80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün kimsecikler yok çok sıkıcıı
kızlar elma sirkeis alıcma marka varm sizleirn sürekli aldıgı

Bu arada bişey değil tablo için tsk eden herkesi öpüyorum siz yeterki verin kiloları ben her gün size tablo yapayım canlarımmmm:))

Benimde bu mide göbek çok fena yaaa..şu mekik aletini kullanmaya hepüşeniyorum zten ne zaman yapmaya klaksam asrın tepemde bitiyor ondan o uyuyunca gece çıkarıyorum o da unutmaz yada üşenmezsem..ama harbiden etkili bi kaç gün yapsam farkı görüyorum..
sana özendim bu gün başlıyım bende bu koca göbekten utanıyorum yaaa..

Melocum tebrik ederim canım uzunca bi aradan sonra şampiyonluk süper gelecektir umarım..
kilo veren herkese tebrikler..

kapyanım ellerine sağlık
melocumm tebrikler kpmışsın şampiyonluğu yine :hooray:
ortimm nihal bu haftada karboksipunktur için bişey demiyoru ama haftaya da böyle olursa alcam oklavayı elime ona göre sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-

kızlar bir de itiraf ben 2 gündür çok pis kaçırdım o yüzden girip yazamıyorum utancımndan:kedi:
bu akşamda babam geliyor şehir dışından 1 hafta bizde umarım daha da kaçmaz..
lafta cuma günü hazır tartı gününü atlattık diye havuçlu kek yapıyım dedim yağsız falan ama üzerine krema döktüm bi tarifte gördüm süper oldu neyse hemen ablamı,annemi falan çağırdım beraber yeriz diye yoksa hepsini götürcem biliyorum
onlarda sağolsun gelirken yaşpasta ve pişi yapmış annem onu getirmiş ee hepsinden yedim tabi (iradesiz bennn!) kekim hala mutfakta duruyor son bi kaç parça eşim de ben yemiyorum ya o da yemiyor gıcık en sonunda çöpe atcam sanırım yemiycemmm artık gözüm de midem de doydu!

kızlar dün oğluşumun doğumgünüydü 3 yaşına bastı :) haliyle biraz kaçtı üzgünüm ama pasta yedim 1 dilim 1 dilim de börek ama çokta koşturdum kalanları da her ihtimale karşı dağıttım evde bişey bırakmadım şeytana uyarda yerim diye :)
bugünde temizlik yapıyorum dünü telafi ederim inşallah

kader arkadaşım benim kalanları paketleyip verseydin annene ben öyle yaptım en azından 1 öğün kaçırdığımla kaldım elimin altında olunca kesin yiyorum kaçarı yokcokacimcoook

Aylincim umarım bugün unutamayacağın kadar güzel anılar bırakan bi gün olur,bol foto çekin ve kaçırma..
hayırlı,uğurlu olsun canım benim..

Minecim vercektim ama hızlı kalktılar o telaşeden unutmuşum ve herşey bana kaldı,eşimde pek sevmez pasta,börek neyse artık şu an bekliyor ve yazık ki sonu çöp olacak..üzülüyorum böyle olunca da nimet sonuçta yaaa!

kaptanım kaçırmışım snei yaa şu mekik aletini sorucaktım mavi dimi
abrocket markası ben aldım çakmasıymış ii çıkmadı
çok güsel bir alet aslında
istanbuldan alıcam şimdi
y aniye üşeninyon asrın uyuyunca yapıver 200 tane ne varkii

benimde cuma cmt ve paazar günü fiyasko egeçiyordu hep
ama bu hafta kendimi şartladım kaçırmıycma diye ve gerçekten şimdiye kadar iidim
darısı akşamın başına

ya kızlar şu kilo çizelgesi beni deli etti ya
her seferindetüloşa zahmet oluyor kendim yapayımd dedim yaptımda

başlangıç kilom ile hedef kilom örünmüyor nedne acaba

Legocum hoşgeldinnnnn....
sen paylaşımlara devam et bu hafta alıcam listeye ve sanırım darkolivele (yani izlemle) orti olcaksınız yağmurgözlü çekildi yanlış bilmiyorsam..ok canım!

herkese tsk ediyorummmmmmmmmmmmm
1 saat kaldi geliceklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…