- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Sağol canım yaa bu hafta kilo vermek istiyorum artık .Asıldım diyete ama bakalım artık =)tülaycım yoktun ben de nerdeki demiştim?menün çok güzel canım tebrikler
havalar düzeldi ya evde durulmuyor artık .geiyorum habire opuyorumnanaktan
Ortim sonuna kadar katılıyorum sana .KAptanım bu işi bi düzene koyalım yardım istersende burdayız canım ..melocumun söylediği yarışma konusuna gelince bende ona katılıyorum.bence bu topice gelip listeye giren ve 2 hafta sonra kaybolanlara karşı şöyle bir önlem alabiliriz.CADIARZU
1-)öncelikle 2 hafta boyunca düzenli paylaşım yapıp yapmadıgına bakıp eger gerçekten düzenli olarak paylaşım yapıyorsa 3. hafta listeye alınmalı böylelikle handerya içinde takip etmesi daha kolay olur
2-)listede olupta 2 hafta kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar da 3. hafta listeden çıkarılmalılar. böylelikle diger düzenli olarak paylaşım yapan ve buna istikrarla devam etmeye çalışanlarada haksızlık yapılmamış olur.
birde şunu belirtmek isterim ki, yanlış anlaşılmalara sebep olmasın : önemli olan burda düzenli paylaşım belki hiç kilo veremeyebiliriz arada artı da çıkabiliriz.ama sonuçta burası adı üstünde paylaşım topici ve bu paylaşımlar gerçekten motivasyon açısından çok önemli.
bu konuyu tartışmaya açıyorum ve son karar tabiki ortak kararımız ve kaptancıgımızın olacaktır.olumunekankayizsmile
İnş çözümüne biran önce kavuşursun canım.Sakın ihmal etme ama olumunekankayizsmilegünaydın fıstıklar geçmişe bakamadım...öncelikle semacım çok tşk ederim desteğin için tatlım dün acil çıktığım için yazamadım sana..
kızlar ben dün akşam psikoloğu aradım 50 dk görüştük..uzun uzun anlattım kg derdimi..kendimden nefret eder konuma geldim artık bu konudan da kendimden de çok sıkıldım..çok dengesiz davranıyorum başladığım birşeyin devamını getiremiyorum dedim..geçmiiş aylarda yaşadığım bayılmaları,ağlama krizlerini falan da anlattım..bana yüzyüze görüşme yapılması gerektiğini söyledi ben de önceden karşı çıkıyordum ama ok dedim..araştırıp bana geri dönecek bu konuda uzmanlar varmış..randevu için arayacaklar bugün..bana şu anda beyninizde kendinizle ilgili halledemediğiniz sorunlarınız var..diyete başlamadan önce bunları halletmeniz gerekiyor..siz şu anda beynen hazırım diye diyete başlıyorsunuz ama aslında gerçekten hazır olmadığınız için böyle sorunlar yaşıyorsunuz.öncelikle beyninizi buna hazır hale getirmemiz gerekiyor dedi..şu anda bu konuya takılmış haldesiniz beyniniz sürekli bunu sorguluyor bu da sizi çözüm bulmaktan uzaklaştırıyor öncelikle bu fikri kafanızdan uzaklaştırmanız gerekiyor dedi..rahatladım aslında ama şu yüzyüze görüşmeyi bekliyorum bakalım neler olucak kızlar..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kızlar ben adama sarılmaya gittim adam beni acil toplantıya çagırdı akannehir erkekler işte ne anlarlar incelikten :sinifsinif: ben kaçtım sonra görüşürüz şekerler opuyorumnanaktan
Hergün tartılırsan motiven bozulur canım . haftada bir kere sabahları en doğru sonucu alırsın.günaydin kizlar,dün morali bozuk bir gün gecirmisdim,72.800kg dan 73 cikdigim icin,ama bugün cok mutluyum aman nazar degmeyim,sabah tartildim 72.400 olmusum inanamadim,dün acda kalmadim halbuki,veeee kendimide ölctüm 18 günde belimden 5 cm ,göbegimden 4 cm ,basenimden 3 cm vermisim .81-103-102 ölcülerindeyim artik .3 nden 10 cm versim cok iyi olcak ...:)
dün bir bardak yesil cay,aksamda 1 bardak isirgan otu cayi ictim,eskiden 2-3 kilo fazlam oldugudunda bunlari faydasini cok oluyordu geri düsebilmek icin,cok mutluyum arkadaslar,insallah hepimiz veririz...
İzlemim aynen katılıyorum canımarkadaşlarım bende size katılıyorum -tatlicadiarzu- bu her hafta yabancı birilerin birinci olmasından,herzaman söylüyorum ben, 1. hafta gelip vücudundaki bütün suyu atıp birinci oluyorlar, birde o hafta kilo veremeyenlere -aa neden veremedin ki, üzülme verirsin diyorlar, çaba sarfedenlere, fitil oluyorum bende bu işe :mymeka: sonrada ortada yoklar, :mymeka: KAPTANIMIZZ şu işe bir el at önüne gelen listeye girmesin :dilcikar: bu olay motivasyonumuz açısından çok önemli yani, :icecream: önemsiz gibi gelebilir başka kişilere ama aramızdaki çaba sarfettiğini gördüğüm kişilerin 1. olmalarını isterim şahsen :içelim:
selam kızlar ay sabahtan ber gülüyorum
bi patıcna dolma yapayım deidim pirinci az oldu pirinç ekledim
sonra birde yakıyordumm şimdiide pişti ama çok olmuş pirinçlerikaydirigubbakcemile3
izlenmmmm seni görmek negüsel kuşum
annene geçmiş olsunnn ortim süperisn valla benimd ebugün spor günümmmmkızlar bende size katılıyorum şu liste konusunda bi ceee diyim geri kaçıyorlar birinci oluyorlar birde izloşun deidigi gibi bize teselli veriyorlarrrrr
bende kendımı cok cok ıyı hıssedıyorum arkadaşlar sporumu yapıyorum yedıklerımı dıkkat edıyorum tartıya cıkmıyorum
kızlar şu lıhyt kola yı sormak istiyorum size
kalori yok gii görünüyor ama dogrumu aceppp
Masumcum ben dolma yaparken her biber veya sebze için 1 yemek kaşığı koyuyorum pirinçi .tam geliyor .İlk yaptıklarımda bende ya çok ya az yapardım kaydirigubbakcemile3 sonra annem verdi tüyosunu artık tam ölçü becerebiliyorum kaydirigubbakcemile3güldalcım iiyim cnm sen nasılsın
selma ve güldal siz nasıl komşu oldunuzzzzz kıııı,
kızlar of ya yarın şu spiral için dr gidicem hiç istemiyorum ama
korkuyorum ve nefret eidyorum şu kadın doguma gitmektennn
Harika gidiyorsun ortim yaa sporlarında mükemmel ,menülerinide takip ediyorum onlarda mükemmel .sevgili ortim gelmiş hoşgelmiş. canımcım bu aralar pek görüşemiyoruz özlettin kendini olumunekankayizsmile
ben elimden geldiğince beslenmeme sporuma dikkat ediyorum canım.
pazartesi 45 dk.
salı : 60 dk. yürüyüşümü yaptım inşallah cuma günü kaydadeger bi kilo verebiliriz canım :Saruboceq:
Bu aralar gezmeler üst üste geldi geceleri girebiliyorum anca. Ama diyetime hiç ihanet etmedim bu hafta .inş alırız mükafatımızı olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
heyy yakalandımmmm aklinialirimsmile naber gülüm nasılsın .. opuyorumnanaktantülayyyyyyyyyyyy sobeeeeeeeeee