80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylincim çok yoğunum yazamadım mail geldi süpersin canım..sen 75 e bile düşsen fıstık olcaksın kilon hiiç belli olmuyor..çok yakışmışsınız sözlünle de canım..Allah mutluluğunuzu daim etsin..

ay canım hiç bilmem ki böyle işleri ben..yatarlar herhalde..sıkma canını ..

ben olsam bende sogurdum canım.bende kızıma baza alacagım.ama seninkiler daha çok küçükler düşmesinler sonra

tsk ederimmmmmmmm :asigim:

canım çok teşekkür ederim. walla aynı şeyleri zaman zaman hepimiz yaşıyoruz. kadınlar neden böyle duygusal bi anlasam, erkeklerin hiç böyle derteleri yok.
canım çok yorulmuşsundur hakikaten. Allah kolaylık versin.
Bi şey sorucam bankacımısın sen? senin şu bahsettiğin danışmanlık hizmetini daha önce benim çalıştığım bankada veriyodu. düşünsenen önce dellendiriyolar, sonra düzeltmeye çalışıyolar.:)

nihalcim...hoşgeldin canım..unutmuşum ben gebzeye gideceğini daha kötü oldunda işe gelemedin sandım...
öznurcum...geçmiş olsun canım...safra kesesi taşının ağrısını bilirim...benim taş olduğunu anlayana kadar acillerde yerlerde süründüm ağrıdan...ALLAHA şükür geçen yaz ameliyat oldumda kurtuldum..

çok sağol Denizcim..ban aarada böyle gelir giderdi de bu sefer geldi gitmedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bir Erkeğin Ağzından Yemek Tarifleri Bir Erkeğin Ağzından Yemek Tarifleri Domatesli Biberli Yumurta Buyukce bir tavaya yag Domates ve biber koyup bir sigara yakiyoruz.Sigaranin kulu yere dusmek uzereyse yumurtalari eklemenin zamani gelmis demektir. Yumurtalari kirip sigaramizi bitiriyoruz. Pismistir herhalde ocagin altini kapatiyoruz.

azcık gülelim kızlar..kaydirigubbakcemile3

Makarna Bir Tencere dolusu sicak suya makarna posetini bosaltip maç izlemeye basliyoruz. Ilk yarinin ortalarina dogru kalkip altini kapatiyoruz. Tencerenin icinden sectigimiz makarnayi fayansa firlatiyoruz. Yapisirsa pismis demektir. Devre arasinda hala icinde Su kaldiysa tencerenin kapagini kapatip lavabodaki en kirli tabagin uzerine dogru dokuyoruz. (o zaman hem tabak temizleniyor hem de makarnalar catalla yenebiliyor) Uzerine ketcap sikip yiyiyoruz.Not: Fayansa firlattiginiz makarnayi bi ara oradan alin. Sayica fazlalastiklarinda bazen hangisini firlattiginiz karisiyo. :roflol::roflol::roflol:

canım bence bi psikoloğa git mutlaka , ayıp değil günah değil...

Pilav Pilav aslinda basit bir yemek degil. Aranan kriterler var. Tuzlu yumusak ve tane tane olmasi gerekiyor. Sonuncusu kolay. Pirincleri tek tek pisirdiginizde tane tane oluyorlar ama uzun suruyor. Maharet hepsini bir arada pisirebilmekte; ama cok da sorun etmeyin. Nasil olsa icine yogurt koyup bulamac haline getirdigimizde hepsi birbirine yapisiyor. Kisaca yag koyup uzerine pirinc ekliyorsunuz. Sonra da su ve tuz koyup pisiriyorsunuz. Hem bunu suzmeye de gerek yok. kaydirigubbakcemile3

darısı bana canım. İnşallah tez zamanda kurtulurum .Çok saol.

selam kızlar....
dün bildiğiniz gibi büyük endişelerle eve gittim,annemi gördüm ve biraz rahatladım.
Gözüne yakın yerde çıkan parça tümörmüş ancak iyi huyluymuş sadece her ay kontrol edilecek bir değişim gösteriyor mu diye.Emarının sonucunda beyine giden 2 damarı tıkalıymış onunda tedavisi başlayacak,öncelikle ilaçla tedavi edilecek sanırım.Tansiyonuna gelince,küçük tansiyonun yükselmesi riskli olduğu için 1 haftalık gözetim altında tutulacak,sabah öğle akşam ve kendini biraz kötü hissettiği an da tansiyonunu ölçüp not edeceğiz,1 haftalık değerlere göre doktor sürekli ilaç kullanıp kullanmaması gerektiğine karar verecek.
Kızlar buna şükür diyoruz,her şeyin başı sağlık.Allah'ım başka dert vermesin.Dün neler neler kurdum kafamda şimdi daha iyiyim en azından daha çok yeniyken hepsini öğrendik ve tedavisine başladık.
Kendime gelince,dediğim gibi bugün daha iyiyim.Beyaz eşyalarım bu sabah gitti evime,kurmuşlar.Bedi söyledi az önce.Cumartesi de kısmetse artık fotolarla karşınızda olacak.
Öptüm hepinizi mis mis....

Patates Kizartmasi En kolay islerden biri. Patatesleri soyup parmak gibi kesiyorsunuz ve kizgin yaga atiyorsunuz. Tek yapmaniz gereken altini zamaninda kapatmaniz. Yoksa tencere Alev alabiliyor. Bu yuzden sadece tv'de pembe dizi varken yapin.Bir de diger yemeklerin aksine bunu tencereden yiyemiyoruz. Mutlaka tabaga koymak gerekiyor. Onun disinda cok kolay. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ortim bana sitem etmişsin
ama darılma be canım vallahi gözüm ne topiği gördü dünden beri ne de başka bir şeyi
ama şimdi baktım geçmişe,Rabbim mutluluğunuzu sonsuza dek sürdürsün.ikinizde çok tatlısınız.
Hadi bakalım,Allah tamamına erdirsin

süpermiş bunlar :) nerden buldun bunları güzelim? makarna tarifine bayıldım ..bi ara bende deniycem :):sm_cool:

ORTA ZORLUKTAKI YEMEKLER Hazir Pizza Pizzamizi firinimiza atip pismesini bekliyoruz daha sonra firindan cikarip yanik yerlerini bicakla kaziyoruz. Dikkat edilmesi gereken tek sey kazirken uzerindeki malzemeleri mutfak tezgahina yapistirmamak. Hazir Kofte Bu da nispeten zor bir yemek. Bir miktar sivi yagi teflon tavaya koyup kofteleri icine diziyoruz. Kofteler tavayla ayni renk olmadan altini kapatmak gerekiyor. O yuzden basinda beklemek lazim kaydirigubbakcemile3

ZOR YEMEKLER Konserve Türlü Bir miktar yag ve salcayi tencereye koyup konservenin icindekileri dokup uzerine su koyuyoruz. Pismesi cok uzun suruyor. O sebeple basinda beklemiyoruz. Gidip tv izliyoruz. Her seferinde yandiklari icin henuz tadina bakamadim ama konservenin uzerindeki resme bakilirsa guzel bi seye benziyor. Tavuk Yapilisi makarna gibi. Sicak Suyun icine atiyoruz arada pisip pismedigine bakmak icin hayvanin kaba etine catal sapliyoruz. Bu yemek pistikten bir iki gun sonra uzeri jelibon gibi oluyor. Bu yuzden pisirirken istege bagli olarak bolca toz seker eklenebilir. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…