80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada canlarım ben her gün listemi yazıyorum ama şunu da belirteyim her gün düzenli 2-3 kg arası su içiyorum. ve düzenli olarak günde 1 de olsa 3-4 km yürüyüş ve yarım saat aletli jimnastik yapıyorum.(bazen akşamları ek olarakda evde jimnastik tarzında vaktim oldukça yapmaya çalışıyorum)
her gün aksatmadığım için belirtmeye gerek görmüyorum... kaydirigubbakcemile2
neyse şimdilik çıkıyorum ben. elmemı yiyip ütü yapıcam :1rolleyes:

2gündür giremedim nasılsın canımcım lahahana diyemizi 2gün yaptım sonuç 1kilo vermişim hayatımsüprizzzzz

kızlar bugün selmayla kahvaltıya gittik ve size anlatam orda hüsmen aga gibi yedik ve şuan coook pişmanız lütfen bizi affedin ama bizkendimizi nasıl affedecez

2gündür giremedim nasılsın canımcım lahahana diyemizi 2gün yaptım sonuç 1kilo vermişim hayatımsüprizzzzz

hoşgeldin
ne güzel gidiyor kiloların canımm. lahana diyeti derken? bi açar mısın .. bende denemek isterim :dance::dance:

bak yaa.. gidicem diyorum halaa burdayım :roflol:
canımm yedikten sonraki pişmanlığı ben iyi bilirim.. ama yapacak bişey yok bence artık. cumaya kadar sıkar çıkarırsın acısını...
ama doyup vicdan azabı çekmektense, aç kaliim midem de içim de rahat... bu benim sizi tanıyınca edindiğim prensibim :lepi:

canım sen bu gidişle çok iyi zayıflarsın.yürüyüş ve sporun etkisi çok büyük çünkü.ben haftada ancak 4 gün falan yürüyebiliyorum.nasıl fırsat buluyorsun bu kadar şeye...ne güzel...evde yürüyüş bandın mı var??valla ben sana garanti söyliym bu hafta kesin en az 2kg gider senden..

cerencim bugünün acisini bi lahana diyeti yine yaparsin cikarsin:)
bende persembe bursaya geliorum:)

bebeg :) saol süperim dimi

o beni sevmez pelini seveeeer
kader bana gülmez peline güler
peline peline :)

guzum benimmm
benden sana bi sarki

leman sam- kiyamam sana

iki yeni resim ekledim
bi tane shortlu resmim var o zaman 75 kiloyum :) insallah giycem yine onlari

yk ben midemle küsüm bi daha barismicam hep onun yüzünden aldim kilolari
irademlede barisdik:) cok seviyoruz birbimizi artik

çok teşekkürler canımm.. inşallah dediğin gibi olur. hayır evde yürüyüş bandım yok..
1 günümü şöyle özetliyeyim o zaman
sabah06:40 uyanıyorum
7:00 kahvaltı yapıyoruz eşimle
7:15 eşim işe gidiyor
yürüyüşe kadar ev işi bulaşık v.s
10:00 arkadaşla buluşup yürüyüşe gidiyoruz
11:30 civarı eve gelmiş oluyorum
kızımı kahvaltı ettirip hazırlıyorum
12:45 okula gitmek için evden çıkıyoruz
13:15 eve gelmiş oluyorum
bir yere g,itmiceksem yada misafir gelmicekse ev işi ,yemek yapıyorum
17:00 kızımı almaya gidiyorum
sonra eve gelince malum yemek fln
sığdırmaya çalışıyorum güne tüm bunları cnm :dance:

ne sarayda ne handa bir zalim ocaginda
sevdaaaam agliooooo

bugün benden böle sarki nakaratlari okuycaksiniz galiba...

bide su sigrayi biraka bilsem tam saglikli bi hayata gecmis olcam ama oooof

masallah canim benim yaaa:)
benimki seninkin yaninda hici bisi:) bide skyat ediom yoruluom dio
bi daha etmiceeem söööz:içelim:

canlarım bir de benim en sevindiğim olay bursa belediyesinin süper işler yapıyor olması. bursayı bilenler bilir botanik parkın oraları.. benim evime 1 km . fln uzaklıkta çevre yolunun ortasından dere geçiyor o derenin kenarlarına yeşillikler çiçekler fln yapıldı. ayrıca spor aletleri de koydular. yürüyüş parkuru 3-4 km devam ediyor . yürüyüp dönüşte de aletlerde spor yapıyoruz. kızımı emanet edeceğim biri tek sıkıntım. o da alt katımızda amcamız oturuyor. yengemler sabah 8 gibi gidiyorlar,onlar gelince ben gidiyorum. kızıma da uyusada uyanık da olsa bakıyorlar. o yüzden saat 10 a kalıyorum ben. ama hiç spor yapamamaktan iyidir hihoyyyt

lavitacımm canımmm boşuna demezler en zor meslek ev hanımlığı diye... işimiz bitmiyo ki hiç... ama yine de fırsat bulup yiyoruz ve alıyoruz kiloları demi kaydirigubbakcemile3

bebegim caniiiim tabiki yaaa her yaptimiz hereket bize kaar canim yaaa
ben genenlikel ögleden sonra gidiorum, ders programina öle uyuor, öle oluncada yemek isi cok aceleye gelior
hemen bisiler atistiriom yada azicik yiyip cikiooom olsun bölesi daha iyi
cok yemeye gerek yok:)

"sevgilim,dostum,babam, ogluuuum, arkadasim, askim, herseydim seeen
cok zaman gecti
gitti ikimizden
özür dilerim seni üzdüysem, sadece dinle hic birsey düsünmeden
simdi bunlar geldi icimden:)
bu aksam seni cok özledim, bütün sarabi tek basima ictim
kirginligim bile kalmadi"

lavitacımm canımmm boşuna demezler en zor meslek ev hanımlığı diye... işimiz bitmiyo ki hiç... ama yine de fırsat bulup yiyoruz ve alıyoruz kiloları demi kaydirigubbakcemile3

evet dimi hangi ara, sasirtici olsun o günler gecmiste kaaaldi
artik saglikli güzel ve zayif ev hanimlari olcaz (bende kismen ev hanimi sayilirim )

yerimseniben evet canım kısmen de olsa...
onlar geçmişte kaldı çoook hemde...
eşim 5 gün sürer demişti bugün 4. günüm şimdiden kıvırmaya başladı azmimi görüp. :roflol:
öyle bişey söylediğini hatırlamıyomuş... gülüyorum... bana gülenlere gülüyorum... çünkü biliyorum son gülen iyi güler.. ve bu kez son gülen ben olacağım... :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…