- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
günaydın güzellerrr....
melocum...tartın hayırlı olsun..inş en kısa zamanda ideal kilonu göstersin...))
ortağım...iradene hayranım...çok iyi dayanıyorsun...süpersin..
nihalcim..nasılsın güzelim..
aylincim resmin profile çok yakışmış...
denizim...sen nasılsın şekerim...
oldu simdi :asigim:
günaydın güzellerrr....
melocum...tartın hayırlı olsun..inş en kısa zamanda ideal kilonu göstersin...))
ortağım...iradene hayranım...çok iyi dayanıyorsun...süpersin..
nihalcim..nasılsın güzelim..
aylincim resmin profile çok yakışmış...
denizim...sen nasılsın şekerim...
aylincim canım kardeşim aman nazar degmesin maşallah maşallah
dur bende özendim gidip bi kocişime sarılıpta gelem :asigim:
adamcagız diyecek ki karıcım azıcıkta akşamları sarılsan
günaydın fıstıklar geçmişe bakamadım...öncelikle semacım çok tşk ederim desteğin için tatlım dün acil çıktığım için yazamadım sana..
kızlar ben dün akşam psikoloğu aradım 50 dk görüştük..uzun uzun anlattım kg derdimi..kendimden nefret eder konuma geldim artık bu konudan da kendimden de çok sıkıldım..çok dengesiz davranıyorum başladığım birşeyin devamını getiremiyorum dedim..geçmiiş aylarda yaşadığım bayılmaları,ağlama krizlerini falan da anlattım..bana yüzyüze görüşme yapılması gerektiğini söyledi ben de önceden karşı çıkıyordum ama ok dedim..araştırıp bana geri dönecek bu konuda uzmanlar varmış..randevu için arayacaklar bugün..bana şu anda beyninizde kendinizle ilgili halledemediğiniz sorunlarınız var..diyete başlamadan önce bunları halletmeniz gerekiyor..siz şu anda beynen hazırım diye diyete başlıyorsunuz ama aslında gerçekten hazır olmadığınız için böyle sorunlar yaşıyorsunuz.öncelikle beyninizi buna hazır hale getirmemiz gerekiyor dedi..şu anda bu konuya takılmış haldesiniz beyniniz sürekli bunu sorguluyor bu da sizi çözüm bulmaktan uzaklaştırıyor öncelikle bu fikri kafanızdan uzaklaştırmanız gerekiyor dedi..rahatladım aslında ama şu yüzyüze görüşmeyi bekliyorum bakalım neler olucak kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?