tamam hani şu büfeler var orada fast food çular onlar mı :uhm:
canimsanada gecmis olsun aspirin alsaydin keske devam ederdi aspirin inceltiyor cunkuteşekkürler canım yalnız bende bu ay cok farklı reglı oldum ıkı gün oldu kesıldı şimdı yıne başladı bıraz canım sıkıldı acıkcası nedenınıde bılemedım evet komşuyuz artık olumunekankayizsmile
canimsanada gecmis olsun aspirin alsaydin keske devam ederdi aspirin inceltiyor cunku
benim gecikmisti 2 aspirin aksama tamam aspirini caya atip eriteceksin aklinda bulunsun canim
bende inanmiyordum kendimde gordum inceltiyor her fectigende aliyorum tamambilmemkı faydası olurmu daha önce hiç böyle olmamıştı
güldalcım iiyim cnm sen nasılsın
selma ve güldal siz nasıl komşu oldunuzzzzz kıııı,
kızlar of ya yarın şu spiral için dr gidicem hiç istemiyorum ama
korkuyorum ve nefret eidyorum şu kadın doguma gitmektennn
nihalcim denizcim masumcum cokbilmis selmacim nasilsiniz sizleri goruyorum
ben simdi ogle yemegim yiyiyorum sizide allahima emanet ediyorum semacim nerde acep
güldalcım iiyim cnm sen nasılsın
selma ve güldal siz nasıl komşu oldunuzzzzz kıııı,
kızlar of ya yarın şu spiral için dr gidicem hiç istemiyorum ama
korkuyorum ve nefret eidyorum şu kadın doguma gitmektennn
deniz aslında nedne düşünmüyorum keisn çözüm
kaymadıgı sürece tabibende şubatta taktırıdmm
aslına bende gitmiycem selma ama adet düzensilzigim için gitmek istiyorum
buda bahanes, olacakki valla büyük konuşmayıdma bir tane daha istmiyorum bebek yeter yani
hapa filanda güvenmiyorummm
selmayla güldal öldürdünüz beni kızlar ben de diyorum biri bursada diğei almanyada naısl oluyo o iş..çok yaşayın siz e mi
adaer ne diyceğimi bilmiyorum ablam evlenirken bizde yaşadık hep böle problmeler ama şimdi geriye bakınca gereksiz yere kendimizi üzdüğümüzü anladık çünkü eniştemn ailesin için değişen hiç bişi olmadı hep üzülen yıpranan taraf biz olduk oyüzden şöle diyebilirim üzülme görme onları hayatının en özel anlarını ilerde önemsemeyeceğin prblemler için üzülerek geçirme nişanlınla muhatap ol onun seni anlaması yeterli canım bu arada çeyiz fotoğraflarını gördüm herbirini sağlıkla huzurla mutlu mutlu kullanman dileğiylee
deniz aslında nedne düşünmüyorum keisn çözüm
kaymadıgı sürece tabibende şubatta taktırıdmm
aslına bende gitmiycem selma ama adet düzensilzigim için gitmek istiyorum
buda bahanes, olacakki valla büyük konuşmayıdma bir tane daha istmiyorum bebek yeter yani
hapa filanda güvenmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?