80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evrelcim kendini daha iyi hissetmene sevindim tatlım..sabahtan beri karboksipunktur bölümünü okumaktan bakamadım sizlere..iyice heyecanlandım kızlar işallah bu da hayal kırıklığı olmaz..
yarın psikoterapiye de başlıyorum belki takip etmişsindir ben de duba gibi şiş olduğum halde iyi hissediyorum..

canım çok tşk ederim hiç duymamıştım..şimdi hafifledi biraz..denicem canım..

heyecanlarımı paylaşmak istiyorum sizinle...
son 22 günümüz kaldı
koşturmacalar......sıkışıklıklar...gerginlikler. .. had safhada
ama heyecan hepsinden fazla....
evle ilgili hemen hemen bir çok işlem tamamlandı,az önce doğalgazımız da açıldı,bu hafta içinde beyaz eşyalarım da gitmişti eve,ee mobilyalarım da daha önceden gitmişti
yarın çeyizim gidecek eve,onlar yerleşecek falan
Ada'nın masal evi tam ev olacak anlayacağınız :)))

menümü yazayım..evde temizlik var kaçmam lazım..kuaföre ordan da okula gidicem..yarın da açıköğretim sınavlarında görevliyim haberiniz olsun..

kolay gelsin canım olumunekankayizsmile

nereye gidiyorsun yaa selmacım lütfen senin durumun çok özel sonuçta trioid sorun var.ve buna ragmen mücedele ediyorsun.lütfen bizi bırakma mafoldumben

yeni profil resmim nasil kizlar opuyorumnanaktan

maşallah canım nazar degmesin inşallah

inşallah evrelcim inşallah :Saruboceq:

biçogumuzun ortak hislerini dile getiriyorsun evrelcim.ellerine yüreğine saglık Şeniz

Canım benim ne güzel heyecanlar bunlar ya sayende ben de yeniden yaşadım valla canım..Allahım herşeyini gönlüne göre versin canım..be yemekteyim..

ayy ne güzel telaşlar yaa zemuszemus inşallah güle gül oturursunuz canım opuyorumnanaktan

çok...çok sağolun,teşekkür ediyorum hepinize
bir de şu 4 kg. versem de hiç olmazsa 70 kg. la giysem gelinliği tam süper olacak yani

selam çok fazla vaktim yok geçmişi okumayı yarıda bıraktım yoksa kilo bildirimi yapamayacağım
gelelim kiloma
geçen hafta 85,0 di yanlış hatırlamıyorsam
bu hafta 84,4
giden 600 gr
diyet yapamadım ama koşturma işe yaramış buna da şükür

günaydın kızlar

benimle ilgili bisürü şey yazılmış paylaşım yapmadığımı söyleyen arkadaşım herkesin iş yoğunluğu sosyal temposu farklıdır ben proje hazırlıyorum sen rutin 9 6 çalışıyosundur bana yatılı misafir sık gelir mesala. kilo vermemi sağlayan menü vs burda yeterince paylaştığımı düşünüyorum. 90 üstü grupta 1 ay bu grupta 1 ay pekçok farklı şeyler denedim şu anda kendime uygun bi programı oturtttum bu arada kızlar geçen haftayı hep diyet üzerine okuyarak geçirdim ve Uykuda Zayıflayın adlı kitaptan çok istifade ettim almanyada 15 baskı yapmış ve 13 dile çevrilmiş artı prof.dr. Osman Müftüoğlu nun geçen hafta boyu Gİ diyeti yazı dizisiyle doğru yolda olduğumu anladım herkese bi göz gezdirmesini tavsiye ederim.ayrıca burada kimsenin çıkıp kilo veren hepsini yazmasın moraller bozuluyo diyeceğini sanmam mantıksız olur.

son olarak Allah'ın izniyle hep beraber şu kilolardan kurtulalım diyorum.

Evrelcim o halde bu hafta yepyeni başlangıçlar yapıyoruz dimi ortim..
yaza hafif hafif girelim ,çıksın güzelliğimiz..

Kesinlikle Handeryacım, artık görelim hedeflerimizi basküllerde bir bir..:)
Yediklerimize, içtiklerimize ekstra dikkat edip hızlanalım biraz. Dediğin gibi yaza şurada ne kaldı. ıncelmek için "hala" yeterli zamanımız varken iyi değerlendirelim fırsatlarımızı...

Seninki tam bir yeni başlangıç olacak o zaman Elimphiacım. Çok iyi yapmışsın, bence iki farklı girişim de sana çok iyi gelecek. Böyle değişiklikler yaparak doğru yolu bulmak en güzeli, diğer türlü bildiğimiz ve sürekli uyguladığımız yöntemlerle daireler çizip kendimizi kaybediyoruz çünkü... Birşey işe yaramıyorsa anında farkedip, başka bir yola başvurmak lazım, bu da bir farkındalık işte :)

Ben de senin de kendin için harekete geçmene çok sevindim, sen bunlara olan inancını yitirmediğin sürece hiçbiri kesinlikle hayal kırıklığı olmayacaktır eminim.
Dilerim bir an evvel istediğin sonuçlara kavuşursun...

biçogumuzun ortak hislerini dile getiriyorsun evrelcim.ellerine yüreğine saglık Şeniz

Canım Narincim, çok sağolasın. Böyle düşünmene pek mutlu oldum...:kedi:

Adaercim, böyle anlatıyorsun ya, ben de peri masalı okumuş gibi oluyorum bilgisayar başında... Evlilik deyince beni hep de bu hayaller alır götürür zaten halen tıpkı çocukluğumda olduğu gibi.

Herşeyin iyi olmasına çok sevindim, heyecanını da hiç kaybetme inşallah... Onsuz insanın birşey yapası gelmiyor ne de olsa =)

canımcım,
çok teşekkür ederim,aynen ben de bütün olumsuzluklara rağmen bir masal yaşıyormuş gibi hissediyorum kendimi....
düğünler hep heyecanlandırırdı beni her zaman....
ama insanın kendi düğünü çok başkaymış...
dileyen herkese nasip etsin Allah'ım inşallah

bu haftaki kilo bildirimim,

geçen hafta: 85.3
bu hafta: 84.3
giden: 1000gr
mart sonu hedefim 82.5ti tutturamadım
nisan sonu hedefim: 79

bugünkü menüm

kahvaltı: 1 kk yarım yağlı peynir 1 kepekli ekmek yeşil çay
ara: salatalık domates
öğlen: 80gr light ton 2 dilim kepek ekmeği minik salata
ara:yarım kilo çilek
akşam:haşlanmış yarım tavuk göğsü doyana kadar haşlanmış sebze(lahana havuç brokoli bezelye)
gece: yağsız süt

2 lt sıcak su ve yeşil çay
1mil leslie

selam hanimlar

fazla kalamicam hemen kilo bildirimi yapayim

baslangic: 85,2
gecen hafta : 83.2
bu hafta 83,2
giden: 0
mart hedefim 82.5 du ulasamadim malesef

nisan hedefiim: 81,2 kg

boya isiyle ugrasirken hep disaridan yedim nedeyse her gün pizza veya döner veya padades kizartmasi yedim evde heryer heryerdeydi yemek pisiremedim.

vallah ben bunca yemekten sonra almisimdir dedim ama allaha sükür almamisim
kilo veren herkeside tebrik ediyorum

bu hafta temiz evimde yeni bir baslangic yapiyorum insallah

selam kizlar hayirli cumalar kilo verememisim ayni 80 reglim daha bitmedi kizlar dr imle konustum kesinlikle evde tartilmami istemiyor cunku gelgitlerde vucut kendini korumaya aliyormus o
yuzden ben artik bildirim yapamayacagim kilo vermege devam sadece doktorum tartacak
ben bir aydir hic uymadigim kadar uydum dr in dediklerine ama bu kadar az olmamaliydi
o yuzde isterseniz beni listeden cikara bilirsiniz hazirana kadar aylik lkilo bildrimi
yapacagim hepinizi operim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…