80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sana katılıyorum canım..tabi en son karar kaptanımızın..))
iyiyim canımcım çok şükür sen nasılsın olumunekankayizsmile
iyiyim canım teşekkür ederim..çok uykum var..akşam oğluşumla evde film keyfi yaptık..geç yattım..
aylincim canım kardeşim aman nazar degmesin maşallah maşallah

dur bende özendim gidip bi kocişime sarılıpta gelem :asigim:

adamcagız diyecek ki karıcım azıcıkta akşamları sarılsan

:roflol::roflol::roflol:akşamları niye sarılmıyosun kıss..)) olan var olmayan var olupta sarılamayan var...)) ben kime sarılsam acep...) yan masadakinemi :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kızlar ben adama sarılmaya gittim adam beni acil toplantıya çagırdı akannehir erkekler işte ne anlarlar incelikten :sinifsinif: ben kaçtım sonra görüşürüz şekerler opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey ayni yerde calisiyorsunuz sanirim? ay cok güldümm :teytey:
sende yüz verme bakam napicak sositososito

hadi hayırlısı canım..çok faydalı olacağına olacağını düşünüyorum..olumunekankayizsmile
kızlar ben adama sarılmaya gittim adam beni acil toplantıya çagırdı akannehir erkekler işte ne anlarlar incelikten :sinifsinif: ben kaçtım sonra görüşürüz şekerler opuyorumnanaktan
kırmızı dosyayımı getirmeni istedi:roflol::roflol::roflol:

günaydin kizlar,dün morali bozuk bir gün gecirmisdim,72.800kg dan 73 cikdigim icin,ama bugün cok mutluyum aman nazar degmeyim,sabah tartildim 72.400 olmusum inanamadim,dün acda kalmadim halbuki,veeee kendimide ölctüm 18 günde belimden 5 cm ,göbegimden 4 cm ,basenimden 3 cm vermisim .81-103-102 ölcülerindeyim artik .3 nden 10 cm versim cok iyi olcak ...:)
dün bir bardak yesil cay,aksamda 1 bardak isirgan otu cayi ictim,eskiden 2-3 kilo fazlam oldugudunda bunlari faydasini cok oluyordu geri düsebilmek icin,cok mutluyum arkadaslar,insallah hepimiz veririz...

dünki menümü yazmayı unutmuşum..hemen telafi edeyim.

.SABAH
1 bardak su ( sirkeli,ballı ) + tiroid ilacım..)) ortim takipte..))

KAHVALTI
1 domates
1 dilim ekmek
1 kk peynir
çay

ARA
yeşilçay

ÖĞLE
4 kaşık zyağlı barbunya
1 tabak salata ( yağsız,tuzsuz )
1 dilim ekmek

ARA
eti form çubuk+ 5,1 çay

AKŞAM
zyağlı semizotu
yoğurt
1 kaşık bulgur pilavı ( göz hakkı çok canım çekti )

ARA
1 kase çilekli yoğurt( pazardan aldığım çilekler bozulmak üzereydi bende böyle değerlendirdim çok lezizdi..))
1 kepekli diyet bisküvi

40 dk bantta yürüyüş..

Son düzenleme:

selam nekadar sürede verdin 10 kg?

kesimlikle katılıyorum denizcim...normal akım alımlarında da aynı yol izleniyor zaten..

arkadaşlarım benimde nacizane fikrim listeye alım konusun da fikrini belirten arkadaşlarınkiyle aynı.
Damdan düşer gibi gelip o hafta birinci olup ondan sonra bir daha ortalıkta görünmeyenler çok oldu.Ya da geliyor listeye giriyor,sonra 1 bildirimden sonra yine yokkk.
Listemize girmek bu kadar kolay olmasın lütfen
bu hepimize haksızlık,emek eden arkadaşların motivasyonu için de kötü oluyor.
Kaptanımızın bu konuda en doğru kararı vereceğine ben inanıyorum.

Son düzenleme:

alkisalkisalkis

aynı şeyleri düşünüyor ve destekliyorum bu konuda deryacığıma yardım etmeye de hazırım
doğru aslında yeterince hazır olmadan iş başına geçince kendimizden intikam alıyoruz..neyse bi devam et bakalım neler olacak?

aynı şeyleri düşünüyorum adacım..listelere bakalım pekçok haftanın şampiyonu var ama çoğu lmaz: ortalıkta yok

kızlar 2 saat deli gibi spor yaptım bu hafta inceldiğimi farkediyorum umarım cumaya yüzüm güler.kilo vermemiş olsam bile inceldim...şu hormon ilaçları beni tatlıya esir etmeden tekrar kilo verebilsem

adacimm ortimmm evini düzdügündee EVIM GÜZEL EVIM topigine eklersen sevinirim. herkes ordan daha iyi bakabilir cnm, ben su an orayi geziyorum fikir ediniyorum erkenden kaydirigubbakcemile3 ev merakim var istee

arkadaslar bugün ögle yemeginde ne yediniz veya yiceksiniz,ben simdi haslanmis maydonozlu patates yanina köfte yicem birde domates salatasi...

ıyı geceler ızlem tantunu yedınmı

yedim tatlım bayılıyorum tantuniye zaten incecik pideye sardırıyorum ben normalda çift pideyle yiyiyorlar :kedi:
annenmı hasta izlemcım gecmışı okuyamıyorum bu aralar gecmış olsun

ewet şekerim yaa, kemik erimesi filan çıktı da ilaçlarla filan tolere edilebilir sanırım :sinifsinif:
arkadaslar bugün ögle yemeginde ne yediniz veya yiceksiniz,ben simdi haslanmis maydonozlu patates yanina köfte yicem birde domates salatasi...

içli köfte akannehir

:)) kizarmismi yerimseniben yoksa haslamami?

arkadaşlarım bende size katılıyorum -tatlicadiarzu- bu her hafta yabancı birilerin birinci olmasından, herzaman söylüyorum ben, 1. hafta gelip vücudundaki bütün suyu atıp birinci oluyorlar, birde o hafta kilo veremeyenlere -aa neden veremedin ki, üzülme verirsin diyorlar, çaba sarfedenlere, fitil oluyorum bende bu işe :mymeka: sonrada ortada yoklar, :mymeka: KAPTANIMIZZ şu işe bir el at önüne gelen listeye girmesin :dilcikar: bu olay motivasyonumuz açısından çok önemli yani, :icecream: önemsiz gibi gelebilir başka kişilere ama aramızdaki çaba sarfettiğini gördüğüm kişilerin 1. olmalarını isterim şahsen :içelim:

izlemcim ohh götür tatlım..
nasıl gidiyor mersin ziyareti ben de geçmişe bakamadım..
zuzum ben öğle:
yarım kae çorba
ıspanaklı tavuk
4 kaşık pilav
bir kase yoğurt yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…