günaydın herkese...
benim mart hedefim yoktu :)
geçen hafta kilo bildirimi yapamamıştım. iki haftada giden 4 kilo. başladığımdan beri 5 kilo oldu. bu hafta için bir şey diyemiyorum. takdiri size bırakıyorum. isterseniz listeye almayın hiç. bir sonraki cuma tartılır ona göre yazarım. kimseye haksızlık olsun istemiyorum.
başlangıç kilom:90
şu an ki kilom:85
nisan sonu hedefim: 79
haziran sonu 70 olmayı hedefliyorum.
günaydın kızlar son haftaların en zayıf halkası nihal huzurlarınızda:...88 kiloyum..valla diyecelk bişi yok..yarın yeni bir başlangıç yapıyorum..bakalım neler olucak..
kg veren herkesi çook tebrik ediyorum kızlar süpersiniz..
işallah ben de kg verenler kervanına katılcam..
bu arada dün akşamdan beri geçmeyen migrenim beni öldürüyor bakalım bufgün nasıl geçecek..??
herkese hayırlı cumalar..
Şeniz delikafadulden brvo yaa senin menülerini takip etmem lazimmm...
ah 85 bile yeter banaa
89 da tikili kaldim yaa
günaydin öncelikle herkesee
veren vermeyeni tebrik ederimm
yeni profil resmim nasil kizlar opuyorumnanaktan
fotoğraflarınız çok güzel olmuş. hep gülün ve mutlu olun inşallah a.s.:asigim:
aylincim canım harika çıkmışsınız harika görünüyorsunuz allah sonuna kadar mutlu etsin işallah birlikte yaşlanın.değmesin
yaklaşık 10 gündür yürüyorum en az 45 dakika en fazla 1 saat kilo olarak az görünüyor ama bedenimde incelme var bunu sadece ben değil eşim bile söyledi sen zayfladın harbiden dedi dedimki baskül öyle söylemiyor vücut kendini toparlamaya başladı galiba aynı durumu yaşayan var mı aranızda kızlar
günaydın kızlar son haftaların en zayıf halkası nihal huzurlarınızda:...88 kiloyum..valla diyecelk bişi yok..yarın yeni bir başlangıç yapıyorum..bakalım neler olucak..
kg veren herkesi çook tebrik ediyorum kızlar süpersiniz..
işallah ben de kg verenler kervanına katılcam..
bu arada dün akşamdan beri geçmeyen migrenim beni öldürüyor bakalım bufgün nasıl geçecek..??
herkese hayırlı cumalar..
eşimin doğum günü kızlr ona küçük bir pasta yaptım görüntüsü nasıl???
tatlım ellerine sağlık süper olmuş :)))
seni de unutmuşum nasıl yaptıysam özür canım...
bu arada hepinize hayırlı cumalar şekerler
öpüyorum çok sizi
dün regl oldum...vücudum su tutuyor mu tutmuyor mu bilemedim ama kg. bildirimimi yapayım ben hemen;
başlangıç : 83
geçen hafta : 75
bu hafta : 74.8 ( komşumuzun dijital tartısını almıştım geceden benimkiyle aynı tartıyordu en azından 75 ken aynı gösteriyordu)
giden : 200 gr.
regl olmasaydım daha da çok gitmiş görünecekti sanırım
kimbilir belki de kendimi kandırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?