80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese...
benim mart hedefim yoktu :)
geçen hafta kilo bildirimi yapamamıştım. iki haftada giden 4 kilo. başladığımdan beri 5 kilo oldu. bu hafta için bir şey diyemiyorum. takdiri size bırakıyorum. isterseniz listeye almayın hiç. bir sonraki cuma tartılır ona göre yazarım. kimseye haksızlık olsun istemiyorum.

başlangıç kilom:90
şu an ki kilom:85
nisan sonu hedefim: 79
haziran sonu 70 olmayı hedefliyorum.

Şeniz delikafadulden brvo yaa senin menülerini takip etmem lazimmm...
ah 85 bile yeter banaa
89 da tikili kaldim yaa

günaydin öncelikle herkesee
veren vermeyeni tebrik ederimm

gecen hafta 89,6
bu hafta 89,4
giden: 200gr.
mart hedefime ulasamadim
nisan hedefim 85

yeni profil resmim nasil kizlar opuyorumnanaktan

canım başladın mı şakır şakır gidecek kilolar eminim ben. bu arada migrene biberiye yağı çok iyi geliyor. şakaklarına biberiye yağı ile biraz masaj yaparsan çok rahatlarsın. benim bahaer alerjim var, felaket baş ağrısı yapıyor. onun için kullanıyorum ama bana da migreni olan bir arkadaşım söyledi.

Şeniz delikafadulden brvo yaa senin menülerini takip etmem lazimmm...
ah 85 bile yeter banaa
89 da tikili kaldim yaa

günaydin öncelikle herkesee
veren vermeyeni tebrik ederimm

yemedikçe vücut direnç gösteriyor. ölçülü yemek gerekiyor fıstık. bir de ben bebişimi emziriyorum ondan bol bol gidiyor bence. :lepi:

slm kızlar
acelem var hemen bildirim yapıp çıkacagım arkadaşa kahvaltıya davetliyim biraz geç oldu amalmaz:
geçen hafta:75.6
bu hafta:75.3

nisan sonu hedefim:73.5

hayırlı cumalar

aylincim canım harika çıkmışsınız harika görünüyorsunuz allah sonuna kadar mutlu etsin işallah birlikte yaşlanın. değmesin

benim bugünkü menüm

kalkınca ballı-sirkeli ılık su

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 ekmek
1 kaşık pekmez

ara
1 muz

öğlen
1 kase çorba
kıymalı pırasa (6 kaşık)
2 ekmek
salata

ara
bir ekmek
1 kk peynir

akşam
1 kase çorba
6 kaşık kıymalı karnıbahar
2 ekmek
2 kaşık yoğurt

gece
1 mandalina
1 elma

yatarken
1 bardak süt

2 litre su + yemeklerden sonra ballı-sirkeli sıcak su

Son düzenleme:

Narincim, öyle olması daha iyi aslında. Vücut yağ-kas dengesini tutturmaya çalışıyordur. Sürekli yağlarından kaybedip kilo verdiğini düşünsene, bu sefer de verecek kilo kalmazdı ve kilon bir yerde saplanıp kalırdı. Diğer türlü kastan vermek de kötü bir görünüm yaratıyor zaten, ama sen inceldiğini söylüyorsan böyle bir durum da senin için geçerli değil demektir.

Böyle gide gide göreceksin bir noktadan sonra baya hızlanacak kilo vermen, vücut senin diyetine ve sporuna alıştıktan sonra o kiloları bir bir atacak üstünden. Doğru yolda gidiyorsun bence, hiç moralini bozma =)

Ben de bu hafta artıdayım Elimphiacım, ama biraz da senden etkilenerek moralimi bozmuyorum aynı şekilde. Çünkü kilo veremedim e saplanıp kalırsam, daha nice haftalar kilo veremediğim gibi, bir de üstüne kendimi abur cubur a vereceğim, adım gibi biliyorum. O yüzden, bu durumu tersine çevirmek için, senin de dediğin gibi ben de yeni başlangıçlar ve yeni hedefler yaratma peşindeyim...

Sonucu görene kadar da bu tavrımızı hiç bırakmayız inşallah :)

Hayatım şu sıralar psikolojik gerilim filmi gibi, bazen kendi içime döndüğümde gördüğüm ve hissettiğim manzara karşısında tedirgin oluyorum. Bu durumun geçmesi için elimden geleni yapsam da çoğunluğunu akışına bırakıyorum sanırım, o yüzden de kaplumbağa hızında bir iyileşme yaşıyorum. Ama özellikle de bugün, kendimi eski günlere kıyasla, daha zinde daha da önemlisi daha bir "yaşıyor" gibi hissediyorum sanki. Böylesi bir buhran halini 1000 gram artıda tamamlamış olsam da, yaşayacağım ve kilo vereceğim diğer haftalar için garip bir şekilde umutluyum ve içim kıpır kıpır.

Artık öyle birşey ki, sanki bu kilo problemi asırlardır hayatımda ve ben bir şekilde beyni uyuşmuş insanlar gibi onunla yaşamaya alışmışım, onu kabullenmişim. Değiştirmek için de hiç çaba sarfetmemişim, ya da bundan öncesi gibi hep cılız çabalar olmuş. Ancak eminim ki, bu seferki mazimde "bir kilo verme girişimi" olarak kalmayacak, Zayıfladığım, istediğim bedene inip, istediğim kıyafetleri seçebildiğim bu sonucu başarabildiğim bir "an" olacak... 1 gram kilo veremesem bile, en azından bu çaba ve bilinç içerisinde olmak beni eskisine nazaran daha farkında, daha umutlu kılıyor. En azından kendimi sevebildiğime dair bir işaret bunlar..:)

Mart gibi Nisan hedefim de boş çıktı. Üstelik bu haftayı 1 kilo alarak tamamladım.
Bir kaç hafta yaşadığım gel-gitler yüzünden, kendimi bu maratonda tam 1 ay geriye atmış oldum maalesef. Tekrarı inşallah olmaz. Vücudum isyan edecek ondan korkuyorum, "ne bu" diyecek, "bir gün 5000kalori alıyorsun, diğer gün 1000."

Geçen Hafta: 77,3
Bu Hafta: 78,3

Mayıs Hedefi: 73
(Yoğurttan dönenin, kaşığı kırılsın! zemuszemus)

bu arada hepinize hayırlı cumalar şekerler
öpüyorum çok sizi

dün regl oldum...vücudum su tutuyor mu tutmuyor mu bilemedim ama kg. bildirimimi yapayım ben hemen;

başlangıç : 83
geçen hafta : 75
bu hafta : 74.8 ( komşumuzun dijital tartısını almıştım geceden benimkiyle aynı tartıyordu en azından 75 ken aynı gösteriyordu)
giden : 200 gr.

regl olmasaydım daha da çok gitmiş görünecekti sanırım
kimbilir belki de kendimi kandırıyorum

Günaydn güzellerrrr..

bende hemen bildirimimi yapıyım,istediğimgibi değil ama hiç yoktan iyidir..halbuki hafta içi 76.5 görmüştüm neyse bu hafta 76.9 yani 500grcık..
ve benimde mart hedefim yalan oldu malesef..
nisan hedefi tutmalı,yaz geldi yaaaaa bu kilolar gitmeli artık!
nisan hedefim :73,5

Evrelcim o halde bu hafta yepyeni başlangıçlar yapıyoruz dimi ortim..
yaza hafif hafif girelim ,çıksın güzelliğimiz..

bendende 200 gitti kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…