selam kızlar
aylinnnnnnnnnn maşallah çok tatlı olmuşsun fıstık çok yakışmışsınız birbirinize Allah tamamına erdirsin canım
bir de ne o ciciler çok hoş hepsi canım
Adaer canım annen nasıl oldu
elimpia sen nasılsın
izloşuuuuummm burdasın nasıl gidiyor geziler?
bugün nihayet yeni tartımı aldım kızlar...kırmıştım diğerini..sinbo aldım digital 19 tl
sağol canım ...umarım 67 nin altını görebilirim bunula diğeri kırlıdığından beri çakılı kaldım-hoş artık çakılı kalmaya da razıyım
selm kızlar geçmiş oku oku bitmedi maşallah iyi kaynatmışsınız aklımda kalanlar
adacım ve izlemcim geçmiş olsun kızlar annelerinize Allah acil şifalar versin
çiğdem hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin
ve tabi isteyen herkese
aylincim Allah tamamına erdirsin canım resimleri göremedim onlara evden bakcam inşallah yorumları o zaman yazarım :)
nihal geçmiş olsun canım o salgını bende duydum canım kısa sürede toparlarsın inşallah
deryacım çok güldüm asrına yaa yaramaz sıpa.. laf aramızda bende 25 ay emzirdim akşam işten dönüşte" aaa meme geldi " diyodu :))
Nihayet gelmişsin canım opuyorumnanaktan Anneciğine çok geçmiş olsun doktorun dediklerine uyarsa problem yaşamaz inş .. benim ananemdede var aynı dert malesef ohaoldumsmileaydacım anneciğine çook geçmiş olsun şekerim, annelerin hakkı ödenir mi hiç, anne olunca daha iyi anlıycaksın mutlaka onlar hasta olunca sanki dünyanın sonu gelecekmiş gibi oluyor, benim annemde bugün kontrole gitmişti izmirde kemik erimesi sınırdaymış kansızlık varmış ona canım sıkıldı biraz ama kötü değilmiş çok süt ve ürünlerini güzel ye ilaçlarını kullan demiş doktor :gitme:
EVET canım bende GALATASARAYLIYIM :lepi: :lepi: Herne kadar yenemesekte :sinifsinif:tüloşummm demek galatasaraylısın haa, şimdi seni bir kat daha fazla sevdim haa :lepi:
narinimm sporlar gözümden kaçtı sanma maşallah, yarın senden fazla spor yapmalıyımm naniknanik
Afiyet ,bal,şeker olsun canım ama yaramasın inş kaydirigubbakcemile3 Günlerini güzel geçirmenede sevindim opuyorumnanaktanhemen özet olarak neler yaptığımı anlatayım kızlar
cumartesi adanaya indik akşam üstü 6 gibi, 1 gece orda kaldık pazar günü güzel bir adana turuyaptık adana kebab yedim tabiki pidesiz, sonra kocaman bir baraj gölü var adanada kenarlarında bi sürü seyyar sahlepçi var cevizli çikolatalı antep fıstıklı filan yapıyorlar onu içtik göl manzarası eşliğinde süperdi yaa ama akşam yemeği yemedim tabiki...
pazar günü mersine geldik, ordada bir gece kaldık tantuni yedim öğlen vallahi tarif etmiyim ağzım sulanıyor merak eden bilmeyen internetten baksın artık aklinialirimsmile bugünde silifkeye geldik evimize işte ananem çok güzel yemekler hazırlamış normal her zaman yediğim kadar yedim bu hafta artı çıkmamalıyım kızlar kendime söz verdim yarın sabah stadyumda başlıyorum sporuma mutlaka sempatiksalakcinni beni tatilde diye yarıştan koptu sanmayın sakın haa guclubacismile
:lepi: Ortim harikasın ..sporunda tamam bu haftamız güzel olucak gibi inş olumunekankayizsmilesevgili ortim dün benim içinde güzel geçti
dünkü menümü yazayım canım:
kahvaltıeynir,zeytin
2 dilim tam bugday ekmeği,yeşilçay
öğle : avuç içi kadar tavuk ızgara ,1 kase çorba
ara : piko
ara :meyveli yogurt
akşam :1 tabak yeşilliği bol bulguru az kısır
1 servis kaşıgı taze fasulye kavurması ,yarım kırmızı yag biberi közlemesi
ara :5 çilek ,1 sütlü türk kahvesi
su :enaz 2 lt.
yürüyüş :45 dakika tempolu
[/B]izlem anneciğine çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah.
sıkıysa spor yapmayayım sevgili ortim tülayın sopasının gölgesi heran üzerimdeklava: eyvahedigeldismile
harikaa yaa öldüm gülmekten hatta eşime okuttum beraber güldük kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Makarna Bir Tencere dolusu sicak suya makarna posetini bosaltip maç izlemeye basliyoruz. Ilk yarinin ortalarina dogru kalkip altini kapatiyoruz. Tencerenin icinden sectigimiz makarnayi fayansa firlatiyoruz. Yapisirsa pismis demektir. Devre arasinda hala icinde Su kaldiysa tencerenin kapagini kapatip lavabodaki en kirli tabagin uzerine dogru dokuyoruz. (o zaman hem tabak temizleniyor hem de makarnalar catalla yenebiliyor) Uzerine ketcap sikip yiyiyoruz.Not: Fayansa firlattiginiz makarnayi bi ara oradan alin. Sayica fazlalastiklarinda bazen hangisini firlattiginiz karisiyo. :roflol::roflol::roflol:
Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş . opuyorumnanaktanselam kızlar....
dün bildiğiniz gibi büyük endişelerle eve gittim,annemi gördüm ve biraz rahatladım.
Gözüne yakın yerde çıkan parça tümörmüş ancak iyi huyluymuş sadece her ay kontrol edilecek bir değişim gösteriyor mu diye.Emarının sonucunda beyine giden 2 damarı tıkalıymış onunda tedavisi başlayacak,öncelikle ilaçla tedavi edilecek sanırım.Tansiyonuna gelince,küçük tansiyonun yükselmesi riskli olduğu için 1 haftalık gözetim altında tutulacak,sabah öğle akşam ve kendini biraz kötü hissettiği an da tansiyonunu ölçüp not edeceğiz,1 haftalık değerlere göre doktor sürekli ilaç kullanıp kullanmaması gerektiğine karar verecek.
Kızlar buna şükür diyoruz,her şeyin başı sağlık.Allah'ım başka dert vermesin.Dün neler neler kurdum kafamda şimdi daha iyiyim en azından daha çok yeniyken hepsini öğrendik ve tedavisine başladık.
Kendime gelince,dediğim gibi bugün daha iyiyim.Beyaz eşyalarım bu sabah gitti evime,kurmuşlar.Bedi söyledi az önce.Cumartesi de kısmetse artık fotolarla karşınızda olacak.
Öptüm hepinizi mis mis....
tülaycım bugün hiç mesajını göremedim, nerdesin güzelim
selma ablacım hayırlı geceler olsun sanada olumunekankayizsmileannenmı hasta izlemcım gecmışı okuyamıyorum bu aralar gecmış olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?