Ne güzel seni böyle mutlu görmek hadi bakalım inşallah iyi olurkızlar bir çılgınlık yaptım ve karboksipunktur için c.tesi için randevu aldım..fiyalar artmış güldalcım..15 seans 1250 nakit taksitle 1350..sonraki her seans da 80 TL miş..bakalım bu da sonuç vermezse ben bu işi bırakcam yeter artık ben şişman mutlu olmaya çalışcam..
kolay gelsin canımayyy bana heycan basiyorrr :)
visneliii kremali pasta yapicam, ve tepsidede aynisini yapicamm...
cok güzelll yaparim benn haa :)))
göze gireyim demi hehe
tabi rejim biraz kacti ama pazartesi SIKI REJIM basliyorr...
pastaları göremedim Aylincim ellerine sağlık şimdiden..aman çok da göze girme boşver...sonra her iş üstüne kalır valla:)
once gunaydin guzel bir gun diliyorum size canim hayirli olsun dilerim seni yormadan kilonu verirsin cilginlik degil kendin icinkızlar bir çılgınlık yaptım ve karboksipunktur için c.tesi için randevu aldım..fiyalar artmış güldalcım..15 seans 1250 nakit taksitle 1350..sonraki her seans da 80 TL miş..bakalım bu da sonuç vermezse ben bu işi bırakcam yeter artık ben şişman mutlu olmaya çalışcam..
canim gunaydin gormemisim gece cok opuyorumıyı geceler güldal ve buterful nasılsınız
canım benım bakalım belkıde sana surprız yapar gelebılırım de o zaman
aslında 9 unda dusunuyordum bır haftalık senın dugunun ıcın ertelerım ınsaallah
ortim pastaları gördüm hangisini istersen yap yani 3'ü de güzel görünüyor bence :)))
ama nihalimin dediği gibi fazla da alıştırma sonra hep beklerler
NALCY, eflatun, BuTTeRfLy86 opuyorumnanaktan
NALCY, eflatun, BuTTeRfLy86 opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?