- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
bugünkü menümü yazıyorum
Sabah : 1 Elma baskada bıse yok sempatiksalakcinni
Ara : 1 kutu bisstik'in yarısı
Öğle : Kepeklı soguk sand.
Ara : Forum bisk. 4 adet 1 salatalık
Akşam : Evde ne varsa yerimseniben
kahvaltısız olurmu hiçlmaz:
kızlar benim bi sorunum var ama ne oldugunu analyamadım. akşamları yatmadan tartılıyorum 80 geliyorum. sabah kalkıyorum toiletten sonra tartılıyorum. 79.5 geliyorum ve kalktıgımda vücudum çok şişmiş oluyor. yüzük bile çıkmıyor parmağımdan.
durum budur anlayamadım walla
sabah kalkınca bende öyle oluyorum biraz gezindikten sonra tartıl benide aranıza alırmısınız bende isveç diyetini uyguluyorum bugün 3. günüm 78 den 76 indim aynı zamanda regl oluyorum boyumda 160 a.s.
alırız canım niye almayalım :) bizim yerimizde gönlümüzde geniş :)
isveç diyeti zor bi diyet diye biliyorum ben yanılıyomuyum?
canım biraz gezindikten sonra tartılamıyorum , çünkü hemen hazırlanıp işe gitmek için evden çıkıyorum.
ama bu durum bende yeni hasıl oldu. safra kesemde taş var galiba onunla alakalımı bilmiyorum. bu ara agrılarımda arttı zaten, hafta sonu doktora gidiyorum. bakalım ne olacak? bilmiyorumkismile
sabah kalkınca bende öyle oluyorum biraz gezindikten sonra tartıl benide aranıza alırmısınız bende isveç diyetini uyguluyorum bugün 3. günüm 78 den 76 indim aynı zamanda regl oluyorum boyumda 160 a.s.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla 89um canim
yüzüklerin resimnini cekmedimm ki yaaa
internetde de benzerlerini buldum yüzügümü unuttum haha
geçmiş olsun Öznurcum..işallah onunla alakalıdır yoksa sinir bir duurm gerçekten..ben de bir süre tartılmamayı düşünüyorum..bu akşam da bizim şirketin telle psikolojik destek hattı var orayı aramıyı düşünüyorum..bu aralar kendimden nefret etmeye kendimi hiç beğenmmeye ve sanki kendimden intikam alır gibi yemeye başladım..derdim ne bilmiyorum..ama gerçekten sıkılldım kendimden..Allahım günah yazmasın..
kızlar benim bi sorunum var ama ne oldugunu analyamadım. akşamları yatmadan tartılıyorum 80 geliyorum. sabah kalkıyorum toiletten sonra tartılıyorum. 79.5 geliyorum ve kalktıgımda vücudum çok şişmiş oluyor. yüzük bile çıkmıyor parmağımdan.
durum budur anlayamadım walla
:teselli: aah ahhh o durumu çok iyi biliyorum canım.geçici bir durum hiç endişelenme üstesinden gelebileceğine ben inanıyorum.bence zaten bu diyet sürecinde diyetisyene gittikten sonra ve belirli bi beslenme düzeni oluşturduktan sonra psikologla yola devam edilmeli.çünkü diyetlerin başarıya ulaşması ve tekrar geriye alınmaması verilen kiloların tamamen morale ve mtivasyonun sürekliliğine baglı ama nerde bu imkan :sinifsinif:
canım ya valla çok ciddiyim kendimden sıkıldığımla ilgili..düşünüyorum da hiç alışverş yapmıyorum kendime bişiler almıyorum ...dün karar alıyorum mesela diyete girmekle ilgili hoop akşamında kendimi markette birsürü abur cuburu alırken buluyorum..bir nedeni var mı diye soruyorum kendime :yok..6 ay diyette kalırım sıkılırım ok anlarım yok benimki öyle bişi de değil...ben analmadım bu iş..sağlıklı bir kadın gibi davranmıyorum vesselam..bir yandan ödüm kopuyor yaza kilolu girmekten ve bu şekilde hamile kalmaktan bir yandan da dur durak bilmiyorum..bizim telle sağlanan psikolojik destek dışında 6 seans da bedava psikolog hakkımız var..dün eşime ben psikoloğa gidicem dedim neden dedi sevmiyorum kendimi çünkü çok sıkıldım hatta nefret ediyorum kendimden dedim..bunu bana nedne yapıyorsun dedi?şaşırdım kaldım..sana bişi yaptığım yok ki sen neden kızıyorsun dedim kendinden nefret eden bir eşim var daha nolsun bu benim içi sorun değil mi dedi..dondum kaldım..onu da üzmek istemiyorum..çok dengesiz davranıyorum bu aralar..
canım ya valla çok ciddiyim kendimden sıkıldığımla ilgili..düşünüyorum da hiç alışverş yapmıyorum kendime bişiler almıyorum ...dün karar alıyorum mesela diyete girmekle ilgili hoop akşamında kendimi markette birsürü abur cuburu alırken buluyorum..bir nedeni var mı diye soruyorum kendime :yok..6 ay diyette kalırım sıkılırım ok anlarım yok benimki öyle bişi de değil...ben analmadım bu iş..sağlıklı bir kadın gibi davranmıyorum vesselam..bir yandan ödüm kopuyor yaza kilolu girmekten ve bu şekilde hamile kalmaktan bir yandan da dur durak bilmiyorum..bizim telle sağlanan psikolojik destek dışında 6 seans da bedava psikolog hakkımız var..dün eşime ben psikoloğa gidicem dedim neden dedi sevmiyorum kendimi çünkü çok sıkıldım hatta nefret ediyorum kendimden dedim..bunu bana nedne yapıyorsun dedi?şaşırdım kaldım..sana bişi yaptığım yok ki sen neden kızıyorsun dedim kendinden nefret eden bir eşim var daha nolsun bu benim içi sorun değil mi dedi..dondum kaldım..onu da üzmek istemiyorum..çok dengesiz davranıyorum bu aralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?