80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ikişerli grup mu olduk:teselli:

melocum-masumm cum ikinizide kutluyorum.:hooray:

izlem cim okudugum kadarıyla tatilin güzel geçiyor.hem tatil hem diyet süpersin ne diyim.benmde nisan sonu hedefim 73.5aklinialirimsmile hadi bakalım

tülay cım ne güzel vermişsin 1 kg.senide tebrk ederim cnmkaydirigubbakcemile3

kaptanım tablo için ellerin dert görmesin.eline saglıkopuyorumnanaktan

slm kızlar bu hafta kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın bu hafta 72 kilo verilen sadece 200 gr..
tabi pasta kek leri götürürsem olacağı bu...neyse bu hafta daha çok dikkat edecem....

merhaba kızlar beni bu hamilelik iyice şişko yapıcak
daha iki aylık bile dğil ama ben 1 kilo aldım bile neyapıcam ben kızlar sonunda sanırım 100 kiloyla tamamlıycam ay cıldırıyorum

merhaba hafta sonu kasveti çkmüş yine

melocumm
naptın cnm işlerini
izloş cnm ben bakıyorum menülerinede gerçekten çok istikrarlısın kuşumm
dışarı içinde ne yaparsın meyve filan alıp yanına ara yaparsınn
çok istikrarlısın arkadaşım gerçekten
yalnız ben atladım meloya sormuşsunnopuyorumnanaktan

menümü yazayım

sabah sirkeli su

kah.
2 ekmek
2yk çökelek

ara
1 avuş üzüm
yarım bardak süt

ögle
yarım kase çorba
2 patlıcan dolma
bol yagsız salata

ara yok

akşam
ek kadar somon balıgı
bol yagsız salata

çeyrek şekerpare(napm tutamadım kendimi)

ara
süt meyve

spor
1 saat avm dolaşmak
2lt su
3 fincan5.1

selam kızlar..herkese iyi haftasonları..
bugün acayip yoğun ama çok keyifli birgün geçirdim..
bugün sabah 11 de psikoterapi , 13 de de karboksipunktur randevum vardı..
sonrsında da arkadaşlarımla sultanahmete gittik..lale mevsimi malum gerçi daha çok açmamışlar ama yine de içim açıldı...bayağı bir yürüdük..gülhane parkı,sonrasında beyazıt..içim açıldı resmen..

yeni biri gelirse onunla eş olabilirsin canım, bildiğim kadarıyla boşta biri yok sempatiksalakcinni kaptanımıza bildir (handerya)
ühüüü ben böyle kilolu mu kalcam eyvahedigeldismiledelikafadulden aaslında özel mesaj atmıştım kaptana ama boş yer yok galiba o zman bende zayflayp başka bi gruba mı bakayım yoksa kilo mu alayım :dance:lülülülülülü

Süreyyacım selam canım..çok iyi geçti..Fevzi Beye bayıldım resmen çok profesyonel bir adam ..Çok pozitif elektrik aldım..çok inanıyorum ben bu yönteme yaa..gerçi geliş gidişlerim çok zor olucak o günlerde genelde arkadaşta kalmam gerekecek falan ama napalım başladım bir kere...15 seans aldım canım.şu anki kilom 87.5 çıktı..ideal kilom 59.9 muş..şu anki vücut yaşım da 36..yani 4 yaş fazla çıktım..acayip negatif tiplerle ilk seansım vardı sinir oldum onlara ama kulak tıkadım elbette..hiç araştırmadan ordan burdan duyduklarıyla gelip ahkam kestiler..dr bey gayet uzun zaman ayırdı valla öyle ilgisizlik falan görmedim ben ..her soruma yanıt verdi..cevizimi fındığımı aldım yarın başlıyorum tatlım..çok mutlu ve huzurluyum kızlar..

ben bir ceviz agacıyım gülhane parkında
ne sen bunun farkındasın nede polis farkında

ay nihalcim ne alaka diyeceksin ama gülhane parkı bana hep bu şarkıyı hatırlatır
çok severim ben orayı
istanbula gittigimde hep giderim
bu yılda temmuz ayında gidicme inşş

hadi hayırlı olsun nihalcimmm
menüleirn nasıl cnm çok merak ettim örnek yazarmıısn

selam cnım nasılsın?elbette yazarım hemen yazayım...ama şunu söyleyim bizim şimdiye kadar yaptığımız birçok şeyin tam tersini yapmamızı isteyen bir sistem bu.ezberleri bozuyor..spor yok..ara öğün yok..kibrit kutusu kadar peynir yok..tartılmak yokkkkkkkkkk
uyanınca oda sıcaklığında 1 bardak su
1 dilim ekmek istnirse 6-7 zeytin
bol beyaz peynir veya d,ğer peynirler doyana kadar
yumurta,sucuk,salam ,sosis,biraz domates,salatalık yenebilir..tercihan yumurta sahanda olacak..
mutlaka ama mutlaka badem,ceviz,fındık (kavrulmamış ve ince kabuğu soyulmamış olcak 1 kase yiyebiliyorsun)
sonra 100 adım kadar yürüyüş
kabızlık varsa veya istenirse 2-3 kuru kayısı,kuru incir..
sabah kahvaltısı en geç 08.00 de ama mutlaka bu satte olmalı..
öğle yemeği (12.00-13.00 arası)
Et veya tavuk eti (tas kebabı,döner,köfte,tavuk ızgara,tavuk sote,hamburger köftesi veya bol etli bir yemek. Bol etli kurtu fasulye veya nohut yenebilir ama bol etli olmalı ve hergün tercih edilmemeli..
eğer kıymalı sebze yemeği yenecekse yanında mutlaka tekrar bir tavuk veya et de alınmalı..öğlen menüsünün yarısı et yarısı et ya da tavuk olmalı yanında mutlaka z.yağlı küçük bir salata ya da sebze yemeği
eğer ızgara balık yiyorsa tam doyana kadar yenmeli kalorisi az olduğu için en azındna miktarı fazla olmalı.
az peynirli veya cevizli bademli fındıklı salata da olabilir
sonra en az 100 adım yürüyüş
ikindi 16.30-17 arası
bol miktarda çerez(fındık ceviz badem) ve yoğurt yanında az miktarda meyve(1 porsiyon)
istenirse etli bir yemek ya da ekmeksiz kahvaltı yapılabilir..tek başına meyve yemek yasak yanında mutlaka yoğurt ve çerez yenecek veya peynir+çerez..
100 adım yürüyüş..
akşam yemeği:20 ve sonrası:
çorbaveya 2 yemek kaşığı sebze yeterli gelmeli..eğer daha çok acıkıyorsan mutlaka sabah ya da öğlen az yedin demek..miktarı artıracaksın..
hiç acıkmadıysan bile akşam 1 bardak ayran veya süt içilecek..
dışaruya yemeğe gittysen az ne yenecekse ye..gündüz öğünlerinden kısmak yasak..
kesinlikle yasaklar:
tatlı,çikolata,pilav,ibulgur,sofra şekeri,kolalı içecekler,sabah harici ekmek,patates,makarna,unlu mamuller,evde tartılmak..

nihalcimmm ilinç geldi banada
ama yasaklar bizimkiler ile aynı
yiyebilecegin şeylerin miktarı fazlaa
evde tartılmıyorsun öylemi
yani sadece orada tartılcaksın
aylıkmı gideceksin kilo takibi için peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…