- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Narinim gitsinlerde nasıl giderse artık =) Bugün spora yeni bi kız başladı .Gürkaan kubilay var şu tvlere çıkan diyetisyen ona gidiyormuş .Haftada 1 gün bayramları varmış istedikleri her şeyi yiyebiliyorlarmış .
kız anlattıkça ben heveslendim tabi hemen fiyatı sordum . boshayallersmile
ilk gidiş 1 milyar sonrasında 2 ayda 450 veriliyormuş akannehir
ohaa dedim yaa içimden ben bizim topiğe iyi bakıyım onlar benden birtek düzenli paylaşım istiyor üstüne bide arkadaşlıklarını veririyorlar dedim opuyorumnanaktan
Ama gitmeyi düşünende varsa benden ön bilgi olsun yeride kadıköy kızıltopraktaymış. aklinialirimsmile
Nihal güzel vakit geçirmene sevindim canım bu aralar ihtiyacın var butür değişiklşklere . opuyorumnanaktan
Narinim gitsinlerde nasıl giderse artık =) Bugün spora yeni bi kız başladı .Gürkaan kubilay var şu tvlere çıkan diyetisyen ona gidiyormuş .Haftada 1 gün bayramları varmış istedikleri her şeyi yiyebiliyorlarmış .
ohaa dedim yaa içimden ben bizim topiğe iyi bakıyım onlar benden birtek düzenli paylaşım istiyor üstüne bide arkadaşlıklarını veririyorlar dedim opuyorumnanaktan
Ama gitmeyi düşünende varsa benden ön bilgi olsun yeride kadıköy kızıltopraktaymış. aklinialirimsmile
Nihal güzel vakit geçirmene sevindim canım bu aralar ihtiyacın var butür değişiklşklere . opuyorumnanaktan
İyi geceler ortimm opuyorumnanaktan
topramm hoşgeldin.
o kadar para versem karboksipunktura giderim..yiyerek zayıflarım...hem aç kalam hemde üstüne 1 milyar verem ohhh ne alaaklinialirimsmileNarinim gitsinlerde nasıl giderse artık =) Bugün spora yeni bi kız başladı .Gürkaan kubilay var şu tvlere çıkan diyetisyen ona gidiyormuş .Haftada 1 gün bayramları varmış istedikleri her şeyi yiyebiliyorlarmış .
canım aslında tam senın bıkkınlıgına gore cunku bende bıkmıstım her seyden bana olac gıbı geldısürayyacım ben bu yöntemle ciddi şekilde ilgileniyorum canım..ayrıntı almak istiyorum..sana zahmet olmazsa braz ayrıntı verebilir misin burdna sorun olcaksa özelden de atabilirsin..psikoloijik destekle bunu birlikte götürsem diyorum..bu ay temettüh aldım o yüzden maddiyat sorun olmayacak bahsettiğin şekilde 10 seans 800 ve her seans 50 diye devam ediyorsa..gerçi yer ban aters oldukça ama başlangıçta ne sıklıkla gitmek gerek?malum bir ay sonra işyeri gebzeye taşınıyor ve haftaiçi gitmem mümkün olmaz..yrd olursan çok sevinirim canım..
BEN gurkan bey de gıttım bır ay aclıktan oluyordum acısıda cabasıo kadar para versem karboksipunktura giderim..yiyerek zayıflarım...hem aç kalam hemde üstüne 1 milyar verem ohhh ne alaaklinialirimsmile
İyi geceler narinim opuyorumnanaktankızlar ben yatıyorum görüşmek üzere iyi geceler herkese opuyorumnanaktan
Evet yaa bende öyle dedim aynen ve o kadar çok hastası varmışki .. akannehir millet parayı nereye vericeni şaşırmış kaydirigubbakcemile3çook sağol ttalım..ohanda diyorum ya paraya bak sen..napıyorlarmış her gittiğinde bir parça etini mi alıyormuş..şaşırmış insanlar yaaaeyvahedigeldismile
kızlar benim gözler gitti öptüm hepinizi..yarın görüşmek üzere..
evet yaa çok ucuk gerçekten alsanaalsanasmile1 milyarmı hemde ilk gidişte çok pardon ama ohaaa yaniakannehirakannehir
İyi topramm ne olsun yaa çoluk çocuk,yemek,iş ,eş uğraş dur işte kaydirigubbakcemile3hoşbuldum toprammm nasılsın...olumunekankayizsmile
Umarım bundan sonra almazsın ablam yaa zor iş bunlar zorr olumunekankayizsmileBEN gurkan bey de gıttım bır ay aclıktan oluyordum acısıda cabası
yemedıgım nane kalmadı zayıflamak ugruna en buyuk dr benım dr hemde daha
uygun opuyorumnanaktan semacım
kapmışın gene bilgisayarı....merhaba kızlarr...
amaaannnn...ohaaa...izde aynı şeyleri yapıyoruz burda beleş :)Narinim gitsinlerde nasıl giderse artık =) Bugün spora yeni bi kız başladı .Gürkaan kubilay var şu tvlere çıkan diyetisyen ona gidiyormuş .Haftada 1 gün bayramları varmış istedikleri her şeyi yiyebiliyorlarmış .
çok hoşsun nihal öldüm yalnız gülmektençook sağol ttalım..ohanda diyorum ya paraya bak sen..napıyorlarmış her gittiğinde bir parça etini mi alıyormuş..şaşırmış insanlar yaaaeyvahedigeldismile
kızlar benim gözler gitti öptüm hepinizi..yarın görüşmek üzere..
günaydınnn a.s. a.s. a.s.
günaydiiin
canım benim yaa inş başarırsın..ALLAH muradını versin inş en kısa zamanda bebiş versin..benim maddi durumum hiç müsait değil olsa giderdim şu karboksiyi denemek isterdim...diyetisyene bile çok istediğim halde gidemedim...tek maaş hem ev geçindiryorum..hem oğlum üni okuyor..mayısta askere gidiyor..yani benim için imkansızmafoldumbeniyiki kk var sizleri tanıdım...olumunekankayizsmileBEN gurkan bey de gıttım bır ay aclıktan oluyordum acısıda cabası
yemedıgım nane kalmadı zayıflamak ugruna en buyuk dr benım dr hemde daha
uygun opuyorumnanaktan semacım
kıs toprammm bende aynı çocuk, iş,aş hepsi aynı tek fark bende eş yok
İyi geceler narinim opuyorumnanaktan
Evet yaa bende öyle dedim aynen ve o kadar çok hastası varmışki .. akannehir millet parayı nereye vericeni şaşırmış kaydirigubbakcemile3
evet yaa çok ucuk gerçekten alsanaalsanasmile
İyi topramm ne olsun yaa çoluk çocuk,yemek,iş ,eş uğraş dur işte kaydirigubbakcemile3
Umarım bundan sonra almazsın ablam yaa zor iş bunlar zorr olumunekankayizsmile
selma abla iyi geceler sanada ..
kızlar ben kaçar çok uykum geldi ..mirmirmirmir yarın güzel bi diyet gününde daha buluşmak üzere hoşçakalın opuyorumnanaktan
günaydın tatlımm..nasılsın..günaydınnn a.s. a.s. a.s.
ohh ne güzel seni keyifli görmek..günaydınn...zemuszemusgünaydın fıstıklar..naıslsınız bakalım??hepimiz için çook güzel bir gün olsun işallah..dün çok güzel vakit geçirdim arada böyle kendimizi şımarmamız gerekiyor kızlar..kendime geldim resmen..
günaydınnn canım...günaydiiin
günaydın denizim...olumunekankayizsmileherkese günaydınnnn a.s.
hadi hayırlısı...çok sevindim canım...zemuszemuskızlar bir çılgınlık yaptım ve karboksipunktur için c.tesi için randevu aldım..fiyalar artmış güldalcım..15 seans 1250 nakit taksitle 1350..sonraki her seans da 80 TL miş..bakalım bu da sonuç vermezse ben bu işi bırakcam yeter artık ben şişman mutlu olmaya çalışcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?