adacım umursamamak ve kısasa kısas...onlar şimdi sorumluluklarını yerine getirmiyorsa sen de getirmeyeceğini nişanlına anlat..yarın öbür gün senden de beklemesinler sıksık gitmeni ya da üstüne düşenleri yapmanı ben öyle yapıyorum hiçbirinin gıkı bile çıkmıyor...kimse duvar kovuğundan çıkmadı herkesin aile şerefi var seninki nasıl eziliyorsa onlarınki de ezilsin ama bunun sebebini nişanlınla paylaş ki seni suçlamasın..
Dün Asrına çok güldüm size de yazıyım diyalog aynen şöleee..
bilgisayardan resimler gösterip soruyorum
-bu kim annecim?
-baba
-bu kim annecim?
-babane
-bu kim annecim?
-teyze
-ve kendi resmimi gösterdim bu kim?
-memeeeee...mememeeeeeee
diye bağırmaya başladı halbuki sadece yüzümün gözüktüğü bir resim!
manyak yaaaa nasıl güldüm beni iyice sarıkız olarak görmeye başladı bu sıpa nasıl bıraktırcam yaaaa,bayılıyor memişlere..
büyüdükçe cidden daha zormuş bıraktırmak koca dana oldu halaaaa memeeee!
ay emmezlermi zaten 8 aylıktan beri birlikte emziriyorum çünkü biri emerken digeri aglıyor
yatıyorum yere açıyorum emiyorlarr
bazne sorma geregi bile duymuyorlar eger açık yaka birşey giymişsem açıp emiyorlar kendilerii
kaydirigubbakcemile3
ben emziremem diye düşünüyordum iki olunca ama allah şükür emziridm ama bu kadarıda fazla sıktı vallaaa
İzleemm geceleri gelirim diyodun 2 gündür sesin yok .. neler yaptın merak ettim şeker olumunekankayizsmile
bugünkü menüm
sabah corn falakes-mısır gecreği karışımı 1 kase sütle
ara 2 ceviz,yarım elma
öğlen: bulgurlu ıspanak,yoğurt,1 dilim kepekli ekmek
ara:yarım tabak makarna,yoğurt (araya bak hizaya gel:)))
akşam azıcık brokoli salatası,1 dilim ekmek
bitti sanmıştım amaaaaaaaaaaaa
eşim magnum alıp gelmiş ve beni canevimden vurdu anlayacağınız hüplettim akşam akşam..aferin dimi bana!klava:
2lt su,2 bardak bitki çayı,1 saat yürüyüş
afiyet olsun..tebrik ederim izloş sınırlı ve güzel gidiyorsun..seni gördüğündeki tepkileri ne oldu onu yazmmamışsınnhemen özet olarak neler yaptığımı anlatayım kızlar
cumartesi adanaya indik akşam üstü 6 gibi, 1 gece orda kaldık pazar günü güzel bir adana turuyaptık adana kebab yedim tabiki pidesiz, sonra kocaman bir baraj gölü var adanada kenarlarında bi sürü seyyar sahlepçi var cevizli çikolatalı antep fıstıklı filan yapıyorlar onu içtik göl manzarası eşliğinde süperdi yaa ama akşam yemeği yemedim tabiki...
pazar günü mersine geldik, ordada bir gece kaldık tantuni yedim öğlen vallahi tarif etmiyim ağzım sulanıyor merak eden bilmeyen internetten baksın artık aklinialirimsmile bugünde silifkeye geldik evimize işte ananem çok güzel yemekler hazırlamış normal her zaman yediğim kadar yedim bu hafta artı çıkmamalıyım kızlar kendime söz verdim yarın sabah stadyumda başlıyorum sporuma mutlaka sempatiksalakcinni beni tatilde diye yarıştan koptu sanmayın sakın haa guclubacismile
ayyy saate bak kaç olmuş geçmişi oku cevap yez 2 saat geçti yaa, sabah kalkıp spora gidicem, öğleden sonrada kayınvalidemin günü var süslenip güne gidicem delikafadulden
sabah ilk geleni öpüyorumm a.s.
Aylincim allah tamamına erdirsin canım hep gözlerin böyle mutlu mutlu ışıldasın inşallah..
cicilerin çok hoşmuş en güzel gününde ağız tadıyla giy canım..evet yaaa senin tartı bozuk sanırım süpersin valla..:))
aylincim maşallah sana çok şık kıyafetlerin söz için uygun canım allah mutlu etsin nişanlınla çok hoş görünüyorsun, kız ben 76 kiloyum 44 beden giyiyorum pontolonlarda sen 89sun 44 giyiyosun kemiklerim iri diyorsunda benimkileri iri zannederdim ben seninkiler nasıl kemik kız anlamadım ben ohaoldumsmile maşallah fıstık gibisin canım kaydirigubbakcemile5
aylin elbisede .çok iyi bir seçim yapmışsın ben 80 kilo falanken senin gibi görünüyorum boyum 173 olmasına rağmen sanırım senin etin çok sıkı taş gibi hatunsun yani :jeyyar:
aylincimm tebrik ederim cnm hayırlı ugurlu olsunn inşşş
slm güzellerrrrrr kimsecikler yok ama..
NARİNCİM sütümün düzelip düzelmediğini sormuşsun..sütüm düzeldide kızım artık emmek istemiyor zorla veriyorum,canımı çıkartıyor ne yapıcam bilemiyorum...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?