cok sevindim nihalcim ben seni en kotusune haziramak istedim bende gormedim fevzi beyin ilgisizligini ebru hanim da cok sekerdir esi cok iyi yapmisin haftaya kilo verdigini gorunce daha miutlu olacaksin simdi ye bakalim doyana kadar enerji kaybi yok rahat ol yeterki seans araliklarin ne kadarSüreyyacım selam canım..çok iyi geçti..Fevzi Beye bayıldım resmen çok profesyonel bir adam ..Çok pozitif elektrik aldım..çok inanıyorum ben bu yönteme yaa..gerçi geliş gidişlerim çok zor olucak o günlerde genelde arkadaşta kalmam gerekecek falan ama napalım başladım bir kere...15 seans aldım canım.şu anki kilom 87.5 çıktı..ideal kilom 59.9 muş..şu anki vücut yaşım da 36..yani 4 yaş fazla çıktım..acayip negatif tiplerle ilk seansım vardı sinir oldum onlara ama kulak tıkadım elbette..hiç araştırmadan ordan burdan duyduklarıyla gelip ahkam kestiler..dr bey gayet uzun zaman ayırdı valla öyle ilgisizlik falan görmedim ben ..her soruma yanıt verdi..cevizimi fındığımı aldım yarın başlıyorum tatlım..çok mutlu ve huzurluyum kızlar..
selam masumcum nasilsindeniz,izlemm,güldalll
slm kızlar
banucum sevindim canım benim anneciğin arkadanda olsun herşey vız gelir guclubacismile
baharnaz sen neden sabahın kör saattinde kalkarsın ki kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?