KIZLAR ÇOK SİNİRLİYİM YAAA
ben bi kanepe yaptırıdım mutfagıma köşeli yatak olan zira çocukları yatırıyorum gece çok aglayınca
mutfagım amerikan mutfak benim bu arada
kanepe ilk geldi istediigmiz gibi olmamıştı geri gitti
sonra geldi kullandık 4 ay sonra üzeri döküldü bugün geri aldılar yapıcaklar ama ben artık onu istemiyorum hevesim kaçtı diyorumki baza alsak çocuklar yatarmııı
yani vesselam çok gıcık bir durum
KIZLAR ÇOK SİNİRLİYİM YAAA
ben bi kanepe yaptırıdım mutfagıma köşeli yatak olan zira çocukları yatırıyorum gece çok aglayınca
mutfagım amerikan mutfak benim bu arada
kanepe ilk geldi istediigmiz gibi olmamıştı geri gitti
sonra geldi kullandık 4 ay sonra üzeri döküldü bugün geri aldılar yapıcaklar ama ben artık onu istemiyorum hevesim kaçtı diyorumki baza alsak çocuklar yatarmııı
yani vesselam çok gıcık bir durum
aylincim çok yoğunum yazamadım mail geldi süpersin canım..sen 75 e bile düşsen fıstık olcaksın kilon hiiç belli olmuyor..çok yakışmışsınız sözlünle de canım..Allah mutluluğunuzu daim etsin..
geçmiş olsun Öznurcum..işallah onunla alakalıdır yoksa sinir bir duurm gerçekten..ben de bir süre tartılmamayı düşünüyorum..bu akşam da bizim şirketin telle psikolojik destek hattı var orayı aramıyı düşünüyorum..bu aralar kendimden nefret etmeye kendimi hiç beğenmmeye ve sanki kendimden intikam alır gibi yemeye başladım..derdim ne bilmiyorum..ama gerçekten sıkılldım kendimden..Allahım günah yazmasın..
canım bi doktora danış istersen :teselli:
tatlım eşinin söylediğini okadar da çok kafana takma.erkeklerin hepsi böyleler hiç bir sorun olmasın yada ben duyup ugraşmayayım diye düşünürler .ama şuda bir gerçekki insan kendi içinde mutluysa eger bir başkasınıda mutlu edebilir.madem böyle bir imkanın var sonuna kadar kullan.şuan bahar mevsimsel bir depresyonda olabilir canım.bence zaman kaybetmeden hemen ara terapisti. en başta panige kapılma atlatabilirim sadece yardıma ihtiyacım var diye düşün ve hemen harekete geç inanıyorumki 1 . seansta moralin yerine gelmeye başlayacaktır.:teselli:
canım ya valla çok ciddiyim kendimden sıkıldığımla ilgili..düşünüyorum da hiç alışverş yapmıyorum kendime bişiler almıyorum ...dün karar alıyorum mesela diyete girmekle ilgili hoop akşamında kendimi markette birsürü abur cuburu alırken buluyorum..bir nedeni var mı diye soruyorum kendime :yok..6 ay diyette kalırım sıkılırım ok anlarım yok benimki öyle bişi de değil...ben analmadım bu iş..sağlıklı bir kadın gibi davranmıyorum vesselam..bir yandan ödüm kopuyor yaza kilolu girmekten ve bu şekilde hamile kalmaktan bir yandan da dur durak bilmiyorum..bizim telle sağlanan psikolojik destek dışında 6 seans da bedava psikolog hakkımız var..dün eşime ben psikoloğa gidicem dedim neden dedi sevmiyorum kendimi çünkü çok sıkıldım hatta nefret ediyorum kendimden dedim..bunu bana nedne yapıyorsun dedi?şaşırdım kaldım..sana bişi yaptığım yok ki sen neden kızıyorsun dedim kendinden nefret eden bir eşim var daha nolsun bu benim içi sorun değil mi dedi..dondum kaldım..onu da üzmek istemiyorum..çok dengesiz davranıyorum bu aralar..
nihalcim...hoşgeldin canım..unutmuşum ben gebzeye gideceğini daha kötü oldunda işe gelemedin sandım...
öznurcum...geçmiş olsun canım...safra kesesi taşının ağrısını bilirim...benim taş olduğunu anlayana kadar acillerde yerlerde süründüm ağrıdan...ALLAHA şükür geçen yaz ameliyat oldumda kurtuldum..
Pilav Pilav aslinda basit bir yemek degil. Aranan kriterler var. Tuzlu yumusak ve tane tane olmasi gerekiyor. Sonuncusu kolay. Pirincleri tek tek pisirdiginizde tane tane oluyorlar ama uzun suruyor. Maharet hepsini bir arada pisirebilmekte; ama cok da sorun etmeyin. Nasil olsa icine yogurt koyup bulamac haline getirdigimizde hepsi birbirine yapisiyor. Kisaca yag koyup uzerine pirinc ekliyorsunuz. Sonra da su ve tuz koyup pisiriyorsunuz. Hem bunu suzmeye de gerek yok. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?