- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Allah Allah benimki de ondan ama yeni aldım hiç tartılmadım aynı yere koyunca dediğin gibi oluyorsa bozuktur o zaman
iyiyim canım ..ancak girebildim ben de misafirlerim vardı hemen dondurucudan börek pişirdim bir de etimek tatlısı yaptım ama be hiç yemedim tabi...
bu hafta tartıdan umutluyum geçen haftalardaki facialarımdan sonra en azından artıda çıkmayacağıma inanyorum..vermesem bile 67 yi görmek beni mutlu edecek..
eski tartımla en son tartıldığımda 67 idim tatlı facialarımı yaşamadan önce...yeni tartımı bu hafta aldım biliyosnuz bakalım bu ne gösterecek
ben biraz yan tarafa itip tartılıyorum aynı yerde degil
ondan mı acep oynattıgım içinm,ki
hyırlı olsunmekik aletim geldi bu arada bugün yarından itiberen yapmaya başlıycam
ıyı gecelerben kaçar kızlar iyi geceler
kızlar dayanamadım 1 dilim pasta yedim ne yapıyım ya doğum günü senede bir olucak o kadar...sempatiksalakcinni
herkese iyi geceler kız lar nasılsınızzzzzzzz
niye kimse yok yaaa niye bilmiyorumkismilehava çok sıcak herkes kendini dışarımı attı yoksa
darkolive kesin olurdu darkolive seyehatin güzel gidiyor ve çok iradeli bravo canım
slm kızlar
HoŞgeldın İzlem
mekik aletim geldi bu arada bugün yarından itiberen yapmaya başlıycam
kızlar dayanamadım 1 dilim pasta yedim ne yapıyım ya doğum günü senede bir olucak o kadar...sempatiksalakcinni
izlem sobe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?