- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
çok teşekkür ederim yardımın için nihalcim,ben daha çook yeniyim bakalım nasıl yapacağımm :)))CADIARZUselam canım..kaptanımız handerya var listeyi o hazırlıyor yeni kurallar gelecekti giba canım ama her zaman paylaşımda bulunabilirsin..
Ben nihal..Hoşgeldin..
günaydın kızlar..hayırlı cumalar herkese...
benim moral 0 ortağım çok üzgünüm gr gitmemiş...(((((((
elimden geleni yaptım...hiç kaçamak yapmadım...4 akşam yürüdüm..acayip ödem sorunum var...ellerim ayaklarım şiş ayakkabılarım olmuyor ayağıma o derece yani...ben kaptanımdan bir süre izin istiyorum...:gitme::gitme::gitme:
kaldım ya canım baktım çok şerbetli 1 çatalla kaldım akannehirdarkolive bir çatal künefe ile kaldıysan canım yaza incecik olma yolundasın harikasınn ya
semaaa naber tatlım..
süreyya sen döndün mü canım..?tarttılma diyorsa dr ben napıcam peki ya..
işyerindne bir arkadaşla iddiaya girdim bana bu yöntemle sen kesin kg alırsın dedi ben de gel iddiaa girelim dedim (kendisi yöneticim olur) yöntemi çok saçma buldu..biz de yazlık elbisesine iddiaya girdik..
2 hazirana kadar 6 kg veremezsem ben ona alcam verirsem o bana..ne dersin süreyya 2 ayda kaç seansa gidebilirim ve ne kadar veririm sence elbiseyi kapar mıyım??
canım senin adına çok sevindim vallahi, kendim vermiş kadar sositosositotülayım geldi onun kilo bildirimini bekliyorum ama yapmadı...yatmam gerek yarın 8 de sınada görevliyim hadi kısss tülay izloşla ikinizi merak ediyorum
Slmlar kızlarr geçmişe göz atmadan önce bildirirm, yapayım dedim..Bugün evde olmadığım için giremedim kusura bakmayın..
Geçen hafta 77.5
bu hafta 76.5
giden 1000 grm
malesef mart hedefim olan 75 e ulaşamadım
nisan sonu hedefim 73 inş..
izlemm hoşgeldin gülüm bildirimini merakla bekliyoruz :)
senin masal evini masal dinler gibi takip ediyorum buradan opuyorumnanaktan ne kadar hoş telaşlar bunlar, tadını çıkar kaydirigubbakcemile5
sanırım kilo vermeye kararlı olmak gerekiyor.., olumunekankayizsmile hoşgeldin bu arada
geçmiş olsun. aynı şeyler yaşanacak derken yeniden spiral taktırmaktan mı bahsediyorsun? anlayamadım bilmiyorumkismile
yamurgözlü-darkolive = 0gr
evrel-handerya = +600gr
elimphia-sunshine = +600gr
narin-butterfly = 1200gr
nalcy-bitanem = 0
niloss- burcu =500gr
aylin- adaer= 200gr
masumm - melocum= 1800gr
obilen -applecherry= 1000gr
alperenim - eflatun = 300gr (?)
yaniiiiii haftanın grubu masumm - melocum
olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile5
:içelim:
Bitanem gecegece beni de şaşırttın nesli bugün bildirim yapmamış o geçen haftanın bildirimi..:))
Kızlar acı ama gerçek olan tek şey var..
hiç birimiz hedefimizi tutturamamışız bu ay..sanırım hepimiz uçuyoruz hedef koyarken..
nisan ayı hedeflerinde bakalım kaç kişi kendini bilecek?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?