80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen haftanın şampiyonu olan arkadaş nerede?ben 2 gündür göremiyorum kendisini?
bu şampiyonluk işine bir düzenleme getiremedik ya topik olarak..en az 3 hafta listede yer almış olma şartı olsun bence..sürekli yazan arkadaşların emeklerine yazık..

yağmurgözlümm çok güldüm tariflerine yaaa...ellerine sağlık erkek mantığı işte düpedüz

dedim ya aç olup spor yapınca çok dinç oluyorum ben ve erken uyanıyorum ne zaman çok yersem fıçı gibi uyuyorum...dün spor yapabildin mi?

günaydinn herkese

BITANEM nerde ya??? fark ettimde bayadir yok sanirim?

ya ben profil resmimi degistirdim neden olmuyor? halen eski resmim mi var?

nasilsinizzz ablalarimmmmmm
güzel bir gün diliyorum herkesee

adacım Allah enkısa zamanda şifa versin annene ve tüm hastalara canım :Saruboceq:

izlemcim harikasın canım ben açıkçası tatildeyken senin gösterdiğin azmi gösteremezdim herhalde.günlerinin güzel geçmesine sevindim canım Şeniz

melocum bendede sinbo var canım ve ben memnunum hemde çok uygun fiyatı bende aynı fiyata almıştım güle güle kullan canım yerimseniben

sevgili ortim bende merak etmiştim nerelerde bu kız diye.menün gayet güzel şeker
.

günaydın güzellerrr....
melocum...tartın hayırlı olsun..inş en kısa zamanda ideal kilonu göstersin...))
ortağım...iradene hayranım...çok iyi dayanıyorsun...süpersin..
nihalcim..nasılsın güzelim..
aylincim resmin profile çok yakışmış...
denizim...sen nasılsın şekerim...

melocumun söylediği yarışma konusuna gelince bende ona katılıyorum.bence bu topice gelip listeye giren ve 2 hafta sonra kaybolanlara karşı şöyle bir önlem alabiliriz.CADIARZU

1-)öncelikle 2 hafta boyunca düzenli paylaşım yapıp yapmadıgına bakıp eger gerçekten düzenli olarak paylaşım yapıyorsa 3. hafta listeye alınmalı böylelikle handerya içinde takip etmesi daha kolay olur

2-)listede olupta 2 hafta kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar da 3. hafta listeden çıkarılmalılar. böylelikle diger düzenli olarak paylaşım yapan ve buna istikrarla devam etmeye çalışanlarada haksızlık yapılmamış olur.

birde şunu belirtmek isterim ki, yanlış anlaşılmalara sebep olmasın : önemli olan burda düzenli paylaşım belki hiç kilo veremeyebiliriz arada artı da çıkabiliriz.ama sonuçta burası adı üstünde paylaşım topici ve bu paylaşımlar gerçekten motivasyon açısından çok önemli.

bu konuyu tartışmaya açıyorum ve son karar tabiki ortak kararımız ve kaptancıgımızın olacaktır.olumunekankayizsmile

iyiyim canımcım çok şükür sen nasılsın olumunekankayizsmile

KARİZMAYI DAĞITANLAR...))

Arkadaşlarla yemek yiyecektik. Lokantaya gittiğimde henüz kimse yoktu.. Bir süre sonra kalabalık bir grup halinde geldiler. Öpme faslında o sırada sipariş almak üzere bekleyen garsonu da öpmüştüm! Tabii kahkaha tufanı kopmuştu. İşte o an benim bittiğim andı.

Gece otobüsle İstanbul'dan İzmir'e gidiyordum. Yanımda oturan da benim gibi iri kıyım olunca komple vücut teması oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde, ikimiz de uyumuşken, yanımdaki yolcu birden sıçradı. Karımdan alışık olduğum için, 'Geçti bitanem. Ben yanındayım, yok bir şey' deyiverdim! Adam gözlerini aralayıp dehşetle bana bakmıştı. İşte o an benim bittiğim andı.

Üniversite yıllarım. Kulak rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gitmiştim. Doktor muayene esnasında rahat olmam için benimle sohbete başladı. 'Ögrenci misin?' 'Evet.' 'Hangi üniversite?' 'Uludağ.' 'Ben de oradan mezun oldum. Hangi bölümde okuyorsun?' 'İşetme' dedim ve bombayı patlattım: 'Siz hangi bölümden mezun oldunuz?' 'Sence?' İşte o an benim bittiğim andı.

Sabah ofiste telefonla konuşuyordum. Telefonu omuzumla başımın arasına sıkıştırmıştım. Elimin birinde cep telefonu, diğerinde poğaça vardı. Cep telefonumu şarj etmek isterken şarj aletinin ucunu birden poğaçaya soktum! Gören oldu mu diye kafam? çevirince de müdürümle göz göze geldim. Sırıtıyordu. İşte o an benim bittiğim andı.

Lise 1. sınıftaydım. Kimya dersinde "Isınan maddeler genleşir" konusunu anlatan hocamız, 'Örneğin pirinç' deyince atladım: 'Haklısınız hocam yaa! 2 bardak pirinci ısıtinca koca bir tencere pirinç pilavı oluyor.' Hoca, 'Oğlum bu yemeklik pirinç değil, metal olan pirinç' deyince bütün sınıf gülmekten yerlere yatmıştı. İşte o an benim bittiğim andı.

Eve gitmek üzere Bakirköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. şöföre parayı uzatıp, 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakirköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim bittiğim andı.

:roflol::roflol::roflol:

tsk ederim :asigim:

aylincim canım kardeşim aman nazar degmesin maşallah maşallah

dur bende özendim gidip bi kocişime sarılıpta gelem :asigim:

adamcagız diyecek ki karıcım azıcıkta akşamları sarılsan

:asigim:

kaydirigubbakcemile3 saril sarilll delikafadulden

kizlar 2 haftadir davet oldugu icin rejim bitürlü oturmadiii, ayniyim hep.
bu pazar günüde sözüm bi bitsinde, reglim de bitmis oluyor... pazartesiden beni regl deyim. ozaman sporada tekrar devam, rejimede... temmuza kadar 80 olmam lazim

günaydın fıstıklar geçmişe bakamadım...öncelikle semacım çok tşk ederim desteğin için tatlım dün acil çıktığım için yazamadım sana..
kızlar ben dün akşam psikoloğu aradım 50 dk görüştük..uzun uzun anlattım kg derdimi..kendimden nefret eder konuma geldim artık bu konudan da kendimden de çok sıkıldım..çok dengesiz davranıyorum başladığım birşeyin devamını getiremiyorum dedim..geçmiiş aylarda yaşadığım bayılmaları,ağlama krizlerini falan da anlattım..bana yüzyüze görüşme yapılması gerektiğini söyledi ben de önceden karşı çıkıyordum ama ok dedim..araştırıp bana geri dönecek bu konuda uzmanlar varmış..randevu için arayacaklar bugün..bana şu anda beyninizde kendinizle ilgili halledemediğiniz sorunlarınız var..diyete başlamadan önce bunları halletmeniz gerekiyor..siz şu anda beynen hazırım diye diyete başlıyorsunuz ama aslında gerçekten hazır olmadığınız için böyle sorunlar yaşıyorsunuz.öncelikle beyninizi buna hazır hale getirmemiz gerekiyor dedi..şu anda bu konuya takılmış haldesiniz beyniniz sürekli bunu sorguluyor bu da sizi çözüm bulmaktan uzaklaştırıyor öncelikle bu fikri kafanızdan uzaklaştırmanız gerekiyor dedi..rahatladım aslında ama şu yüzyüze görüşmeyi bekliyorum bakalım neler olucak kızlar..

kızlar ben adama sarılmaya gittim adam beni acil toplantıya çagırdı akannehir erkekler işte ne anlarlar incelikten :sinifsinif: ben kaçtım sonra görüşürüz şekerler opuyorumnanaktan

SIKMA KENDINI BUKADAR :1hug: umarim hersey hallolur düzelirsin ablam a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…