80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ortim nasılsınnnn

cnm 3 kuru incir demişsin ya arada yiyebliyormuyuz okadar
ben 1 incir 1 meyveye eşit diye biliyorum

burası çok boş bugünlerde yaaaa

ortimtartın hayırlı olsunnn
bende sevinmiştim kıı 3 tane yiyebiliyoruz diyemafoldumben

ahhhhhhh ablam tsk ederimmm

sağol canım ...umarım 67 nin altını görebilirim bunula diğeri kırlıdığından beri çakılı kaldım-hoş artık çakılı kalmaya da razıyım

Sıcak su içmek, insana tokluk hissi verdiği için zayıflamaya yardımcı oluyor. Soğuk su ise tam aksine iştah açıp daha çok yemek yemeye yol açıyor Soğuk su içmek ve hatta soğuk suda yüzmek, karnı acıktırarak daha çok yemek yenilmesine neden oluyor. İngiltere’de, soğuk suda yüzen ve spor yaptıktan sonra soğuk su içen kişiler üzerinde deneyler yapıldı. Araştırma sonucunda, bu kişilerin soğuk suda yüzerken daha sıcak suda yüzenlere oranla az kalori yaktığı belirlendi. Ayrıca, araştırmacılara göre; terli içilen soğuk su da sıcak suya oranla daha çok karın acıktırıyor. Sıcak su içmenin ise kişileri tok tutup zayıflattığını belirten uzmanlar, ”Zayıflamak isteyenler, sıcak su içmeli. Sıcak su, bağırsakları daha hızlı çalıştırırken fazla yağları da yakıyor” diyor. Yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır

Sıcak su vücudu nasıl etkiler?

Kan damarları daha az elastik olur ve içindeki birikim nedeni ile çapı küçülebilir, bu nedenle yüksek kan basıncı oluşabilir ve kan dolaşımı problemleri ortaya çıkabilir.

Sindirim sistemi de daha az elastik olur, kabızlığa yol açar. Çinliler soğuk içip yemenin içsel organları daha çok büzdüğüne, problemleri daha da kötüleştirdiğine inanır.

Yağlı bir tavayı soğuk suda yıkamaya çalışın. Yağlar donar ve yapışır. Ama aynı tavayı sıcak suda yıkarsanız, yağı çözer ve uzaklaştırır. Bedenimiz yağları içerir. Sıcak su sistemimizi temizler.

diye yaziyor nette,paylasmak istedim....

izloşuuuuummm burdasın nasıl gidiyor geziler?

bugün nihayet yeni tartımı aldım kızlar...kırmıştım diğerini..sinbo aldım digital 19 tl

sağol canım ...umarım 67 nin altını görebilirim bunula diğeri kırlıdığından beri çakılı kaldım-hoş artık çakılı kalmaya da razıyım

geziler iyi gidiyor canım çok iyi geldi bize bu tatil umarım sonuna kadar bu şekilde devam eder boshayallersmile

tartın hayırlı olsun tatlım, yeni tartınla ideal kilona düştüğünü görürsün inşallah :Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım allah isteyen herkese nasip etsin

iyi geceler hanımlar menümü yazayım bende, annemin günü vardı, asla kendimi kaybetmedim, kadıncağız kocaman bir tepsi kadayıfı koydu önümüze masaya, 1 çatal aldım sadece aklinialirimsmile

sahahh
domates, peynir, 1 çatal reçel 2 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz çay

öğlen yarım sıkma (silifkede yöresel bişiy, lahmacun altının hamurunu düşünün o ince yufkaya patates peynir koyup sıkıp yiyorsunuz, herkes 3er tane yedi ben yarımın içine hem peynir hemm patates harcı koydum toptan yedim sempatiksalakcinni )

1 çatal kadayıf, şekersiz çay

akşam da piliç pirzola yağsız 2 parça, 1 yemek kaşığı kadar sossuz makarna

1 saat spor 2 litre su

annem için geçmiş olsun dilemişsin sunshine teşekkür ederim canım saolasın kaydirigubbakcemile5

tülaycım bugün hiç mesajını göremedim, nerdesin güzelim

Nihayet gelmişsin canım opuyorumnanaktan Anneciğine çok geçmiş olsun doktorun dediklerine uyarsa problem yaşamaz inş .. benim ananemdede var aynı dert malesef ohaoldumsmile

tüloşummm demek galatasaraylısın haa, şimdi seni bir kat daha fazla sevdim haa :lepi:
narinimm sporlar gözümden kaçtı sanma maşallah, yarın senden fazla spor yapmalıyımm naniknanik
EVET canım bende GALATASARAYLIYIM :lepi: :lepi: Herne kadar yenemesekte :sinifsinif:

Afiyet ,bal,şeker olsun canım ama yaramasın inş kaydirigubbakcemile3 Günlerini güzel geçirmenede sevindim opuyorumnanaktan

:lepi: Ortim harikasın ..sporunda tamam bu haftamız güzel olucak gibi inş olumunekankayizsmile

izlem anneciğine çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah.

sıkıysa spor yapmayayım sevgili ortim tülayın sopasının gölgesi heran üzerimde klava: eyvahedigeldismile
[/B]

klava: klava: klava: kaydirigubbakcemile3
harikaa yaa öldüm gülmekten hatta eşime okuttum beraber güldük kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş . opuyorumnanaktan
fotoları bekliyoruz merakla canım aklinialirimsmile

tülaycım bugün hiç mesajını göremedim, nerdesin güzelim

Geldim canım yaa Ananemdeydim bugün anca gelebildim bayanssulusmile

annenmı hasta izlemcım gecmışı okuyamıyorum bu aralar gecmış olsun
selma ablacım hayırlı geceler olsun sanada olumunekankayizsmile

ıyi geceler herkesee

Bugün ananemdeydim ..Giremedim ondan ..
Menümü yazıp yatayım geçmişe dalınca geç olmuş saat =)

Sabah
yarım yumurta
2 dilim kepekli ekmek
k.k kadar beyaz peynir

öğlen
5 kaşık yoğurtlu makarna
bol yeşillik salatası yağsız

ara bir avuç yemiş."Badem fındık "

akşam
1 tabak etli taze fasulye
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

ara
6-7 badem
4-5 çilek
yarım saat yürüyüş 2 lt su

menümü yazayım

sabah
2 kızarmış ekmek-labneli ohhhh..misss
1yumurta
domates-maydanoz-yeşil çay

ara
meyve

öğle
3 içli köfte
salata

ara
yoğurt+elma

ara
form bisküvi yulaflı 1 paket(bu ara öğün akşama acıkmamı engelledi)

akşam
2kuru biber dolması
1tabak bamya
yoğurt

ara
meyve

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…