamin açısından çok besleyicidir, hem az kalori içerir. Acıktığınızda bir tas sebze çorbası içmek, sizi bir müddet daha yemekten uzak tutacaktır.

Çilek:

Canınız tatlı istediğinde, bir kap dolusu çilek yiyebilirsiniz. Çileğin üstüne bir tatlı kaşığı kadar pudra şekeri dökerseniz, tatlı ihtiyacınızı ciddi oranda karşılamış olursunuz. Üstelik tok tutar!

Brokoli:

Bu sebzede vücudun insülin dengesini korumaya yarayan krom bulunur. Krom şekerin düşmesini engeller. Bu sayede açlık hissetmezsiniz.

Dil Peyniri:

Gün içinde açlık hissettiğinizde, atıştırabileceğiniz gıdalar arasında dil peyniri de bulunuyor. Protein açısından zengin bir besin olduğu için, tok tutma özelliği var.

ay tsk ederimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :asigim: olumunekankayizsmile
aminnnnnnn

izlem anneciğine çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah.

sıkıysa spor yapmayayım sevgili ortim tülayın sopasının gölgesi heran üzerimde klava: eyvahedigeldismile

semacım paylaşımların için çok teşekkürler canım ellerine saglık tatlım opuyorumnanaktan

aylin ciğim nişanlınla çok yakışmşsınız allah nazarlardan korusun.kıyafetlerinde çok güzel olmş

aylincim canım hayırlı olsun allah en kısa zaman da bir yastıkta birlikte yaşlandırsın sonuna kadar mutlu ol işallah.
ama ben senin o kiloda olduğuna inanamadım nekadar zayıf gözüküyorsun şok oldum eminim harika bir gelin olacaksın. kib
teşekkr ederim iyi dileklerin için sağol canım .

aylin ciğim nişanlınla çok yakışmşsınız allah nazarlardan korusun.kıyafetlerinde çok güzel olmş

aminnnnnnnnnnnnnnnn
tsk ederimmm
aama sözlüm nisanlim degil daha hehe

Aylincim allah tamamını erdirsin cnm ...Yakında nişanlanacak biri olarak kesinlikle alyanslarının resmını ıstıyorum...Aylin yaa sen nasıl 89sun anlamıs deılım haa.Allah nazarlardan saklasın cnm...

Aylincim allah tamamını erdirsin cnm ...Yakında nişanlanacak biri olarak kesinlikle alyanslarının resmını ıstıyorum...Aylin yaa sen nasıl 89sun anlamıs deılım haa.Allah nazarlardan saklasın cnm...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla 89um canim
yüzüklerin resimnini cekmedimm ki yaaa
internetde de benzerlerini buldum yüzügümü unuttum haha

bugünkü menümü yazıyorum

Sabah : 1 Elma baskada bıse yok sempatiksalakcinni
Ara : 1 kutu bisstik'in yarısı
Öğle : Kepeklı soguk sand.
Ara : Forum bisk. 4 adet 1 salatalık
Akşam : Evde ne varsa yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…