80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yüzme Bilen Koca

Plajda bir sarışın iki saattir denize bakmaktadır.
Bunu gören görevli yaklaşarak ne olduğunu sorar.
- Mükemmel, kocam ilk defa dün yüzme öğrenmeğe başladı, manşallah bugün iki saat dalabiliyor.

:roflol::roflol::roflol:

Bir Dediğini…

Komşularıyla çay sohbeti yapan kadına komşuları ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Kocanın bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bizede anlat'' derler.
''Kısaca anlatayım'' der kadın ve anlatmaya başlar:
''Düğünümüz bittikten sonra kocam kendi atında, bende kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Kocam arkasına döndü ve benim atıma 'bir' dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman eşim tekrar arkasına dönüp atıma 'iki' dedi. Az sonra atım takrar aynı şekilde tökezleyince eşim arkasını döndü, 'üç' dedi ve belinden tabancasını çıkartıp atımı anlından vurdu. At oracıkta kanlar içinde yere yığılıp öldü. Ben şok olmuştum ve ata çok üzüldüm. Eşime bir hışımla çıkıştım, ''Yazık değil mi atı neden vurdun!!?'' diye sordum. Eşim arkasını döndü ve bana 'biiir' dedi.
Ve o günden sonra kocamın bir dediğini iki etmedim"

:roflol::roflol::roflol:

ayyy bana heycan basiyorrr :)

visneliii kremali pasta yapicam, ve tepsidede aynisini yapicamm...
cok güzelll yaparim benn haa :)))
göze gireyim demi hehe
tabi rejim biraz kacti ama pazartesi SIKI REJIM basliyorr...

pastaları göremedim Aylincim ellerine sağlık şimdiden..aman çok da göze girme boşver...sonra her iş üstüne kalır valla:)

Ne güzel seni böyle mutlu görmek hadi bakalım inşallah iyi olur
ayyy bana heycan basiyorrr :)

visneliii kremali pasta yapicam, ve tepsidede aynisini yapicamm...
cok güzelll yaparim benn haa :)))
göze gireyim demi hehe
tabi rejim biraz kacti ama pazartesi SIKI REJIM basliyorr...
kolay gelsin canım

1 saat yüüyüşe gidip geldim şimdi sitenin kahve gününe gidiyorum oradan da okula geçerim
ortim ne yaptı acaba doktordan gelmedi sanırm?çocukları kime bıraktı ki?

menümü yazayım

sabah
2 ekmek üstü labne
yumurta
domates -salatalık yeşil çay

ara
incir kürü suyu(çok şekerli bişey oldu mecburen ara öğün yaptım)

öğle
1 tabak yeşil mercimek
2 ekmek
lahana salatası

ara
yoğurt+elma

ara
diyet bisküvi 1 paket

akşam
türlü
yoğurt
salata

ara
portakal

çok sağol melocum...kendime söz verdim bunu da denicem baktım olmuyor bırakcam artık yeter da...aynı anda terapiler de başlayacak c.tesileri onada devam edicem az önce aradı ilk görüştüğüm psikolog sesiniz çok iyi geliyor dedi ..ne kadar çok ilgilendiler şaşırdım valla..bizim şirket iyi iş yapmış bunlarla anlaşarak vvalla..

once gunaydin guzel bir gun diliyorum size canim hayirli olsun dilerim seni yormadan kilonu verirsin cilginlik degil kendin icin
iyi bir sey sahi kac kilosun sen

ıyı geceler güldal ve buterful nasılsınız
canim gunaydin gormemisim gece cok opuyorum

canım benım bakalım belkıde sana surprız yapar gelebılırım de o zaman
aslında 9 unda dusunuyordum bır haftalık senın dugunun ıcın ertelerım ınsaallah

canım benim nasıl sevinirim çok mutlu olurum,hadi bakalım o halde sürprizini bekliyorum opuyorumnanaktan

semacım koptum yine fıkralara kaydirigubbakcemile3

ortim pastaları gördüm hangisini istersen yap yani 3'ü de güzel görünüyor bence :)))
ama nihalimin dediği gibi fazla da alıştırma sonra hep beklerler

ortim pastaları gördüm hangisini istersen yap yani 3'ü de güzel görünüyor bence :)))
ama nihalimin dediği gibi fazla da alıştırma sonra hep beklerler

bu sadece sözde olucak canim boshayallersmile hic alistirirmiyim hatta cok nadir yaparim, sismanlarim yoksa. erkan izin vermez yapmama hehe :hulya:

slm cicilerrrrrr ben geldim geçmişi okumaya gidiyorummmm
anam baya döktürmüşsünüzzz.kafamçokkarıştı

NALCY, eflatun, BuTTeRfLy86 opuyorumnanaktan

selam guclubacismile

ayy kendi salaklığıma sinir oldum. ben bugünü cuma sanıyorum. oku oku niye kimse kilo yazmıyor diyorum laelaelaelaelae saf mıyım neyim. bir de kendi çizelgemi değiştirdim laelaelaelaelae

allah bana akıl fikir versin lülülülülülü

BUGÜNKÜ MENÜM...

SABAH:
1 haşlama yumurta,1 domates,1 kk peynir,1 dilim ekmek

ARA:
1 tane kadayıf tatlısı cevizli.

ÖĞLE:
bezelye yemegi, salata,1 dilim ekmek

ARA:
1elma,1 bardak süt

AKŞAM:
zeytinyağlı taze fasülye ,az pilav,yoğurt

ARA:
1 muz

güldalcım ben 87 kilo falanım canım..bu hafta artıdayım kesin sen kaçla başlamıştın..sen de vesile oldun çok tşk ederim canım..sonuçlardan haberdar ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…