ben spor yaparken sarıyorum cnm unutmazsam eger
canım okuldan geldim komşularım vardı yeni gittilerortimmmm nerelerdeydin bugünnnn
MELOŞUMM SELAM TATLIMM olumunekankayizsmile
Hemen menüme dalış yapıyım..
Sabah
1 muz
1 sütlü türk kahvesi şekersiz
Öğlen
6 kaşık tavuklu mantar sote
2 dilim k ekmeği
2 kaşık yoğurt
arada
1 avuç leblebi
10 badem
akşam
1 çay bardağı pirinçten lapa
5 kaşık mantar sote
ara
biskolata sitiks yarısı
2 de minik gofretlerden
2 lt su
1 buçuk saat fitnees
yaptığım temizlik ve market alışverişini saymıyorum sempatiksalakcinni
canım cok sagol hep beraber ınsaallah bende opuyorum senıHerkese slmlar naber kızlar
bizim gecekuşu tayfası burdaymı hep ne güzel alkisalkisalkis
İzloş hoşgeldin canım menün güzel olmuş sen kilo almadan gelicen inş böyle gidersen .
Yine ortim yine sporrr :lepi: opuyorumnanaktan
meloşum göremedim bugün seni hiç
güldal ablam harika gidiyorsun .. İnş hedefin çok yakınında ..
canım benım bakalım belkıde sana surprız yapar gelebılırım de o zamanguldalcım ne zaman geleceksin peki davetiye yollayacağım malum 24 günüm kaldı :)
eglenmene sevındım tatlım sanada ıyı geceler aslında dr ın yazısını nıye koydum melocum menunu paylas deyınce ana fıkrı anlayın dıye yanı ben dahaselam fıstıklar nasıl keyifler?ölüyorum yorgunluktan maslakta konserdeydim süper ötesi geçt..İranlı keman virtüözü bir adam kendisinin hayranıyım :farid farjad..muhteşem bir konserdi..amcam 71 yaşında ama maşallah hala dmdik ayakta..utandım kendimden valla..güldal-süreyyanın şu yöntemini çok merak ettiğimden girdim hemen yatıcam öpüyorum sizleri yarın kaldığımızyerden devam ederiz işallah...
selam canım nasılsın hepınızı toptanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmerhaba kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?