ii geceler kıslar benim oglanlar durmuyo deidm neti bari acıyım
birinci olmuşuzz orticimm çok sevindimmmm
ortim süperisss...hadi bakalımm ben de seni tebrik ederim..haftaya daha çok vericesss.tımam mı?tabi ben çatlatma iğnesinden sonra kudurmuş gibi tatlı yemezsemayrıca haftanın şampiyonu olmuşsunnnn
tebriklerrrr
yok hayatım ya..bu hafta iyi bir haftaydı o yüzden .masumm geçmiş olsun canım acısız ve ağrısız halledersin inşallah
melocum sana da kolay gelsin yoksa bu tempoda olmanmı sana kilo verdiriyor yerimseniben
deryacım öncelikler liste için ellerine sağlık özveri gösterip hazırlıyorsun.asrının zamanından fedakarlık edip.Kızlar acı ama gerçek olan tek şey var..
hiç birimiz hedefimizi tutturamamışız bu ay..sanırım hepimiz uçuyoruz hedef koyarken..
nisan ayı hedeflerinde bakalım kaç kişi kendini bilecek?:))
bitanem 70 sayfanın özetini istemişsin canım aklımda olanları yazayım
aylin aşkıyla sözlendi
adaer iki adım önde prensiyle masal evine girmeye hazırlanıyor düğüne az kaldı çeyiz resimlerini bekliyoruz
elimpia kilo verme konusunda araştırma halinde en son güldalla karbonsipunkturu paylaşıyorlar naçizane tavsiyem elimpia rahat olsa herşey kendiliğinden çözülecek
darkolive tatilde ailesini yanında ama paylaşımlarına ve kilo vermeye devam ediyor
sınavdan geldim şansıma 40 dk da bitti 200 dakika da olabilirdi. yatak odam tamamen boşaldı öğleden sonra dolaplarım gelecek
birazdan da öğle yemeğimi yiyip doktora yumurta takibi için gideceğim..dönüşte de spor yapacağım..sabah sporumu yapamadım..hem o zaman öğle yemeğinden 2 saat geçmiş olacak ideal yani
günaydın kıslar
meloşumm inşş haftaya daha çok veririz ben sıkı başladım bu hafatya
eşimide beklemeidm kahvaltı için aksıyor eger beklersemm
kolay gelsin sana zor iş evin içinde inşaat
ortim snein şu listelerin vardıya onları tekrardan paylaşabilirmisin yada bana msj at hangisi kolay olursa yazıcıdan çıktı alıp asıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?