80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kırılan king di...on kere de çıksam aynı rakamı gösterirdi ama bun sabah deneyeceğim bakalım

valla bn hangisine inanıyım şimdii
bazen ikisinin arasında 500 gr bile oluyor
bir kez tartışlıp başka tartılmayımmı acaba

inşallah istedıgındende az cıkarsın

parkenin üzerine koysam banyoda boluyor diyorlarya
yine düzgün çalışırmı acep

kızlar dayanamadım 1 dilim pasta yedim ne yapıyım ya doğum günü senede bir olucak o kadar...sempatiksalakcinni

niye kimse yok yaaa niye bilmiyorumkismilehava çok sıcak herkes kendini dışarımı attı yoksa

darkolive kesin olurdu darkolive seyehatin güzel gidiyor ve çok iradeli bravo canım

kaydirigubbakcemile3 saol canım teşekkür ederim hatta bugün babam künefe almış baktım bayaa bir şırası akmış o yumuşacık peynirle antep fıstıkla süper görünüyordu ama bir çatal yedim sadece süperdi akannehir nasıl tutuyorum kendimi bende şaşırıyorum kendime :1shok:

HoŞgeldın İzlem

hoşbuldum toprağğımm mucukk opuyorumnanaktan
mekik aletim geldi bu arada bugün yarından itiberen yapmaya başlıycam

hadi gözün aydın canım iyi kilo vermeler sana aletinle
kızlar dayanamadım 1 dilim pasta yedim ne yapıyım ya doğum günü senede bir olucak o kadar...sempatiksalakcinni

canım benim sen diyete başladı başlayalı ilk kaçamağın sanırım hiç üzülme sana ödül olmuş :jeyyar:

:kedi:

menümü yazayım kızlar akşamları liseli aşıklar gibi eşimle kamerayla görşüyoruz hep geçe kalıyorum :kedi:

form çayı aç karnına...
sabah, küçük 2 krep 1 domates, peynir, 1 yumurta, 3çatal vişne reçeli, 5 zeytin şekersiz çay

elma

annemin günü vardı
1 yemek kaşığı diş buğdayı, 1 çatal etimek pastası 2 lokma börek, yarım acıbadem kurabiyesi,
butün ikramlardan tatmaya çalıştım, kadın çok ısrar etti ama kesinlikle hepsini tümden bitirmedim,,, guclubacismile

akşam da 2 yemek kaşığı etli taze fasülye, 1 yemek kaşığı pilav, ekmek yok
1 çatal künefe tatlısı en peynirlisinden kaydirigubbakcemile3 ara yarım armut yarım muz şekersiz çay

10 tur tempolu futbol sahası turlama sabahtan, 2 litre kadar su bisürü çay :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…