80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ULTRA ZOR YEMEKLER Kiymali Bamya Konserve turluye benziyor ama icine daha onceden kavrulmus kiyma konulmali. Kiyma kavurmak cok zor ve zahmetli bir is. Bu yuzden makarna pisirmeyi oneriyorum. aklinialirimsmile

vee buda bir erkeğin ağzından püf noktaları...))

PUF NOKTALARI 1-) Yemekleri daima tencerenin icinden yiyin. Boylelikle tabak kirletmemis olursunuz. 2-) Asla sade pilav yapmayin. Domatesli pilav yaptiginizda altini tuttursaniz bile renginden anlasilmaz. 3-) Mutlaka soganli bir yemek yapacaksaniz asla sogana dokunmayin. Ozellikle rendelediginizde elleriniz cok kotu kokuyor. Bunun yerine sogana Ekmek tahtasiyla bes alti kez vurmayi deneyin, ayni isi gorur. 4-) Patates kizartacaksaniz soydugunuz patatesleri asla yikamayin. Kizgin yaga attiginizda cok kotu patliyorlar. 5-)Yemekler asla kendi baslarina hareket etmezler. Sayet gecen Ay yaptiginiz tavuk kendi kendine kimildamaya basladiysa kurtlanmis demektir. Sakin yemeyin. 6-) Sebzeleri pisirdikce vitamin degerleri duser. Mumkun olduğunca oldugunca cig tuketin. 7-) Karpuz tabaga koyulmamasi gereken bir meyvedir. Ikiye ayirip ortasindan kasikla yiyebilirsiniz.Tencere kapagi en mukemmel tabaktir. Buzdolabinin sebzelik olarak adlandirilan kismi yemeyi dusunmediginiz seylerin saklanmasi icin idealdir. Bu bolume konan seyler nasil olsa bir sure sonra unutulur. 9-) Sebzeligin kapagini siki kapatirsaniz curuyen seylerin kokusu dolaba daha az yayilir. 10-) Spagetti pakedini acmak icin pakedi ortasindan sikica kavrayin ve altini tum gucunuzle fayansa vurun. Pakedin ust tarafi yirtilacaktir. Belki bu islem sirasinda makarna unufak olabilir ama risk almaya deger. Ozellikle misafirlerin yaninda yapmanizi tavsiye ediyorum. Oyle daha guzel, bu size cok maco bir Hava verir. 11-)Sagda solda kulagima caliniyordu. Mutfak robotu denen bisey varmis. Birden icimi bir heyecan kapladi. Ulan madem bu isin robotu var ben niye kosturuyorum yillardir diye sinirlendim. Hemen gidip aldim bi tane. Eve gelip kutusundan cikardigimda itiraf etmeliyim ki hayal kirikligina ugradim biraz. Ben acikcasi ufo gibi bisey bekliyodum, bu bildigimiz tencerenin plastigi. Icinde de vantilator gibi bisey var. Bununla birlikte bi ton Plastik zimbirti daha cikti icinden ama bi ise yarayacaklarini sanmiyorum. Neyse fisini taktim denemek icin bi tane sogan attim icine. Bakalim ne yapacak diye bekledim. Kabuklarini bile soyamadi essogluesek. Paramparca etti birakti. Sinirlendim attim bi kenara yazdan beri duruyo orda.Bir ara yikayip vantilator gibi olan seyi bilgisayarima takmayi dusunuyorum. Belki fan olarak is gorur. Onun disinda tamamen para tuzagi.Ilerde cikarsa mutfak androidi almayi dusunuyorum:))))))))))))))))

cok cok gecmis olsun adacim

darısı bana canım. İnşallah tez zamanda kurtulurum .Çok saol.
canım inş bir ultrason çekilsin belli olur..benim öyle anladılar...ameliyat korkulacak bir zorluğu yok bir problem olmadığı sürece kapalı ameliyat yapıyorlar...yani karnında 3 yerden delip ameliyatı yapıyorlar..öyle büyük kesiler dikişler falan olmuyor..iyileşme daha çabuk oluyor..ben 1 haftada işine dönmüştüm..korkma acil şifalar dilerim...
geçmiş olsun güzelim...anneciğine acil şifalar dilerim..bizde seni öptükk..
süpermiş bunlar :) nerden buldun bunları güzelim? makarna tarifine bayıldım ..bi ara bende deniycem :):sm_cool:
:roflol::roflol::roflol:

adaer çok çok geçmiş olsun canım. inşallah tez zamnda düzelir anacığın.
yağmurgözlüm teşekkür ederim desteğin için :) moral veriyosun bana çok tşk ederim.

estafurullah canim saka yaptim ben
annen iyi olsunda, bana yazmasanda olur :1hug:

tsk ederim aminnnnnn

Adaercim, çok geçmiş olsun annene. ınşallah tez vakitte şifasına kavuşur, eskiden de iyi olur sağlığı...

Kötü birşey de aklına getirme sakın. Kolay değil, yeni bir aile kuruyorsun. Herşeyin birden bire çözülmesi, herkese uygun hale gelmesi mümkün değil ki. Böyle çatlak noktalar elbette olacak, ama ben inanıyorum ki, yakın zamanda bu durum en iyi şekilde düzelecek, bunların hepsi birer tecrübe öyle düşün. Bunlar sayesinde en makul yolda düzen tutturacaksınız, bu sıkıntılar da bir nevi telafi edilmiş olacak.

Haklısın aile gerçekten çok önemli. Kimse için, hiçbirşey için önüne geçilmemesi düşüncesindeyim ben de. Sonuçta basit tabiriyle, "kimse yokken onlar vardı". Ve ne oluyorsa onlar sayesinde oluyor aslında. Böylesine içiçe, böylesine bağlı bir aile kurmak inşallah şimdi de sana nasip oluyor, biraz engebeli yollardan olsa da. Pek az kaldı öyle düşün..:)

evrel....
yine yazını okuduktan sonra şöyle bir doğruldum,derin bir nefes aldım ve sindirdim okuduklarımı...
çok güzel ifade etmişsin,
teşekkür ederim.....
her şeyin çok daha güzel olacağını biliyorum..
Sevgiler canım...

Herhalde bu değişim süreci içindeki kırılma noktalarını yaşıyoruz Elimphiacım. Bazı düşünceler, hisler o kadar kabuk bağlamış ki içimizde, sanırım onları yeniden gün yüzüne çıkartmak canımızı acıtıyor. Bu süreçler gayet normal onu biliyorum ama, süreyi uzatıp kısaltmak da biraz elimizde galiba. Bazen bu "boşluk" sürelerini uzatmak hoşumuza gidiyor, sorumsuz hayatın, takmamazlığın çelişkili mutluluğunu bölmek zor geliyor sanırım. Sonra da bir bakmışız, kaptırmışız ve sonuçta kendimizi başlangıcın da gerisinde, elimizde koca bir "hiç" le buluvermişiz.

Ne yaptığının farkında olmak çok önemli onu anladım. Öyle çöküyorum ki, öyle karamsarlaşıyorum ki, hayatın dizginlerinin ellerimin arasından kaydığını hissediyorum resmen. Sonra ne yapıyorsun diyorum kendi kendime, "ne istiyorsun, neredesin, nereye gidiyorsun? " Bir anlamda "silkinme" gibi oluyor. Ya da bir kabustan kendimi çimdikleyerek uyandırmak gibi demeliyim.

Böyle karanlık duygular içinde bulunmak bağımlılık yapıyor, o yüzden kurtulmanın çarelerini bulmak lazım bir an önce...

çook haklısın canım..bak dün akşamdan beri bne de mod arkadaşı oldum seninle..bu sabah aklım ageldi acaba yaşlaıyorum da yaşadığım panik hali midir bu saçmalıklar??bilemiyorum ama silkelenmek konusunda kesinlikle haklısın..çimdik midir nedir atalım birbirimize gitsin be yawwww

selam arkadaslar,bende araniza katilabilirmiyim ,164 boyundayim ,60 kiloya düsmek istiyorum ,yaklasik 1 aydir asiriya kacmadan diyet yapiyorum 3 ay önce dogum yaptigim icin ,herseyden yiyorum süte gitsin diye ama azar azar cok su iciyorum aksam 7 den sonra yemek yemiyorum,86 ile doguma gittim 3 ay önce suan 73 kilodayim.ben önceleri 2-3 kilo fazlam oldumu isirgan otu cayi icerek veriyordum bu 2-3 kiloyu simdi yine baslamak istiyorum yani sira yesil cayda iceyim diyorum,sizler nasil veriyorsunuz?

selam kızlar

aylinnnnnnnnnn maşallah çok tatlı olmuşsun fıstık çok yakışmışsınız birbirinize Allah tamamına erdirsin canım
bir de ne o ciciler çok hoş hepsi canım

Adaer canım annen nasıl oldu

elimpia sen nasılsın

okuldan geldim özel dersim var menümü yazıp kaçıcam

sabah
1yumurta
1peynir
2ekmek
domates-maydanoz
yeşil çay

ara
3 kuru incir

öğle
1 tabak nohut yemeği
4 kaşık pilav
turşu(az tuzlu)

ara
ayran +elma

ara
1paket diyet bisküvi+ayran

akşam
1tabak bamya
6 kaşık pilav
yoğurt

ara
meyve

menünde ayran var acaba ayranin dedikleri gibi zayiflamada etkisi cokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…