80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi geceler, yarın herkes bol bol kilo verir inşallah, annemlerin tartısı dijital olmadığı için kilo bildirimim sağlıklı olmayabilir kızlar şimdiden haber vereyim ama merak ediyorum bende vallahi :))

günaydınnnn ilk bildiirm benden olsun

geçen hafta:82
bu hafta :81.5
giden:500 gr
hedef kilo:65
nisan sonu hedefim:78

(mart hedefime uzaktan yakındna yaklaşamadımmm)

500 gr az ama şöle diyim bu hafat sanadece 2 kez spor yaptım
dün 1 saat yürüyüş ve
40 dk spor aleti kullandım
ve cuma cumartesi pazar diyet için fiyaskoydu
inşş bu hafta daha ii olcekkk

yani 5 günlük yine iyi de mi tebrikler ortimmmm...

ben de yapayım bildirimi yoğunum bugün...

geçen hafta 67.3------aslında dha fazla bile olabilir ama tartım olmadığından ben öyle sanıyorum o kdar tatlıdan sonra 67 de kalmaz tabiki neyse
bu hafta-------66

giden
1.3 kg....
neyseki bna da şükür...
mart ayı sonu hedefim 64 dü ulaşamadım... nisan sonu hedefim 63 inşallahhhh

Son düzenleme:

ortim 1 kilo gitmiş süpersinnn tebrik ederim valla
oysaki ne kadar ümitsizdin deg,ilmiii

bende görürüm inş 1 kilo gittigi zamanları

mekik aletim geldiya artık sürekli spor yapıcammm

kilo bildirimimi yapayım da kurtulayımm :sinifsinif:

başlangıç kilo : 85,900

geçen hafta : 75,400

bu hafta : 75,200

giden :200 gr.

mart sonu hedefim : 74 dü maalesef olmadı.

nisan hedefimi yazayım : 73 inşallah bu sefer tuttururum

çok üzgünüm orticim.elimden geleni yaptım pazar günü hariç hergün yürüdüm ama şu dönem vücudum resmen inatlaşıyor.ama bu inatlaşma ona pahalıya mal olacak ve benim iradem kazanacak inşallah guclubacismile

Son düzenleme:
yaklaşık 10 gündür yürüyorum en az 45 dakika en fazla 1 saat kilo olarak az görünüyor ama bedenimde incelme var bunu sadece ben değil eşim bile söyledi sen zayfladın harbiden dedi dedimki baskül öyle söylemiyor vücut kendini toparlamaya başladı galiba aynı durumu yaşayan var mı aranızda kızlar

melocum banucum tebrikler kızlar alkisalkisalkis kendim vermiş gi sevindim gerçekten.ben geçen aya bi baktım sadece 700 gr. vermişim şubatta ayında diyetten kopmuştum. bazı özel sorunlarım vardı aynı zamanda misafirdi falan filan.bu ay toplamda 1,500 kilo vermişim geçen aya bakarak bunada şükür diyorum zemuszemus

günaydın kızlar son haftaların en zayıf halkası nihal huzurlarınızda:...88 kiloyum..valla diyecelk bişi yok..yarın yeni bir başlangıç yapıyorum..bakalım neler olucak..
kg veren herkesi çook tebrik ediyorum kızlar süpersiniz..
işallah ben de kg verenler kervanına katılcam..
bu arada dün akşamdan beri geçmeyen migrenim beni öldürüyor bakalım bufgün nasıl geçecek..??
herkese hayırlı cumalar..

narincim tebrik ederim canım 200 200 dür gitmiş ya ....

nihalim bu çıkmazlara hepimiz girdik biliyosun...sen bu dönemi de atlatacaksın iniş çıkış noktalar hep oluyor

menümü yazayım..evde temizlik var kaçmam lazım..kuaföre ordan da okula gidicem..yarın da açıköğretim sınavlarında görevliyim haberiniz olsun..

menümü yazıp gideyim...sabah

1yumurta
1peynir
2 ekmek
domates-nane-mydanoz

ara
portakal

öğle
dışarda olacağım sanırm tavuk ızgara tabağı yerim

ara
ayran +elma

ara
diyet bisküvi

akşam
türlü+cacık+2 ekmek

ara
meyve

ortim menün süper yinee
bende bugün hastaneye gidicem 12 de çıkıcam evdende
diyorumki ara yemeyim ögle yemegimi yiyip gidiyim hastaneye

günaydın kızlar..hayırlı cumalar herkese...
benim moral 0 ortağım çok üzgünüm gr gitmemiş...(((((((
elimden geleni yaptım...hiç kaçamak yapmadım...4 akşam yürüdüm..acayip ödem sorunum var...ellerim ayaklarım şiş ayakkabılarım olmuyor ayağıma o derece yani...ben kaptanımdan bir süre izin istiyorum...:gitme::gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…