80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

guclubacismile:dance:sen çok yaşa e mi..nolcak canım hepimiz günleri karıştırıyoruz..bugün bir nisan kızlar tongaya basmayın..

selam kızlar

ortim cnm beni sormuşsun şimdi geldim eve çocukları babanneye bıraktım hala ordalar
ben eve geldim evi temizleyim diyee

dr her gittimgimde kadın olmaktan nefret ediyorum
dr birisi spiral ii dedi
digeri kaymış dedi yarın 2 basamaklı usg ye giricem eger kaymış ise
tekrar çıkartıp bir daha takıcaklar
ama cesaretim yok tekrar taktırmam sanırımm
ölümlerden ölüm begeniyim artık ben
umarım kaymamıştır yaaa

işin ii tarfıda hastanedne kayınvaldemlere kadar yürüdüm 1 saat sürüdüü
süper oldu bide ev temizliycem şimdi
akşamda hafif yedinmi gitisn kilolarrr

kızlar benim tartımda şöyle bir sorun oluyor
mesela tartıldım 82 kilo çıktım ya
bir kez daha çıktıgımda 82.300 veya 500 çıkıyorum
birde yan tarfaa çekip tartılıyorumm bu rakamlar çıkıyor
ee ben hangisine güvencem şimdi

Banucum geçmiş olsun diyeyim en azından latlatmışsın muayene meselesini..benim de c.tesi sabah 11 de psikolog, 13de de karboksipunktur randevum var..

Adacım sende öpüldün canım opuyorumnanaktan

nalcy komik olmuş ama herkese olabilir .özelliklede bizim gibi evde olup sürekli çocukla haşır neşir olunca şaşırıyor insan kaydirigubbakcemile3

masumcum kız bu kadın hastalıkları ne zor yaa benimde spiralimin kontrolü geldi ama nasıl gidicem off yaa akannehir

nihalcim inş doktorundan olumlu güzel sonuçlar alırsın .hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile5
ortimm akşam ekmek yemezsin dengeler canım . arada olucak o kadar opuyorumnanaktan

kayınvalidem aradı beraber halı bakmaya gelirmisin diye ..Sorulurmu anne gelirim tabi hemen hazırlanıyorum dedim kaydirigubbakcemile3
görüşürüz kızlar öpüldünüz

canım inşallah bişiycik olmamıştır.:teselli:

boşver Denizcim üzerine düşünme yemişsin gitmiş..sütlü tatlı bu sonuçta fazla kalorili değil..

evet haklısın sagol canım yaa olumunekankayizsmile

kayınvalidem aradı beraber halı bakmaya gelirmisin diye ..Sorulurmu anne gelirim tabi hemen hazırlanıyorum dedim kaydirigubbakcemile3
görüşürüz kızlar öpüldünüz

canım akşamları ben zaten ekmek yemiyorum akşam üstü yediğim meyveli yogurdu yemem artık .

hadi bakalım gelin kayınvalide size kolay gelsin zemuszemus zemuszemus

narin-nazenin sütlü tatlı canım çok kalorili değil bana diyetisyenim sütlü tatlı vermişti öğleden sonraki ara öğünde takma kafana

yağmurgözlü fıkralara bayıldım özelliklede şu biiiirrr olanına saol canım yüzümde bıraktığın tebessüm için opuyorumnanaktan

zuzuum strec bir ara spor yaparken kullanmıştım şimdi onsuz yapıyorum canım ama bol su içmek gerek su kaybın çok olur

niye kimse yok yaaa niye bilmiyorumkismilehava çok sıcak herkes kendini dışarımı attı yoksa

darkolive kesin olurdu darkolive seyehatin güzel gidiyor ve çok iradeli bravo canım

baharnaz cnm kaçırmışım seni cnm
bayıldım snein diyetisyenee yahu dmek sütlü tatlı verdi sana ara ögünde
çok sevindim yahuuu
bende bayılırım sütlü tatlılaraa
haftada bir gün yiyeyim ozman bende

arkadaşlar bende geçmişte bir başarı var ama şimdi kendimde o gücü bulamıyorum. 22 kilo vermiştim 6 ayda 70 e kadar düşmüştüm ne güzel hamilelik herşeyi mahvetti. (olsun ama harika bir oğlum var:)))şimdi 83 kiloyum. ama başladım. yaza kadar 10 kilo daha yine 70 olmam lazım . hepimize başarılar.

menüm
kahvaltı : 1 dilim salam + 1 dilim domates ve 1 dilim beyaz peynirli tost + 1 fincan çay
ara : yarım dilim kepek ekmeği üzerine k.k. kadar beyaz peynir
öğle : 1 kase domatesli şehriye çorbası + 1 dilim beyaz peynir + yarım salatalık + yarım domates + 1 dilim kızarmış kepek ekmeği
akşam : bilemiyorum evde ne varsa artık

şu son günlerde feci acıkıyorum,hani düğün zamanı gelinlerin iştahı kapanırdı bu ne şimdi,23 günüm kaldı benim aksine açılıyor.
Ayrıca biraz önce regl oldum,bu hafta da gitti şampiyonluk yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…