80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese slmlar naber kızlar
bizim gecekuşu tayfası burdaymı hep ne güzel alkisalkisalkis
ızloş hoşgeldin canım menün güzel olmuş sen kilo almadan gelicen inş böyle gidersen .
Yine ortim yine sporrr :lepi: opuyorumnanaktan
meloşum göremedim bugün seni hiç
güldal ablam harika gidiyorsun .. ınş hedefin çok yakınında ..

masumm sanada meraba canım ..Saati geç yapmadan git yıkanda gel hadi bekliyorus seni aklinialirimsmile

Hemen menüme dalış yapıyım..

Sabah
1 muz
1 sütlü türk kahvesi şekersiz

Öğlen
6 kaşık tavuklu mantar sote
2 dilim k ekmeği
2 kaşık yoğurt

arada
1 avuç leblebi
10 badem

akşam
1 çay bardağı pirinçten lapa
5 kaşık mantar sote

ara
biskolata sitiks yarısı
2 de minik gofretlerden

2 lt su
1 buçuk saat fitnees
yaptığım temizlik ve market alışverişini saymıyorum sempatiksalakcinni

:lepi: alkisalkisalkis süpersin ortim süperrr

Ortim sağol canım tüm cabam seni utandırmamak :kedi:
çiğdem hoşgeldn cnm .. Dalmışız başka sayfalara .

estagfirullah ortim ne demek asıl ben seni utandırmam inşallah.benimki gram gram gidiyor şekerim kilo kilo gitse olmuyor ayrılamıyor benden yaglarım nede olsa yıllardır benimle oldukları için kaydirigubbakcemile3

selam fıstıklar nasıl keyifler?ölüyorum yorgunluktan maslakta konserdeydim süper ötesi geçt..ıranlı keman virtüözü bir adam kendisinin hayranıyım :farid farjad..muhteşem bir konserdi..amcam 71 yaşında ama maşallah hala dmdik ayakta..utandım kendimden valla..güldal-süreyyanın şu yöntemini çok merak ettiğimden girdim hemen yatıcam öpüyorum sizleri yarın kaldığımızyerden devam ederiz işallah...

sürayyacım ben bu yöntemle ciddi şekilde ilgileniyorum canım..ayrıntı almak istiyorum..sana zahmet olmazsa braz ayrıntı verebilir misin burdna sorun olcaksa özelden de atabilirsin..psikoloijik destekle bunu birlikte götürsem diyorum..bu ay temettüh aldım o yüzden maddiyat sorun olmayacak bahsettiğin şekilde 10 seans 800 ve her seans 50 diye devam ediyorsa..gerçi yer ban aters oldukça ama başlangıçta ne sıklıkla gitmek gerek?malum bir ay sonra işyeri gebzeye taşınıyor ve haftaiçi gitmem mümkün olmaz..yrd olursan çok sevinirim canım..

canım cok sagol hep beraber ınsaallah bende opuyorum senı

guldalcım ne zaman geleceksin peki davetiye yollayacağım malum 24 günüm kaldı :)
canım benım bakalım belkıde sana surprız yapar gelebılırım de o zaman
aslında 9 unda dusunuyordum bır haftalık senın dugunun ıcın ertelerım ınsaallah

eglenmene sevındım tatlım sanada ıyı geceler aslında dr ın yazısını nıye koydum melocum menunu paylas deyınce ana fıkrı anlayın dıye yanı ben daha
cok nasıl kalorı alabılırım dıye bakıyorum sızınkının tam tersı sanada ıyı geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Narinim gitsinlerde nasıl giderse artık =) Bugün spora yeni bi kız başladı .Gürkaan kubilay var şu tvlere çıkan diyetisyen ona gidiyormuş .Haftada 1 gün bayramları varmış istedikleri her şeyi yiyebiliyorlarmış .
kız anlattıkça ben heveslendim tabi hemen fiyatı sordum . boshayallersmile
ilk gidiş 1 milyar sonrasında 2 ayda 450 veriliyormuş akannehir

ohaa dedim yaa içimden ben bizim topiğe iyi bakıyım onlar benden birtek düzenli paylaşım istiyor üstüne bide arkadaşlıklarını veririyorlar dedim opuyorumnanaktan

Ama gitmeyi düşünende varsa benden ön bilgi olsun yeride kadıköy kızıltopraktaymış. aklinialirimsmile

Nihal güzel vakit geçirmene sevindim canım bu aralar ihtiyacın var butür değişiklşklere . opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…