80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimsanada gecmis olsun aspirin alsaydin keske devam ederdi aspirin inceltiyor cunku
benim gecikmisti 2 aspirin aksama tamam aspirini caya atip eriteceksin aklinda bulunsun canim

nihalcim denizcim masumcum cokbilmis selmacim nasilsiniz sizleri goruyorum
ben simdi ogle yemegim yiyiyorum sizide allahima emanet ediyorum semacim nerde acep

güldalcım iiyim cnm sen nasılsın

selma ve güldal siz nasıl komşu oldunuzzzzz kıııı
,

kızlar of ya yarın şu spiral için dr gidicem hiç istemiyorum ama
korkuyorum ve nefret eidyorum şu kadın doguma gitmektennn

masum bendede sipral var ben taktırdım taktıralı hiç gitmedım 10 yıl oldu korkuyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile gittigi yere kadar gıtsın canım biz farmvılla komşusuyuz güldalla sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

nihalcim denizcim masumcum cokbilmis selmacim nasilsiniz sizleri goruyorum
ben simdi ogle yemegim yiyiyorum sizide allahima emanet ediyorum semacim nerde acep

afiyat olsun canım

spiral ben taktırmadım canım. çevremde kaç kadında spiral varsa illa kadın hastalıklarıyla ilgili dertleri var. açıkçası taktırmaktansa ileride yarası marası olur diye korktugumdan taktırmıyorum.çok şükür eşiminde o konuda bi isteği yok

deniz aslında nedne düşünmüyorum keisn çözüm
kaymadıgı sürece tabibende şubatta taktırıdmm

aslına bende gitmiycem selma ama adet düzensilzigim için gitmek istiyorum
buda bahanes, olacakki valla büyük konuşmayıdma bir tane daha istmiyorum bebek yeter yani
hapa filanda güvenmiyorummm

selmayla güldal öldürdünüz beni kızlar ben de diyorum biri bursada diğei almanyada naısl oluyo o iş..çok yaşayın siz e mi

bende cok korkuyorum bır kazaya kurban gıtmektense bu kesın cözüm bana kalsa kordonlarıda baglatırdımda oglumu dogum yaptıgımda 22 yaşındaydım söyledım doktoruma kesınle bu yaşta olmaz demıştı en ıyısı spral oldugunu söylemıştı cünki benım cocukların arası ıkı yaş pskolojım bozulmuştu artık o yüzden cok korkuyorum

selmayla güldal öldürdünüz beni kızlar ben de diyorum biri bursada diğei almanyada naısl oluyo o iş..çok yaşayın siz e mi

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sende cok yaşa canım öyle işte komşuyuz artık istersen sende gel bır ciflikte sana alalım olumunekankayizsmile

canım çok teşekkür ederim,artık bu problemlerin üzerinde durmamaya karar verdim,aileme yansıtmak onları ve kendimi strese sokmaktan öteye gitmedi.Her şey olacağına varıyor çünkü.Ne diyeyim herkes kendi serdiği kilimin üzerine oturur.Onların da o kadar değeri olacak.

izlemcim canım ben atlamışım kusura bakma,senin de anneciğin rahatsızmış.Allah'ım onlara acil şifalar versin.Başımızdan eksik etmesin.Çok geçmiş olsun canım

adacım annen rahatsızmış cok cok gecmış olsun stres yapmayın olayları akışına bırakın insanları oldugu gibı kabul edın daha dogrusu etmeye calışın herkesın bir aile yapısı var üzmeyin kendınızı hepsı gecer inşallah herkes degerını kendısı biçer demeki onlarda öyle

canım ben hap kullanmıyorum bir kez yeni evlendiğimde 2 ay kullandım acayip baş agrısı mide bulantısı yaptı mahvoldum.eşimde zaten hiç istemiyordu kullanmamı.bıraktırdı.kendisi önlem alıyor şuan şimdilik bi problem yok kızım 5 yaşına geldi.artık eşim 2. yi yapalım diyor.amam inanki düşünmek bile fenalık geçirmeme yetiyor ki seni hiç düşünemiyorum bile eyvahedigeldismile Allah olmayanlara isteyenlere versin inşallah.ben kızımı çok zor büyüttüm çok problemli büyüdü ALLAH CANINA SAGLIK VERSİN İNŞALLAH bu yüzden çok korkuyorum 2 ci bebeği yapmaktan

izlemcim ben söyledim mi hatırlamıyorum valla..çook geçmiş olsun canım benim de kafan bin ..kusura bakma lütfen..
bu arada selmacım ne çiftliği anam ya ben kendi evimin işlerinden başımı alamıyorum:)

ay miillet çıldırmış gibi çiftlik oyunu oynuyor yaaaaa

kızlar bu yaptıgım dolma ömre bedel olmuş ya görseniz hormonlu gibiii atnııı umarımm içide bişmiştirrrr

selam zuzum h.g nasılsın

sevgili ortim gelmiş hoşgelmiş. canımcım bu aralar pek görüşemiyoruz özlettin kendini olumunekankayizsmile

ben elimden geldiğince beslenmeme sporuma dikkat ediyorum canım.

pazartesi 45 dk.

salı : 60 dk. yürüyüşümü yaptım inşallah cuma günü kaydadeger bi kilo verebiliriz canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…