80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çook sağol ttalım..ohanda diyorum ya paraya bak sen..napıyorlarmış her gittiğinde bir parça etini mi alıyormuş..şaşırmış insanlar yaaaeyvahedigeldismile
kızlar benim gözler gitti öptüm hepinizi..yarın görüşmek üzere..

1 milyarmı hemde ilk gidişte çok pardon ama ohaaa yaniakannehirakannehir

o kadar para versem karboksipunktura giderim..yiyerek zayıflarım...hem aç kalam hemde üstüne 1 milyar verem ohhh ne alaaklinialirimsmile

canım aslında tam senın bıkkınlıgına gore cunku bende bıkmıstım her seyden bana olac gıbı geldı
sımdı dr ın fazla oyle dıetısyenler gıbı ılgılenmıyor yanı cok konusmuyor cunku hasta cok gereken neyse soyluyor herseyı zaten bılgısayarona soyluyor.
ana fıkır duzenlı hayat sabah erken kahvaltı ekmek 1 dılım dıledıgını ye mıden alana
kadar yanında cevız veya fındık badem. oglen etlı olacak kebab etlı yemekler hamburger bıle yıyebılırsın patates harıc tek ekmekle aksam yogurt cevız 8 den sonra corba veya sebze yemegı bır tabak yatarken ıhtıyacın varsa sut yemegın yanında yogurt
aman aman spor yok arada kalkıp yurumek 2 dakıka evde.Yemek zamanın duzenlı olması sart yoksa uzun surer benım gıbı ben duzenı tuturamadım yoksa coktan ıdeal kıloma gelmıstım. Sabır
uyum cok onemlı. hamur ısı bulgur makarna pırınc yok salam sucuk sosıs peynır her sey serbest. zaten 3 seans pes pese daha sonra ayda bır 10 gunde bır yada sen ayarlarsın zaten yazıyor canımallah yardımcın olsun ınsaallah sanada umut oluropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
o kadar para versem karboksipunktura giderim..yiyerek zayıflarım...hem aç kalam hemde üstüne 1 milyar verem ohhh ne alaaklinialirimsmile
BEN gurkan bey de gıttım bır ay aclıktan oluyordum acısıda cabası
yemedıgım nane kalmadı zayıflamak ugruna en buyuk dr benım dr hemde daha
uygun opuyorumnanaktan semacım

kızlar ben yatıyorum görüşmek üzere iyi geceler herkese opuyorumnanaktan
İyi geceler narinim opuyorumnanaktan

Evet yaa bende öyle dedim aynen ve o kadar çok hastası varmışki .. akannehir millet parayı nereye vericeni şaşırmış kaydirigubbakcemile3

1 milyarmı hemde ilk gidişte çok pardon ama ohaaa yaniakannehirakannehir
evet yaa çok ucuk gerçekten alsanaalsanasmile

hoşbuldum toprammm nasılsın...olumunekankayizsmile
İyi topramm ne olsun yaa çoluk çocuk,yemek,iş ,eş uğraş dur işte kaydirigubbakcemile3

Umarım bundan sonra almazsın ablam yaa zor iş bunlar zorr olumunekankayizsmile

selma abla iyi geceler sanada ..

kızlar ben kaçar çok uykum geldi ..mirmirmirmir yarın güzel bi diyet gününde daha buluşmak üzere hoşçakalın opuyorumnanaktan

merhaba kızlarr...
kapmışın gene bilgisayarı....
amaaannnn...ohaaa...izde aynı şeyleri yapıyoruz burda beleş :)
sen söyle o kıza topiğe gelsin
çok hoşsun nihal öldüm yalnız gülmekten

günaydın fıstıklar..naıslsınız bakalım??hepimiz için çook güzel bir gün olsun işallah..dün çok güzel vakit geçirdim arada böyle kendimizi şımarmamız gerekiyor kızlar..kendime geldim resmen..

kizlarrr söz pastami kendim yapicammm
nasil sizce? (bunu dogum günümdede yapmistim, üzerine 20 yazmistim kremayla, herkes bayilmisti hazir pasta sanmislar)

http://www.chefkoch.de/rezepte/31501008596390/Rotkaeppchen-Torte.html

uygunmudur? Üzerine A + E yazicam

bide bu var

http://www.chefkoch.de/rezepte/348541119960569/Erdbeer-Quark-Torte-mit-Joghurette.html

ikisini yapayim mi

biri visneli biri cilekli

buda elmali kremali pasta... tepside..

http://www.chefkoch.de/rezepte/604021160142499/Schwedische-Apfeltorte-vom-Blech.html

sanirim bi kremali agir pasta yapayim. askimla kesmek icin. öbürünüde elmali yapayim ne dersiniz...

sizlerde tarife varmi?

Son düzenleme:
kızlar bir çılgınlık yaptım ve karboksipunktur için c.tesi için randevu aldım..fiyalar artmış güldalcım..15 seans 1250 nakit taksitle 1350..sonraki her seans da 80 TL miş..bakalım bu da sonuç vermezse ben bu işi bırakcam yeter artık ben şişman mutlu olmaya çalışcam..

canım benim yaa inş başarırsın..ALLAH muradını versin inş en kısa zamanda bebiş versin..benim maddi durumum hiç müsait değil olsa giderdim şu karboksiyi denemek isterdim...diyetisyene bile çok istediğim halde gidemedim...tek maaş hem ev geçindiryorum..hem oğlum üni okuyor..mayısta askere gidiyor..yani benim için imkansızmafoldumbeniyiki kk var sizleri tanıdım...olumunekankayizsmile
kıs toprammm bende aynı çocuk, iş,aş hepsi aynı tek fark bende eş yok
günaydınnn a.s. a.s. a.s.
günaydın tatlımm..nasılsın..
ohh ne güzel seni keyifli görmek..günaydınn...zemuszemus
günaydınnn canım...
herkese günaydınnnn a.s.
günaydın denizim...olumunekankayizsmile
hadi hayırlısı...çok sevindim canım...zemuszemus

Latince Adı Yok Mu?

Hasta, doktora derdini anlattı:
- Sabahları bir türlü yataktan kalkamıyorum. Canım çalışmak da istemiyor.
- Şikayetiniz bunlar mı?
- Evet.
- Bunun adı tembellik.
- Biliyorum, doktor. Ama patronuma hastayım demek için bunun Latince bir adı yok mu?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…