sana katılıyorum canım..tabi en son karar kaptanımızın..))melocumun söylediği yarışma konusuna gelince bende ona katılıyorum.bence bu topice gelip listeye giren ve 2 hafta sonra kaybolanlara karşı şöyle bir önlem alabiliriz.CADIARZU
1-)öncelikle 2 hafta boyunca düzenli paylaşım yapıp yapmadıgına bakıp eger gerçekten düzenli olarak paylaşım yapıyorsa 3. hafta listeye alınmalı böylelikle handerya içinde takip etmesi daha kolay olur
2-)listede olupta 2 hafta kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar da 3. hafta listeden çıkarılmalılar. böylelikle diger düzenli olarak paylaşım yapan ve buna istikrarla devam etmeye çalışanlarada haksızlık yapılmamış olur.
birde şunu belirtmek isterim ki, yanlış anlaşılmalara sebep olmasın : önemli olan burda düzenli paylaşım belki hiç kilo veremeyebiliriz arada artı da çıkabiliriz.ama sonuçta burası adı üstünde paylaşım topici ve bu paylaşımlar gerçekten motivasyon açısından çok önemli.
bu konuyu tartışmaya açıyorum ve son karar tabiki ortak kararımız ve kaptancıgımızın olacaktır.olumunekankayizsmile
iyiyim canım teşekkür ederim..çok uykum var..akşam oğluşumla evde film keyfi yaptık..geç yattım..iyiyim canımcım çok şükür sen nasılsın olumunekankayizsmile
aylincim canım kardeşim aman nazar degmesin maşallah maşallah
dur bende özendim gidip bi kocişime sarılıpta gelem :asigim:
adamcagız diyecek ki karıcım azıcıkta akşamları sarılsan
kızlar ben adama sarılmaya gittim adam beni acil toplantıya çagırdı akannehir erkekler işte ne anlarlar incelikten :sinifsinif: ben kaçtım sonra görüşürüz şekerler opuyorumnanaktan
hadi hayırlısı canım..çok faydalı olacağına olacağını düşünüyorum..olumunekankayizsmilegünaydın fıstıklar geçmişe bakamadım...öncelikle semacım çok tşk ederim desteğin için tatlım dün acil çıktığım için yazamadım sana..
kızlar ben dün akşam psikoloğu aradım 50 dk görüştük..uzun uzun anlattım kg derdimi..kendimden nefret eder konuma geldim artık bu konudan da kendimden de çok sıkıldım..çok dengesiz davranıyorum başladığım birşeyin devamını getiremiyorum dedim..geçmiiş aylarda yaşadığım bayılmaları,ağlama krizlerini falan da anlattım..bana yüzyüze görüşme yapılması gerektiğini söyledi ben de önceden karşı çıkıyordum ama ok dedim..araştırıp bana geri dönecek bu konuda uzmanlar varmış..randevu için arayacaklar bugün..bana şu anda beyninizde kendinizle ilgili halledemediğiniz sorunlarınız var..diyete başlamadan önce bunları halletmeniz gerekiyor..siz şu anda beynen hazırım diye diyete başlıyorsunuz ama aslında gerçekten hazır olmadığınız için böyle sorunlar yaşıyorsunuz.öncelikle beyninizi buna hazır hale getirmemiz gerekiyor dedi..şu anda bu konuya takılmış haldesiniz beyniniz sürekli bunu sorguluyor bu da sizi çözüm bulmaktan uzaklaştırıyor öncelikle bu fikri kafanızdan uzaklaştırmanız gerekiyor dedi..rahatladım aslında ama şu yüzyüze görüşmeyi bekliyorum bakalım neler olucak kızlar..
kırmızı dosyayımı getirmeni istedi:roflol::roflol::roflol:kızlar ben adama sarılmaya gittim adam beni acil toplantıya çagırdı akannehir erkekler işte ne anlarlar incelikten :sinifsinif: ben kaçtım sonra görüşürüz şekerler opuyorumnanaktan
kırmızı dosyayımı getirmeni istedi:roflol::roflol::roflol:
dünki menümü yazmayı unutmuşum..hemen telafi edeyim.
.SABAH
1 bardak su ( sirkeli,ballı ) + tiroid ilacım..)) ortim takipte..))
KAHVALTI
1 domates
1 dilim ekmek
1 kk peynir
çay
ARA
yeşilçay
ÖĞLE
4 kaşık zyağlı barbunya
1 tabak salata ( yağsız,tuzsuz )
1 dilim ekmek
ARA
eti form çubuk+ 5,1 çay
AKŞAM
zyağlı semizotu
yoğurt
1 kaşık bulgur pilavı ( göz hakkı çok canım çekti )
ARA
1 kase çilekli yoğurt( pazardan aldığım çilekler bozulmak üzereydi bende böyle değerlendirdim çok lezizdi..))
1 kepekli diyet bisküvi
40 dk bantta yürüyüş..
melocumun söylediği yarışma konusuna gelince bende ona katılıyorum.bence bu topice gelip listeye giren ve 2 hafta sonra kaybolanlara karşı şöyle bir önlem alabiliriz.CADIARZU
1-)öncelikle 2 hafta boyunca düzenli paylaşım yapıp yapmadıgına bakıp eger gerçekten düzenli olarak paylaşım yapıyorsa 3. hafta listeye alınmalı böylelikle handerya içinde takip etmesi daha kolay olur
2-)listede olupta 2 hafta kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar da 3. hafta listeden çıkarılmalılar. böylelikle diger düzenli olarak paylaşım yapan ve buna istikrarla devam etmeye çalışanlarada haksızlık yapılmamış olur.
birde şunu belirtmek isterim ki, yanlış anlaşılmalara sebep olmasın : önemli olan burda düzenli paylaşım belki hiç kilo veremeyebiliriz arada artı da çıkabiliriz.ama sonuçta burası adı üstünde paylaşım topici ve bu paylaşımlar gerçekten motivasyon açısından çok önemli.
bu konuyu tartışmaya açıyorum ve son karar tabiki ortak kararımız ve kaptancıgımızın olacaktır.olumunekankayizsmile
arkadaşlarım benimde nacizane fikrim listeye alım konusun da fikrini belirten arkadaşlarınkiyle aynı.
Damadan düşer gibi gelip o hafta birinci olup ondan sonra bir daha ortalıkta görünmeyenler çok oldu.Ya da geliyor listeye giriyor,sonra 1 bildirimden sonra yine yokkk.
Listemize girmek bu kadar kolay olmasın lütfen
bu hepimize haksızlık,emek eden arkadaşların motivasyonu için de kötü oluyor.Kaptanımızın bu konuda en doğru kararı vereceğine ben inanıyorum.
aynı şeyleri düşünüyor ve destekliyorum bu konuda deryacığıma yardım etmeye de hazırımmelocumun söylediği yarışma konusuna gelince bende ona katılıyorum.bence bu topice gelip listeye giren ve 2 hafta sonra kaybolanlara karşı şöyle bir önlem alabiliriz.CADIARZU
doğru aslında yeterince hazır olmadan iş başına geçince kendimizden intikam alıyoruz..neyse bi devam et bakalım neler olacak?günaydın fıstıklar geçmişe bakamadım...öncelikle semacım çok tşk ederim desteğin için tatlım dün acil çıktığım için yazamadım sana..
kızlar ben dün akşam psikoloğu aradım 50 dk görüştük..uzun uzun anlattım kg derdimi..kendimden nefret eder konuma geldim artık bu konudan da kendimden de çok sıkıldım..çok dengesiz davranıyorum başladığım birşeyin devamını getiremiyorum dedim..geçmiiş aylarda yaşadığım bayılmaları,ağlama krizlerini falan da anlattım..bana yüzyüze görüşme yapılması gerektiğini söyledi ben de önceden karşı çıkıyordum ama ok dedim..araştırıp bana geri dönecek bu konuda uzmanlar varmış..randevu için arayacaklar bugün..bana şu anda beyninizde kendinizle ilgili halledemediğiniz sorunlarınız var..diyete başlamadan önce bunları halletmeniz gerekiyor..siz şu anda beynen hazırım diye diyete başlıyorsunuz ama aslında gerçekten hazır olmadığınız için böyle sorunlar yaşıyorsunuz.öncelikle beyninizi buna hazır hale getirmemiz gerekiyor dedi..şu anda bu konuya takılmış haldesiniz beyniniz sürekli bunu sorguluyor bu da sizi çözüm bulmaktan uzaklaştırıyor öncelikle bu fikri kafanızdan uzaklaştırmanız gerekiyor dedi..rahatladım aslında ama şu yüzyüze görüşmeyi bekliyorum bakalım neler olucak kızlar..
arkadaşlarım benimde nacizane fikrim listeye alım konusun da fikrini belirten arkadaşlarınkiyle aynı.
Damadan düşer gibi gelip o hafta birinci olup ondan sonra bir daha ortalıkta görünmeyenler çok oldu.Ya da geliyor listeye giriyor,sonra 1 bildirimden sonra yine yokkk.
Listemize girmek bu kadar kolay olmasın lütfen
bu hepimize haksızlık,emek eden arkadaşların motivasyonu için de kötü oluyor.Kaptanımızın bu konuda en doğru kararı vereceğine ben inanıyorum.
ıyı geceler ızlem tantunu yedınmı
annenmı hasta izlemcım gecmışı okuyamıyorum bu aralar gecmış olsun
arkadaslar bugün ögle yemeginde ne yediniz veya yiceksiniz,ben simdi haslanmis maydonozlu patates yanina köfte yicem birde domates salatasi...
yedim tatlım bayılıyorum tantuniye zaten incecik pideye sardırıyorum ben normalda çift pideyle yiyiyorlar :kedi:
ewet şekerim yaa, kemik erimesi filan çıktı da ilaçlarla filan tolere edilebilir sanırım :sinifsinif:
içli köfte akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?