80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

okuya okuya geliyorum çoklu yanıtı bir türlü beceremedim yahuu neyse aklımda kaldığı kadarıyla cevap yazayım

yağmurgözlü msjını aldım ayrıca da moralini bozma canım belli sıkıntılarımızdan dolayı kilo vermemiz durmuş olabilir ama yola devam

masumm sütlü tatlı haftada bir tüketebilirsin canım

narin-nazenin bende incelenlerden ama kiloda pek farketmiyenlerdenim nasıl oluyor bende şaşırmaya başladım

darkolive bir çatal künefe ile kaldıysan canım yaza incecik olma yolundasın harikasınn ya

handerya

şu anki kilom 80.200
79 u görsem süper olcak inat ediyor guclubacismile
nisan sonu hedefim 77

adaer canım sevinçli telaşların bazı arkadaşlarımız gibi benide heyecanlandırıyor
herşey gönlünce olsun canım opuyorumnanaktan

aylin fotoğrafların özellikle siyahbeyaz oılan harika çok yakışıyorsunuz canım

kilo verme yolunda seni bunların motive edeceğine inanıyorum fıstık

ha bu arada geçenlerde bir soru sormuştum kızlar portakallı revaniyi hiç biriniz yapmadınızmı? tarifi lazım o günü başka birşey yapıp gittim hala bu sırada bekliyor ama bilgini,z olsun rica ediyorum duyan gören bilen yazsın tamammı fıstıklar :enbuyukkk:

canım umarım bu tarif işine yarar

[URL=http://www.ressim.net]
[/URL]

PORTAKALLI REVANı

MALZEMELER:

4 YUMURTA

4 ER KAHVE FıNCANIŞEKER,UN,ıRMıK,YOĞURT

2ŞER KAHVE FıNCANI SIVIYAĞVE PORTAKAL SUYU

2 TANE PORTAKALIN RENDELENMıŞ KABUĞU

1 PAKET KABARTMA TOZU

ŞERBETı ıÇıN:

3 SU BARDAĞI TOZŞEKER

2 SU BARDAĞI SU

YARIM LıMON SUYU

YAPILIŞI:Şerbeti hazırlamak için suyu ve şekeri kaynatıp inmeye yakın limon suyunu ekleyip soğumaya bırakıyoruz.yumurta ve tozşekeri iyice çırpıyoruz daha sonra tahta kaşıkla yumurtaları sönürmeden önce sıvıları sonrada katıları ekliyoruz iyice karıştırıp tepsiye döküyoruz.175 derce fırında 40-45 daika pişiriyoruz.soğuttuğumuz şurubu üzerine döküyoruz.üzerini kapatıp 4 saat kadar dinlendirip servis ediyoruz

canım bu denenmiş bir tariftir ben yapıyorum...daha öncede söylemiştim..yemek sitesine üyeyim ve yaptığım tarifleri resimleyip paylaşıyorum...

PORTAKALLI REVANı

Malzeme
- 3 adet yumurta
- 3 kahve fincanı şeker
- 3 kahve fincanı irmik
- 3 kahve fincanı un
- 1 kahve fincanı sıvı yağ
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 paket kabatma tozu
- 1 adet portakalın kabuğunun rendesi
- ½ su bardağı iri çekilmiş fındık
- Şerbeti:
- 3 su bardağı şeker
- 3 su bardağı su
- 1 su bardağı portakalın suyu
Yapılışı
Şerbeti için küçük bir tencerede şekeri, suyu, portakal suyunu koyup, şerbet kıvamına gelene kadar kaynatıp, şerbeti soğutunuz.
Şerbet kaynarken derin bir kâsenin içine oda sıcaklığında beklettiğiniz yumurtaları kırınız.
Yumurtaların içine şekeri ilave edip, krema kıvamına gelene kadar çırpınız.
Şeker ve yumurta krema kıvamına gelince içine yoğurdu ve Sıvı yağı ilave edip, karıştırınız.
Daha sonra içine irmiği, unu ve karbonatı ilave edip, karıştırınız.
En son olarak harcın içine portakal kabuğunun rendesini ve çekilmiş fındığı ekleyip, tahta bir kaşık ile karıştırınız.
Önceden 185 derecede ısıttığınız fırında revani kabarıp, üzeri kızarana kadar pişiriniz.
Tatlı piştikten sonra üzerine kaynatıp, soğuttuğunuz portakallı şerbeti döküp, şerbetin çekmesini bekleyiniz.
Tatlıyı iyice soğutup, krem şanti, kaymak veya vanilyalı dondurma ile servis ediniz

[url=http://urlal.com/]
[/URL]

Son düzenleme:
semaaa naber tatlım..
süreyya sen döndün mü canım..?tarttılma diyorsa dr ben napıcam peki ya..
işyerindne bir arkadaşla iddiaya girdim bana bu yöntemle sen kesin kg alırsın dedi ben de gel iddiaa girelim dedim (kendisi yöneticim olur) yöntemi çok saçma buldu..biz de yazlık elbisesine iddiaya girdik..
2 hazirana kadar 6 kg veremezsem ben ona alcam verirsem o bana..ne dersin süreyya 2 ayda kaç seansa gidebilirim ve ne kadar veririm sence elbiseyi kapar mıyım??

slm kızlar çok cnm sıkkın spiral kaymış aldırıdmm
şimdi kim 1 kez daha aynı şeyleir yaşayacak ya çok cnm sıkıldı

senin masal evini masal dinler gibi takip ediyorum buradan opuyorumnanaktan ne kadar hoş telaşlar bunlar, tadını çıkar kaydirigubbakcemile5

hımm bu gruba katılmak için bi şeyler yapmamız gerkiyor mu :)

sanırım kilo vermeye kararlı olmak gerekiyor.., olumunekankayizsmile hoşgeldin bu arada

slm kızlar çok cnm sıkkın spiral kaymış aldırıdmm
şimdi kim 1 kez daha aynı şeyleir yaşayacak ya çok cnm sıkıldı

geçmiş olsun. aynı şeyler yaşanacak derken yeniden spiral taktırmaktan mı bahsediyorsun? anlayamadım bilmiyorumkismile

ewet cnm yediden spiral taktırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…