selam kızlar....
dün bildiğiniz gibi büyük endişelerle eve gittim,annemi gördüm ve biraz rahatladım.
Gözüne yakın yerde çıkan parça tümörmüş ancak iyi huyluymuş sadece her ay kontrol edilecek bir değişim gösteriyor mu diye.Emarının sonucunda beyine giden 2 damarı tıkalıymış onunda tedavisi başlayacak,öncelikle ilaçla tedavi edilecek sanırım.Tansiyonuna gelince,küçük tansiyonun yükselmesi riskli olduğu için 1 haftalık gözetim altında tutulacak,sabah öğle akşam ve kendini biraz kötü hissettiği an da tansiyonunu ölçüp not edeceğiz,1 haftalık değerlere göre doktor sürekli ilaç kullanıp kullanmaması gerektiğine karar verecek.
Kızlar buna şükür diyoruz,her şeyin başı sağlık.Allah'ım başka dert vermesin.Dün neler neler kurdum kafamda şimdi daha iyiyim en azından daha çok yeniyken hepsini öğrendik ve tedavisine başladık.
Kendime gelince,dediğim gibi bugün daha iyiyim.Beyaz eşyalarım bu sabah gitti evime,kurmuşlar.Bedi söyledi az önce.Cumartesi de kısmetse artık fotolarla karşınızda olacak.
Öptüm hepinizi mis mis....
canım inş bir ultrason çekilsin belli olur..benim öyle anladılar...ameliyat korkulacak bir zorluğu yok bir problem olmadığı sürece kapalı ameliyat yapıyorlar...yani karnında 3 yerden delip ameliyatı yapıyorlar..öyle büyük kesiler dikişler falan olmuyor..iyileşme daha çabuk oluyor..ben 1 haftada işine dönmüştüm..korkma acil şifalar dilerim...darısı bana canım. İnşallah tez zamanda kurtulurum .Çok saol.
geçmiş olsun güzelim...anneciğine acil şifalar dilerim..bizde seni öptükk..selam kızlar....
dün bildiğiniz gibi büyük endişelerle eve gittim,annemi gördüm ve biraz rahatladım.
Gözüne yakın yerde çıkan parça tümörmüş ancak iyi huyluymuş sadece her ay kontrol edilecek bir değişim gösteriyor mu diye.Emarının sonucunda beyine giden 2 damarı tıkalıymış onunda tedavisi başlayacak,öncelikle ilaçla tedavi edilecek sanırım.Tansiyonuna gelince,küçük tansiyonun yükselmesi riskli olduğu için 1 haftalık gözetim altında tutulacak,sabah öğle akşam ve kendini biraz kötü hissettiği an da tansiyonunu ölçüp not edeceğiz,1 haftalık değerlere göre doktor sürekli ilaç kullanıp kullanmaması gerektiğine karar verecek.
Kızlar buna şükür diyoruz,her şeyin başı sağlık.Allah'ım başka dert vermesin.Dün neler neler kurdum kafamda şimdi daha iyiyim en azından daha çok yeniyken hepsini öğrendik ve tedavisine başladık.
Kendime gelince,dediğim gibi bugün daha iyiyim.Beyaz eşyalarım bu sabah gitti evime,kurmuşlar.Bedi söyledi az önce.Cumartesi de kısmetse artık fotolarla karşınızda olacak.
Öptüm hepinizi mis mis....
:roflol::roflol::roflol:süpermiş bunlar :) nerden buldun bunları güzelim? makarna tarifine bayıldım ..bi ara bende deniycem :):sm_cool:
ortim bana sitem etmişsin
ama darılma be canım vallahi gözüm ne topiği gördü dünden beri ne de başka bir şeyi
ama şimdi baktım geçmişe,Rabbim mutluluğunuzu sonsuza dek sürdürsün.ikinizde çok tatlısınız.
Hadi bakalım,Allah tamamına erdirsin
günaydınnnnnn arkadaşlarım;
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.Yoğun bir hafta sonundan sonra biraz problemli bir haftaya başlangıç yaptım.Ama güzel düşünmek istiyorum ki güzel olsun her şey.
Dün gece annemin birdenbire yüzü uyuşmaya falan başladı,apar topar hastaneye gittik.Küçük tansiyonu çok yükselmiş 14 olmuş.O uyuşma,baş dönmesi bundan kaynaklanmış.....Allah'ım ne olur onların acısını yaşatma,lütfen yaaaa.
ıçinizi karartmak istemedim ama sizlerle de paylaşıp rahatlamalıydım.
Öpüldünüz kızlar...
Hah işte aradım taradım buldum..
Evrelcim birçoğumuz aynı moddayız canım ama senin de çok güzel tespit ettiğin üzere bu ortamdan ne kadar uzak kalırsak buraya gelme nedenlerimizin sayısını o kadar artırıyoruz..
sen de kg ben deyim yağ oranı..depresif oranın tavan yapması vs..aman aman dön aramıza hep birlikte yeniden sarılalım amacımıza diyorum evrelim..ben de bu aralar bir öyleyim bir böyle..nedir bir insanoğlunun kendiyle bu kadar derdi olmasının nedeni yarabbim??varsa bilen beri gelsin yahu..bir insnaın kafasında kaç tane düşünce baloncuğu olabilir ki maksimum..benimkiler birbirini patlatmaktan başka işe yaramıyorlar...velhasılkelam:dipteyim ...sondayım..depresyondayım...
tepeye çıkmak için dibe kadar inip ayaklarımla dipten güç alıp yukarı çıkmak gerek bunu da biliyorum ..
off neyse kızlar..ben uçtum biraz bana bakmayınbilmiyorumkismile
Herhalde bu değişim süreci içindeki kırılma noktalarını yaşıyoruz Elimphiacım. Bazı düşünceler, hisler o kadar kabuk bağlamış ki içimizde, sanırım onları yeniden gün yüzüne çıkartmak canımızı acıtıyor. Bu süreçler gayet normal onu biliyorum ama, süreyi uzatıp kısaltmak da biraz elimizde galiba. Bazen bu "boşluk" sürelerini uzatmak hoşumuza gidiyor, sorumsuz hayatın, takmamazlığın çelişkili mutluluğunu bölmek zor geliyor sanırım. Sonra da bir bakmışız, kaptırmışız ve sonuçta kendimizi başlangıcın da gerisinde, elimizde koca bir "hiç" le buluvermişiz.
Ne yaptığının farkında olmak çok önemli onu anladım. Öyle çöküyorum ki, öyle karamsarlaşıyorum ki, hayatın dizginlerinin ellerimin arasından kaydığını hissediyorum resmen. Sonra ne yapıyorsun diyorum kendi kendime, "ne istiyorsun, neredesin, nereye gidiyorsun? " Bir anlamda "silkinme" gibi oluyor. Ya da bir kabustan kendimi çimdikleyerek uyandırmak gibi demeliyim.
Böyle karanlık duygular içinde bulunmak bağımlılık yapıyor, o yüzden kurtulmanın çarelerini bulmak lazım bir an önce...
zuzum hoşgeldin aramıza
okuldan geldim özel dersim var menümü yazıp kaçıcam
sabah
1yumurta
1peynir
2ekmek
domates-maydanoz
yeşil çay
ara
3 kuru incir
öğle
1 tabak nohut yemeği
4 kaşık pilav
turşu(az tuzlu)
ara
ayran +elma
ara
1paket diyet bisküvi+ayran
akşam
1tabak bamya
6 kaşık pilav
yoğurt
ara
meyve
menünde ayran var acaba ayranin dedikleri gibi zayiflamada etkisi cokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?