selam kızlar ay sabahtan ber gülüyorum
bi patıcna dolma yapayım deidim pirinci az oldu pirinç ekledim
sonra birde yakıyordumm şimdiide pişti ama çok olmuş pirinçlerikaydirigubbakcemile3
izlenmmmm seni görmek negüsel kuşum
annene geçmiş olsunnn ortim süperisn valla benimd ebugün spor günümmmmkızlar bende size katılıyorum şu liste konusunda bi ceee diyim geri kaçıyorlar birinci oluyorlar birde izloşun deidigi gibi bize teselli veriyorlarrrrr
yedim tatlım bayılıyorum tantuniye zaten incecik pideye sardırıyorum ben normalda çift pideyle yiyiyorlar :kedi:
ewet şekerim yaa, kemik erimesi filan çıktı da ilaçlarla filan tolere edilebilir sanırım :sinifsinif:
içli köfte akannehir
oh cok evindim selmacim nasilsin bakalim guzel bir gun diliyorum senin icin komsumbende kendımı cok cok ıyı hıssedıyorum arkadaşlar sporumu yapıyorum yedıklerımı dıkkat edıyorum tartıya cıkmıyorum
oh cok evindim selmacim nasilsin bakalim guzel bir gun diliyorum senin icin komsum
kızlar şu lıhyt kola yı sormak istiyorum size
kalori yok gii görünüyor ama dogrumu aceppp
sana katılıyorum canım..tabi en son karar kaptanımızın..))[/
iyiyim canım teşekkür ederim..çok uykum var..akşam oğluşumla evde film keyfi yaptık..geç yattım..
:roflol::roflol::roflol:akşamları niye sarılmıyosun kıss..)) olan var olmayan var olupta sarılamayan var...)) ben kime sarılsam acep...) yan masadakinemi :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
günaydın fıstıklar geçmişe bakamadım...öncelikle semacım çok tşk ederim desteğin için tatlım dün acil çıktığım için yazamadım sana..
kızlar ben dün akşam psikoloğu aradım 50 dk görüştük..uzun uzun anlattım kg derdimi..kendimden nefret eder konuma geldim artık bu konudan da kendimden de çok sıkıldım..çok dengesiz davranıyorum başladığım birşeyin devamını getiremiyorum dedim..geçmiiş aylarda yaşadığım bayılmaları,ağlama krizlerini falan da anlattım..bana yüzyüze görüşme yapılması gerektiğini söyledi ben de önceden karşı çıkıyordum ama ok dedim..araştırıp bana geri dönecek bu konuda uzmanlar varmış..randevu için arayacaklar bugün..bana şu anda beyninizde kendinizle ilgili halledemediğiniz sorunlarınız var..diyete başlamadan önce bunları halletmeniz gerekiyor..siz şu anda beynen hazırım diye diyete başlıyorsunuz ama aslında gerçekten hazır olmadığınız için böyle sorunlar yaşıyorsunuz.öncelikle beyninizi buna hazır hale getirmemiz gerekiyor dedi..şu anda bu konuya takılmış haldesiniz beyniniz sürekli bunu sorguluyor bu da sizi çözüm bulmaktan uzaklaştırıyor öncelikle bu fikri kafanızdan uzaklaştırmanız gerekiyor dedi..rahatladım aslında ama şu yüzyüze görüşmeyi bekliyorum bakalım neler olucak kızlar..
hadi hayırlısı canım..çok faydalı olacağına olacağını düşünüyorum..olumunekankayizsmile
kırmızı dosyayımı getirmeni istedi:roflol::roflol::roflol:
izlemcım bizım buradada var tantunu yapan yer hemde adamlar mersınlı orjinal yapıyorlar yalnız oralara bakış cok pahalı ama tabıkıde ben her carşıya cıktıkca yıyorum bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
bende kendımı cok cok ıyı hıssedıyorum arkadaşlar sporumu yapıyorum yedıklerımı dıkkat edıyorum tartıya cıkmıyorum
nerde o yer bursada selmacım.tarif etsene bende gideyim şu tantuninin tadına bakmaya cokacimcoook
:lepi:
selam kizlar nasilsiniz ben 3 gundur regl den dolayi dipteyim karin agrisi
sinir bozuklugu neyse geciyor insaallah bende bugun gene 1 saat yurudum
iyi geldi eskiden adim atmaktan acizdim simdi cikmadigim zaman bunalima giriyorum
oh ne iyi geliyor temiz hava
kızlar şu lıhyt kola yı sormak istiyorum size
kalori yok gii görünüyor ama dogrumu aceppp
denız setbaşındakı sinemanın orada tavsıye ederım cok güzel yapıyorlar ben cok sevıyorum
selma ama cnm kalori 0 yazıyor şeker yok içinde kaloriyi ne yapcakki
ama eger varsada 1 bardak hüplettim demin valla
izloşşş bende zero içtim cnmmm
ii gezmeler bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?