ama cnm mecbur takıncam hap kullanmak istemiyorum ben
kilo aldırıyor en iyisi spral eşimede güvenmiyorumm
canim 9 unda gelip gazimi alip donecegim eger uyarsan veririsin ama cevrendekilere soyleme cunku insanlar alismis yemeden verip almaya o yuzden sacma geliyor varmi oyle yemek ye zayifla doktor bana evde tartima demisti ben hata yaptim cunku cogukez artida oluyordum 700 500 gram yagdan gidiyordu o yuzden tartimayacagim artik bak canim inanilir gibi degil biliyorum ama canli sahidi benim 18 kilo verdim tam uyamadigim halde25 kilo vermisim gibi duruyor kuculuyorsun verdigin her gram yagdan gidiyor sarkma yok catlaklar bile kapaniyor ilk gun pespese olur eger kilo verirsen 2 3 haftada 1 de olabiliyorsemaaa naber tatlım..
süreyya sen döndün mü canım..?tarttılma diyorsa dr ben napıcam peki ya..
işyerindne bir arkadaşla iddiaya girdim bana bu yöntemle sen kesin kg alırsın dedi ben de gel iddiaa girelim dedim (kendisi yöneticim olur) yöntemi çok saçma buldu..biz de yazlık elbisesine iddiaya girdik..
2 hazirana kadar 6 kg veremezsem ben ona alcam verirsem o bana..ne dersin süreyya 2 ayda kaç seansa gidebilirim ve ne kadar veririm sence elbiseyi kapar mıyım??
ama cnm mecbur takıncam hap kullanmak istemiyorum ben
kilo aldırıyor en iyisi spral eşimede güvenmiyorumm
ya abla ben evlenince napicam yaa
hap istemiyorum, evet aynen arkadaslarima bakiyorum hepsiu kilo aldi o hapdan yaa
esine güvenmemekte haklisin sadece o yeterli olmayabilir...
spiral da daha hic dogurmamis biri icin saglikli mi?böyle seylere kafa yormak icin daha cok erken ama yinede merak ettim
canim karboksipunktur yiyerek zayiflama gecen sayfalarda dr yazisini koymustum yada google dr dream yaz cikar merak ettigin hersey basinda reportajlar hepsieflatun valla çok korkuyorum ama gidip taktırcamm
güldalben kaçırdım senin şu sistemini merak ettim nasıl bir sistem bu
yarın yatak odama yaptırdığım gömme dolaplar geliyor.bütün odayı oturma odasına boşalttım.ufff...2-3 gün böyle olacak.birde açıköğretim sınavlarında görevliyim.bakalım nasıl üstesinden geleceğim
beni atladiniz kizlar galiba kisaca son 70 sayfanin önemli seylerini yazin ya size zahmetzemuszemus
bitanem son 70 sayfayı bilmiyorumm ama benim için önemli olay spiralim kaydı ve aldırdımm
muhahahaaa nasıl ama çok önemli dimi ay bakma dalga geçtigimede nerdeyse aglıycaktımm
eflatun valla çok korkuyorum ama gidip taktırcamm
güldalben kaçırdım senin şu sistemini merak ettim nasıl bir sistem bu
bu genel bir jinekolog korkusu mu yoksa spiralden dolayı bir sorun mu yaşadın?
ben ilk taktırdığımda ana sağlıkta taktırmıştım. ellerinde spiral yok diye dışarıdan aldım. iyi olsun diye de ithal aldım. salak ebeler takarken anamı ağlattılar. kapalı takmaları gereken şeyi açık olarak taktılar. rahim kanalından geçerken tık tık ettiğini hissettim resmen :1no2: acıdan bayılmışım. sonra doktoruma çıkartırdım geçen sene hiiiç acımadı. hiç bi şey hissetmedim. ama bir sorun vardı. spiralin bir bölümü yoktu delikafadulden doktorcuğumda şaştı bu işe nerede bu yuttun mu dedi. bilmiyorum dedim naniknanik doğumda bakacağım rahmine içinde mi kırıldı diye ama imkansız böyle bir şey demişti. takmaya çalıştıkları sırada kırılmıştır bu dedi. doğumda da baktım yok bi şey senin kız yutmadıysa tabi dedi sırnaşık şey bizim kızın bir yerinden hala plastik bir şey çıkmadı sırnaşık şey tüm bu hikayeme rağmen yine taktırıcam yine taktırırım. müthiş rahat bir şey :hooray:
Slmlar kızlarr geçmişe göz atmadan önce bildirirm, yapayım dedim..Bugün evde olmadığım için giremedim kusura bakmayın..
Geçen hafta 77.5
bu hafta 76.5
giden 1000 grm
malesef mart hedefim olan 75 e ulaşamadım
nisan sonu hedefim 73 inş..
bencede çok rahat bişey
cnm benimkisi jinekolok korkusu bende hastanede taktırdım ama bu kez ana saglıkta taktırıyım diyorum gözüm korktu şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?