canım başladın mı şakır şakır gidecek kilolar eminim ben. bu arada migrene biberiye yağı çok iyi geliyor. şakaklarına biberiye yağı ile biraz masaj yaparsan çok rahatlarsın. benim bahaer alerjim var, felaket baş ağrısı yapıyor. onun için kullanıyorum ama bana da migreni olan bir arkadaşım söyledi.
yemedikçe vücut direnç gösteriyor. ölçülü yemek gerekiyor fıstık. bir de ben bebişimi emziriyorum ondan bol bol gidiyor bence. :lepi:
menümü yazayım..evde temizlik var kaçmam lazım..kuaföre ordan da okula gidicem..yarın da açıköğretim sınavlarında görevliyim haberiniz olsun..
günaydın kızlar..hayırlı cumalar herkese...
benim moral 0 ortağım çok üzgünüm gr gitmemiş...(((((((
elimden geleni yaptım...hiç kaçamak yapmadım...4 akşam yürüdüm..acayip ödem sorunum var...ellerim ayaklarım şiş ayakkabılarım olmuyor ayağıma o derece yani...ben kaptanımdan bir süre izin istiyorum...:gitme::gitme::gitme:
yeni profil resmim nasil kizlar opuyorumnanaktan
Narincim, öyle olması daha iyi aslında. Vücut yağ-kas dengesini tutturmaya çalışıyordur. Sürekli yağlarından kaybedip kilo verdiğini düşünsene, bu sefer de verecek kilo kalmazdı ve kilon bir yerde saplanıp kalırdı. Diğer türlü kastan vermek de kötü bir görünüm yaratıyor zaten, ama sen inceldiğini söylüyorsan böyle bir durum da senin için geçerli değil demektir.
Böyle gide gide göreceksin bir noktadan sonra baya hızlanacak kilo vermen, vücut senin diyetine ve sporuna alıştıktan sonra o kiloları bir bir atacak üstünden. Doğru yolda gidiyorsun bence, hiç moralini bozma =)
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Hayatım şu sıralar psikolojik gerilim filmi gibi, bazen kendi içime döndüğümde gördüğüm ve hissettiğim manzara karşısında tedirgin oluyorum. Bu durumun geçmesi için elimden geleni yapsam da çoğunluğunu akışına bırakıyorum sanırım, o yüzden de kaplumbağa hızında bir iyileşme yaşıyorum. Ama özellikle de bugün, kendimi eski günlere kıyasla, daha zinde daha da önemlisi daha bir "yaşıyor" gibi hissediyorum sanki. Böylesi bir buhran halini 1000 gram artıda tamamlamış olsam da, yaşayacağım ve kilo vereceğim diğer haftalar için garip bir şekilde umutluyum ve içim kıpır kıpır.
Artık öyle birşey ki, sanki bu kilo problemi asırlardır hayatımda ve ben bir şekilde beyni uyuşmuş insanlar gibi onunla yaşamaya alışmışım, onu kabullenmişim. Değiştirmek için de hiç çaba sarfetmemişim, ya da bundan öncesi gibi hep cılız çabalar olmuş. Ancak eminim ki, bu seferki mazimde "bir kilo verme girişimi" olarak kalmayacak, Zayıfladığım, istediğim bedene inip, istediğim kıyafetleri seçebildiğim bu sonucu başarabildiğim bir "an" olacak... 1 gram kilo veremesem bile, en azından bu çaba ve bilinç içerisinde olmak beni eskisine nazaran daha farkında, daha umutlu kılıyor. En azından kendimi sevebildiğime dair bir işaret bunlar..:)
Mart gibi Nisan hedefim de boş çıktı. Üstelik bu haftayı 1 kilo alarak tamamladım.
Bir kaç hafta yaşadığım gel-gitler yüzünden, kendimi bu maratonda tam 1 ay geriye atmış oldum maalesef. Tekrarı inşallah olmaz. Vücudum isyan edecek ondan korkuyorum, "ne bu" diyecek, "bir gün 5000kalori alıyorsun, diğer gün 1000."
Geçen Hafta: 77,3
Bu Hafta: 78,3
Mayıs Hedefi: 73
(Yoğurttan dönenin, kaşığı kırılsın! zemuszemus)
heyecanlarımı paylaşmak istiyorum sizinle...
son 22 günümüz kaldı
koşturmacalar......sıkışıklıklar...gerginlikler. .. had safhada
ama heyecan hepsinden fazla....
evle ilgili hemen hemen bir çok işlem tamamlandı,az önce doğalgazımız da açıldı,bu hafta içinde beyaz eşyalarım da gitmişti eve,ee mobilyalarım da daha önceden gitmişti
yarın çeyizim gidecek eve,onlar yerleşecek falan
Ada'nın masal evi tam ev olacak anlayacağınız :)))
son 22 günümüz kaldı
evle ilgili hemen hemen bir çok işlem tamamlandı,az önce doğalgazımız da açıldı,bu hafta içinde beyaz eşyalarım da gitmişti eve,ee mobilyalarım da daha önceden gitmişti
Evrelcim o halde bu hafta yepyeni başlangıçlar yapıyoruz dimi ortim..
yaza hafif hafif girelim ,çıksın güzelliğimiz..
Evrelcim kendini daha iyi hissetmene sevindim tatlım..sabahtan beri karboksipunktur bölümünü okumaktan bakamadım sizlere..iyice heyecanlandım kızlar işallah bu da hayal kırıklığı olmaz..
yarın psikoterapiye de başlıyorum belki takip etmişsindir ben de duba gibi şiş olduğum halde iyi hissediyorum..
biçogumuzun ortak hislerini dile getiriyorsun evrelcim.ellerine yüreğine saglık Şeniz
son 22 günümüz kaldı
Adaercim, böyle anlatıyorsun ya, ben de peri masalı okumuş gibi oluyorum bilgisayar başında... Evlilik deyince beni hep de bu hayaller alır götürür zaten halen tıpkı çocukluğumda olduğu gibi.
Herşeyin iyi olmasına çok sevindim, heyecanını da hiç kaybetme inşallah... Onsuz insanın birşey yapası gelmiyor ne de olsa =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?