80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meloşum ne kadar güzel yazmılsın ya gerçekten bravooo bazı şeyler karşılıklıdır mirmirmirmir

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy banu ya yemin ederim gece gece yarıldım gülmekten bi an seni o şekilde düşündüm de canım ya allah kolaylık versin bu sıpalarla sana, birbirlerini de ısırıyorlar sanırım, benimkide sadece beni ve babasını ısırıyor bu ara neden olabilir acaba bilmiyorumkismile

İzleemm geceleri gelirim diyodun 2 gündür sesin yok .. neler yaptın merak ettim şeker olumunekankayizsmile

ewet canım dün giremedim :umursamaz:
offf magnummm boshayallersmile

hemen özet olarak neler yaptığımı anlatayım kızlar
cumartesi adanaya indik akşam üstü 6 gibi, 1 gece orda kaldık pazar günü güzel bir adana turuyaptık adana kebab yedim tabiki pidesiz, sonra kocaman bir baraj gölü var adanada kenarlarında bi sürü seyyar sahlepçi var cevizli çikolatalı antep fıstıklı filan yapıyorlar onu içtik göl manzarası eşliğinde süperdi yaa ama akşam yemeği yemedim tabiki...
pazar günü mersine geldik, ordada bir gece kaldık tantuni yedim öğlen vallahi tarif etmiyim ağzım sulanıyor merak eden bilmeyen internetten baksın artık aklinialirimsmile bugünde silifkeye geldik evimize işte ananem çok güzel yemekler hazırlamış normal her zaman yediğim kadar yedim bu hafta artı çıkmamalıyım kızlar kendime söz verdim yarın sabah stadyumda başlıyorum sporuma mutlaka sempatiksalakcinni beni tatilde diye yarıştan koptu sanmayın sakın haa guclubacismile

bugünkü menüm

sabah 1 dilim kızarmış kepek ekmeği
peynirr domates şekersiz çay

yarım lavaş ekmeğiyle nefis mi nefis mersin tantunisi

teyzeciğimin yaptığı şekersiz çayla 1 dilim kıymalı börek

akşam da tavuklu patates 3y.k kadar ve silifke yoğurdu

şekeriz çay spor yok bol yolculuk var

artık evimize geldik belli bir düzene oturturum su ve spor durumunu kızlar yarından itibaren aynen devam zemuszemus

aydacım anneciğine çook geçmiş olsun şekerim, annelerin hakkı ödenir mi hiç, anne olunca daha iyi anlıycaksın mutlaka onlar hasta olunca sanki dünyanın sonu gelecekmiş gibi oluyor, benim annemde bugün kontrole gitmişti izmirde kemik erimesi sınırdaymış kansızlık varmış ona canım sıkıldı biraz ama kötü değilmiş çok süt ve ürünlerini güzel ye ilaçlarını kullan demiş doktor :gitme:

aylincim maşallah sana çok şık kıyafetlerin söz için uygun canım allah mutlu etsin nişanlınla çok hoş görünüyorsun, kız ben 76 kiloyum 44 beden giyiyorum pontolonlarda sen 89sun 44 giyiyosun kemiklerim iri diyorsunda benimkileri iri zannederdim ben seninkiler nasıl kemik kız anlamadım ben ohaoldumsmile maşallah fıstık gibisin canım kaydirigubbakcemile5

ortağım nasılsın tatlı dillimm benim, bu hafta sporu sıkı tutalım sonuncu olmayalım haa sositososito

nihalcim geçmiş olsun canım yaa sende bi kurtulamadın şu hastalıktan bee :bbo:

tüloşummm demek galatasaraylısın haa, şimdi seni bir kat daha fazla sevdim haa :lepi:

melooommmm resimlerine baktım süpersin yorumlarımdan da bellidir zaten dattlluummm :1closedeyes:

neslişşş sen bu hafta bildirimde yapmadın saırım hayırdır canım önemli bişiy yoktur inşallah yaa -tatlicadiarzu-

narinimm sporlar gözümden kaçtı sanma maşallah, yarın senden fazla spor yapmalıyımm naniknanik

ayyy saate bak kaç olmuş geçmişi oku cevap yez 2 saat geçti yaa, sabah kalkıp spora gidicem, öğleden sonrada kayınvalidemin günü var süslenip güne gidicem delikafadulden

sabah ilk geleni öpüyorumm a.s.

afiyet olsun..tebrik ederim izloş sınırlı ve güzel gidiyorsun..seni gördüğündeki tepkileri ne oldu onu yazmmamışsınn

çiçekleri ben kaptııııımmmmm

aylin elbisede .çok iyi bir seçim yapmışsın ben 80 kilo falanken senin gibi görünüyorum boyum 173 olmasına rağmen sanırım senin etin çok sıkı taş gibi hatunsun yani :jeyyar:

günaydınnnnnnn
orticim nasılsınn sanırım izlemin öpücükleirni paylaştık heeee

tülaycımmm bizde yapıyoruz o faliyetleir kitap okuyoruz resimler çiziyoruzzz

farklı bişiyler yapıyormu aceba derya deidm

ama kitap için geç jkaldımm bi kaçtane kendim yaptım gerçeii pc den reism nidirp dosyaların içine koydum bakıyoruzzzz onlaraaaa

tahta yappozlar için erken çünkü
minik parçalar içeriyor benimkiler çok meraklı öle şeylere hemen agızlarına atar tanımak içinnn

ama şu renklilerden aldım bendee parçalı olanlardaa

günaydın ortim

akşamki spor nasıldı?insan daha dinç uyanıyor belli bir süre sonra..
hava kavetli evet ama ne yapalım gidicem spora

40 dk yaptım
ama şu twesten shpe varya onu hergün kullanıcamm

ya ben eskien gidieridm ortim yürümey hergünn
ama şimdi inanaki uykusuzluktan bukadar yapıyorum anca
gece 5 kez kalktım düşünsene

aminnnnnnnnn tsk ederimmm, allahim bu günleride gösterdiya bana sükrediyorum. hele ailesi okadar iyi insanlarrr.. allaha sükürrr tsk ederim ablam :1hug:

ayyy tsk ederimmmmm. bacaklarim selulitliii yaaaa.... et de var kemik de kaydirigubbakcemile3 hangisini satayim size kaydirigubbakcemile3, valla 44 bazen 42 giyiyorumm...

aylin elbisede .çok iyi bir seçim yapmışsın ben 80 kilo falanken senin gibi görünüyorum boyum 173 olmasına rağmen sanırım senin etin çok sıkı taş gibi hatunsun yani :jeyyar:

valla orasini bilemicem öylede sIKI degil yani kaydirigubbakcemile3
tsk ederimm

aylincimm tebrik ederim cnm hayırlı ugurlu olsunn inşşş

aminn tsk ederimm

ay kizlar rejim yapamadim hic yaa... 90 gösteriyorumm

slm güzellerrrrrr kimsecikler yok ama..
NARİNCİM sütümün düzelip düzelmediğini sormuşsun..sütüm düzeldide kızım artık emmek istemiyor zorla veriyorum,canımı çıkartıyor ne yapıcam bilemiyorum...bilmiyorumkismile

günaydın herkesee
ben bugün tembelim geç kalktım. kızım sabah 6 da uyanıp oyun diye tutunca. 8 de tekrar uyuyup bu saatte kalktık :)
benim bugünkü menüm

sirkeli-ballı ılık su

kahvaltı
1 h yumurta
2 kk peynir
2 dilim ekmek
1 kaşık pekmez

ara
1 mandalina

öğlen
1 kase çorba
2 köfte
3 dilim patates
1 dilim ekmek
salata

ara
1 dilim ekmek
1 kk peynir

akşam
1 kase çorba
6 kaşık bakla
4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek

gece
1 elma

yatarken
1 bardak süt

aylin90 mutluluklar dilerim canım, çok şık olmuşsun :)

nalcy kızın kaç aylık? :ecrin_bebek:

ya arkadaşlar kafam karıştı bi akıl verin. ben cuma günü tartılamadığım için kilomu yazmamıştım. şimdi düşmem gereken 4 kilo var. ama şimdi düşersem cumaya bir şey kalmayacak, cuma düşersem diğer arkadaşlara haksızlık olacak. nasıl yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…