80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ay sabahtan ber gülüyorum
bi patıcna dolma yapayım deidim pirinci az oldu pirinç ekledim
sonra birde yakıyordumm şimdiide pişti ama çok olmuş pirinçlerikaydirigubbakcemile3

izlenmmmm seni görmek negüsel kuşum
annene geçmiş olsunnn ortim süperisn valla benimd ebugün spor günümmmmkızlar bende size katılıyorum şu liste konusunda bi ceee diyim geri kaçıyorlar birinci oluyorlar birde izloşun deidigi gibi bize teselli veriyorlarrrrr

Banucum ellerine sağlık canım..dolmada benim de başıma çok geliyor o durum..

izlemcım bizım buradada var tantunu yapan yer hemde adamlar mersınlı orjinal yapıyorlar yalnız oralara bakış cok pahalı ama tabıkıde ben her carşıya cıktıkca yıyorum bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

bende kendımı cok cok ıyı hıssedıyorum arkadaşlar sporumu yapıyorum yedıklerımı dıkkat edıyorum tartıya cıkmıyorum

selam kizlar nasilsiniz ben 3 gundur regl den dolayi dipteyim karin agrisi
sinir bozuklugu neyse geciyor insaallah bende bugun gene 1 saat yurudum
iyi geldi eskiden adim atmaktan acizdim simdi cikmadigim zaman bunalima giriyorum
oh ne iyi geliyor temiz hava

kızlar şu lıhyt kola yı sormak istiyorum size

kalori yok gii görünüyor ama dogrumu aceppp

oh cok evindim selmacim nasilsin bakalim guzel bir gun diliyorum senin icin komsum

teşekkürler canım yalnız bende bu ay cok farklı reglı oldum ıkı gün oldu kesıldı şimdı yıne başladı bıraz canım sıkıldı acıkcası nedenınıde bılemedım evet komşuyuz artık olumunekankayizsmile

banuşum ben haftada 1 filan içiyorum canım istediğinde veya bir ortamda hergün olmamak kaydıyla zero içiyorum sıfır kalori yazıyor ama genede dikkat etmek lazım çokda bir faydası yok vücuda sonuçta

az sonra silifke konoğına gidicez 2 tane filan içli köfte yerim artık 1 haşlama 1 kızartma zemuszemus resim çekerim konağın süper bi mekan yapmışlar her geldiğimde ziyaret ediyorum mutlaka müze gibi

slmm kızlar düzenli giremiyorum girdiğimdede ancak geçmişi okuyorum şimdi ;

darkolive gez ve hayatın tadını çıkar annen içinde geçmiş olsunn çokk

aylin umarım hep böle devam eder hayat senin için mutlu ol hep arkadaşım

adaer ne diyceğimi bilmiyorum ablam evlenirken bizde yaşadık hep böle problmeler ama şimdi geriye bakınca gereksiz yere kendimizi üzdüğümüzü anladık çünkü eniştemn ailesin için değişen hiç bişi olmadı hep üzülen yıpranan taraf biz olduk oyüzden şöle diyebilirim üzülme görme onları hayatının en özel anlarını ilerde önemsemeyeceğin prblemler için üzülerek geçirme nişanlınla muhatap ol onun seni anlaması yeterli canım bu arada çeyiz fotoğraflarını gördüm herbirini sağlıkla huzurla mutlu mutlu kullanman dileğiylee

elimpia beynimizi bu duruma hazırlamadığımzdan hep bu ileri geri hallerimiz herhalde ben çok yoruldum artık ama senin sağlıklı bi hamilelik geçrmek gibi çok önemli bi hedefin var umarım en kısa zamanda kendini toparlarsın evrel gibi diyorum bende bi silkelen gel kendine

yağmurgözlüm sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :)

melocum 2 saat spor hı valla bravo ...idolümsün :) sen verdikçe bende mutlu oluyorum :)

kaydirigubbakcemile3

Rabbim inşallah en kısa zamnada sıkıntını bitirir tatlım :Saruboceq:

hadi hayırlısı canım..çok faydalı olacağına olacağını düşünüyorum..olumunekankayizsmile

kırmızı dosyayımı getirmeni istedi:roflol::roflol::roflol:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

selma ama cnm kalori 0 yazıyor şeker yok içinde kaloriyi ne yapcakki

ama eger varsada 1 bardak hüplettim demin valla

izloşşş bende zero içtim cnmmm
ii gezmeler bu arada

nerde o yer bursada selmacım.tarif etsene bende gideyim şu tantuninin tadına bakmaya cokacimcoook

bende kendımı cok cok ıyı hıssedıyorum arkadaşlar sporumu yapıyorum yedıklerımı dıkkat edıyorum tartıya cıkmıyorum

:lepi:

zemuszemus alkisalkisalkis

kızlar şu lıhyt kola yı sormak istiyorum size

kalori yok gii görünüyor ama dogrumu aceppp

canım kalorisini falan boşver gerçekten çok saglıksız bişey elinden geldiğince içmemeye çalış tatlım

çok tşkler çokbilmiş...silkelencem canım..az kaldı..
kızlar ben zeroyu sordum diyetisyene gittiğimde ayrı yazıyordum menüme çünkü hiç kalorisi yok istediğin kadar içebilirsin ama sağlık açısından faydalı birşey değil sonuçta dedi..
ben nereyse her akşam içiyorum zero..

selma ama cnm kalori 0 yazıyor şeker yok içinde kaloriyi ne yapcakki

ama eger varsada 1 bardak hüplettim demin valla

izloşşş bende zero içtim cnmmm
ii gezmeler bu arada

bılmıyorumkı masum dr öyle dıyorlar ya o yüzden inanmayın öyle şeylere dıyorlar ben hiç içmedım almadımda şu an benım oglum kola cok içiyor bıraz yasakladım ama bu kezde okul harclıklarıyla alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…