80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok sevindim nihalcim ben seni en kotusune haziramak istedim bende gormedim fevzi beyin ilgisizligini ebru hanim da cok sekerdir esi cok iyi yapmisin haftaya kilo verdigini gorunce daha miutlu olacaksin simdi ye bakalim doyana kadar enerji kaybi yok rahat ol yeterki seans araliklarin ne kadar

valla kızlar şimdi ilk seansı aldım normalde c.tesi almam gerekiyordu ama ben perşembe akşamı nasipse yolcuyum annem geliyor kardeşime biz de gidicez kardeşimin c.tesi Topçu gecesi varmış..hem yeğenimi görcem o nedenle sonraki p.tesiye verdi yani 10 gün olmuş olcak arası..şimdilik haftada bir diye biliyorum..
kilo takibini de her gidişimde yapacak..
şimdi sitedeki videoları iliyorum da adamın biri 2 senasta 9 kg vermiş süreyyacım ya ok şaşırıtıc di mi..hem de çok yemiş..
yasaklar aynı da tatlım miktarlar yasak da bize döner de yasak normalde haöburger de..ama bunda tek ekmekli haburger bile yemiş admaın biri videoda izledim..
bakalım benim vücut enerjim nasıl çıkacak onu çok merak ediyorm..
evet süreyyacım ya başlıcam yarından itibaren uymaya ve çok yemeye..fındık cevizim hazır bir de onlar masraf çıktı başımıza..mesela bugün çok yoruldum sabah erken kalkıp kavaltımı edip 100 adım yürüyüp uyusam olur mu??
süreyyacım çok teşekkür ederim canım ya bu yeni başlangıç benim için umut oldu valla..kendimi uzun zamandır hisetmediğim kadar yi ve güçlü hissediyorumçç

bu arada psikoterapi de iyi geçti..zaten ilk seans malum sen anlatıyorsun o dinliyor..sonra abna nihal hanım görüşmemizin başındna beri dikkatimi en çok çeken şu kendiniz hakkında çok büyük cümleler kuruyorsunuz çok yükleniyorsunuz.kendinizi çok incitmişsiniz ve genel olarak da zihninizi ve ruhunuzu çok bunaltmışsınız..karman çorman ir kördüğüm haline gelmişsiniz..sizin çözülmeniz gerek iyi ki geldiniz gerçekten ihtiyacınız var ve bence 2 sene benle ya da başkasıyla terapilere devam etmelisiniz dedi..
şok oldum kızlar..bu durumda olduğumu bilmiyordum..bu arada seans ücreti 200 tl ..tabi tabi 2 sene gelebilirim dedim içimden:))
şimdi 6 seansı şirketim karşılıyor da sonrasında gidebilceğimi sanmıyorum..çok para ya..

ewet nihalcim banada çok ilginç geldi, ee bunun yanında ilaç veya vücuda enjekte edilen bişiy var mı canım açıklama yaptıysanda ben kaçırmış olabilirim kusura bakma :kedi:

neden tek başına meyve yenmiyor acaba, yanında mutlaka ama mutlaka yoğurt veya çerez yenmeli demiş bilmiyorumkismile

ELıMPıA dünkü geçen görüşmelerinden memnun kalmışsın sevindim canım
psikoterapiye 2 yıl devam zorunluluğu niye koyuyorlar ki ilginç

diyet listende ilginç canım vericeğine inan yeterki

lego hoşgeldin canım paylaşımlarda bulunabilirsin benimde ortim yok istemiyorumda şimdilik düzenli paylaşımım olmadığı için ama yinede burdayım

sabah erkenden uyanıp pc başında aldım soluğu tabiki bu saatte kim olabilir ki fisfisfis

günaydınnnnnnn
bugün benim için çok güsel kızlar çünkü annem ankaraya taşınıyor bugün

öncedende ank dalardı geçen yıl didime taşındılar babamın saglık sorunlarındna kaynaklı
ama bugün tekrar geldiler yerleşicekler ve artık buradalarr ne mutlu banaaazemuszemus

günaydin kizlarrr
güzel bir gün diliyorum size
ama öncelikle bana...
bugün sözleniyorum allah nasip ederse...opuyorumnanaktan
hazirliklar tamam sayilir...
ah annemm sabah 6 da kalkmis uyuyamamis yaa
bi uyandim 8 de, ana baktim börek cörek yapiyo o saatde...
ah canimmm annem...
allah utandirmaz insallah da ailem hic üzülmez insallahh...
cok heycanliymmm, birazdan arkadas sacimi yapmaya gelicekk..eyvahedigeldismile

gelismeleri burdan takip edebilirsinizz >>>>>>>>>>> http://www.kadinlarkulubu.com/soz-k...103117910761051-9829-04042010-sozleniyor.html

Son düzenleme:
banucum sevindim canım benim anneciğin arkadanda olsun herşey vız gelir guclubacismile

aylin mutluluklar diliyorum canım herşey gönlünce olsun kaydirigubbakcemile5

baharnaz sen neden sabahın kör saattinde kalkarsın ki kız

aylincimm allah tammaına erdirisn cnmm
hep böyle mutlu ol bekliyoruz resimleirni heycanla

kızlar çok cnm sıkkın ya şu mekik aletim varya çin yapımıymış ve
çok kötü çıktı hemen kenarlarındna kırıldı geri vericez yenisini alana kadar kanepeye ayagımı takıp çekicem başka şansım yokk eritmek laızm çünkümmm göbekiiii

ha bu arada kv den çok olumlu şeyler duyuyorum bu ara eridi iice yanların göbegin diyor
çok aizmlisin sen vericeksin ben eminim deid bi gaza geldim inanamazsınız

banucum sevindim canım benim anneciğin arkadanda olsun herşey vız gelir guclubacismile

baharnaz sen neden sabahın kör saattinde kalkarsın ki kız

bilmem ki bende kendime kızıyorum ama uyanınca uyuyamıyorumsempatiksalakcinni
haftaiçi hep 6.30 da kalkınca vücut alışıyor galiba

masumm annenin sana yakın olmasına sevindim gözün aydın ne güzel hasretlik zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…