80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama cnm mecbur takıncam hap kullanmak istemiyorum ben
kilo aldırıyor en iyisi spral eşimede güvenmiyorumm

ya abla ben evlenince napicam yaa
hap istemiyorum, evet aynen arkadaslarima bakiyorum hepsiu kilo aldi o hapdan yaa
esine güvenmemekte haklisin sadece o yeterli olmayabilir...
spiral da daha hic dogurmamis biri icin saglikli mi?böyle seylere kafa yormak icin daha cok erken ama yinede merak ettim

canim 9 unda gelip gazimi alip donecegim eger uyarsan veririsin ama cevrendekilere soyleme cunku insanlar alismis yemeden verip almaya o yuzden sacma geliyor varmi oyle yemek ye zayifla doktor bana evde tartima demisti ben hata yaptim cunku cogukez artida oluyordum 700 500 gram yagdan gidiyordu o yuzden tartimayacagim artik bak canim inanilir gibi degil biliyorum ama canli sahidi benim 18 kilo verdim tam uyamadigim halde25 kilo vermisim gibi duruyor kuculuyorsun verdigin her gram yagdan gidiyor sarkma yok catlaklar bile kapaniyor ilk gun pespese olur eger kilo verirsen 2 3 haftada 1 de olabiliyor
tabi drin tedavisine bagli bu ben veriyorum ama yavas benden cok sonra baslayanlar
beni gecti bakarsin sende gecersin kimseye anlatma ilk dedikleri bu kadar yiyorsun zor zayiflarsin hahaha kendini kasma rahat ol benim yaptigim hatayi yapma tartilma allah yardimcin olsun canim

selam herkese gecmiste önemli olan konulari bana kisica bi anlatin size zahmet yaa

70 sayfaya yakin okumam lazim o da cok yamafoldumben

aylin resimlerinizi gördüm ama cok tatli bir cift olmussunuz canim
allah tamamini erdirsin canim
aminnn

ama cnm mecbur takıncam hap kullanmak istemiyorum ben
kilo aldırıyor en iyisi spral eşimede güvenmiyorumm

bence taktır... ben doğum yaptığım için 4 ayın dolmasını bekledim. gidip taktırıcam, taktır ve unut. çok mantıklı geliyor :sm_cool:

aylincim spiral en rahat korunma yöntemi. doğum yapmamış kadınlar da taktırabiliyor. örneğin ben doğum yapmadan taktırmıştım. 5 yıl sonra çıkardım ve hemen hamile kaldım :lepi: spiraller iki boy 1 ve 0 olarak. doğum yapmamışlara 0, yapmışlara 1 takılıyor. gerçi ben bu ayrıma dikkat etmeden taktırdım. ama çok rahattım. doğumdan beri yok, tedirginlikten ölüyoruz eşimle ben. eyvahedigeldismile alışmışız rahatlığa :1rolleyes:

eflatun valla çok korkuyorum ama gidip taktırcamm

güldalben kaçırdım senin şu sistemini merak ettim nasıl bir sistem bu

menümü yazayım barimm

sabah sirkeli su
kah.
2 ekemk
2 yk lorla omlet
1tk ezme

ara
1 kase çorba
1 elma

öglen
50 gr tavuk döner
domates
ayran

ara
piko

akşam
patlıcan yemegi
1 kase çorba
cacık

ara
1 ceviz
küçük bir incir
2 kaysı

spor
45 dk

canim karboksipunktur yiyerek zayiflama gecen sayfalarda dr yazisini koymustum yada google dr dream yaz cikar merak ettigin hersey basinda reportajlar hepsi

yarın yatak odama yaptırdığım gömme dolaplar geliyor.bütün odayı oturma odasına boşalttım.ufff...2-3 gün böyle olacak.birde açıköğretim sınavlarında görevliyim.bakalım nasıl üstesinden geleceğim

halledersin canim ben bile bütün evi yerinden oynattim bide üstüne boya heryer felaketti ha bomba düsmüs ha benim ev aynisiydi.
evim labirent gibiydi ordan oraya atliyoduk.
yaparsin yaparsinyerimseniben

beni atladiniz kizlar galiba kisaca son 70 sayfanin önemli seylerini yazin ya size zahmetzemuszemus

bitanem son 70 sayfayı bilmiyorumm ama benim için önemli olay spiralim kaydı ve aldırdımm

muhahahaaa nasıl ama çok önemli dimi ay bakma dalga geçtigimede nerdeyse aglıycaktımm

bu genel bir jinekolog korkusu mu yoksa spiralden dolayı bir sorun mu yaşadın?

ben ilk taktırdığımda ana sağlıkta taktırmıştım. ellerinde spiral yok diye dışarıdan aldım. iyi olsun diye de ithal aldım. salak ebeler takarken anamı ağlattılar. kapalı takmaları gereken şeyi açık olarak taktılar. rahim kanalından geçerken tık tık ettiğini hissettim resmen :1no2: acıdan bayılmışım. sonra doktoruma çıkartırdım geçen sene hiiiç acımadı. hiç bi şey hissetmedim. ama bir sorun vardı. spiralin bir bölümü yoktu delikafadulden doktorcuğumda şaştı bu işe nerede bu yuttun mu dedi. bilmiyorum dedim naniknanik doğumda bakacağım rahmine içinde mi kırıldı diye ama imkansız böyle bir şey demişti. takmaya çalıştıkları sırada kırılmıştır bu dedi. doğumda da baktım yok bi şey senin kız yutmadıysa tabi dedi sırnaşık şey bizim kızın bir yerinden hala plastik bir şey çıkmadı sırnaşık şey tüm bu hikayeme rağmen yine taktırıcam yine taktırırım. müthiş rahat bir şey :hooray:

bencede çok rahat bişey
cnm benimkisi jinekolok korkusu bende hastanede taktırdım ama bu kez ana saglıkta taktırıyım diyorum gözüm korktu şimdii

tülayım geldi onun kilo bildirimini bekliyorum ama yapmadı...yatmam gerek yarın 8 de sınada görevliyim hadi kısss tülay izloşla ikinizi merak ediyorum

Slmlar kızlarr geçmişe göz atmadan önce bildirirm, yapayım dedim..Bugün evde olmadığım için giremedim kusura bakmayın..

Geçen hafta 77.5
bu hafta 76.5
giden 1000 grm

malesef mart hedefim olan 75 e ulaşamadım
nisan sonu hedefim 73 inş..

süpersin canım ya...tebrik ederimmm..

bencede çok rahat bişey
cnm benimkisi jinekolok korkusu bende hastanede taktırdım ama bu kez ana saglıkta taktırıyım diyorum gözüm korktu şimdii

yok yok gözünü korkutma. bu tür şeyler hep benim başıma gelir. laelaelaelaelae bu modern tıp dedikleri şeyle benim aram pek iyi değildir. hep 1000'de 1 oranlar, yanlış tahlil sonuçları her şey beni bulur. eminim sende hiç bi şi olmaz yerimseniben en basit ağrı kesici bile ben de absurd sonuçlar yaratabiliyor. çekiyorum çekiyoruuumm laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…