80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ii geceler kıslar benim oglanlar durmuyo deidm neti bari acıyım

birinci olmuşuzz orticimm çok sevindimmmm

şaşırdım yani zemuszemus

adaer ve yağmurgözlü canım teşekkür ederim tarifiniz için sonucu size yazarım yapınca

masumm geçmiş olsun canım acısız ve ağrısız halledersin inşallah

melocum sana da kolay gelsin yoksa bu tempoda olmanmı sana kilo verdiriyor yerimseniben

bitanem 70 sayfanın özetini istemişsin canım aklımda olanları yazayım

aylin aşkıyla sözlendi

adaer iki adım önde prensiyle masal evine girmeye hazırlanıyor düğüne az kaldı çeyiz resimlerini bekliyoruz

elimpia kilo verme konusunda araştırma halinde en son güldalla karbonsipunkturu paylaşıyorlar naçizane tavsiyem elimpia rahat olsa herşey kendiliğinden çözülecek

darkolive tatilde ailesini yanında ama paylaşımlarına ve kilo vermeye devam ediyor

handerya liste için ellerine sağlık

çokmu abarttım nisan hedefim konusunda acaba diye düşünmeden edemedim ama neyse

ii geceler kıslar benim oglanlar durmuyo deidm neti bari acıyım

birinci olmuşuzz orticimm çok sevindimmmm

ayrıca haftanın şampiyonu olmuşsunnnn
tebriklerrrr
ortim süperisss...hadi bakalımm ben de seni tebrik ederim..haftaya daha çok vericesss.tımam mı?tabi ben çatlatma iğnesinden sonra kudurmuş gibi tatlı yemezsem
masumm geçmiş olsun canım acısız ve ağrısız halledersin inşallah

melocum sana da kolay gelsin yoksa bu tempoda olmanmı sana kilo verdiriyor yerimseniben
yok hayatım ya..bu hafta iyi bir haftaydı o yüzden .
Kızlar acı ama gerçek olan tek şey var..
hiç birimiz hedefimizi tutturamamışız bu ay..sanırım hepimiz uçuyoruz hedef koyarken..
nisan ayı hedeflerinde bakalım kaç kişi kendini bilecek?:))
deryacım öncelikler liste için ellerine sağlık özveri gösterip hazırlıyorsun.asrının zamanından fedakarlık edip.
kendi adıma mart hedefim abartı değildi de aslında aldığım ilaçlar beni etkiledi.

izloşum sen şu tatil boyunca alma yeter zaten dönüp düzennini oturtunca verirsin.
benim 15 tatilde öyle olmuştu

bugünkü menüm

sabah
2 ekmek-labne
1yumurta

ara
4 hurma

öğle
6 kaşık mantarlı tavuk sote
4 kaşık pilav salata

ara,
yoğurt+ayran

ara
1 paket diyet bisküvi

akşam

kuru biber kavurması-yoğurtlu
6 kaşık pilav
salata

ara
portakal

sınavdan geldim şansıma 40 dk da bitti 200 dakika da olabilirdi. yatak odam tamamen boşaldı öğleden sonra dolaplarım gelecek
birazdan da öğle yemeğimi yiyip doktora yumurta takibi için gideceğim..dönüşte de spor yapacağım..sabah sporumu yapamadım..hem o zaman öğle yemeğinden 2 saat geçmiş olacak ideal yani

günaydın kıslar
meloşumm inşş haftaya daha çok veririz ben sıkı başladım bu hafatya
eşimide beklemeidm kahvaltı için aksıyor eger beklersemm
kolay gelsin sana zor iş evin içinde inşaat

ortim snein şu listelerin vardıya onları tekrardan paylaşabilirmisin yada bana msj at hangisi kolay olursa yazıcıdan çıktı alıp asıyım

merhaba kızlar mmeloşumm çok tebrik ediyorum şekerim seni :teytey: :teytey: :teytey:

menülerimi takip ediyormusun melocum canım gerçekten çok çok özveri gösterip dikkat ediyorum, aşırıya kaçmadan sahada da 2günde bir spor yapıyorum 10tur filan atıyorum futbol sahasında, sadece su olayını düzene koyamadım dışarı çok çıktığımız için daha tam düzene oturtamadım...
daha ne yapabilirim bilmyorum şekerim

amaaaaa aldığım tepkiler süper yanii ibonun 2 kuzeni daha var hemen hemen aynı tarihlerde doğum yaptık onlar daha göbekler filan maşallah duruyor, aldığım yeni elbiselerimle kendimi çok mutlu hissediyorum herkes şokta tabii :teytey: daha 10 kilom var en az gidecek :dance:

kaptanım ellerine sağlık bu ne hız hemen tablomuş olmuş saolasın, benim nisan hedefim 73.5 tatlım o kadarda vereyim artık yaa yaza ne kaldı şurda :icecream: :icecream:

Son düzenleme:
kızlar merhaba
aylicim ben bu ticker factory nasıl değiştiricem yardımcı olusan sevinirim yada kızlar siz yardımcı olun değiştiremiyorum

canim sagolopuyorumnanaktan bi sen yazdin yanizemuszemus

vallah masallah bu ne enerji nazar degmesinzemuszemus

ne listesi ya banane bende istiyom aynindan:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…