80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tülaycım yoktun ben de nerdeki demiştim?menün çok güzel canım tebrikler
Sağol canım yaa bu hafta kilo vermek istiyorum artık .Asıldım diyete ama bakalım artık =)
havalar düzeldi ya evde durulmuyor artık .geiyorum habire opuyorumnanaktan

Ortim sonuna kadar katılıyorum sana .KAptanım bu işi bi düzene koyalım yardım istersende burdayız canım ..

İnş çözümüne biran önce kavuşursun canım.Sakın ihmal etme ama olumunekankayizsmile

kızlar ben adama sarılmaya gittim adam beni acil toplantıya çagırdı akannehir erkekler işte ne anlarlar incelikten :sinifsinif: ben kaçtım sonra görüşürüz şekerler opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hergün tartılırsan motiven bozulur canım . haftada bir kere sabahları en doğru sonucu alırsın.

İzlemim aynen katılıyorum canım

bende kendımı cok cok ıyı hıssedıyorum arkadaşlar sporumu yapıyorum yedıklerımı dıkkat edıyorum tartıya cıkmıyorum

kızlar şu lıhyt kola yı sormak istiyorum size

kalori yok gii görünüyor ama dogrumu aceppp

Masumcum ben dolma yaparken her biber veya sebze için 1 yemek kaşığı koyuyorum pirinçi .tam geliyor .İlk yaptıklarımda bende ya çok ya az yapardım kaydirigubbakcemile3 sonra annem verdi tüyosunu artık tam ölçü becerebiliyorum kaydirigubbakcemile3

Harika gidiyorsun ortim yaa sporlarında mükemmel ,menülerinide takip ediyorum onlarda mükemmel .
Bu aralar gezmeler üst üste geldi geceleri girebiliyorum anca. Ama diyetime hiç ihanet etmedim bu hafta .inş alırız mükafatımızı olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

tülayyyyyyyyyyyy sobeeeeeeeeee
heyy yakalandımmmm aklinialirimsmile naber gülüm nasılsın .. opuyorumnanaktan

iyidir tüloş sen nasılsın cnmm
bugün mekik aletim geliyor kızlar sonundaaa

tülaycım gezmelere ragmen diyetine dikkat edebilmen gerçekten büyük irade seni tebrik ederim alkisalkisalkis inşallah mükafatını görürsün canım

bende cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum artık 74 rakamını baskülde görmek istiyorum Allahım:Saruboceq:

Sağol canım iyi bende işte ne olsun..
Senin ev spor salonu gibi heralde masum ne ararsan var sempatiksalakcinni
ınş faydasını görürsün.Ama gelir gelmez kendini zorlama . ilk 15 x 3 olarak başla haftada bir 5 er 5 er artır .Sonra çok zorlanırsın .
Güle güle kullan canım ..

ınş görürüz ortim yaa ..Gittiğim yerler hep diyet yaptığımı bilince bana uygun yemek yapıyorlar sağolsun.
Ananem ve annem işte kıyamıyorlar aç kalmama =)
Görürsün ortim az kaldı cumaya inş 73 görürsün hemde olumunekankayizsmile

hanimlar herkese merhaba

cuma dan beri giremiyorum. evde boya isiyle ugrastim sonra kalan 50 sayfayi okucammafoldumben
ya bu boya isi beni mahvetti ya ne diyet kaldi ne spor gerci spor sayilir, heryerim tuduldu. hala temizlik isim var simdiye kadar anca ortadaki kalabaligi kadirabildim.

ohoo kolay gelsin bitanem yaa .Zor oluyor gerçekten bu işler evde .
Sen kadın almaya karşısın ama bak alsaydın şimdiye bitmiş olurdu =) bayanssulusmile
Temizliğin falanda bitince miss gibi oturursun ama ne güzel .güle güle kirlet

ay ewet sorma tüloş ya 3 tane spor aletim var
ts bisiklet ve mekik
ama yapabilsme keşke çocuklar bırakmıyor ki yapayım

ama artık akşamları düzenli olarak yapıcam haftada 3 gün
ts ve mekik aleitni hergün kullanıcam

Seni anlıyorum canım yaa ben evde hiç yapamıyorum salona yazıldm anca düzene girdi 3 aydır.
ınş sende düzene koyabilirsen çok faydasını görürsün emin ol

pazar günü ablam ve 2 yegenim geldi sagolsunlar pazartesi de eltim ve görümcem geldi sali eltim gine geldi. baya bitti isim iste bir mutfak dolaplari falan silinecek bunda da kimsenin gelmesini istemiyom. kirimi basakalari görmesin:umursamaz:lmaz:

ev bos olsa 2 günde biter ama mobilyali olunca cok daha zor oluyor:bbo:

bugünkü menüm
kahvaltı : 2 minik kepekli poğaça gibi bir şey 1 Tl büyüklüğünde 1 tanesi yani + 1 fincan çay

ara : 2 grissini + 1 türk kahvesi

öğle : 1 kase yoğurt çorbası + 3 kaşık kısır + 1 tabak yağsız salata + patatseli köfteli sulu yemek vardı suyunu almadan 3 köfte 1 patates aldım tabağa

bitanem yoğun bir temizlik haftası geçirmişsin ve bitmemiş hala,kolay gelsin tatlım ne diyeyim,mis gibi evinde oturacaksın ne güzel

bitanem çok iş yapmışsını canım boya filan ohh miss gibi

narin-nazenin şu güldüğüm espriye gülmek için geç kalmış sayılmam dimi çünkü yeni okudum geçmişi kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

darkolive dikkat et canım menülere sakın kilo alma

elimpia psikolog görüşmeni merak ediyorum canım pes etmelerimizin nedeni neymiş?

selma güldalla olan yazışmanı farkvilla mı parkvillamı ne anlayamadım canım ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…