yamurgözlü-darkolive = 0gr
evrel-handerya = +600gr
elimphia-sunshine = +600gr
narin-butterfly = 1200gr
nalcy-bitanem = 0
niloss- burcu =500gr
aylin- adaer= 200gr
masumm - melocum= 1800gr
obilen -applecherry= 1000gr
alperenim - eflatun = 300gr (?)
yaniiiiii haftanın grubu masumm - melocum
olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile5
:içelim:
kızlar ikişerli grup mu olduk:teselli:
CADIARZUbende girmek istiyorum gruba amaaaaaaaaaaaaaa napcammmmm:sm_confused:
ühüüü ben böyle kilolu mu kalcam eyvahedigeldismiledelikafadulden aaslında özel mesaj atmıştım kaptana ama boş yer yok galiba o zman bende zayflayp başka bi gruba mı bakayım yoksa kilo mu alayım :dance:lülülülülülüyeni biri gelirse onunla eş olabilirsin canım, bildiğim kadarıyla boşta biri yok sempatiksalakcinni kaptanımıza bildir (handerya)
selam kızlar..herkese iyi haftasonları..
bugün acayip yoğun ama çok keyifli birgün geçirdim..
bugün sabah 11 de psikoterapi , 13 de de karboksipunktur randevum vardı..
sonrsında da arkadaşlarımla sultanahmete gittik..lale mevsimi malum gerçi daha çok açmamışlar ama yine de içim açıldı...bayağı bir yürüdük..gülhane parkı,sonrasında beyazıt..içim açıldı resmen..
Süreyyacım selam canım..çok iyi geçti..Fevzi Beye bayıldım resmen çok profesyonel bir adam ..Çok pozitif elektrik aldım..çok inanıyorum ben bu yönteme yaa..gerçi geliş gidişlerim çok zor olucak o günlerde genelde arkadaşta kalmam gerekecek falan ama napalım başladım bir kere...15 seans aldım canım.şu anki kilom 87.5 çıktı..ideal kilom 59.9 muş..şu anki vücut yaşım da 36..yani 4 yaş fazla çıktım..acayip negatif tiplerle ilk seansım vardı sinir oldum onlara ama kulak tıkadım elbette..hiç araştırmadan ordan burdan duyduklarıyla gelip ahkam kestiler..dr bey gayet uzun zaman ayırdı valla öyle ilgisizlik falan görmedim ben ..her soruma yanıt verdi..cevizimi fındığımı aldım yarın başlıyorum tatlım..çok mutlu ve huzurluyum kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?