80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Meloşum çok sağol yaa girer girmez sana baktım bende .sende süpersin canım ..

Ortim her hafta 100 grm artıyo ama bak .) Takılma canım ben kendimi parçalıyorum her hafta 100 grm verdim sen biliyorsun. Bu spor olayı da dediğin gibi çok sıkılaştırıyor . ilk başlardada kas yaptığın için kilo vermemiş gibi duruyorsun halile .sende bu hafta bu olmuş olabilir çünki sen herşeyinle müthiştin bu hafta :)

kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum .

Kızlarr bendede spiral var .adet düzensizliklerim falan çok oluyor ama rahatlığınıda hiçbişiye değişmem ..

Aylin resimlerini gördüm harikasınız tatlım

adacım masal evinde masal gibi bir yaşam sürersiniz inş canım..

okumadığım geçmişe gidiyorum kızlar

sevgili ortim harikasın kaydirigubbakcemile5.keşke senin verdiğinin yarısını verebilseydim.ama moral bozmak yok artıda olabilirdim bu yoldan dönebilirdimde.çok şükür yinede.ve yarın ölçülerimi alacagım bakalım ay sonunda ne olacak durum.yürüyüşten vazgeçmeyede hiç niyetim yok zemuszemus

Sağol ortim hiç önemli değil sonuçta sen elinden geleni yaptın .
spor yaptığın sürece ölçülerini almayı unutma .Ay sonunda farkı görünce çok sevirsin canım .
benim ilk ölçülerimle şimdikiler arasında dağlar kadar fark var . defterime bakıp yazarım biara .

selam canım..kaptanımız handerya var listeyi o hazırlıyor yeni kurallar gelecekti giba canım ama her zaman paylaşımda bulunabilirsin..
Ben nihal..Hoşgeldin..
çok teşekkür ederim yardımın için nihalcim,ben daha çook yeniyim bakalım nasıl yapacağımm :)))CADIARZU

canım sıkma kendini bu kadar psikolojik olarak rahat olmalısın ki sağlıklı kilo verebilesin, istersen 2 hafta bildirim yapma, yarış psikolojisini üstünden at, rahattla sonra gene listeye ama, kaçarın yok :jeyyar:
darkolive bir çatal künefe ile kaldıysan canım yaza incecik olma yolundasın harikasınn ya
kaldım ya canım baktım çok şerbetli 1 çatalla kaldım akannehir

2 haziran uğurludur, benim oğlanın doğum günü canıım, kesinlikle sen kazanacaksın süprizzzzz
tülayım geldi onun kilo bildirimini bekliyorum ama yapmadı...yatmam gerek yarın 8 de sınada görevliyim hadi kısss tülay izloşla ikinizi merak ediyorum
canım senin adına çok sevindim vallahi, kendim vermiş kadar sositososito
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
izlemm hoşgeldin gülüm bildirimini merakla bekliyoruz :)

saol bitanesi şimdik yapıyorummm :1rolleyes:

hem de çooook kararlyımm :lepi:

bu hafta sabitim kızlar, annemin tartısı dijital değil, sanırım dayanamayıp yarın bi dijital tartı alıcam, yoksa meraktan çatlarım, o kadar dikkat ediyorum yrüyorum hareketli olmaya çalışıyorum ama artı çıkarsam çok üzülürümm eyvahedigeldismile

menümü paylaşıp yatayım
sabah haşlanmış yumurta domates peynir 1 dilim kızarmış esmer ekmek

1 limonlu soda

öğlen 2 parça tavuk ızgara soğan domates salatası ve ayran

2 çilek

akşam salata ve yoğurt(hafif yedim saat 19:30 civarında şimdi midem gurulduyor (

eniştemin doğum günü vardı hakkım olan pastayı egeye yedirdim kendim yemedim iyi oldu
küçük parça 1kuru pasta ve şekersiz çay içtim hanımlar zemuszemus kendimle gurur duyuyorum bayanssulusmile

2 saat çarşı yürüyüşü suyu 2 litreye tamamlayamamış olabilirim bilmiyorumkismile

yarın saha kenarında 15 tur atıcam tempolu, ortağım senin yerinede yapıyorum mucukkk opuyorumnanaktan

lego ve bitanem iyi geceler kızlar,

bu hafta herkes kilo bildirimi yaptı mı ya okudum ama çok az kişi geldi gözüme nedense bilmiyorumkismile

Melocum tebrik ederim canım uzunca bi aradan sonra şampiyonluk süper gelecektir umarım..
kilo veren herkese tebrikler..

yamurgözlü-darkolive = 0gr

evrel-handerya = +600gr

elimphia-sunshine = +600gr

narin-butterfly = 1200gr

nalcy-bitanem = 0

niloss- burcu =500gr

aylin- adaer= 200gr

masumm - melocum= 1800gr

obilen -applecherry= 1000gr

alperenim - eflatun = 300gr (?)

yaniiiiii haftanın grubu masumm - melocum

olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5

:içelim:

Son düzenleme:

oooooo gece gece yapmissin vallah listeyi masallah
yanliz ben 0 kg verdim ama ortim nalcy 800 gr vermis bize toplam 0 yazmissin lmaz:yerimseniben

Kızlar acı ama gerçek olan tek şey var..
hiç birimiz hedefimizi tutturamamışız bu ay..sanırım hepimiz uçuyoruz hedef koyarken..
nisan ayı hedeflerinde bakalım kaç kişi kendini bilecek?:))

Bitanem gecegece beni de şaşırttın nesli bugün bildirim yapmamış o geçen haftanın bildirimi..:))

Kızlar acı ama gerçek olan tek şey var..
hiç birimiz hedefimizi tutturamamışız bu ay..sanırım hepimiz uçuyoruz hedef koyarken..
nisan ayı hedeflerinde bakalım kaç kişi kendini bilecek?:))

ya benim evin boya isi olmasaydi ben tutturabilirdim.
ama haklisin benim de dikkatimi cekti bazilarin 1 ayda 4-6 kg verme gibi hedefleri var. belki ilk ay da verilir ama sonra o kadar kolay verilmiyo:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…